Info

Oasis ja BASI Pilates Academy

Avaamme tammikuussa uuden pilatesstudion Hansakortteliin. Lue lisää basipilatesturku.com ja seuraa BASI Pilates Academy Turkua Facebookissa ja Instagramissa! Oasis jatkaa toimintaansa vuonna 2022 entistä suuremmalla joogapainotuksella.

10x korttimme ja osa jäsenyyksistämme oikeuttaa jatkossa varaamaan tunteja molemmilla studioilla. Maksuja voi kuitenkin tehdä vain sen studion puolella, jonne profiili on alunperin tehty. Ota yhteyttä info@oasisturku.fi jos haluat ostaa kurssin toiselta studiolta, tai tee uusi profiili eri sähköpostiosoitteella toiselle studiolle.

Studiolle tullessa:

Käsidesiä on tarjolla runsaasti ja käsien pesuun on paljon mahdollisuuksia. Käytä maskia oman harkintasi mukaan. Harkitse maskin käyttöä etenkin, jos et ole saanut täyttä rokotussarjaa. Älä tule kipeänä studiolle.

 

Lisätietoa sosiaalisessa mediassa

Yleistä tietoa

Viihtyisä pilates- ja joogastudiomme sijaitsee yliopiston kupeessa osoitteessa Kerttulinkatu 1A. Tarjoamme myös runsaasti erilaisia Online tunteja.

Tälle sivulle olemme koonneet vastauksia muutamiin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Millaisia tunteja Oasis tarjoaa?

Oasis Pilates & Yoga Studiollamme on monipuolinen kattaus joogaa, pilates ja venyttelyä. Meillä on tarjontaa sekä vasta-alkajille että edistyneille osallistujille. Aikataulustamme löytyy lämpötunteja (Warm = 25 astetta ja Hot = 30 astetta) sekä tunteja huoneenlämmössä. Erottaudumme muista alan toimijoista tarjoamalla myös raskaus- ja äitiyskursseja.

ALOITTELIJOILLE SOPIVAT TUNNIT:
Pilates & Stretching
PhysioPilates
Faskia
Yin Yoga
Hatha Yoga
Hatha & Yin Yoga
Flow Yoga
Singing Bowls

Reippaammasta harjoituksesta pitäville aloitustunneiksi sopivat myös:
Mobility
26 Asanaa

 

Mitä maksuvälineitä Oasis Studiolla voi käyttää?

Oasis Studiolla voi maksaa liikuntapalveluita netin kautta laittamalla omiin tietoihin pankki- tai luottokortin tiedot. Tiedot salataan Stripe nimisessä järjestelmässä, eivätkä ne näy edes henkilökunnalle. Saatat saada sähköpostiin pyynnön vahvistaa maksu, vaikka sait jo creditit profiiliisi. Seuraa tällöin sähköpostin ohjeita. Voit soittaa meille 0401595690 jos asia askarruttaa sinua. Oasis studiolla voi myös maksaa käteisellä tai maksupäätteellä paikan päällä studiolla. Hyväksymme yleisimmät pankki- ja luottokortit. Lisäksi hyväksymme Smartum setelit, Virike- ja tykysetelit, Smartum Saldon, ePassin, Edenred Mobiilin sekä Eazybreakin. Jos haluat maksaa liikuntapalveluista paikan päällä, varaathan paikan tunnille valitsemalla varausjärjestelmästä  "maksa studiolla" tai apista "pay later". Tämä vaihtoehto löytyy varauksen yhteydessä alasvetovalikosta. Tehdessäsi ensimmäistä ostoa varausjärjestelmässämme otathan lähettyville pankin tunnuslukulistan tai muun varmistamisen välineen siltä varalta, että järjestelmä pyytää sinua vahvistamaan ostoksesi.

Millaiset studion tilat ovat?

Oasis Pilates & Yoga:n tilat ovat katutasossa ja pääsisäänkäynti sijaitsee Kerttulinkadun puolella. Meillä on kaksi harjoittelusalia, tilava aula sekä naisten ja miesten pukuhuoneet suihkutiloineen. Voit siis käydä kehoa huoltavan harjoituksen jälkeen rauhassa suihkussa ja jäädä vielä tee- tai kahvikupposelle. Aulassamme on myös Jooga- & Pilates Shop, jossa on myytävänä joogavaatteita, treenivälineitä, Nikkotakon upeita joogakoruja sekä The House of IDUNin eteerisiä öljyjä.

