Info

Oasis ja BASI Pilates Academy

Meillä on myös toinen toimipiste Hansakorttelissa. Tämä pilatekseen keskittyvä studio on nimeltään BASI Pilates Academy - Turku. 10x kortilla sekä BASIC DUO -jäsenyydellä voit harjoitella molempien studioiden mattotunneilla. Studion vaihto varatessa onnistuu helpoiten Glofox mobiilisovelluksella. Lue lisää basipilatesturku.com ja seuraa BASI Pilates Academy Turkua Facebookissa ja Instagramissa!

 

Yleistä tietoa

Viihtyisä pilates- ja joogastudiomme sijaitsee yliopiston kupeessa osoitteessa Kerttulinkatu 1A. Tarjoamme myös runsaasti erilaisia Online tunteja.

Tälle sivulle olemme koonneet vastauksia muutamiin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Millaisia tunteja Oasis tarjoaa?

Oasis Pilates & Yoga Studiollamme on monipuolinen kattaus joogaa, pilates ja venyttelyä. Meillä on tarjontaa sekä vasta-alkajille että edistyneille osallistujille. Aikataulustamme löytyy lämpötunteja (Warm = 25-30 astetta) sekä tunteja huoneenlämmössä. Erottaudumme muista alan toimijoista tarjoamalla myös raskaus- ja äitiyskursseja.

ALOITTELIJOILLE SOPIVAT TUNNIT:
Pilates & Stretching
PhysioPilates
Faskia
Yin Yoga
Hatha Yoga
Hatha & Yin Yoga
Singing Bowls

 

Mitä maksuvälineitä Oasis Studiolla voi käyttää?

Oasis Studiolla voi maksaa liikuntapalveluita netin kautta laittamalla omiin tietoihin pankki- tai luottokortin tiedot. Tiedot salataan Stripe nimisessä järjestelmässä, eivätkä ne näy edes henkilökunnalle. Saatat saada sähköpostiin pyynnön vahvistaa maksu, vaikka sait jo creditit profiiliisi. Seuraa tällöin sähköpostin ohjeita. Voit soittaa meille 0401595690 jos asia askarruttaa sinua. Oasis studiolla voi myös maksaa käteisellä tai maksupäätteellä paikan päällä studiolla. Hyväksymme yleisimmät pankki- ja luottokortit. Lisäksi hyväksymme Smartum setelit, Virike- ja tykysetelit, Smartum Saldon, ePassin, Edenred Mobiilin sekä Eazybreakin.

Jos haluat maksaa liikuntapalveluista paikan päällä, varaathan paikan tunnille valitsemalla varausjärjestelmästä tai Glofox mobiiliäpistä "pay later". Tämä vaihtoehto löytyy varauksen yhteydessä alasvetovalikosta. Tehdessäsi ensimmäistä ostoa varausjärjestelmässämme otathan lähettyville pankin tunnuslukulistan tai muun varmistamisen välineen siltä varalta, että järjestelmä pyytää sinua vahvistamaan ostoksesi.

Millaiset studion tilat ovat?

Oasis Pilates & Yoga:n tilat ovat katutasossa ja pääsisäänkäynti sijaitsee Kerttulinkadun puolella. Meillä on kaksi harjoittelusalia, tilava aula sekä naisten ja miesten pukuhuoneet suihkutiloineen. Voit siis käydä kehoa huoltavan harjoituksen jälkeen rauhassa suihkussa ja jäädä vielä tee- tai kahvikupposelle. Aulassamme on myös Jooga- & Pilates Shop, jossa on myytävänä joogavaatteita, treenivälineitä, Nikkotakon upeita joogamaloja.

Miten pääsen tutustumaan?

Olet tervetullut tutustumaan Oasis Studion tunneille 15€ kertamaksulla. Kerro vastaanotossa, että olet ensimmäistä kertaa niin autamme sinua alkuun. 

Tunnin ostaminen ja varaaminen edellyttää asiakkaaksi rekisteröitymistä. Rekisteröityminen itsessään ei maksa mitään. Tunteja voi varata aina tarkalleen kahdeksan päivän ajanjaksolle maksimissaan 10 tuntia / viikko. Onnistuneesta varauksesta tulee ilmoitus sähköpostiin ja mobiiliapin "bookings" osioon. Voit myös tarkastella varauksiasi ja perua varauksen omassa profiilissasi, kun olet kirjautunut sisään. Peruutathan varauksesi viimeistään 4h ennen tunnin alkua. Peruuttamattomasta varauksesta veloitetaan käyntikerta.

