Info

Yleistä tietoa

Viihtyisä pilates- ja joogastudiomme sijaitsee yliopiston kupeessa osoitteessa Kerttulinkatu 1A. Tervetuloa tutustumaan tiloihimme ja tunteihimme!

Tälle sivulle olemme koonneet vastauksia muutamiin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Millaisia tunteja Oasis tarjoaa?

Oasis Pilates & Yoga Studiollamme on monipuolinen kattaus kehonhallintatunteja kuten pilatesta, joogaa sekä venyttelyä. Meillä on tarjontaa sekä vasta-alkajille että edistyneille osallistujille, sillä valikoimassa on niin perustason tunteja kuin Power-merkittyjä reippaampitempoisia tunteja. Aikataulustamme löytyy lämpötunteja (30 astetta) sekä tunteja huoneenlämmössä. Erottaudumme muista alan toimijoista tarjoamalla myös Reformer-laitepilatesta sekä raskaus- ja äitiyskursseja.

ALOITTELIJOILLE SOPIVAT TUNNIT:
Pilates
PhysioPilates
Fascial
YinYoga
HathaYoga
Singing Bowls

Mitä maksuvälineitä Oasis Studiolla voi käyttää?

Oasis Studiolla voi maksaa liikuntapalveluita netin kautta laittamalla omiin tietoihin myös pankki- tai luottokortin tiedot. Tiedot salataan järjestelmässä, eivätkä ne näy edes henkilökunnalle. Oasis studiolla voi myös maksaa käteisellä tai maksupäätteellä paikan päällä studiolla. Hyväksymme pankki- ja luottokortit sekä American expressin. Lisäksi hyväksymme Smartum setelit, virike- ja tykysetelit, Smartum Saldon, ePassin, Edenred Mobiilin sekä Eazybreakin. Jos haluat maksaa liikuntapalveluista paikan päällä, varaathan paikan tunnille valitsemalla varausjärjestelmästä "maksa studiolla" tai apista"pay later". Tämä vaihtoehto löytyy varauksen yhteydessä alasvetovalikosta.

Millaiset studion tilat ovat?

Oasis Pilates & Yoga:n tilat ovet katutasossa ja pääsisäänkäynti sijaitsee Kerttulinkadun puolella. Meillä on kaksi harjoittelusalia, tilava aula sekä naisten ja miesten pukuhuoneet suihkutiloineen. Voit siis käydä kehoa huoltavan harjoituksen jälkeen rauhassa suihkussa ja jäädä vielä tee- tai kahvikupposelle. Aulassamme on myös Jooga- & Pilates Shop, jossa on myytävänä joogavaatteita, treenivälineitä, Nikkotakon upeita joogakoruja sekä ekokosmetiikkaa.

Miten pääsen tutustumaan?

Olet tervetullut tutustumaan Oasis Studion tunneille 10€ tutustumishintaan. Tavallisesti kertamaksu on 20€, joten ohjelmistossa näkyy tuntia varatessa tämä kalliimpi hinta. Kun varaat ensimmäistä tuntiasi, varaa tuntisi valitsemalla "Maksa studiolla" ja kun tulet tunnille, kerro vastaanotossa, että olet ensimmäistä kertaa. Toinen vaihtoehto on 3x tutustumiskortti 45€, jonka voit ostaa myös täältä nettisivuiltamme.

Tunnin ostaminen ja varaaminen edellyttää asiakkaaksi rekisteröitymistä. Rekisteröityminen itsessään ei maksa mitään. Tunteja voi varata aina tarkalleen kahdeksan päivän ajanjaksolle maksimissaan 7 tuntia / viikko. Onnistuneesta varauksesta tulee ilmoitus sähköpostiin ja mobiiliapin"bookings" osioon. Voit myös tarkastella varauksiasi ja perua varauksen omassa profiilissasi, kun olet kirjautunut sisään. Peruutathan varauksesi viimeistään 4h ennen tunnin alkua. Peruuttamattomasta varauksesta veloitetaan käyntikerta.

