Joogatunnit

Joogatunnit

FlowYoga

FlowYoga -tunnilla voit fyysisen harjoittelun lisäksi kokea myös joogan henkisen puolen, sillä tunti sisältää niin asanaharjoittelua kuin joogafilosofiaakin. Jooga-asennot yhdistetään hengityksen tahdissa virtaaviksi kokonaisuuksiksi. Filosofiaosio voi sisältää hengitysharjoituksia, muinaisten joogatekstien tulkintaa, mantraamista tai meditaatiota. Tunti sopii kaikille aiemmasta treenitaustasta riippumatta.

HotFlowYoga

Tunnilla perehdytään miellyttävässä, noin 30 asteen lämmössä, asanaharjoitteluun sekä joogafilosofiaan. Jooga-asennot yhdistetään hengityksen tahdissa virtaaviksi kokonaisuuksiksi, ja filosofiaosiossa voidaan tehdä hengitysharjoituksia, muinaisten joogatekstien tulkintaa, mantraamista tai meditaatiota. Lämpö tuo tunnille oman ihanan lisäelementtinsä. Vesipullo ja pyyhe kannattaa varata mukaan

HotYinYoga

HotYinYoga -tunnilla sinulla on lupa hengähtää. Tunnilla nautit lempeästä noin 30 asteen lämmöstä, joka rentouttaa kehoa ja antaa samalla luvan pysähtyä. Jooga-asennoissa viivytään pitkään ja pyritään viemään venytysten vaikutukset syvemmälle kehoon ja mieleen. Tunti rauhoittaa kehoa ja mieltä sekä tuo erinomaista vastapainoa mm. voimakkaammille harjoituksille tai hektiselle arjelle. Samalla pääset tutustumaan lajin taustalla oleviin kiinalaisen lääketieteen oppeihin sekä meridiaaneihin. Vesipullo ja pyyhe kannattaa varata mukaan.

HotHatha- & YinYoga

Tällä aamutunnilla tehdään rauhallisesti ja keskittyen kehoa lempeästi avaavia ja vahvistavia asanoita, jotka tasapainottavat kehoa ja mieltä. Puolet tunnista on lempeää HathaYogaa ja toinen puolet meditatiivista ja hidastempoista Yin-joogaa. Tunti sopii kaikille keskittyneestä työskentelystä pitäville.

PowerYoga

PowerYoga -tunnilla hiki nousee pintaan ilman lämmityslaitteitakin, sillä tunti on puhdasta asanaharjoittelua. Tunnilta on karsittu pois kaikki filosofinen sisältö, kuten mantrat ja energia-anatomia. PowerYoga sopii kaikille, jotka haluavat kehittää voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Aikaisemmasta harjoitustaustasta on hyötyä tällä tunnilla.

HotPowerYoga

HotPowerYoga -tunnille voit tulla keskittymään asanaharjoitteluun, sillä tunnilta on karsittu pois kaikki filosofinen sisältö. Tunti kehittää nimensä mukaan voimaa sekä lisäksi liikkuvuutta ja tasapainoa. Aikaisemmasta harjoitustaustasta on tällä tunnilla hyötyä. Tunti pidetään noin 30 asteen lämmössä, joten pyyhe ja juomapullo kannattaa varata mukaan.

HotVinyasaFlow

HotVinyasaFlow -joogatunnilla syke nousee ja hiki virtaa, sillä tunnilla tehdään reipastempoista asanaharjoittelua noin 30 asteen lämmössä. Tunnilta on karsittu pois kaikki filosofinen sisältö, kuten mantrat ja energia-anatomia. HotVinyasaFlow sopii kaikille, jotka haluavat kehittää kuntoaan ja lisätä voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Aikaisemmasta harjoittelutaustasta on tällä tunnilla hyötyä.

VinyasaFlow 45'

Kolme varttia kestävällä aamuisella VinyasaFlow -joogatunnilla syke nousee ja hiki virtaa, sillä tunnilla tehdään reipastempoista asanaharjoittelua. Tunnilta on karsittu pois kaikki filosofinen sisältö, kuten mantrat ja energia-anatomia. VinyasaFlow sopii kaikille, jotka haluavat kehittää kuntoaan ja lisätä voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Aikaisemmasta harjoittelutaustasta on tällä tunnilla hyötyä.

Singing Bowls Relaxation

Äänimaljarentoutus on syvärentouttava hoito, joka perustuu äänimaljojen värähtelyyn. Värähtely vaikuttaa kehon nesteisiin saaden soluissa olevan nesteen värisemään. Myös maljojen kaunis ikiaikainen ääni kuljettaa mielemme ja ajatuksemme toiseen aikaan ja maailmaan. Rentoutus vastaa parhaimmillaan kolmen tunnin yöunta. Äänimaljarentoutus voi auttaa unettomuuteen, vähentää stressiä, ahdistusta ja kehon jännitystiloja. Rentoutuksessa saat ottaa mukavan asennon matolla ja vaan olla. Tunti tehdään noin 30 asteen lämpöisessä salissa, joten voit pukeutua kevyesti.

 

Varaa tuntisi tästä