Tutustumisen jälkeen edullisin tapa harjoitella studiollamme on Oasis Basic jäsenyys. Oasis Day jäsenyys taas sopii sinulle, joka harjoittelet vain arkiaamuisin sekä Onlinessa. Pelkästään Onlinessa harjoittelevalle hyvä vaihtoehto on Online jäsenyys. Jos pääset harjoittelemaan vain harvakseltaan, 10 kerran sarjakortti voi olla sinulle paras ratkaisu.

Mitä muita palveluita Oasis tarjoaa?

Studiolla toimii myös äitiysfysioterapeutti Leena Syrjälä, hieroja Harri Niemi sekä lähiaikoina myös Fysioterapeutti Hanna Manninen.

 

Pilatesstudiomme Hansakorttelissa

Meillä on myös toinen toimipiste Hansakorttelissa. Tämä pilatekseen keskittyvä studio on nimeltään BASI Pilates Academy - Turku. 10x kortilla sekä BASIC DUO -jäsenyydellä voit harjoitella molempien studioiden mattotunneilla. Studion vaihto varatessa onnistuu helpoiten Glofox mobiilisovelluksella. Lue lisää basipilatesturku.com ja seuraa BASI Pilates Academy Turkua Facebookissa ja Instagramissa!

Lue lisää!

Glofox ajanvarausjärjestelmään rekisteröityminen

Oasiksen ja Partner Studiomme BASI Pilates Akatemian asiakkaat käyttävät tuntien varaamisen Glofox järjestelmää. Glofoxin kautta voi varata tunteja lataamalla käyttöönsä Glofox sovelluksen. Glofoxiin tulee laittaa turvallinen, mahdollisimman monimutkainen salasana, joka ei ole käytössä missään toisessa yhteydessä. Ethän käytä samaa salasanaa Glofoxissa ja esimerkiksi sähköpostissasi. Luo itsellesi vain yksi asiakastili Glofoxiin. Se studio, jolle on olet ensimmäisenä luonut asiakastilisi on "kotistudiosi". 10x kortilla ja Premium / Online jäsenenä voit harjoitella myös Partner Studiollamme BASI Pilates Akatemialla. Mobiiliapissa voi vaihtaa Oasis Studiolta BASI Pilates Akatemiaan mobiiliapin näkymän yläreunasta.
Huom! Oasis Basic ja Day jäsenyyteen ei kuulu BASI Akatemian tunteja ja siten mobiiliapissa ei myöskään voi mennä varaamaan BASI Akatemian tunteja. Basic ja Day jäsenille näkyvät apissa vain jäsenyyteen kuuluvat Oasis Studion tunnit.

Miten varaan ja peruutan tunnin?

Tuntien varaaminen edellyttää rekisteröitymistä asiakkaaksi joko täällä nettisivuilla tai mobiiliaplikaatiossamme. Mobiiliaplikaation voi ladata nimellä Glofox appstoresta tai google playsta. Etsi sen jälkeen studio nimellä Oasis Pilates & Yoga. Suosittelemme mobiiliapin käyttämistä, mikäli harjoittelet sekä Oasiksessa että BASI Pilates Akatemialla. Mobiiliapissa voit nimittäin vaihtaa studiosta toiseen ilman, että sinun tarvitsee välissä kirjautua ulos.

Mobiiliaplikaatiossa varaukset tehdään kohdassa "classes". Voit maksaa yksittäiset tunnit, 10x-kortin tai jäsenyyden mobiiliappiin syötetyllä pankkikortillasi tai maksaa studiolla valitsemalla "pay later". Omat varauksesi näet kohdasta "bookings". Voit perua varauksesi painamalla varauksen kuvaketta ja valitsemalla "cancel". Jos sinulla on 10x kortti, menee kortiltasi tuntia varatessa yksi credit eli käyntikerta. Jos perut varauksen 4h ennen tunnin alkua, käyntikerta palautuu kortillesi. Jos et peru varausta, myöskään käyntikertaa ei palauteta. Jos mobiiliaplikaatiosi toimii huonosti, deletoi se ja lataa Glofox appi uudelleen. Tarkista myös, että puhelimesi päivittää sovellukset automaattisesti. 

Tunteja varataan nettisivuilla kohdasta  "varaa tunti". Selaa nuolinäppäimellä > päiviä eteenpäin ja varaa tunti painamalla  "book" nappia. Jos sinulla on 10x kortti, varaat tunnin käyttämällä käyntikerran kortistasi "use credits". Jos taas sinulla ei ole mitään korttia / jäsenyyttä ja haluat maksaa paikan päällä, varaat tunnin vaihtamalla alasvetovalikosta  "Pay Later". Omat varaukset näkyvät varausportaalin kohdassa profiili ja "my bookings". Peruutuksen voi tehdä samasta kohdasta painamalla "cancel". Peruutathan tunnin 4h ennen tunnin alkua. Peruuttamattomasta tunnista ja siis myös alle neljä tuntia ennen tunnin alkua soittamalla/e-maililla peruutetusta tunnista menee yksi käyntikerta. Kolmesta peruuttamattomasta varauksesta asiakkaan varausoikeus peruutetaan. Varausoikeuden saa takaisin ottamalla yhteyttä info@oasisturku.fi ja maksamalla 10€ sakkomaksun.