Miten pääsen tutustumaan?

Olet tervetullut tutustumaan Oasis Studion tunneille 15€ kertamaksulla. Kun varaat ensimmäistä tuntiasi, varaa tuntisi valitsemalla "Maksa studiolla" ja kun tulet tunnille, kerro vastaanotossa, että olet ensimmäistä kertaa. 

Tunnin ostaminen ja varaaminen edellyttää asiakkaaksi rekisteröitymistä. Rekisteröityminen itsessään ei maksa mitään. Tunteja voi varata aina tarkalleen kahdeksan päivän ajanjaksolle maksimissaan 10 tuntia / viikko. Onnistuneesta varauksesta tulee ilmoitus sähköpostiin ja mobiiliapin "bookings" osioon. Voit myös tarkastella varauksiasi ja perua varauksen omassa profiilissasi, kun olet kirjautunut sisään. Peruutathan varauksesi viimeistään 4h ennen tunnin alkua. Peruuttamattomasta varauksesta veloitetaan käyntikerta.

Tutustumisen jälkeen edullisin tapa harjoitella studiollamme on Basic jäsenyys. Online jäsenyys sopii sinulle, jos harjoittelet vain arkiaamuisin ja Onlinessa. Jos pääset harjoittelemaan vain harvakseltaan, 10 kerran sarjakortti voi olla sinulle paras ratkaisu.

Miten varaan ja peruutan tunnin?

Tuntien varaaminen edellyttää rekisteröitymistä asiakkaaksi joko täällä nettisivuilla tai mobiiliaplikaatiossamme. Mobiiliaplikaation voi ladata nimellä Glofox appstoresta tai google playsta. Glofox apin logo on oranssi ketunpää. Etsi sen jälkeen studio nimellä Oasis Pilates & Yoga. 

Tunteja varataan nettisivuilla kohdasta  "varaa tunti". Selaa nuolinäppäimellä > päiviä eteenpäin ja varaa tunti painamalla  "book" nappia. Jos sinulla on 10x kortti, varaat tunnin käyttämällä käyntikerran kortistasi "use credits". Jos taas sinulla ei ole mitään korttia / jäsenyyttä ja haluat maksaa paikan päällä, varaat tunnin vaihtamalla alasvetovalikosta  "Maksa studiolla". Omat varaukset näkyvät varausportaalin kohdassa profiili ja "my bookings". Peruutuksen voi tehdä samasta kohdasta painamalla "cancel". Peruutathan tunnin 4h ennen tunnin alkua. Peruuttamattomasta tunnista ja siis myös alle neljä tuntia ennen tunnin alkua soittamalla/e-maililla peruutetusta tunnista menee yksi käyntikerta. Kolmesta peruuttamattomasta varauksesta asiakkaan varausoikeus peruutetaan. Varausoikeuden saa takaisin ottamalla yhteyttä info@oasisturku.fi ja maksamalla 10€ sakkomaksun.

Mobiiliaplikaatiossa varaukset tehdään kohdassa "classes". Voit maksaa yksittäiset tunnit, 10x-kortin tai jäsenyyden mobiiliappiin syötetyllä pankkikortillasi tai valitsemalla "pay later". Omat varauksesi näet kohdasta "bookings". Voit perua varauksesi painamalla varauksen kuvaketta ja valitsemalla "cancel". Jos sinulla on 10x kortti, menee kortiltasi tuntia varatessa yksi credit eli käyntikerta. Jos perut varauksen 4h ennen tunnin alkua, käyntikerta palautuu kortillesi. Jos et peru varausta, myöskään käyntikertaa ei palauteta. Jos mobiiliaplikaatiosi toimii huonosti, deletoi se ja lataa Glofox appi uudelleen. Tarkista myös, että puhelimesi päivittää sovellukset automaattisesti. 

Voit myös varata paikan kaverillesi tai kahdelle! Jos varaat paikat kymppikortilla, menevät creditit myös varaamistasi kavereista, joten heidän ei tarvitse kuin saapua paikalle.

