Kurssit ja workshopit

Kurssit ja Workshopit

Kurssimme ja workshoppimme ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Osallistuminen ei edellytä liittymistä studion jäseneksi. Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos maksun kanssa on haastetta tai haluat maksaa liikuntaseteleillä, ota yhteyttä info@oasisturku.fi.

Hypopressive Level 2 Workshop

Kurssi on suunnattu Hypopressive Level1 -kurssin käyneille. Level2 -harjoitukset tuovat vaihtelua ja lisähaastetta Hypopressive-treeniisi. Pohjana kaikille harjoituksille toimivat 1-tason harjoitusasennot. Näihin staattisiin perusasentoihin lisätään nyt mukaan liikettä ja dynamiikkaa. 2-tasolla mukaan tulee myös rintakehää ja hartiaseutua avaavia sekä rankaa ojentavia lämmittelyharjoitteita.

Workshop sisältää hengitys- ja lämmittelyharjoituksia, Level2 -harjoitussarjaan tutustumista sekä loppuun ohjatun harjoitussarjajatkumon.

Aika: la 23.11.2019 klo 13-16

Ohjaaja: Hypopressive- ja Pilatesohjaaja Suvi-Maria Helin

Hinta: 60€ (Premium jäsenet 55€)

osta

Iyengarjooga Workshop

Tervetuloa harjoittelemaan yhtä maailman perinteikkäimmistä joogamuodoista. Iyengarjooga on intialaisen joogamestarin, B.K.S. Iyengarin, kehittämän monipuolisen metodin mukaan nimetty joogasuuntaus. Workshopissa harjoitetaan klassisia asanoita sekä niiden erilaisia variaatioita ja progressioita. Variaatioiden avulla syvennetään ymmärrystä asanoiden erityispiirteistä ja kehollisista vaikutuksia sekä tutustutaan voiman ja vastavoiman periaatteiseen kehon kannattelussa ja linjauksessa. Iyengarjooga on hyvin modifioitava joogamuoto, joten se sopii kaikille. Harjoituksessa keskitymme erityisesti käsien ja jalkojen työskentelyyn sekä siihen, mitä tarkoittaa ”action in asana”. Harjoituksen painopiste on seisoma-asanoissa, vahvan perustan luomisessa kaikelle harjoittelulle. Lisätietoa iyengarjoogasta: www.iyengarjooga.fi

Katja on liikunnan monitoiminainen, iyengarjoogan (Jun 2) sertifioitu opettaja, joka innostaa myönteisellä asenteellaan ja vankalla ammattitaidollaan kaikenlaisia liikkujia ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta löytämään liikkeen lumon. Katjan opetuksessa yhdistyvät paitsi vuosikymmenten ohjaajakokemus myös akateemisen ja muun alakohtaisen kouluttautumisen mukanaan tuoma vankka perustietämys anatomiasta ja fysiologiasta. Katja on peruskoulutukseltaan terveystieteiden maisteri liikuntalääketieteen pääaineesta sekä humanististen tieteiden maisteri teoreettisen filosofian pääaineesta. Vahva läsnäolo, tarkka ohjaaminen, henkilökohtainen huomioiminen sekä hurtti huumori ovat Katjan ohjaamisen kulmakiviä.

Aika: la 16.11. klo 13-17
Ohjaaja: Katja Keränen
Hinta: 80€ (Premium jäsenet 75€)

OSTA

Hypopressive kurssi (5 x 45 min)

Hypopressive-tekniikka sisältää sarjan hengitys- ja asentoharjoituksia, jotka kohdistuvat erityisesti keskivartalon syviin lihaksiin. Hypopressive-tekniikalla vähennetään vatsaontelon sisäistä painetta ja harjoitetaan vatsalihaskorsettia. Harjoitukset stimuloivat lantionpohjan sekä ydintuen refleksinomaista aktivoitumista. Tämä on suurin ero Hypopressive-tekniikan ja muiden ydintukea harjoittavien tekniikoiden välillä. Muissa tekniikoissa yllämainittuja lihaksia aktivoidaan tahdonalaisesti. Hypopressive-tekniikka voi helpottaa selkävaivoja sekä auttaa palautumaan synnytyksestä. 

Aika: Ti 7.1.-4.2.2020 klo 17-17.45

Hinta: 75€ (Premium jäsenet 70€)

Ohjaaja: Jooga-, pilates- ja hypopressive level 1 ohjaaja Hanna Manninen

Osta

MamaYoga kurssi (8 x 45 min)

MamaYoga on tarkoitettu tuoreille äideille ja heidän vauvoilleen. Kurssin tunnit ovat äidin ja vauvan yhteisiä hetkiä, joiden aikana keskitytään äiti-vauvayhteyden voimistamiseen joogan keinoin. Tunnilla tehdään raskaudesta ja synnytyksestä palauttavia joogaharjoituksia, lauletaan/kuunnellaan mantroja ja rentoudutaan. Tunnille tulemista ei tarvitse jännittää, sillä tunnin aikana voit rauhassa imettää, vaihtaa vaipan tai käydä tarpeen vaatiessa vauvan kanssa rauhoittumassa studion muissa tiloissa. 