Voit myös varata paikan kaverillesi tai kahdelle! Jos varaat paikat kymppikortilla, menevät creditit myös varaamistasi kavereista, joten heidän ei tarvitse kuin saapua paikalle. Jos varaat paikan kuukausijäsenyydestä, niin kaverisi pitää maksaa tunti studiolla.

Voit varata tunteja kahdeksan päivää etukäteen. Tunteja voi varata yhdelle viikolle 7 kpl. Kysy lisää varauksista henkilökunnaltamme. Voit myös pyytää apua varauksien tekemiseen info@oasisturku.fi. Pyydämme ystävällisesti hoitamaan tuntiperuutukset varausjärjestelmän tai mobiiliapin kautta.

Waiting list / Jonotus tunneille

Jos tunti on täynnä, voit varata paikan jonosta eli Waiting listilta, josta pääsee myös hyvin tunneille. Paikka jonotuslistasta vapautuu viimeistään 4h ennen tunnin alkua. Vapautuneesta paikasta tulee aina sähköpostia. Käythän laittamassa päälle mobiiliaplikaatiomme ilmoitukset (notifications) kännykkäsi asetuksista. Tällöin saat heti vapautuvasta paikasta ilmoituksen kännykkäsi aloitusruudulle. HUOM! Muistathan aina peruuttaa myös jonotuspaikkasi, jos et ole enää kiinnostunut osallistumaan. Jonotuksesta siirtyy automaattisesti tunnille, kun paikkoja vapautuu. Tällöin myös kertakäyntimaksu / creditti veloitetaan asiakastililtäsi. Itse Waiting list paikasta ei tietystikään mene maksua. Muistathan, että tarjoamme myös runsaasti Online tunteja, joihin ei osallistujamäärää rajoiteta.

Peruuttamattomat tunnit ja varauskielto

Ohjelmistomme veloittaa peruuttamattomasta tunnista 10x kortin käyntikerran. Tunnit pitää peruuttaa 4h ennen tunnin alkua. Voit toki soittaa studiolle myöhäisen peruutuksen, ja kertoa, jos et pääsekään tunnille. Tästä huolimatta 10x kortin käyntikerta menee, mikäli tunnin alkuun on alle neljä tuntia. Poikkeuksena äkilliset sairastumiset. Lisäksi kolmesta peruuttamattomasta tunnista eli  "strikestä" tulee varauskielto, jonka purkua voi pyytää Oasis Studiosta info@oasisturku.fi. Varauskiellon purku maksaa 10€. Striket nollataan kolmen kuukauden välein, jolloin laskut alkavat alusta.

Mitä jos 10x korttini on menossa vanhaksi?

10x korttimme ovat voimassa 4 kk ostopäivästä eteenpäin. Käyttöajan jälkeen varausjärjestelmämme poistaa kortin automaattisesti. Mikäli olet ollut sairaana yli kuukauden ajan, ja siksi estynyt käyttämään korttiasi, ota yhteyttä info@oasisturku.fi. Jos et ole ehtinyt käyttää korttiasi, mutta haluaisit saada creditit käyttöösi pidemmäksi ajaksi, voit ostaa kuukauden lisää käyttöaikaa kortillesi 25€ hintaan. Maksu suoritetaan Oasis Studion vastaanottoon ja vastaanottohenkilö laittaa sähköiseen korttiisi lisäaikaa. Ota yhteyttä tarvitsemastasi jatkoajasta ennen kuin korttisi umpeutuu ja poistuu järjestelmästä. Vanhentuneita ja siten järjestelmästä jo poistuneita käyntikertoja ei palauteta takaisin käyttöön. Jos ostat uuden 10x kortin ennen vanhan kortin umpeutumista, voidaan edellisen kortin vanhaksi menevät creditit lisätä uuteen korttiisi. Oasis Studion 10x sarjakortit ovat voimassa 4 kk. Tarkistathan oman sarjakorttisi expiry daten (viimeisen käyttöpäivän) omasta profiilistasi varausjärjestelmästä.

Mitä varusteita tarvitsen tunneille?

Voit ottaa oman maton mukaan tunneille tai vuokrata maton studiolta. Ensimmäiseen käyntikertaan sisältyy myös mattovuokra. 10x korttilaisille mattovuokra on 2€. Premium, Basic ja Day jäsenyyteen kuuluu mattovuokra.