Voit varata tunteja kahdeksan päivää etukäteen. Tunteja voi varata yhdelle viikolle 7 kpl. Kysy lisää varauksista henkilökunnaltamme. Voit myös pyytää apua varauksien tekemiseen info@oasisturku.fi. Pyydämme ystävällisesti hoitamaan tuntiperuutukset varausjärjestelmän tai mobiiliapin kautta.

Glofox ajanvarausjärjestelmään rekisteröityminen

Oasiksen ja Partner Studiomme BASI Pilates Akatemian asiakkaat käyttävät tuntien varaamisen Glofox järjestelmää. Glofoxin kautta voi varata tunteja selaimessa (nettisivuillamme) tai lataamalla käyttöönsä Glofox sovelluksen. Glofoxiin tulee laittaa turvallinen, mahdollisimman monimutkainen salasana, joka ei ole käytössä missään toisessa yhteydessä. Ethän käytä samaa salasanaa Glofoxissa ja esimerkiksi sähköpostissasi. Luo itsellesi vain yksi asiakastili Glofoxiin. Se studio, jolle on olet ensimmäisenä luonut asiakastilisi on "kotistudiosi". 10x kortilla ja Premium jäsenenä voit kuitenkin harjoitella myös tammikuussa 2022 aukeavalla BASI Pilates Akatemialla.

Waiting list / Jonotus tunneille

Olemme poikkeusaikana vähentäneet tuntipaikkoja taataksemme kaikille turvallisen harjoittelun. Tästä johtuen jotkut tunneistamme tulevat nyt tavallista nopeammin täyteen. Voit kuitenkin varata paikan Waiting listasta, josta pääsee myös hyvin tunneille. Paikka jonotuslistasta vapautuu viimeistään 4h ennen tunnin alkua. Vapautuneesta paikasta tulee aina sähköpostia. Käythän lisäksi laittamassa päälle mobiiliaplikaatiomme ilmoitukset (notifications) kännykkäsi asetuksista. Tällöin saat heti vapautuvasta paikasta ilmoituksen kännykkäsi aloitusruudulle. HUOM! Muistathan aina peruuttaa myös jonotuspaikkasi, jos et ole enää kiinnostunut osallistumaan. Jonotuksesta siirtyy automaattisesti tunnille, kun paikkoja vapautuu. Tällöin myös kertakäyntimaksu / creditti veloitetaan asiakastililtäsi. Itse Waiting list paikasta ei tietystikään mene maksua. Muistathan, että tarjoamme myös runsaasti Online tunteja, joihin ei osallistujamäärää rajoiteta.

Peruuttamattomat tunnit ja varauskielto

Ohjelmistomme veloittaa peruuttamattomasta tunnista 10x kortin käyntikerran. Tunnit pitää peruuttaa 4h ennen tunnin alkua. Voit toki soittaa studiolle myöhäisen peruutuksen, ja kertoa, jos et pääsekään tunnille. Tästä huolimatta 10x kortin käyntikerta menee, mikäli tunnin alkuun on alle neljä tuntia. Lisäksi kolmesta peruuttamattomasta tunnista eli  "strikestä" tulee varauskielto, jonka purkua voi pyytää Oasis Studiosta info@oasisturku.fi. Varauskiellon purku maksaa 10€. Striket nollataan kolmen kuukauden välein, jolloin laskut alkavat alusta.

Mitä jos 10x korttini on menossa vanhaksi?

10x korttimme ovat voimassa 4 kk ostopäivästä eteenpäin. Käyttöajan jälkeen varausjärjestelmämme poistaa kortin automaattisesti. Mikäli olet ollut sairaana yli kuukauden ajan, ja siksi estynyt käyttämään korttiasi, ota yhteyttä info@oasisturku.fi. Jos et ole ehtinyt käyttää korttiasi, mutta haluaisit saada creditit käyttöösi pidemmäksi ajaksi, voit ostaa kuukauden lisää käyttöaikaa kortillesi 25€ hintaan. Maksu suoritetaan Oasis Studion vastaanottoon ja vastaanottohenkilö laittaa sähköiseen korttiisi lisäaikaa. Ota yhteyttä tarvitsemastasi jatkoajasta ennen kuin korttisi umpeutuu ja poistuu järjestelmästä. Vanhentuneita ja siten järjestelmästä jo poistuneita käyntikertoja ei palauteta takaisin käyttöön. Oasis Studion 10x sarjakortit ovat voimassa 4 kk. Tarkistathan oman sarjakorttisi expiry daten (viimeisen käyttöpäivän) omasta profiilistasi varausjärjestelmästä.

