Kurssit ja workshopit

Kurssit ja Workshopit

Kurssimme ja workshoppimme ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Osallistuminen ei edellytä liittymistä studion jäseneksi. Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos maksun kanssa on haastetta tai haluat maksaa liikuntaseteleillä, ota yhteyttä info@oasisturku.fi.

MamaYoga kurssi (8 x 45 min)

MamaYoga on tarkoitettu tuoreille äideille ja heidän vauvoilleen. Kurssin tunnit ovat äidin ja vauvan yhteisiä hetkiä, joiden aikana keskitytään äiti-vauvayhteyden voimistamiseen joogan keinoin. Tunnilla tehdään raskaudesta ja synnytyksestä palauttavia joogaharjoituksia, lauletaan/kuunnellaan mantroja ja rentoudutaan. Tunnille tulemista ei tarvitse jännittää, sillä tunnin aikana voit rauhassa imettää, vaihtaa vaipan tai käydä tarpeen vaatiessa vauvan kanssa rauhoittumassa studion muissa tiloissa. 

Kevään 2020 MamaYoga Kurssit:
Kurssi 1: alkaen ke 15.1. klo 13-13.45. Tunnit kerran viikossa samaan aikaan 8 vkon ajan. Kurssi täynnä!
Kurssi 2: alkaen ke 11.3. klo 13-13.45. Tunnit kerran viikossa samaan aikaan 8 vkon ajan.

Kurssin ohjaaja: Joogaopettaja Kreeta Ranki

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€

Osta

MamaPilates kurssi (8 x 45 min)

MamaPilates on suunniteltu tuoreille/vastikään synnyttäneille äideille. Tunneilla keskitytään raskaudesta ja synnytyksestä palauttaviin pilatesharjoituksiin, kuten lantionpohjan ja syvän poikittaisen vatsalihaksen vahvistamiseen. Erityistä huomiota kiinnitetään myös vatsalihaksen erkaumaa pienentäviin harjoituksiin. Jokainen tunti päätetään aina kehoa ja mieltä huoltavalla loppurentoutuksella. Kurssilta saa myös harjoitteita omatoimiseen treeniin. HUOM. Tunnille voi tulla vauvan kanssa tai ilman.


Kevään 2020 MamaPilates kurssit:

Kurssi 1: alk. ma 20.1. klo 15.00-15.45. Kurssi täynnä!

Kurssi 2: alk. ma 16.3. klo 15.00-15.45 (ei harjoitusta 13.4.) Kurssi täynnä!

Kurssi 3: alk. ma 11.5. (Huom! ensimmäisellä kerralla harjoitus klo 13.00-13.45, muilla kerroilla aloitusaika 15.00-15.45)

Kurssin ohjaaja: pilatesohjaaja Leena Syrjälä

Kurssin kesto 8 kertaa , hinta 125€

Osta

PregnancyYoga kurssi (8 x 75 min)

PregnancyYoga-kurssi on tarkoitettu tuleville äideille. Raskausjoogassa tehdään raskausaikaan modifioituja asanoita ja hengitysharjoituksia sekä rentoudutaan. Kurssilla parannetaan raskausajan hyvinvointia sekä valmistaudutaan tulevaan synnytykseen. Tule jakamaan muiden samassa tilanteissa olevien kanssa ajatuksia, toiveita ja pelkoja sekä nauttimaan kannustavasta ryhmäenergiasta.

Kevään 2020 kurssit:
Kurssi 1: alk. Su 26.1. klo 11.45-13.00. Ei harjoitusta 16.2. ja 15.3. Kurssi täynnä!
Kurssi 2: alk. Su 23.2. klo 10-11.15. Ei harjoitusta 15.3. ja 12.4. Kurssi täynnä!
Kurssi 3: alk. Su 5.4. klo 11.45-13.00. Ei harjoitusta 12.4.

Ohjaaja: Jooga- ja pilatesopettaja Hanna Manninen

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€

Osta

Hypopressive kurssi (5 x 45 min)

Hypopressive-tekniikka sisältää sarjan hengitys- ja asentoharjoituksia, jotka kohdistuvat erityisesti keskivartalon syviin lihaksiin. Hypopressive-tekniikalla vähennetään vatsaontelon sisäistä painetta ja harjoitetaan vatsalihaskorsettia. Harjoitukset stimuloivat lantionpohjan sekä ydintuen refleksinomaista aktivoitumista. Tämä on suurin ero Hypopressive-tekniikan ja muiden ydintukea harjoittavien tekniikoiden välillä. Muissa tekniikoissa yllämainittuja lihaksia aktivoidaan tahdonalaisesti. Hypopressive-tekniikka voi helpottaa selkävaivoja sekä auttaa palautumaan synnytyksestä. 