Tutustumisen jälkeen edullisin tapa harjoitella studiollamme on Basic jäsenyys tai (Day jäsenyys, jos harjoittelet vain arkiaamuisin). Jos pääset harjoittelemaan vain harvakseltaan, 10 kerran sarjakortti voi olla sinulle paras ratkaisu. 10x sarjakortissa on kaksi vaihtoehtoa, 3kk tai 6kk voimassaolevat kortit.

Miten varaan ja peruutan tunnin?

Tuntien varaaminen edellyttää rekisteröitymistä asiakkaaksi joko täällä nettisivuilla tai mobiiliaplikaatiossamme. Mobiiliaplikaation voi ladata nimellä Glofox appstoresta tai google playsta. Etsi sen jälkeen studio nimellä Oasis Pilates & Yoga.

Tunteja varataan nettisivuilla kohdasta "varaa aika". Selaa nuolinäppäimellä > päiviä eteenpäin ja varaa tunti painamalla "book" nappia. Jos sinulla on 10x kortti, varaat tunnin käyttämällä käyntikerran kortistasi"use credits". Jos taas sinulla ei ole mitään korttia / jäsenyyttä ja haluat maksaa paikan päällä, varaat tunnin vaihtamalla alasvetovalikosta "Maksa studiolla". Omat varaukset näkyvät varausportaalin kohdassa profiili ja"my bookings". Peruutuksen voi tehdä samasta kohdasta painamalla"cancel". Peruutathan tunnin 4h ennen tunnin alkua. Peruuttamattomasta tunnista ja siis myös alle neljä tuntia ennen tunnin alkua soittamalla/e-maililla peruutetusta tunnista menee yksi käyntikerta. Kolmesta peruuttamattomasta varauksesta asiakkaan varausoikeus peruutetaan. Varausoikeuden saa takaisin ottamalla yhteyttä Hanna Manniseen hanna@oasisturku.fi tai Leena Syrjälään leena@oasisturku.fi ja maksamalla 10€ sakkomaksun.

Mobiiliaplikaatiossa varaukset tehdään kohdassa"classes". Voit maksaa yksittäiset tunnit, 10x-kortin tai jäsenyyden mobiiliappiin syötetyllä pankkikortillasi tai valitsemalla"pay later". Omat varauksesi näet kohdasta"bookings". Voit perua varauksesi painamalla varauksen kuvaketta ja valitsemalla"cancel". Jos sinulla on 10x kortti, menee kortiltasi tuntia varatessa yksi credit eli käyntikerta. Jos perut varauksen 4h ennen tunnin alkua, käyntikerta palautuu kortillesi. Jos et peru varausta, myöskään käyntikertaa ei palauteta. Jos mobiiliaplikaatiosi toimii huonosti, deletoi se ja lataa Glofox appi uudelleen. Tarkista myös, että puhelimesi päivittää sovellukset automaattisesti. Glofox apin logo on oranssi ketunpää.

Voit myös varata paikan kaverillesi tai kahdelle! Jos varaat paikat kymppikortilla, menevät creditit myös varaamistasi kavereista, joten heidän ei tarvitse kuin saapua paikalle.

Voit varata tunteja kahdeksan päivää etukäteen. Tunteja voi varata yhdelle viikolle 7 kpl. Kysy lisää varauksista henkilökunnaltamme. Voit myös pyytää apua varauksien tekemiseen info@oasisturku.fi. Pyydämme ystävällisesti hoitamaan tuntiperuutukset varausjärjestelmän tai mobiiliapin kautta.

Peruuttamattomat tunnit ja varauskielto

Ohjelmistomme veloittaa peruuttamattomasta tunnista 10x kortin käyntikerran. Tunnit pitää peruuttaa 4h ennen tunnin alkua. Voit toki soittaa studiolle myöhäisen peruutuksen, ja kertoa, jos et pääsekään tunnille. Tästä huolimatta 10x kortin käyntikerta menee, mikäli tunnin alkuun on alle neljä tuntia. Lisäksi kolmesta peruuttamattomasta tunnista eli "strikestä" tulee varauskielto, jonka purkua voi pyytää Oasis Studion omistajilta Hannalla hanna@oasisturku.fi tai Leenalta leena@oasisturku.fi. Varauskiellon purku maksaa 10€. Striket nollataan kolmen kuukauden välein, jolloin laskut alkavat alusta.