Mitä varusteita tarvitsen tunneille?

Ota oma matto mukaan tunneille tai jos matto unohtuu, voit vuokrata maton studiolta. Ensimmäiseen tutustumiskertaan sekä 3x tutustumiskorttiin sisältyy myös mattovuokra. 10x korttilaisille, Basic/Online jäsenille ja kertakävijöille mattovuokra on 2€. Premium ja Basic Plus jäsenyyteen kuuluu mattovuokra.

Kaikille tunneillemme pukeudutaan joustaviin liikuntaan soveltuviin vaatteisiin. Joogatunneilla sekä kaikilla hot/warm-etuliitteellä merkityillä tunneilla ollaan yleensä ilman sukkia. Huoneenlämmössä pidettävillä pilates-ja venyttelytunneilla voi käyttää sukkia. Millään tunneillamme ei tarvita kenkiä. Hot/Warm-etuliitteellä merkityille tunneille kannattaa ottaa mukaan pyyhe ja vesipullo.

Vältäthän tunneillamme hajusteiden käyttöä, sillä ne voivat aiheuttaa allergiaa. Kiitos huomaavaisuudesta.

Onko Studion läheisyydessä parkkipaikkoja?

Studion läheisyydessä on pääasiassa arkisin kuuteen asti maksullisia parkkipaikkoja. Entiset kiekkopaikat muuttuivat valitettavasti maksullisiksi joulukuussa 2020. Paikkoja löytyy mm. Kerttulinkadulta, Henrikinkadulta, Porthaninkadulta, Tuomiokirkonkadulta sekä Rothoviuksenkadulta. Jos alue ei ole tuttua, kannattaa parkkeeraukseen varata ensimmäisillä kerroilla hieman aikaa. Tarkistathan voimassaolevat pysäköintimaksut liikennemerkeistä ja pysäköintisovelluksista.

Studiolla ei ole omia paikkoja. Sisäpihan parkkipaikat ovat asukkaiden sekä lähialueen työpaikkojen omia pysäköintiruutuja.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Oasis Pilates & Yoga Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 24.5.2018. Viimeisin muutos 24.5.2018.

1. Rekisterinpitäjä

Oasis Pilates & Yoga Oy

y-tunnus 2850465-7

Kerttulinkatu 1A, 20500 Turku

p. 040 159 5690, info@oasisturku.fi

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Tietosuojavastaava Hanna Manninen

Kerttulinkatu 1A, 20500 Turku

p. 040 159 5690, info@oasisturku.fi

3. Rekisterin nimi

Oasis Pilates & Yoga Oy:n asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito sekä markkinointi. Henkilötietoja voidaan käsitellä esimerkiksi asiakassuhteen, palvelusuhteen tai jäsenyyden hoitamiseksi.

5. Rekisterin tietosisältö

Oasis Pilates & Yoga Oy:n asiakasrekisteri sisältää seuraavia tietoja: asiakkaan nimitiedot, sukupuoli, yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköpostiosoite), tiedot asiakkaan tilaamista palveluista, kuten ostohistoria, laskutustiedot ja muut kirjanpidolliset tiedot, yrityksen ja rekisteröidyn väliseen asiakassuhteeseen liittyvät tiedot, kuten asiakashistoria sekä mahdolliset suoramarkkinointiluvat ja -kiellot.

Oasis Pilates & Yoga Oy säilyttää vain yrityksen toiminnan ja tietojen käyttötarkoituksen kannalta tarpeellisia tietoja, joiden käsittelylle on lailliset edellytykset. Käyttötarkoitukseensa tarpeettomaksi muuttuneet tiedot, vanhentuneet tiedot tai tiedot joiden käsittelylle ei enää muutoin ole perustetta, anonymisoidaan tai hävitetään tietoturvallisesti. Tietojen säilytysaika on 5 vuotta.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Asiakkaan henkilötietoja ei luovuteta Oasis Pilates & Yoga Oy:n ulkopuolisille toimijoille muuten, kuin sopimuksen tai erillisen suostumuksen mukaan. Asiakkaan henkilötietoja voidaan luovuttaa Oasis Pilates & Yoga Oy:n markkinoinnin toteuttamiseen osallistuville yhteistyökumppaneille markkinointiyhteistyökumppaneiden palveluissa sekä maksutapahtumia ylläpitäville palveluille.

