Kurssit ja workshopit

Kurssit ja Workshopit

Kurssimme ja Workshoppimme ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Osallistuminen ei edellytä liittymistä studion jäseneksi.

Hiljainen selkä - Vijnana joogan Workshop

Syvällinen joogaharjoitus on paljon enemmän kuin ulkoapäin linjattu keho. Tiesitkö, että dynaaminenkin liike voi olla kevyt ja lempeä? Vijnana jooga ohjaa aitoon ja syvälliseen keho – mieli yhteyteen, jossa liike kuvastaa läsnäolevan mielen meditatiivista tyyneyttä.

Päivä sisältää mielenkiintoisen kokonaisuuden taaksetaivutusliikkeitä. Valmistelemme huolella kehoa taaksepäin taivutuksiin etenemällä niihin asteittain. Päivä sopii kaikille – joogaa harrastaville ja joogaa ohjaaville.

Jutta Niala on sertifioitu Suomen Vijnana joogan pääopettaja, jolla on 20 vuoden monipuolinen kokemus joogan opettamisesta. Jutta toimii pääopettajana Pohjoismaiden ensimmäisessä kolmivuotisessa Vijnana joogaopettajakoulutuksessa (800h).

Aika: 21.9. klo 13-17.30
Ohjaaja: Jutta Niala
Hinta: 100€

osta

Vetreän olon salaisuudet Miniretriitti

Miniretriitti on syväsukellus hengitykseen. Teemme lisää tilaa hengitykselle rentouttamalla ylävartaloa, sydänchakraa, niska-hartiaseutua ja yläselkää aina päälakeen asti kasvoja unohtamatta. Näin mieli selkenee ja keho tuntuu virkeältä, kun turhat kireydet ja jännitykset saadaan pois. Samalla kehon verenkierto ja lymfanestekierto elpyy ja hengitys helpottuu. Tämä kaikki heijastuu kasvoille luonnollisena nuorekkuutena ja levollisuutena.

Päivän aikana opit helpot hengitystekniikat, omaksut joogaliikkeet sekä yläkroppaan että kasvoille. Näitä kaikkia voit hyödyntää arjessa keskellä päivää missä tahansa. Heippa hei, someniska ja stressipuuskutus!

Kurssi sopii sekä miehille että naisille. Kaikille, jotka haluavat pieniä hyvinvointitekoja arkeen.

Päivä alkaa niska-hartiaseutua elvyttävällä joogalla. Sen jälkeen keskitymme kasvoihin: teemme kasvojoogaa ja opettelemme helpon kasvohieronnan. Tämän jälkeen on helppo lähteä tarkastelemaan omaa hengitystä. Opit miten rauhoittaa hermostoa ja edistää yleistä hyvinvointia hengitystä säätelemällä. Päivän päätteeksi nautimme yoga nidra -syvärentoutuksesta.

Pidämme osioiden välissä taukoja, joiden aikana on tarjolla teetä ja pientä naposteltavaa.

Aika: Lauantaina 3.8. klo 13-17.30

Ohjaajat: Kreeta Ranki & Miila Louhikkola

Hinta: 60€ (Premium jäsenet 55€)

OSTA

MamaYoga kurssi (8 x 45 min)

MamaYoga on tarkoitettu tuoreille äideille ja heidän vauvoilleen. Kurssin tunnit ovat äidin ja vauvan yhteisiä hetkiä, joiden aikana keskitytään äiti-vauvayhteyden voimistamiseen joogan keinoin. Tunnilla tehdään raskaudesta ja synnytyksestä palauttavia joogaharjoituksia, lauletaan/kuunnellaan mantroja ja rentoudutaan. Tunnille tulemista ei tarvitse jännittää, sillä tunnin aikana voit rauhassa imettää, vaihtaa vaipan tai käydä tarpeen vaatiessa vauvan kanssa rauhoittumassa studion muissa tiloissa. 