Mitä jos 10x korttini on menossa vanhaksi?

10x korttimme ovat voimassa 3kk/6kk ostopäivästä eteenpäin. Käyttöajan jälkeen varausjärjestelmämme poistaa kortin automaattisesti. Mikäli olet ollut sairaana yli kuukauden ajan, ja siksi estynyt käyttämään korttiasi, ota yhteyttä info@oasisturku.fi. Jos et ole ehtinyt käyttää korttiasi, mutta haluaisit saada creditit käyttöösi pidemmäksi ajaksi, voit ostaa kuukauden lisää käyttöaikaa kortillesi 25€ hintaan. Maksu suoritetaan Oasis Studion vastaanottoon ja vastaanottohenkilö laittaa sähköiseen korttiisi lisäaikaa. Ota yhteyttä tarvitsemastasi jatkoajasta ennen kuin korttisi umpeutuu ja poistuu järjestelmästä. Vanhentuneita ja siten järjestelmästä jo poistuneita käyntikertoja ei palauteta takaisin käyttöön. Oasis Studion 10x sarjakortit ovat voimassa 3kk tai 6kk. Tarkistathan oman sarjakorttisi expiry daten (viimeisen käyttöpäivän) omasta profiilistasi varausjärjestelmästä.

Mitä varusteita tarvitsen tunneille?

Voit ottaa oman mattosi mukaan tunneille tai vuokrata maton studiolta. Ensimmäiseen tutustumiskertaan sekä 3x tutustumiskorttiin sisältyy myös mattovuokra. 10x korttilaisille, Basic/Day jäsenille ja kertakävijöille mattovuokra on 2€. Premium ja Basic Plus jäsenyyteen kuuluu mattovuokra.

Reformer laitetunneilla ei tarvita mattoja. Lisäksi erillisille kursseille, kuten 8 kerran raskaus- ja äitiyskursseille, ei tarvitse ottaa mukaan jumppamattoa, sillä mattovuokra kuuluu kurssin hintaan.

Kaikille tunneillemme pukeudutaan joustaviin liikuntaan soveltuviin vaatteisiin. Joogatunneilla sekä kaikilla hot-etuliitteellä merkityillä tunneilla ollaan yleensä ilman sukkia. Huoneenlämmössä pidettävillä pilates-ja venyttelytunneilla sekä Reformer pilatestunneilla käytetään sukkia. Millään tunneillamme ei tarvita kenkiä. Hot-etuliitteellä merkityille tunneille kannattaa ottaa mukaan pyyhe ja vesipullo.

Vältäthän tunneillamme hajusteiden käyttöä, sillä ne voivat aiheuttaa allergiaa. Kiitos huomaavaisuudesta.

Onko Studion läheisyydessä parkkipaikkoja?

Studion läheisyydessä on sekä maksuttomia että maksullisia parkkipaikkoja. Paikkoja löytyy mm. Kerttulinkadulta, Henrikinkadulta, Porthaninkadulta, Tuomiokirkonkadulta sekä Rothoviuksenkadulta. Jos alue ei ole tuttua, kannattaa parkkeeraukseen varata ensimmäisillä kerroilla hieman aikaa. 

Studiolla ei ole omia paikkoja. Sisäpihan parkkipaikat ovat asukkaiden sekä lähialueen työpaikkojen omia pysäköintiruutuja. 

Onko Oasiksella lapsiparkkia?

Onko sinulla lapsia, joille ei ole hoitajaa harjoituksesi ajaksi? Wision Puuhaparkki tarjoaa lastenhoitopalvelua päiväaikaan yli 1-vuotiaille lapsille Biocityssä, alle kilometrin päässä Oasiksesta. Puuhaparkkia pyörittävät lähihoitajaohjaaja, varhaiskasvatuksenopettaja sekä Turun ammatti-instituutin lähihoitajaopiskelijat. Lapsen voi tuoda hoitoon kolmeksi tunniksi. Mukaan voi ottaa välipalan, tossut ja vaihtovaatetta sekä tarvittaessa vaipan. Lue lisää 

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Oasis Pilates & Yoga Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 24.5.2018. Viimeisin muutos 24.5.2018.