Kaikille tunneillemme pukeudutaan joustaviin liikuntaan soveltuviin vaatteisiin. Joogatunneilla sekä kaikilla hot/warm-etuliitteellä merkityillä tunneilla ollaan yleensä ilman sukkia. Huoneenlämmössä pidettävillä pilates-ja venyttelytunneilla voi käyttää sukkia. Millään tunneillamme ei tarvita kenkiä. (Warm) -merkityille tunneille kannattaa ottaa mukaan pyyhe ja vesipullo.

Vältäthän tunneillamme hajusteiden käyttöä, sillä ne voivat aiheuttaa allergiaa. Kiitos huomaavaisuudesta.

Onko Studion läheisyydessä parkkipaikkoja?

Studion läheisyydessä on pääasiassa arkisin kuuteen asti maksullisia parkkipaikkoja. Paikkoja löytyy mm. Kerttulinkadulta, Henrikinkadulta, Porthaninkadulta, Tuomiokirkonkadulta sekä Rothoviuksenkadulta. Jos alue ei ole tuttua, kannattaa parkkeeraukseen varata ensimmäisillä kerroilla hieman aikaa. Tarkistathan voimassaolevat pysäköintimaksut liikennemerkeistä ja pysäköintisovelluksista.

Studiolla ei ole omia paikkoja. Sisäpihan parkkipaikat ovat asukkaiden sekä lähialueen työpaikkojen omia pysäköintiruutuja.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Oasis Pilates & Yoga Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 24.5.2018. Viimeisin muutos 24.5.2018.

1. Rekisterinpitäjä

Oasis Pilates & Yoga Oy

y-tunnus 2850465-7

Kerttulinkatu 1A, 20500 Turku

p. 040 159 5690, info@oasisturku.fi

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Tietosuojavastaava Julius Manninen

Kerttulinkatu 1A, 20500 Turku

p. 040 159 5690, info@oasisturku.fi

3. Rekisterin nimi

Oasis Pilates & Yoga Oy:n asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito sekä markkinointi. Henkilötietoja voidaan käsitellä esimerkiksi asiakassuhteen, palvelusuhteen tai jäsenyyden hoitamiseksi.

5. Rekisterin tietosisältö

Oasis Pilates & Yoga Oy:n asiakasrekisteri sisältää seuraavia tietoja: asiakkaan nimitiedot, sukupuoli, yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköpostiosoite), tiedot asiakkaan tilaamista palveluista, kuten ostohistoria, laskutustiedot ja muut kirjanpidolliset tiedot, yrityksen ja rekisteröidyn väliseen asiakassuhteeseen liittyvät tiedot, kuten asiakashistoria sekä mahdolliset suoramarkkinointiluvat ja -kiellot.

Oasis Pilates & Yoga Oy säilyttää vain yrityksen toiminnan ja tietojen käyttötarkoituksen kannalta tarpeellisia tietoja, joiden käsittelylle on lailliset edellytykset. Käyttötarkoitukseensa tarpeettomaksi muuttuneet tiedot, vanhentuneet tiedot tai tiedot joiden käsittelylle ei enää muutoin ole perustetta, anonymisoidaan tai hävitetään tietoturvallisesti. Tietojen säilytysaika on 5 vuotta.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Asiakkaan henkilötietoja ei luovuteta Oasis Pilates & Yoga Oy:n ulkopuolisille toimijoille muuten, kuin sopimuksen tai erillisen suostumuksen mukaan. Asiakkaan henkilötietoja voidaan luovuttaa Oasis Pilates & Yoga Oy:n markkinoinnin toteuttamiseen osallistuville yhteistyökumppaneille markkinointiyhteistyökumppaneiden palveluissa sekä maksutapahtumia ylläpitäville palveluille.

Pääsääntöisesti Oasis Pilates & Yoga Oy ei siirrä tai luovuta asiakkaan henkilötietoja Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Tietoja voidaan kuitenkin tarvittaessa siirtää tai luovuttaa Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle henkilötietolain sallimilla tavoilla, mikäli tiedot siirretään maahan, jossa Euroopan komissio on todennut tietosuojan tason olevan riittävä, tai sopimusjärjestelyin voidaan taata tietosuojan riittävä taso, tai mikäli asiakas on antanut siihen suostumuksensa.