Syksyn 2019 MamaYoga kurssit:
Kurssi 1: alkaen keskiviikkona 14.8. klo 13-13.45. Tunnit kerran viikossa samaan aikaan 8 viikon ajan.
Kurssi 2: alkaen keskiviikkona 9.10. klo 13-13.45. Tunnit kerran viikossa samaan aikaan 8 viikon ajan.

Kurssin ohjaaja: Joogaopettaja Kreeta Ranki

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€

Osta

Joogan perusteet kurssi (8 x 75min)

Tekeekö mielesi aloittaa jooga, mutta erilaisten joogatuntien viidakko saa pään pyörälle ennen kuin edes olet astunut joogamatolle? Tule joogan perusteet kurssille! Kurssilla opit kaiken mitä sinun tarvitsee tietää aloittaaksesi joogaharjoittelun Oasis Studiolla. Käymme läpi hatha-, flow- ja yinjoogan perusteita. Opit miten jooga-asennot suoritetaan puhtaasti ja myös miten eri joogalajit eroavat toisistaan. Tällöin opit löytämään sinulle sopivat tunnit. Teemme kurssilla myös lyhyitä meditaatioita sekä tutustumme hengityksen rooliin asanaharjoittelussa. Tutustumme myös joogan filosofiaan kevyellä ja käytännönläheisellä otteella. 

Aika: alkaen to 29.8.2019 klo 16-17.15. Tapaaminen kerran viikossa samaan aikaan 8 viikon ajan.

Ohjaaja: Joogaopettaja Hanna Manninen

Hinta: 125€ (Premium jäsenet 115€)


Osta

Iyengarjooga Workshop

Tervetuloa harjoittelemaan yhtä maailman perinteikkäimmistä joogamuodoista. Iyengarjooga on intialaisen joogamestarin, B.K.S. Iyengarin, kehittämän monipuolisen metodin mukaan nimetty joogasuuntaus. Workshopissa harjoitetaan klassisia asanoita sekä niiden erilaisia variaatioita ja progressioita. Variaatioiden avulla syvennetään ymmärrystä asanoiden erityispiirteistä ja kehollisista vaikutuksia sekä tutustutaan voiman ja vastavoiman periaatteiseen kehon kannattelussa ja linjauksessa. Iyengarjooga on hyvin modifioitava joogamuoto, joten se sopii kaikille. Harjoituksessa keskitymme erityisesti käsien ja jalkojen työskentelyyn sekä siihen, mitä tarkoittaa ”action in asana”. Harjoituksen painopiste on seisoma-asanoissa, vahvan perustan luomisessa kaikelle harjoittelulle. Lisätietoa iyengarjoogasta: www.iyengarjooga.fi

Katja on liikunnan monitoiminainen, iyengarjoogan (Jun 2) sertifioitu opettaja, joka innostaa myönteisellä asenteellaan ja vankalla ammattitaidollaan kaikenlaisia liikkujia ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta löytämään liikkeen lumon. Katjan opetuksessa yhdistyvät paitsi vuosikymmenten ohjaajakokemus myös akateemisen ja muun alakohtaisen kouluttautumisen mukanaan tuoma vankka perustietämys anatomiasta ja fysiologiasta. Katja on peruskoulutukseltaan terveystieteiden maisteri liikuntalääketieteen pääaineesta sekä humanististen tieteiden maisteri teoreettisen filosofian pääaineesta. Vahva läsnäolo, tarkka ohjaaminen, henkilökohtainen huomioiminen sekä hurtti huumori ovat Katjan ohjaamisen kulmakiviä.

