Tuntikuvaukset

Tunnit

Kevään 2021 tunnit ja viikkoaikataulut

Oasis Studio on auki. Osallistujakapasiteetti on 9 henkilöä per jooga- ja mattopilatestunti ja 6 henkilöä per laitepilatestunti. Tuntien välissä on 30 minuutin tauko. Meillä on myös runsaasti Online tuntitarjontaa.

Huom! Suosittelemme vahvasti maskien käyttöä studion yleisissä tiloissa ja mahdollisuuksien mukaan harjoituksen aikanakin. Tulethan paikalle juuri ennen tunnin alkamista ja poistut yleisistä tiloista myös mahdollisimman ripeästi tunnin loppumisen jälkeen. Toivomme ymmärrystä varotoimenpiteille Covid-19 epidemian aikana. Voit olla matalalla kynnyksellä yhteydessä info@oasisturku.fi

Kaikille tunneillemme voi varata paikan varausjärjestelmämme kautta. Tunnille voivat osallistua tutustujat, sarjakorttilaiset sekä jäsenet. Sarjakortteja ja jäsenyyden voi ostaa Hinnasto -sivulta. Lisäksi voit ostaa sarjakortteja studiolta paikan päältä. Vastaanotossa on henkilökuntaa aina viikkotuntien yhteydessä noin 30min ennen tunteja, tuntien aikana ja vielä 30min tuntien loppumisen jälkeen.

ONLINE TUNNIT:
Kun varaat Online tuntipaikan, saat varausvahvistuksessa linkin Online tunnille. Lisäksi Zoom linkki löytyy mobiiliapin "notifications" -viesteistä. Online tunteja varten lataathan puhelimeesi/pädille/läppäriin valmiiksi ilmaisen Zoom sovelluksen.