Pääsääntöisesti Oasis Pilates & Yoga Oy ei siirrä tai luovuta asiakkaan henkilötietoja Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Tietoja voidaan kuitenkin tarvittaessa siirtää tai luovuttaa Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle henkilötietolain sallimilla tavoilla, mikäli tiedot siirretään maahan, jossa Euroopan komissio on todennut tietosuojan tason olevan riittävä, tai sopimusjärjestelyin voidaan taata tietosuojan riittävä taso, tai mikäli asiakas on antanut siihen suostumuksensa.

Viranomaisille tietoja luovutetaan lain edellyttämissä tapauksissa, kuten esimerkiksi väärinkäytösten selvittämisessä ja ehkäisyssä.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa asiakasrekisteriin talletetut tietonsa. Tarkastuspyyntö tehdään toimittamalla kirjallinen ja allekirjoitettu tarkastuspyyntö osoitteella: Oasis Pilates & Yoga Oy, Tietosuojavastaava/henkilötietojen tarkastuspyyntö, Kerttulinkatu 1A, 20500 Turku. Tarkastuspyynnössä tulee mainita nimi, postiosoite ja puhelinnumero. Tarkastuspyynnön vastaus toimitetaan asiakkaan väestötietojärjestelmästä varmennettuun osoitteeseen.

10. Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Asiakkaalla on oikeus vaatia asiakasrekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Asiakas voi päivittää ja muuttaa omia tietojaan kirjautuneena Oasis Pilates & Yoga Oy:n verkkopalveluun tai pyynnöstä asiakaspalvelussa.

11. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Asiakkaalla on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Kaikissa tähän rekisteriselosteeseen liittyvissä kysymyksissä ja rekisteröidyn oikeuksien käyttämiseen liittyvissä tilanteissa yhteyttä tulee ottaa Oasis Pilates & Yoga:n tietosuojavastaavaan (katso kohta 2.)

Palveluehdot

 

Yleiset ehdot (Waiver)

 

1. Oasis Pilates & Yoga Oy:n Yleiset Ehdot

1.1  Ehdot ovat osa Oasis Pilates & Yoga Oy:n jäsensopimusta eli ostettujen harjoitteluoikeustuotteiden kuvauksia (myöhemmin ”Jäsensopimus”), jotka on laadittu harjoitteluoikeustuotteen ostaneen henkilön (myöhemmin ”Jäsen”) ja Oasis Pilates & Yoga OY:n (myöhemmin ”Oasis ja BASI Akatemia”) välillä. Jäsensopimuksen katsotaan tulleen voimaan Jäsenen ostettua harjoitteluoikeustuotteen joko Oasis studion tai BASI Pilates Academy, Turku studion tiloista (myöhemmin “Oasis studio ja BASI Akatemia”), Oasiksen verkkosivuilta www.oasisturku.fi, BASI Akatemian verkkosivuilta www.basipilatesturku.com tai Oasis studion tai BASI Akatemian mobiilisovelluksesta.

2.  Jäsenyydet ja tuntien varaussäännöt

2.1 Oasiksen ja BASI Akatemian palveluiden käyttäminen edellyttää harjoitteluoikeuspaketin ostamista (esimerkiksi kymmenen harjoittelukerran paketti), Oasis studion tai BASI Akatemian jäsenyyttä tai kertaluontoisen harjoitteluoikeuden hankkimista (Drop in -maksu tai kurssimaksu).

2.2 Viikkotunneille voi varata paikan internetsivun tai mobiilisovelluksen kautta. Mikäli Jäsen haluaa peruuttaa varauksen, se tulee tehdä neljä tuntia ennen varatun tunnin alkamista. Ajoissa peruutettujen varauksien käyntikerta (creditti) palautuu asiakkaan profiiliin käytettäväksi. Mikäli asiakas ei peru tuntia ajoissa, veloitetaan tunnista käyntikerta.
 