Viranomaisille tietoja luovutetaan lain edellyttämissä tapauksissa, kuten esimerkiksi väärinkäytösten selvittämisessä ja ehkäisyssä.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa asiakasrekisteriin talletetut tietonsa. Tarkastuspyyntö tehdään toimittamalla kirjallinen ja allekirjoitettu tarkastuspyyntö osoitteella: Oasis Pilates & Yoga Oy, Tietosuojavastaava/henkilötietojen tarkastuspyyntö, Kerttulinkatu 1A, 20500 Turku. Tarkastuspyynnössä tulee mainita nimi, postiosoite ja puhelinnumero. Tarkastuspyynnön vastaus toimitetaan asiakkaan väestötietojärjestelmästä varmennettuun osoitteeseen.

10. Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Asiakkaalla on oikeus vaatia asiakasrekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Asiakas voi päivittää ja muuttaa omia tietojaan kirjautuneena Oasis Pilates & Yoga Oy:n verkkopalveluun tai pyynnöstä asiakaspalvelussa.

11. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Asiakkaalla on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Kaikissa tähän rekisteriselosteeseen liittyvissä kysymyksissä ja rekisteröidyn oikeuksien käyttämiseen liittyvissä tilanteissa yhteyttä tulee ottaa Oasis Pilates & Yoga:n tietosuojavastaavaan (katso kohta 2.)

Tallentavan kameravalvonnan rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 § Laki yksityisyyden suojasta työelämässä (759/2004) 16 §

Rekisterinpitäjä

Oasis Pilates & Yoga Oy Kerttulinkatu 1 20500 Turku

Rekisteriasioita hoitava henkilö tai vastuuhenkilö

Julius Manninen Paratiisintie 1 as 14 puh 0414360499

Rekisterin nimi

Tallentava kameravalvonta

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Ehkäistä ja selvittää tiloissa oleskelevien asiakkaiden ja muiden henkilöiden tekemiä rikoksia ja varmistaa henkilökunnan, asiakkaiden ja vieraiden turvallisuutta. (759/2004 16 § Laki yksityisyyden suojasta työelämässä.) Rekisterin tietoja työnantajalla on oikeus käyttää lisäksi yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) 17 §:n 2 momentin 1-3 kohdissa yksilöidyissä tilanteissa työsuhteen päättämisen perusteen toteennäyttämiseksi, naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta annetussa laissa (609/1986) tarkoitetun häirinnän tai ahdistelun taikka työturvallisuuslaissa (738/2002) tarkoitetun häirinnän ja epäasiallisen käytöksen selvittämiseksi ja toteen näyttämiseksi sekä työtapaturman tai muun työturvallisuuslaissa tarkoitettua vaaraa tai uhkaa aiheuttaneen tilanteen selvittämiseksi.

Rekisterin tietosisältö

Oasis Pilates & Yoga Oy:n tiloissa ja piha-alueella syntynyt kuva-aineisto. Tallenteiden säilytys enintään 7 päivää ellei ole erityistä syytä toimia toisin.

Säännönmukaiset tietolähteet

Liikehuoneiston kameroiden välittämä kuva-aineisto

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rikosepäilytapauksissa tiedot voidaan luovuttaa poliisille.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tallennus verkkopalveluun, johon salasanalla rajattu pääsy. Tallenteiden purku: nimetty vastuuhenkilö Toimitusjohtaja Julius Manninen ja hänen poissa ollessaan Hanna Manninen.

Tallenteiden käsittely

Rekisterin vastuuhenkilö, toimitusjohtaja Julius Manninen, sisältöjohtaja Leena Syrjälä ja muu heidän tapauskohtaisesti valtuuttamansa henkilö.

Tarkastusoikeus ja tarkastusoikeiden toteuttaminen

Rekisteröidyn on oikeus tarkastaa itseään koskevat rekisteritiedot (HeTiL 26 §). Pyyntö lähetetään kirjallisesti rekisteriasioiden yhteyshenkilölle, joka näyttää tallenteet rekisteröidylle. Rekisteröidyn tulee osata määritellä ajankohta, jona aikana hän tallenteilla on.

Lisätietoa sosiaalisessa mediassa

Palveluehdot

 

Yleiset ehdot (Waiver)

 

1. Oasis Pilates & Yoga Oy:n Yleiset Ehdot

1.1  Ehdot ovat osa Oasis Pilates & Yoga Oy:n jäsensopimusta eli ostettujen harjoitteluoikeustuotteiden kuvauksia (myöhemmin ”Jäsensopimus”), jotka on laadittu harjoitteluoikeustuotteen ostaneen henkilön (myöhemmin ”Jäsen”) ja Oasis Pilates & Yoga OY:n (myöhemmin ”Oasis ja BASI Akatemia”) välillä. Jäsensopimuksen katsotaan tulleen voimaan Jäsenen ostettua harjoitteluoikeustuotteen joko Oasis studion tai BASI Pilates Academy, Turku studion tiloista (myöhemmin “Oasis studio ja BASI Akatemia”), Oasiksen verkkosivuilta www.oasisturku.fi, BASI Akatemian verkkosivuilta www.basipilatesturku.com tai Oasis studion tai BASI Akatemian mobiilisovelluksesta.