1. Rekisterinpitäjä

Oasis Pilates & Yoga Oy

y-tunnus 2850465-7

Kerttulinkatu 1A, 20500 Turku

p. 040 159 5690, info@oasisturku.fi

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Tietosuojavastaava Hanna Manninen

Kerttulinkatu 1A, 20500 Turku

p. 040 159 5690, info@oasisturku.fi

3. Rekisterin nimi

Oasis Pilates & Yoga Oy:n asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito sekä markkinointi. Henkilötietoja voidaan käsitellä esimerkiksi asiakassuhteen, palvelusuhteen tai jäsenyyden hoitamiseksi.

5. Rekisterin tietosisältö

Oasis Pilates & Yoga Oy:n asiakasrekisteri sisältää seuraavia tietoja: asiakkaan nimitiedot, sukupuoli, yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköpostiosoite), tiedot asiakkaan tilaamista palveluista, kuten ostohistoria, laskutustiedot ja muut kirjanpidolliset tiedot, yrityksen ja rekisteröidyn väliseen asiakassuhteeseen liittyvät tiedot, kuten asiakashistoria sekä mahdolliset suoramarkkinointiluvat ja -kiellot.

Oasis Pilates & Yoga Oy säilyttää vain yrityksen toiminnan ja tietojen käyttötarkoituksen kannalta tarpeellisia tietoja, joiden käsittelylle on lailliset edellytykset. Käyttötarkoitukseensa tarpeettomaksi muuttuneet tiedot, vanhentuneet tiedot tai tiedot joiden käsittelylle ei enää muutoin ole perustetta, anonymisoidaan tai hävitetään tietoturvallisesti. Tietojen säilytysaika on 5 vuotta.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Asiakkaan henkilötietoja ei luovuteta Oasis Pilates & Yoga Oy:n ulkopuolisille toimijoille muuten, kuin sopimuksen tai erillisen suostumuksen mukaan. Asiakkaan henkilötietoja voidaan luovuttaa Oasis Pilates & Yoga Oy:n markkinoinnin toteuttamiseen osallistuville yhteistyökumppaneille markkinointiyhteistyökumppaneiden palveluissa sekä maksutapahtumia ylläpitäville palveluille.

Pääsääntöisesti Oasis Pilates & Yoga Oy ei siirrä tai luovuta asiakkaan henkilötietoja Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Tietoja voidaan kuitenkin tarvittaessa siirtää tai luovuttaa Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle henkilötietolain sallimilla tavoilla, mikäli tiedot siirretään maahan, jossa Euroopan komissio on todennut tietosuojan tason olevan riittävä, tai sopimusjärjestelyin voidaan taata tietosuojan riittävä taso, tai mikäli asiakas on antanut siihen suostumuksensa.

Viranomaisille tietoja luovutetaan lain edellyttämissä tapauksissa, kuten esimerkiksi väärinkäytösten selvittämisessä ja ehkäisyssä.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa asiakasrekisteriin talletetut tietonsa. Tarkastuspyyntö tehdään toimittamalla kirjallinen ja allekirjoitettu tarkastuspyyntö osoitteella: Oasis Pilates & Yoga Oy, Tietosuojavastaava/henkilötietojen tarkastuspyyntö, Kerttulinkatu 1A, 20500 Turku. Tarkastuspyynnössä tulee mainita nimi, postiosoite ja puhelinnumero. Tarkastuspyynnön vastaus toimitetaan asiakkaan väestötietojärjestelmästä varmennettuun osoitteeseen.

10. Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Asiakkaalla on oikeus vaatia asiakasrekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Asiakas voi päivittää ja muuttaa omia tietojaan kirjautuneena Oasis Pilates & Yoga Oy:n verkkopalveluun tai pyynnöstä asiakaspalvelussa.

11. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Asiakkaalla on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Kaikissa tähän rekisteriselosteeseen liittyvissä kysymyksissä ja rekisteröidyn oikeuksien käyttämiseen liittyvissä tilanteissa yhteyttä tulee ottaa Oasis Pilates & Yoga:n tietosuojavastaavaan (katso kohta 2.)

Seuraa meitä