2.3. Kursseille tai workshoppeihin voi varata paikan internetsivujen tai mobiilisovelluksen kautta. Kurssimaksu tulee maksaa viimeistään viikkoa ennen kurssin tai workshopin alkua. Mikäli Jäsen haluaa peruuttaa varauksen, se tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista. Ajoissa peruttujen varauksien maksu palautetaan asiakkaalle. Mikä asiakas peruu kurssipaikan alle viikon sisällä kurssin alkamisesta, ei kurssimaksua palauteta, mutta asiakas voi siirtää osallistumisen seuraavalle vastaavalle kurssille.
 
2.4. Jos asiakas jättää saapumatta varaamalleen tunnille 3 kertaa, hänen varaamisoikeutensa peruutetaan. Asiakkaan tulee pyytää varausoikeuden palauttamista Oasis studion tai BASI Akatemian vastaanotosta sekä maksaa 10€ sakkomaksu.

3. Tavaroiden säilytys ja vahingonkorvausvastuu

3.1 Oasis Pilates & Yoga Oy ei vastaa sen tiloissa tapahtuvista mahdollisista henkilövahingoista, varkauksista tai muista Jäsenen Oasis studioon tai BASI Akatemiaan tuoman henkilökohtaisen omaisuuden menetyksistä. Arvotavaroiden tilapäiseen säilyttämiseen Oasis studiolla ja BASI Akatemialla tulee Jäsenen käyttää Oasiksen tarjoamaa lukolla varustettua kaappia.

4. Mahdolliset Jäsenen ja Oasis Pilates & Yoga Oy:n väliset kiistat pyritään ratkaisemaan yhteistyössä ja hyvässä hengessä.


 

Kertakäynnit (Drop in Terms)

 

1.  Oasiksen ja BASI Akatemian palveluiden käyttäminen ilman jäsenyyttä

1.1 Oasis Pilates & Yoga Oy:n palveluiden käyttäminen edellyttää harjoitteluoikeuspaketin ostamista (esimerkiksi kymmenen harjoittelukerran paketti), Oasiksen tai BASI Akatemian jäsenyyttä tai kertaluontoisen harjoitteluoikeuden hankkimista (Drop in -maksu).

1.2 Asiakas tiedostaa ja hyväksyy, ettei Oasis Pilates & Yoga Oy voi aina taata osallistumispaikkaa asiakkaan valitsemalle harjoitustunnille, jos osanottajamäärää tai liikuntatunnille pääsyä on muutoin rajoitettu.

2. Asiakkaan velvollisuudet

2.1 Asiakas on velvollinen:
    •    todistamaan henkilöllisyytensä tarvittaessa
    •    huolehtimaan riittävästä vakuutusturvasta mahdollisen henkilö- tai omaisuusvahingon osalta sekä
    •    kertomaan ohjaajalle ennen tunnin alkua vaivasta, taudista tai muusta liikuntaesteestä, joka saattaa vaikuttaa harjoitustunnilla tehtävien liikkeiden suorittamiseen.

2.2 Asiakas harjoittelee Oasis Pilates & Yoga studiolla sekä BASI Pilates Academy, Turku studiolla omalla vastuullaan.

3. Mahdolliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan yhdessä ja hyvässä hengessä.

 

Jäsenyysehdot

 

1. Oasis Pilates & Yoga Oy:n studioiden (Oasis Studio ja BASI Pilates Academy, Turku) jäsenyydet

1.1 Oasis Studion ja BASI Pilates Academy, Turku (myöhemmin BASI Akatemia) Studion palveluiden käyttäminen edellyttää harjoitteluoikeuspaketin ostamista (esimerkiksi kymmenen harjoittelukerran paketti), jäsenyyttä tai kertaluontoisen harjoitteluoikeuden hankkimista (Drop in -maksu).

1.2 Oasis Turku ja BASI Pilates Academy, Turku, Studioiden jäseniksi voidaan hyväksyä vain täysi-ikäiset henkilöt. Huoltaja voi kuitenkin solmia Jäsensopimuksen kanssamme alaikäisen huollettavansa puolesta. Huoltaja vastaa silloin Jäsensopimuksen maksuista.

