Joogatunnit

Joogatunnit

Yin Yoga

YinYoga -tunnilla sinulla on lupa hengähtää. Jooga-asennoissa viivytään pitkään ja pyritään viemään venytysten vaikutukset syvemmälle kehoon ja mieleen. Tunti rauhoittaa kehoa ja mieltä sekä tuo erinomaista vastapainoa mm. voimakkaammille harjoituksille tai hektiselle arjelle. Osalla YinYoga tunneista pääset myös tutustumaan lajin taustalla oleviin kiinalaisen lääketieteen oppeihin sekä meridiaaneihin. Tunnin perässä oleva merkintä (warm) kertoo, että kattolämmittimet ovat päällä tunnin aikana.

Yin Tonics

Yin Tonics on Yin Yogaa, jonka eri sarjat tonifioivat eli vahvistavat keho-mieltä kiinalaisen lääketieteen sekä hatha yoga-perinteen opein. Tunti yhdistää meridiaanivenytyksiä, hengitys- sekä keskittymisharjoituksia, gua shata eli akupainantaa ja meditaatiota. Sarjat ovat kokonaisuuksia, jotka on suunniteltu aina kyseisen sarjan teemaa vahvistaen ja tasapainottaen. Jos pidät Yin Yogasta, rauhallisista tunneista ja kaipaat keinoja purkamaan stressiä, tämä tunti on sinulle.

 

Hatha- & YinYoga

Tällä tunnilla tehdään rauhallisesti kehoa lempeästi avaavia ja keskittymistä vahvistavia asanoita, jotka tasapainottavat kehoa ja mieltä. Tunti on yhdistelmä lempeää Hatha Yogaa ja meditatiivista, hidastempoista Yin Yogaa. Tunti sopii kaikille keskittyneestä työskentelystä pitäville. Tunnin perässä oleva merkintä (warm) kertoo, että kattolämmittimet ovat päällä tunnin aikana.

Hatha Yoga

Tällä tunnilla tehdään lempeän dynaamista, kehoa vahvistavaa ja mieltä tasapainottavaa Hatha Yogaa. Tunti sopii kaikille aiemmasta treenitaustasta riippumatta, ja fyysisen harjoittelun lisäksi voit kokea myös joogan henkisen puolen, sillä tunti sisältää niin asanaharjoittelua kuin joogafilosofiaa.

Flow Yoga

Flow Yoga -tunnilla voit fyysisen harjoittelun lisäksi kokea myös joogan henkisen puolen, sillä tunti sisältää niin asanaharjoittelua kuin joogafilosofiaakin. Jooga-asennot yhdistetään hengityksen tahdissa virtaaviksi kokonaisuuksiksi. Filosofiaosio voi sisältää hengitysharjoituksia, muinaisten joogatekstien tulkintaa, mantraamista tai meditaatiota. Tunti sopii kaikille aiemmasta treenitaustasta riippumatta. Tunnin perässä oleva merkintä (warm) kertoo, että kattolämmittimet ovat päällä tunnin aikana.

Power Yoga

Power Yoga-tunnille voit tulla keskittymään puhtaasti asanaharjoitteluun, sillä tunnilta on karsittu pois kaikki filosofinen sisältö sekä mantrat ja meditaatio. Tunti kehittää nimensä mukaan voimaa sekä lisäksi liikkuvuutta ja tasapainoa. Aikaisemmasta harjoitustaustasta on hyötyä tällä tunnilla, sillä harjoitus sisältää jatkotason jooga-asanoita kuten käsitasapainoilua. Tunnin perässä oleva merkintä (warm) kertoo, että kattolämmittimet ovat päällä tunnin aikana.

Vinyasa Flow

Vinyasa Flow -joogatunnilla syke nousee ja hiki virtaa, sillä tunnilla tehdään reipastempoista asanaharjoittelua. Vinyasa Flow sopii kaikille, jotka haluavat kehittää kuntoaan joogan keinoin. Aikaisemmasta harjoittelutaustasta on tällä tunnilla hyötyä, sillä harjoitus etenee virtaavasti ja sisältää mm. paljon punnerruksia. Tunnin perässä oleva merkintä (warm) kertoo, että kattolämmittimet ovat päällä tunnin aikana.

Rocket Yoga

Rocket-jooga on Larry Schultzin San Franciscossa 1980-luvun lopulla kehittämä joogan muoto, joka pohjaa astangajoogaan. Astangalla on maine rankkana ja vaativana joogamuotona. Larry, jota kutsuttiin astangajoogan mustaksi lampaaksi, halusikin muokata harjoituksen kaikille saavutettavaan, hauskaan ja leikkisään muotoon. Modifikaatioiden ansiosta Rocketissa ei ole tasoja, vaan jokaiselle löytyy sopiva tempo ja sopivat versiot asennoista.

Singing Bowl Relaxation

Äänimaljarentoutus on syvärentouttava hoito, joka perustuu äänimaljojen värähtelyyn. Värähtely vaikuttaa kehon nesteisiin saaden soluissa olevan nesteen värisemään. Myös maljojen kaunis ikiaikainen ääni kuljettaa mielemme ja ajatuksemme toiseen aikaan ja maailmaan. Rentoutus vastaa parhaimmillaan kolmen tunnin yöunta. Äänimaljarentoutus voi auttaa unettomuuteen, vähentää stressiä, ahdistusta ja kehon jännitystiloja. Rentoutuksessa saat ottaa mukavan asennon matolla ja vaan olla. Tunnin perässä oleva merkintä (warm) kertoo, että kattolämmittimet ovat päällä tunnin aikana.

Varaa tuntisi tästä