Kurssi 1: Ti 7.1.-4.2.2020 klo 17-17.45, Kurssi täynnä!
Kurssi 2: Ti 12.5.-9.6.2020 klo 17-17.45

Kurssit 1 ja 2 ovat samansisältöisiä.

Hinta: 75€ (Premium jäsenet 70€)

Ohjaaja: Jooga-, pilates- ja hypopressive level 1 ohjaaja Hanna Manninen

Osta

Reformer Laitepilateksen peruskurssi (5krt)

Tällä kurssilla opit Joseph Pilateksen kehittämän Reformer Laitepilateksen perusteet. Kurssin aiheita ovat mm. laitteen osat/säädöt, jousivastuksen käyttö, keskustan/ydintuen löytäminen sekä perustason laitepilatesliikkeet. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta pilateksesta. Laitepilates on hauskaa ja monipuolista harjoittelua, joka parantaa keskivartalon hallintaa sekä koko kehon lihaskestävyyttä.

Kevään 2020 Kurssit:
Kurssi 1: ke 22.1. klo 19.00-20.15, Kurssi täynnä!
Kurssi 2: ke 26.2. klo 19.00-20.15, Kurssi täynnä!
Kurssi 3: ke 1.4. klo 19.00-20.15

Harjoitukset ovat kerran viikossa samaan aikaan viiden viikon ajan. Kurssit 1,2 ja 3 ovat keskenään samansisältöiset.

Ohjaaja: Pilatesohjaajat Leena Syrjälä ja Hanna Manninen sekä Katriina Kontu


Hinta: 110€

osta

Joogan perusteet kurssi (8 x 75min)

Tekeekö mielesi aloittaa jooga, mutta erilaisten joogatuntien viidakko saa pään pyörälle ennen kuin edes olet astunut joogamatolle? Tule joogan perusteet kurssille! Kurssilla opit kaiken mitä sinun tarvitsee tietää aloittaaksesi joogaharjoittelun Oasis Studiolla. Käymme läpi hatha-, flow- ja yinjoogan perusteita. Opit miten jooga-asennot suoritetaan puhtaasti ja myös miten eri joogalajit eroavat toisistaan. Tällöin opit löytämään sinulle sopivat tunnit. Teemme kurssilla myös lyhyitä meditaatioita sekä tutustumme hengityksen rooliin asanaharjoittelussa. Tutustumme myös joogan filosofiaan kevyellä ja käytännönläheisellä otteella.

Kevät 2020:

1. Joogan perusteet alk. to 23.1. klo 16-17.15. Kurssi täynnä!

2. Joogan perusteet päiväkurssi alk. ti 4.2.12.30-13.45. Tunti joka viikko samaan aikaan.

3. Joogan perusteet alk. to 19.3. klo 16-17.15. Tunti joka viikko samaan aikaan


Ohjaajat: Kurssi 1 ja 3 Hanna Manninen ja kurssi 2 Lotta Lähteenmäki. 

Kurssit ovat samansisältöisiä.


Hinta: 125€ (Premium jäsenet 115€)

Huom! Voit aloittaa joogaharjoittelun myös yksityistunnilla tai tulemalla suoraan Oasis Studion viikkotunneille. Aloittavalle joogille sopivia harjoituksia ovat YinYoga, Hatha&YinYoga sekä FlowYoga. Ks. tuntikuvaukset.


Osta

Notkeus ja venyttely tutkimustiedon varassa -workshop

Harva liikuntamuoto herättää yhtä paljon mielipiteitä puolesta ja vastaan kuin venyttely. Osa ammattilaisista pitää notkeutta ylläpitävää tai kehittävää harjoittelua välttämättömänä optimaaliselle kehon toiminnalle, toiset taas kokevat sen yhdentekevänä tai jopa vaarallisena. Sama koskee notkeutta fyysisenä ominaisuutena. Monet väitteistä pohjautuvat itseasiassa anekdootteihin, jotka eivät tutkimustiedon valossa pidä laisinkaan paikkaansa. Tervetuloa Jarin luotsaamalle syväsukellukselle venyttelytutkimuksen mielenkiintoiseen maailmaan! Workshopista hyötyvät niin asiasta kiinnostuneet harrastajat kuin ammattilaisetkin.