2.  Jäsenyydet ja tuntien varaussäännöt

2.1 Oasiksen ja BASI Akatemian palveluiden käyttäminen edellyttää harjoitteluoikeuspaketin ostamista (esimerkiksi kymmenen harjoittelukerran paketti), Oasis studion tai BASI Akatemian jäsenyyttä tai kertaluontoisen harjoitteluoikeuden hankkimista (Drop in -maksu tai kurssimaksu).

2.2 Viikkotunneille voi varata paikan internetsivun tai mobiilisovelluksen kautta. Mikäli Jäsen haluaa peruuttaa varauksen, se tulee tehdä neljä tuntia ennen varatun tunnin alkamista. Ajoissa peruutettujen varauksien käyntikerta (creditti) palautuu asiakkaan profiiliin käytettäväksi. Mikäli asiakas ei peru tuntia ajoissa, veloitetaan tunnista käyntikerta.
 
2.3. Kursseille tai workshoppeihin voi varata paikan internetsivujen tai mobiilisovelluksen kautta. Kurssimaksu tulee maksaa viimeistään viikkoa ennen kurssin tai workshopin alkua. Mikäli Jäsen haluaa peruuttaa varauksen, se tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista. Ajoissa peruttujen varauksien maksu palautetaan asiakkaalle. Mikä asiakas peruu kurssipaikan alle viikon sisällä kurssin alkamisesta, ei kurssimaksua palauteta, mutta asiakas voi siirtää osallistumisen seuraavalle vastaavalle kurssille.
 
2.4. Jos asiakas jättää saapumatta varaamalleen tunnille 3 kertaa, hänen varaamisoikeutensa peruutetaan. Asiakkaan tulee pyytää varausoikeuden palauttamista Oasis studion tai BASI Akatemian vastaanotosta sekä maksaa 10€ sakkomaksu.

3. Tavaroiden säilytys ja vahingonkorvausvastuu

3.1 Oasis Pilates & Yoga Oy ei vastaa sen tiloissa tapahtuvista mahdollisista henkilövahingoista, varkauksista tai muista Jäsenen Oasis studioon tai BASI Akatemiaan tuoman henkilökohtaisen omaisuuden menetyksistä. Arvotavaroiden tilapäiseen säilyttämiseen Oasis studiolla ja BASI Akatemialla tulee Jäsenen käyttää Oasiksen tarjoamaa lukolla varustettua kaappia.

4. Mahdolliset Jäsenen ja Oasis Pilates & Yoga Oy:n väliset kiistat pyritään ratkaisemaan yhteistyössä ja hyvässä hengessä.


 

Kertakäynnit (Drop in Terms)

 

1.  Oasiksen ja BASI Akatemian palveluiden käyttäminen ilman jäsenyyttä

1.1 Oasis Pilates & Yoga Oy:n palveluiden käyttäminen edellyttää harjoitteluoikeuspaketin ostamista (esimerkiksi kymmenen harjoittelukerran paketti), Oasiksen tai BASI Akatemian jäsenyyttä tai kertaluontoisen harjoitteluoikeuden hankkimista (Drop in -maksu).

1.2 Asiakas tiedostaa ja hyväksyy, ettei Oasis Pilates & Yoga Oy voi aina taata osallistumispaikkaa asiakkaan valitsemalle harjoitustunnille, jos osanottajamäärää tai liikuntatunnille pääsyä on muutoin rajoitettu.

2. Asiakkaan velvollisuudet

2.1 Asiakas on velvollinen:
    •    todistamaan henkilöllisyytensä tarvittaessa
    •    huolehtimaan riittävästä vakuutusturvasta mahdollisen henkilö- tai omaisuusvahingon osalta sekä
    •    kertomaan ohjaajalle ennen tunnin alkua vaivasta, taudista tai muusta liikuntaesteestä, joka saattaa vaikuttaa harjoitustunnilla tehtävien liikkeiden suorittamiseen.

2.2 Asiakas harjoittelee Oasis Pilates & Yoga studiolla sekä BASI Pilates Academy, Turku studiolla omalla vastuullaan.

3. Mahdolliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan yhdessä ja hyvässä hengessä.

 

Jäsenyysehdot

 

1. Oasis Pilates & Yoga Oy:n studioiden (Oasis Studio ja BASI Pilates Academy, Turku) jäsenyydet

1.1 Oasis Studion ja BASI Pilates Academy, Turku (myöhemmin BASI Akatemia) Studion palveluiden käyttäminen edellyttää harjoitteluoikeuspaketin ostamista (esimerkiksi kymmenen harjoittelukerran paketti), jäsenyyttä tai kertaluontoisen harjoitteluoikeuden hankkimista (Drop in -maksu).