Syksyn 2019 MamaYoga kurssit:

Kurssi 2: alkaen keskiviikkona 9.10. klo 13-13.45. Tunnit kerran viikossa samaan aikaan 8 viikon ajan.

Kevään 2020 MamaYoga Kurssit:
Kurssi 1: alkaen ke 15.1. klo 13-13.45. Tunnit kerran viikossa samaan aikaan 8 vkon ajan.
Kurssi 2: alkaen ke 11.3. klo 13-13.45. Tunnit kerran viikossa samaan aikaan 8 vkon ajan.

Kurssin ohjaaja: Joogaopettaja Kreeta Ranki

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€

Osta

Äiti-vauva Reformer Laitepilates (5krt)

Äiti-vauva Reformer Laitepilates on suunnattu pienten lasten äideille. Tunneilla tehdään raskaudesta ja synnytyksestä palauttavia harjoitteita, kuten lantionpohjan vahvistusta sekä niska-hartiaseutua avaavaa ja voimistavaa liikettä. Harjoittelu tapahtuu Reformerilla, yhdellä tunnetuimmista pilateslaitteista, jonka teho ja toiminta perustuu jousivastuksiin. Laiteharjoittelu kehittää monipuolisesti lihaskestävyyttä, liikkuvuutta sekä keskivartalon hallintaa ja modifioituina liikkeet soveltuvat erinomaisesti raskaudenjälkeiseen liikuntaan. HUOM. Kurssille voit tulla vauvan kanssa tai ilman.

Kurssin päivämäärät: pe 8.11, pe 15.11, pe 22.11, pe 29.11 ja pe 13.12, kellonaika: 14.00-15.00, hinta: 110€, ohjaaja: pilatesohjaaja, fysioterapeuttiopiskelija Leena Syrjälä

OSTA

Reformer Laitepilateksen peruskurssi (5krt)

Tällä kurssilla opit Joseph Pilateksen kehittämän Reformer Laitepilateksen perusteet. Kurssin aiheita ovat mm. laitteen osat/säädöt, jousivastuksen käyttö, keskustan/ydintuen löytäminen sekä perustason laitepilatesliikkeet. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta pilateksesta. Laitepilates on hauskaa ja monipuolista harjoittelua, joka parantaa keskivartalon hallintaa sekä koko kehon lihaskestävyyttä.

Kevään 2020 Kurssit:
Kurssi 1: ke 22.1. klo 19.00-20.15
Kurssi 2: ke 26.2. klo 19.00-20.15

Harjoitukset ovat kerran viikossa samaan aikaan viiden viikon ajan. Kurssit 1 ja 2 ovat keskenään samansisältöiset.

Ohjaaja: Pilatesohjaaja Katriina Kontu


Hinta: 110€

osta

MamaPilates kurssi (8 x 45 min)

MamaPilates on suunniteltu tuoreille/vastikään synnyttäneille äideille. Tunneilla keskitytään raskaudesta ja synnytyksestä palauttaviin pilatesharjoituksiin, kuten lantionpohjan ja syvän poikittaisen vatsalihaksen vahvistamiseen. Erityistä huomiota kiinnitetään myös vatsalihaksen erkaumaa pienentäviin harjoituksiin. Jokainen tunti päätetään aina kehoa ja mieltä huoltavalla loppurentoutuksella. Kurssilta saa myös harjoitteita omatoimiseen treeniin. HUOM. Tunnille voi tulla vauvan kanssa tai ilman.

Syksyn 2019 MamaPilates kurssit:

Kurssi 2 päivämäärät: ma 7.10, 14.10, 21.10, 4.11, 11.11, 18.11, 25.11 ja 2.12. TÄYNNÄ!

Kevään 2020 MamaPilates kurssit:

Kurssi 1: alk. ma 20.1. klo 15.00-15.45

Kurssi 2: alk. ma 16.3. klo 15.00-15.45 (ei harjoitusta 13.4.)

Kurssin ohjaaja: pilatesohjaaja Leena Syrjälä

Kurssin kesto 8 kertaa , hinta 125€

Osta

PregnancyYoga kurssi (8 x 75 min)

PregnancyYoga-kurssi on tarkoitettu tuleville äideille. Raskausjoogassa tehdään raskausaikaan modifioituja asanoita ja hengitysharjoituksia sekä rentoudutaan. Kurssilla parannetaan raskausajan hyvinvointia sekä valmistaudutaan tulevaan synnytykseen. Tule jakamaan muiden samassa tilanteissa olevien kanssa ajatuksia, toiveita ja pelkoja sekä nauttimaan kannustavasta ryhmäenergiasta.

Syksyn 2019 kurssit:
alk. Su 13.10. klo 11.45-13.00. TÄYNNÄ!

Kevään 2020 kurssit:
Kurssi 1: alk. Su 26.1. klo 11.45-13.00. Ei harjoitusta 16.2. ja 15.3.
Kurssi 2: alk. Su 23.2. klo 10-11.15. Ei harjoitusta 15.3. ja 12.4.