1.3 Jäsenyys on voimassa sovituin ehdoin joko toistaiseksi tai määräajan. Määräaikainen jäsenyys on voimassa vähintään Oasis Studion sekä BASI Akatemian nettisivuilla kirjatun sitoutumisajan. Sitoutumisajan päätyttyä jäsenyys jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana, ellei Jäsen erikseen päätä jäsenyyttä.

1.4  Jäsenyys on henkilökohtainen. Jäsenyyden siirtämisestä toiselle henkilölle väliaikaisesti voidaan kuitenkin neuvotella erityistilanteissa, esimerkiksi jos jäsen on estynyt osallistumaan tunneille kaksi viikkoa tai yli kestävän lomamatkan tai sairausloman takia.

1.5 Jäsenyys antaa Jäsenelle oikeuden harjoitella Oasis-studiolla tai BASI Akatemialla siten kuin jäsenyyden kuvauksessa nettisivuillamme on sovittu. Oasiksen kulloinkin voimassa olevat jäsenyysvaihtoehdot, hinnasto sekä tuotevalikoima kuvauksineen löytyvät Internet-sivuilta www.oasisturku.fi sekä www.basipilatesturku.com. Esimerkiksi Basic ja Day ja Online jäsenyydet ovat voimassa 6 kuukautta ja Premium jäsenyydet ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja ne veloitetaan etukäteen kuukausittain. Basic- Online-, Day ja Premium -jäsenyyksien sisällöt ovat luettavissa Oasis Studion ja BASI Akatemian verkkosivuilla www.oasisturku.fi sekä BASI Akatemian verkkosivuilta www.basipilatesturku.com sekä mobiiliapistamme.

1.6 Day jäsenyys sopimuksen mukaan Jäsen voi arkipäivinä osallistua klo 15.00 asti alkaville mattotunneille Oasis Studion Isossa salissa.

1.7 Jäsen tiedostaa ja hyväksyy, etteivät Oasis Studio ja BASI Akatemia voi aina taata osallistumispaikkaa Jäsenen valitsemalle harjoitustunnille, jos osanottajamäärää tai liikuntatunnille pääsyä on muutoin rajoitettu.

1.8  Jäsen tiedostaa ja hyväksyy, etteivät Oasis Studio ja BASI Akatemia voi Jäsenen jäsenyyden aikana muuttaa tuote- ja palveluvalikoimaansa tai hyvinvointikeskusten aukioloja kysynnän ja resurssien mukaan. Esimerkiksi kesälukujärjestys saattaa olla suppeampi kuin kevät- tai syyslukujärjestys.

2. Jäsenen velvollisuudet

2.1 Jäsen on velvollinen:
    •    todistamaan henkilöllisyytensä tarvittaessa,
    •    pitämään yhteystietonsa ja maksutietonsa ajan tasalla Glofox asiakasjärjestelmässä,
    •    huolehtimaan riittävästä vakuutusturvasta mahdollisen henkilö- tai omaisuusvahingon osalta sekä
    •    kertomaan ohjaajalle ennen tunnin alkua vaivasta, taudista tai muusta liikuntaesteestä, joka saattaa vaikuttaa harjoitustunnilla tehtävien liikkeiden suorittamiseen.

2.2 Jäsen harjoittelee Oasis studiolla omalla vastuullaan.

3. Jäsenmaksut

3.1 Jäsenmaksuja koskevan kuukausiveloituksen eräpäivä määritellään Oasiksen ja BASI Akatemian voimassa olevien käytäntöjen mukaisesti. Oasis ja BASI Akatemia laskuttavat jäsenmaksun etukäteislaskutuksena, siten että tulevan kuukauden harjoittelumaksu erääntyy sinä kuukaudenpäivänä, jolloin jäsensopimus on alun alkaen solmittu. Esimerkiksi, jos jäsensopimus on solmittu 12.1., veloitetaan seuraava kuukausimaksu 12.2.

3.2 Jäsen on velvollinen huolehtimaan, että kuukausittainen toistuva jäsenmaksu tulee maksetuksi.

3.3 Jäsensopimukseen perustuvia Jäsenmaksuja ei voida yksipuolisesti korottaa määräaikaiseen Jäsensopimukseen merkittynä sitoutumisaikana, ellei kyse ole alennusjäsenyydestä, jonka peruste lakkaa. Esimerkiksi opiskelijahintainen jäsenyys nousee normaalihintaiseksi opiskelun päätyttyä.