1.2 Oasis Turku ja BASI Pilates Academy, Turku, Studioiden jäseniksi voidaan hyväksyä vain täysi-ikäiset henkilöt. Huoltaja voi kuitenkin solmia Jäsensopimuksen kanssamme alaikäisen huollettavansa puolesta. Huoltaja vastaa silloin Jäsensopimuksen maksuista.

1.3 Jäsenyys on voimassa sovituin ehdoin joko toistaiseksi tai määräajan. Määräaikainen jäsenyys on voimassa vähintään Oasis Studion sekä BASI Akatemian nettisivuilla kirjatun sitoutumisajan. Sitoutumisajan päätyttyä jäsenyys jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana, ellei Jäsen erikseen päätä jäsenyyttä.

1.4  Jäsenyys on henkilökohtainen. Jäsenyyden siirtämisestä toiselle henkilölle väliaikaisesti voidaan kuitenkin neuvotella erityistilanteissa, esimerkiksi jos jäsen on estynyt osallistumaan tunneille kaksi viikkoa tai yli kestävän lomamatkan tai sairausloman takia.

1.5 Jäsenyys antaa Jäsenelle oikeuden harjoitella Oasis-studiolla tai BASI Akatemialla siten kuin jäsenyyden kuvauksessa nettisivuillamme on sovittu. Oasiksen kulloinkin voimassa olevat jäsenyysvaihtoehdot, hinnasto sekä tuotevalikoima kuvauksineen löytyvät Internet-sivuilta www.oasisturku.fi sekä www.basipilatesturku.com. Esimerkiksi Basic, Basic Duo ja Day ja Online jäsenyydet ovat voimassa 6 kuukautta ja Premium jäsenyydet ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja ne veloitetaan etukäteen kuukausittain. Basic-, Basic Duo- Online-, Day ja Premium -jäsenyyksien sisällöt ovat luettavissa Oasis Studion ja BASI Akatemian verkkosivuilla www.oasisturku.fi sekä BASI Akatemian verkkosivuilta www.basipilatesturku.com sekä mobiiliapistamme.

1.6 Day jäsenyys sopimuksen mukaan Jäsen voi arkipäivinä osallistua klo 15.00 asti alkaville mattotunneille Oasis Studion Isossa salissa.

1.7 Jäsen tiedostaa ja hyväksyy, etteivät Oasis Studio ja BASI Akatemia voi aina taata osallistumispaikkaa Jäsenen valitsemalle harjoitustunnille, jos osanottajamäärää tai liikuntatunnille pääsyä on muutoin rajoitettu.

1.8  Jäsen tiedostaa ja hyväksyy, etteivät Oasis Studio ja BASI Akatemia voi Jäsenen jäsenyyden aikana muuttaa tuote- ja palveluvalikoimaansa tai hyvinvointikeskusten aukioloja kysynnän ja resurssien mukaan. Esimerkiksi kesälukujärjestys saattaa olla suppeampi kuin kevät- tai syyslukujärjestys.

2. Jäsenen velvollisuudet

2.1 Jäsen on velvollinen:
    •    todistamaan henkilöllisyytensä tarvittaessa,
    •    pitämään yhteystietonsa ja maksutietonsa ajan tasalla Glofox asiakasjärjestelmässä,
    •    huolehtimaan riittävästä vakuutusturvasta mahdollisen henkilö- tai omaisuusvahingon osalta sekä
    •    kertomaan ohjaajalle ennen tunnin alkua vaivasta, taudista tai muusta liikuntaesteestä, joka saattaa vaikuttaa harjoitustunnilla tehtävien liikkeiden suorittamiseen.

2.2 Jäsen harjoittelee Oasis studiolla omalla vastuullaan.

3. Jäsenmaksut

3.1 Jäsenmaksuja koskevan kuukausiveloituksen eräpäivä määritellään Oasiksen ja BASI Akatemian voimassa olevien käytäntöjen mukaisesti. Oasis ja BASI Akatemia laskuttavat jäsenmaksun etukäteislaskutuksena, siten että tulevan kuukauden harjoittelumaksu erääntyy sinä kuukaudenpäivänä, jolloin jäsensopimus on alun alkaen solmittu. Esimerkiksi, jos jäsensopimus on solmittu 12.1., veloitetaan seuraava kuukausimaksu 12.2.