Ohjaaja: Jooga- ja pilatesopettaja Hanna Manninen

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€

Osta

Jagaspace Gong SPA - Oasis Studio TURKU

TERVETULOA GONG SPA -ÄÄNIKYLPYYN

Gong SPA äänikylpy on ainutlaatuinen ja parantava kokemus, jonka avulla voit vapautua jännityksistä ja ladata itseesi uutta energiaa talven varalle.

GONG SPA
Äänikylpy vie sinut syvästi rentouttavalle matkalle puhdistaen mieltäsi ja kehoasi. GongSPA kylvyssä rentoudutaan mukavasti selinmakuulla, hoitajien soittamat äänet luovat ympärillesi turvallisen maailman, jossa on helppo päästää irti kehon ja mielen jännitystiloista. Soittimien äänivärähtely hellii ja hoitaa kehoasi aina solutasolle asti.

GONG - yksi maailman vanhimmista soittimista, joka auttaa sinua saavuttamaan syvän rentoutumisen tilan. Itämaisen filosofian mukaan Gongin orgaaniset äänet auttavat eroon peloista ja muista negatiivisista tunteista. Gongin äänet tyhjentävät ja tasapainottavat aivojen aaltoja, mikä lisää luovuutta ja vahvistaa immuunijärjestelmän toimintaa. Gongien lisäksi äänikylvyssä pääset kuulemaan Kaushalyan kaunista lauluääntä, viulua, tiibetiläisiä kulhoja, harmoonia Alexin rumpuja, kristallikulhoja sekä planetaarisia gongeja (Aurinko, Venus, Mars, Luominen).

Viron musiikki- ja teatterikorkeakoulusta valmistuneet musiikkiterapeutit Kaushalya ja Alex tekevät työtään antaumuksella ja suurella sydämmellä. Korkeakouluopintojen lisäksi he ovat syventyneet ääniterapian saloihin ja tekniikoihin niin gongimestari Don Conreauxin kuin Tiibetiläisten munkkienkin kanssa.

Aika: la 7.12.2019 klo 13.00-14.30

Hinta: 30€

Linkkejä ja lisätietoa: www.jagaspacegongspa.com

OSTA

Joogan perusteet kurssi (8 x 75min)

Tekeekö mielesi aloittaa jooga, mutta erilaisten joogatuntien viidakko saa pään pyörälle ennen kuin edes olet astunut joogamatolle? Tule joogan perusteet kurssille! Kurssilla opit kaiken mitä sinun tarvitsee tietää aloittaaksesi joogaharjoittelun Oasis Studiolla. Käymme läpi hatha-, flow- ja yinjoogan perusteita. Opit miten jooga-asennot suoritetaan puhtaasti ja myös miten eri joogalajit eroavat toisistaan. Tällöin opit löytämään sinulle sopivat tunnit. Teemme kurssilla myös lyhyitä meditaatioita sekä tutustumme hengityksen rooliin asanaharjoittelussa. Tutustumme myös joogan filosofiaan kevyellä ja käytännönläheisellä otteella.

Kevät 2020:

Joogan perusteet alk. to 23.1. klo 16-17.15. Tunti joka viikko samaan aikaan 8 viikon ajan.

Ohjaaja: Joogaopettaja Hanna Manninen

*******

Joogan perusteet päiväkurssi alk. ti 4.2. klo 12.30-13.45. Tunti joka viikko samaan aikaan 8 viikon ajan.

Ohjaaja: Joogaopettaja Lotta Lähteenmäki

*******

Hinta: 125€ (Premium jäsenet 115€)

Huom! Voit aloittaa joogaharjoittelun myös yksityistunnilla tai tulemalla suoraan Oasis Studion viikkotunneille. Aloittavalle joogille sopivia harjoituksia ovat YinYoga, Hatha&YinYoga sekä FlowYoga. Ks. tuntikuvaukset.


Osta

MamaPilates -jatkokurssi (8 x 45 min)

Kurssi on suunniteltu äideille, joilla raskaudesta/synnytyksestä on kulunut jo pidemmän aikaa. Taustalla on hyvä olla liikunnallista harjoittelua jonkin verran, sillä jatkoryhmässä pilatesharjoitteet ovat jo intensiivisempiä. Edelleen kuitenkin huomioidaan raskaudesta ja synnytyksestä palauttavat pilatesharjoitukset, kuten lantionpohjan ja syvän poikittaisen vatsalihaksen vahvistaminen. Huomiota kiinnitetään myös vatsalihaksen erkaumaa pienentäviin harjoituksiin. Jokainen tunti päätetään kehoa ja mieltä huoltavaan loppurentoutukseen. HUOM. Tunnille voit tulla lapsen kanssa tai ilman.

Syksyn MamaPilates -jatkoryhmä: 

Kurssin päivämäärät: pe 23.8, 30.8, 13.9, 20.9, 27.9, 11.10, 18.10, 25.10

Kellonaika: 14.00-14.45

Kurssin ohjaaja: pilatesohjaaja Leena Syrjälä

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€

 

OSTA