WORKSHOPIN SISÄLTÖ

Teoria:
Notkeuden fysiologia ja biomekaniikka
Keskeisimmät notkeuden kannalta oleelliset kudosrakenteet ja niiden roolit
Lihas-jänneyksikkö
Nivelet ja nivelsiteet
Muut sidekudokset
Hermosto
Mitä tekijät määrittävät yksilön notkeuden?
Ali- ja yliliikkuvuus, mitä ne tarkoittavat ja eivät tarkoita
Jäykkyys, venyvyys ja kireys
Notkeuden kehittyminen
Venyttelyn ja notkeuden tieteellinen tutkiminen
Väitteet venyttelyn ja notkeuden taustalla
Venyttely, ryhti ja kipu
Venyttely, suorituskyky ja liikuntavammat
Venyttely on vaarallista!!!1!!!
Notkeuden kehittäminen
Milloin kannattaa harjoitella ja milloin ei?
Eri tekniikat ja perusteet niiden taustalla - mitkä menetelmät ovat tehokkaimpia?
Notkeutta kehittävän harjoittelun ohjelmointi

Käytäntö:
Eri liikkuvuusharjoittelutekniikat käytännössä
Jarin suosikkiharjoitteet notkeuden kehittämiseksi

Aika: Sunnuntai 15.3. klo 11-15

Ohjaaja: Joogaohjaaja, fysioterapeutti ja liikuntalääketieteilijä Jari Karppinen

osta

Jagaspace GongSPA - Oasis Studio TURKU

Tervetuloa GONG SPA äänikylpyyn! Kyseessä on ainutlaatuinen ja parantava kokemus, jonka avulla voit vapautua jännityksistä ja ladata itseesi uutta energiaa.

Äänikylpy vie sinut syvästi rentouttavalle matkalle puhdistaen mieltäsi ja kehoasi. GongSPA kylvyssä rentoudutaan mukavasti selinmakuulla ja hoitajien soittamat äänet luovat ympärillesi turvallisen maailman, jossa on helppo päästää irti sekä kehon että mielen jännitystiloista. Soittimien äänivärähtely hellii ja hoitaa kehoasi aina solutasolle asti.

GONG on yksi maailman vanhimmista soittimista, ja se auttaa sinua saavuttamaan syvän rentoutumisen tilan. Itämaisen filosofian mukaan Gongin orgaaniset äänet auttavat eroon peloista ja muista negatiivisista tunteista. Gongin äänet tyhjentävät ja tasapainottavat aivojen aaltoja, mikä lisää mm. luovuutta ja vahvistaa immuunijärjestelmän toimintaa.

Äänikylvyn ohjaajina toimivat Viron musiikki- ja teatterikorkeakoulusta valmistuneet musiikkiterapeutit Kaushalya ja Alex. Gongien lisäksi äänikylvyssä pääset kuulemaan: Kaushalyan kaunista lauluääntä, viulua, tiibetiläisiä kulhoja, harmoonia, Alexin rumpuja, kristallikulhoja sekä planetaarisia gongeja (Aurinko, Venus, Mars, Luominen).

Aikataulu: la 18.4.2020 klo 13.00-14.30

Hinta: 35€

Linkkejä ja lisätietoa:
www.jagaspacegongspa.com
www.facebook.com/JagaspaceGongSPA

OSTA

MamaPilates -jatkokurssi (8 x 45 min)

Kurssi on suunniteltu äideille, joilla raskaudesta/synnytyksestä on kulunut jo pidemmän aikaa. Taustalla on hyvä olla liikunnallista harjoittelua jonkin verran, sillä jatkoryhmässä pilatesharjoitteet ovat jo intensiivisempiä. Edelleen kuitenkin huomioidaan raskaudesta ja synnytyksestä palauttavat pilatesharjoitukset, kuten lantionpohjan ja syvän poikittaisen vatsalihaksen vahvistaminen. Huomiota kiinnitetään myös vatsalihaksen erkaumaa pienentäviin harjoituksiin. Jokainen tunti päätetään kehoa ja mieltä huoltavaan loppurentoutukseen. HUOM. Tunnille voit tulla lapsen kanssa tai ilman.

MamaPilates -jatkoryhmän seuraavaa ajankohtaa ei  vielä ole päätetty. Tiedustelut leena@oasisturku.fi

Kurssin ohjaaja: pilatesohjaaja Leena Syrjälä

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€

 

OSTA