3.2 Jäsen on velvollinen huolehtimaan, että kuukausittainen toistuva jäsenmaksu tulee maksetuksi.

3.3 Jäsensopimukseen perustuvia Jäsenmaksuja ei voida yksipuolisesti korottaa määräaikaiseen Jäsensopimukseen merkittynä sitoutumisaikana, ellei kyse ole alennusjäsenyydestä, jonka peruste lakkaa. Esimerkiksi opiskelijahintainen jäsenyys nousee normaalihintaiseksi opiskelun päätyttyä.

4. Jäsenyyden väliaikainen keskeytys / Kuukausimaksun palautukset

4.1 Jäsensopimuksen solminut Jäsen voi hakea Oasikselta tai BASI Pilates Akatemialta jäsenyytensä käyttöoikeuden väliaikaista keskeytystä. Keskeytys tehdään aina kuitenkin vähintään yhdeksi (1) ja enintään kahdeksitoista (12) kuukaudeksi. Keskeytyksen aikana jäsenellä ei ole käyttöoikeutta palveluihin. Keskeytyksessä seuraava kuukausimaksu siirtyy eteenpäin taukoa vastaavan määrän päiviä. Kuukausimaksun keskeytys voidaan tehdä seuraavista syistä:  terveydelliset syyt, raskaus, työkomennus ulkomailla, muutto toiselle paikkakunnalle tai armeija.
4.2 Jäsenmaksun palautusta on haettava Oasikselta tai BASI Akatemialta sähköpostitse. Jäsenmaksua ei palauteta mikäli Jäsen ei ole ilmoittanut hyväksytystä esteestä osallistua tunneille. Enintään yksi edellinen jäsenmaksu palautetaan. Tarpeesta keskeyttää jäsenyys väliaikaisesti on ilmoitettava välittömästi esteen ilmettyä.
 
5. Jäsensopimuksen lopettaminen

5.1  Jäsenen ilmoituksesta määräaikainen Jäsensopimus sovitaan päättyväksi Jäsensopimukseen merkityn sitoutumisajan päättyessä. Jos Jäsen ei irtisano sopimusta määräajan päättyessä, Jäsensopimus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassaolevana. Jäsenyys irtisanotaan jo maksetun kuukauden/maksukauden loppuun. Esimerkiksi, jos asiakkaan kuukausittainen veloitus tapahtuu 15. pvä ja hän irtisanoutuu 20. pvä, hänen irtisanoutumisensa tulee voimaan seuraavan kuun 14. pvä.

5.2 Irtisanominen on tehtävä sähköpostilla Oasiksen asiakaspalveluun (info@oasisturku.fi) tai BASI Pilates Akatemian sähköpostiin (turku@basipilatesacademy.com). Jäsenen tulee saada aina kirjallinen vahvistus jäsenyyden päättämisestä.

5.3 Jäsenellä on mahdollisuus peruuttaa Jäsenyytensä 14 päivän sisällä Jäsensopimuksen alkamispäivästä. Jo maksettua ensimmäisen kuukauden jäsenmaksua ei kuitenkaan palauteta. Jäsensopimuksen irtisanomisen jälkeen Jäsenellä on oikeus käyttää jäsenyyteensä kuuluvia palveluita Jäsensopimuksen mukaisesti Jäsensopimuksen irtisanomisajan loppuun.

5.4 Jäsen, joka on estynyt käyttämästä jäsenyyttään odottamattomista ja itsestä riippumattomista syistä, voi hakea kirjallisesti Oasikselta tai BASI Pilates Akatemialta jäsenyyden ennenaikaista päättämistä. Se, ettei Jäsen ole pitkään aikaan käyttänyt Jäsensopimukseen kuuluvia palveluita, ei oikeuta Jäsensopimuksen ennenaikaista päättämistä.

5.5 Oasis Studiolla ja BASI Pilates Akatemialla on oikeus muuttaa hinnastoaan, palvelutarjontaa, Jäsenmaksuja sekä Ehtoja. Jos muutosten oletetaan olevan Jäsenelle epäedullisia, Jäsentä tiedotetaan muutoksista ennen muutosten voimaantuloa. Jäsenellä on oikeus irtisanoa jäsenyys epäedullisten muutosten johdosta.

5.6 Oasis Studiolla ja BASI Pilates Akatemialla on oikeus lukita Jäsenyys väliaikaisesti tai purkaa Jäsensopimus päättymään välittömästi, jos Jäsen selvästi rikkoo Jäsensopimuksen ehtoja tai Oasis Studion ja BASI Akatemian muuta ohjeistusta. Jäsenyys voidaan purkaa myös asiattoman käytöksen takia. Asiatonta käytöstä voi olla esimerkiksi uhkaavaksi, herjaavaksi tai syrjiväksi koettu käytös vastaanotossa tai tunneilla.

5.7. Mahdolliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan yhdessä ja hyvässä hengessä.