Aika: la 16.11. klo 13-17
Ohjaaja: Katja Keränen
Hinta: 80€ (Premium jäsenet 75€)

OSTA

Heal and Shift Workshop

Aloita syksysi luovan kirjoittamisen parantavalla voimalla. Työpajassa käännämme lempeästi ja hyväksyvästi katseemme sisäänpäin ja rakennamme luottamusta ja rehellisyyttä itseämme kohtaan. Saat kirjoittamisen ja keskustelun avulla pohtia tunteitasi ja ajatuksiasi: Mistä ne kumpuavat? Millaisia toimintamalleja ne synnyttävät? Tuovatko ne elämääsi voimaa ja iloa, jota voit jakaa myös muille, vai vaikuttavatko ne haitallisesti hyvinvointiisi? Mikä elämässäsi toimii ja mihin haluaisit muutosta? Voit asettaa tavoitteita vaikkapa tulevalle syksylle tai vuodelle, tai vaikka vain muutamalle viikolle. Kirjoittamalla voit tehdä näkyväksi ne pienet askeleet, jotka vievät sinua kohti tuntevaa kehoa ja rauhallista mieltä. Halutessasi voit jakaa kirjoittamiasi tekstejä myös muulle ryhmälle, mutta saat pitää ne myös vain itselläsi.

Teemme kahden tunnin aikana eri pituisia ja erilaisiin teemoihin keskittyviä kirjoitusharjoituksia. Aiempaa kokemusta et tarvitse, mutta tuo mukanasi avoin mieli ja rennot vaatteet. Kirjoitusvälineet saat paikan päältä, mutta jos kirjahyllyssäsi odottaa se täydellinen muistikirja juuri tähän tilaisuuteen, voit halutessasi ottaa sen mukaan.

Ira Hansen on Turun yliopistossa väitöskirjaa tekevä kirjallisuudentutkija. Kirjoittaminen on aina ollut Iralle tapa kanavoida ja jäsentää tunteita. Ira korostaa kirjoittamista kokonaisvaltaisena kehollisena prosessina, jonka kautta saa usein kiinni sellaisesta, mikä ei pelkän ajatuksen voimalla tule esiin. Ira rakastaa ystäviä, luontoa ja paahteista kahvia. Pirskahtelevan ja vauhdikkaan ulkokuoren alta löytyy myös rauhallinen ja lempeä, hiljaisuutta ja yksinoloa arvostava pohdiskelija.

Aika la 31.8. klo 13-15.30
Ohjaaja: Ira Hansen
Hinta: 40€ (Premium jäsenet 35€)

OSTA

PregnancyYoga kurssi (8 x 75 min)

PregnancyYoga-kurssi on tarkoitettu tuleville äideille. Raskausjoogassa tehdään raskausaikaan modifioituja asanoita ja hengitysharjoituksia sekä rentoudutaan. Kurssilla parannetaan raskausajan hyvinvointia sekä valmistaudutaan tulevaan synnytykseen. Tule jakamaan muiden samassa tilanteissa olevien kanssa ajatuksia, toiveita ja pelkoja sekä nauttimaan kannustavasta ryhmäenergiasta.

Kesäkurssi alk. Su 5.5. klo 10-11.15 (Tunti pidetään äitienpäivänä. Ei tuntia juhannuksena) TÄYNNÄ!

Syksyn 2019 kurssit:

Kurssi 1: alk. Su 11.8. klo 11.45-13.00. Tunnit kerran viikossa samaan aikaan 8 vkon ajan.
Kurssi 2: alk. Su 8.9. klo 10.00-11.15. Tunnit kerran viikossa samaan aikaan 8 vkon ajan.
Kurssi 3: ilmoitetaan myöhemmin

Kurssin ohjaa: Jooga- ja pilatesopettaja Hanna Manninen

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€

Osta

Rentoudu hetkessä –aromaterapiaa ja akupainantaa synnyttäjille

Rentoudu hetkessä on raskaanaoleville suunniteltu synnytystietotaidon työpaja, jossa sukelletaan yhdessä aromaterapian ja akupainannan hoitavaan ja rentouttavaan maailmaan. Aromaterapia ja akupainanta ovat molemmat lempeitä työkaluja synnytykseen - ne rentouttavat tehokkaasti ja lievittävät synnytyskipua samalla tukien synnytyksen luonnollista kulkua. Molemmat työkalut ovat helppo oppia oman tukihenkilön kanssa ja hyödyntää omassa synnytyksessä. Työpajassa keskitytään synnytyksen fysiologiaan, eteeristen öljyjen turvalliseen käyttöön ja valintaan, eteeristen öljyjen tuomiseen synnytystilaan ja miten yhdistää eteeriset öljyt eri akupainantapisteisiin. Työpajan yhteydessä on mahdollisuus ostaa synnytysaromaterapiatuotteita.