4. Jäsenyyden väliaikainen keskeytys / Kuukausimaksun palautukset

4.1 Jäsensopimuksen solminut Jäsen voi hakea Oasikselta tai BASI Pilates Akatemialta jäsenyytensä käyttöoikeuden väliaikaista keskeytystä. Keskeytys tehdään aina kuitenkin vähintään yhdeksi (1) ja enintään kahdeksitoista (12) kuukaudeksi. Keskeytyksen aikana jäsenellä ei ole käyttöoikeutta palveluihin. Kuukausimaksun keskeytys voidaan tehdä seuraavista syistä:  terveydelliset syyt, raskaus, työkomennus ulkomailla, muutto toiselle paikkakunnalle tai armeija.
4.2 Jäsenmaksun palautusta on haettava Oasikselta tai BASI Akatemialta sähköpostitse. Jäsenmaksua ei palauteta mikäli Jäsen ei ole ilmoittanut hyväksytystä esteestä osallistua tunneille. Enintään yksi edellinen jäsenmaksu palautetaan. Tarpeesta keskeyttää jäsenyys väliaikaisesti on ilmoitettava välittömästi esteen ilmettyä.
 
5. Jäsensopimuksen lopettaminen

5.1  Jäsenen ilmoituksesta määräaikainen Jäsensopimus sovitaan päättyväksi Jäsensopimukseen merkityn sitoutumisajan päättyessä. Jos Jäsen ei irtisano sopimusta määräajan päättyessä, Jäsensopimus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassaolevana. Jäsenyys irtisanotaan jo maksetun kuukauden/maksukauden loppuun. Esimerkiksi, jos asiakkaan kuukausittainen veloitus tapahtuu 15. pvä ja hän irtisanoutuu 20. pvä, hänen irtisanoutumisensa tulee voimaan seuraavan kuun 14. pvä.

5.2 Irtisanominen on tehtävä sähköpostilla Oasiksen asiakaspalveluun (info@oasisturku.fi) tai BASI Pilates Akatemian sähköpostiin (turku@basipilatesacademy.com). Jäsenen tulee saada aina kirjallinen vahvistus jäsenyyden päättämisestä.

5.3 Jäsenellä on mahdollisuus peruuttaa Jäsenyytensä 14 päivän sisällä Jäsensopimuksen alkamispäivästä. Jo maksettua ensimmäisen kuukauden jäsenmaksua ei kuitenkaan palauteta. Jäsensopimuksen irtisanomisen jälkeen Jäsenellä on oikeus käyttää jäsenyyteensä kuuluvia palveluita Jäsensopimuksen mukaisesti Jäsensopimuksen irtisanomisajan loppuun.

5.4 Jäsen, joka on estynyt käyttämästä jäsenyyttään odottamattomista ja itsestä riippumattomista syistä, voi hakea kirjallisesti Oasikselta tai BASI Pilates Akatemialta jäsenyyden ennenaikaista päättämistä. Se, ettei Jäsen ole pitkään aikaan käyttänyt Jäsensopimukseen kuuluvia palveluita, ei oikeuta Jäsensopimuksen ennenaikaista päättämistä.

5.5 Oasis Studiolla ja BASI Pilates Akatemialla on oikeus muuttaa hinnastoaan, palvelutarjontaa, Jäsenmaksuja sekä Ehtoja. Jos muutosten oletetaan olevan Jäsenelle epäedullisia, Jäsentä tiedotetaan muutoksista ennen muutosten voimaantuloa. Jäsenellä on oikeus irtisanoa jäsenyys epäedullisten muutosten johdosta.

5.6 Oasis Studiolla ja BASI Pilates Akatemialla on oikeus lukita Jäsenyys väliaikaisesti tai purkaa Jäsensopimus päättymään välittömästi, jos Jäsen selvästi rikkoo Jäsensopimuksen ehtoja tai Oasis Studion ja BASI Akatemian muuta ohjeistusta. Jäsenyys voidaan purkaa myös asiattoman käytöksen takia. Asiatonta käytöstä voi olla esimerkiksi uhkaavaksi, herjaavaksi tai syrjiväksi koettu käytös vastaanotossa tai tunneilla.

5.7. Mahdolliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan yhdessä ja hyvässä hengessä.