Elina Palosaari on pohjoisesta Turkuun yli 10-vuotta sitten muuttanut Birth Arts International koulutettu doula ja synnytysvalmentaja, Rentouttava Ääni® -ohjaaja, Gentle Bio-Energetics™ -koulutettu kehoterapiahoitaja ja Rebozo-sertifioitu. Elina on intohimoinen mielen ja kehon tasapainon merkityksen puolestapuhuja niin raskaudessa ja synnytyksessä kuin vanhemmuudessa ja arjessa. Elina on doulana ja valmentajana erikoistunut aromaterapiaan raskauden, synnytyksen ja lapsivuodeaikana, hengitys- ja äänirentoutukseen ja lempeään lukkoja, pelkoja ja traumoja purkavaan kehoterapiamenetelmiin. Tutustu Elinaan lisää hänen kotisivuillaan www.luonnollinenalku.fi

Aika: 6.10 kello 11.45-13.15 ja 3.11 kello 10-11.30

Ohjaaja: Elina Palosaari

Hinta: 40€ (Oasis Studion PregnancyYoga kurssilaiset 36€)

Tiedustelut: luonnollinenalku@gmail.com

osta

MamaPilates kurssi (8 x 45 min)

MamaPilates on suunniteltu tuoreille/vastikään synnyttäneille äideille. Tunneilla keskitytään raskaudesta ja synnytyksestä palauttaviin pilatesharjoituksiin, kuten lantionpohjan ja syvän poikittaisen vatsalihaksen vahvistamiseen. Erityistä huomiota kiinnitetään myös vatsalihaksen erkaumaa pienentäviin harjoituksiin. Jokainen tunti päätetään aina kehoa ja mieltä huoltavalla loppurentoutuksella. Kurssilta saa myös harjoitteita omatoimiseen treeniin.  HUOM. Tunnille voi tulla vauvan kanssa tai ilman.

Kesäkurssi alk. 17.5 klo 14.00 (ei tuntia juhannuksena) TÄYNNÄ!

 

Syksyn 2019 MamaPilates kurssit:

Kurssi 1 päivämäärät: ma 12.8, 19.8, 26.8, 2.9, 9.9, 16.9, 23.9 ja 30.9

Kurssi 2 päivämäärät: ma 7.10, 14.10, 21.10, 4.11, 11.11, 18.11, 25.11 ja 2.12

Kellonaika: 15.00-15.45

Kurssin ohjaaja: pilatesohjaaja Leena Syrjälä

Kurssin kesto 8 kertaa , hinta 125€

Osta

Hypopressive kurssi (8 x 45 min)

Hypopressive-tekniikka sisältää sarjan hengitys- ja asentoharjoituksia, jotka kohdistuvat erityisesti keskivartalon syviin lihaksiin. Hypopressive-tekniikalla vähennetään vatsaontelon sisäistä painetta ja harjoitetaan vatsalihaskorsettia. Harjoitukset stimuloivat lantionpohjan sekä ydintuen refleksinomaista aktivoitumista. Tämä on suurin ero Hypopressive-tekniikan ja muiden ydintukea harjoittavien tekniikoiden välillä. Muissa tekniikoissa yllämainittuja lihaksia aktivoidaan tahdonalaisesti. Hypopressive-tekniikka voi helpottaa selkävaivoja sekä auttaa palautumaan synnytyksestä. 

Aika: alk. pe 27.9. klo 12.00-12.45. Harjoitukset ovat viikottain samaan aikaan 8 viikon ajan.

Hinta: 125€ (Premium jäsenet 115€)

Ohjaaja: Jooga-, pilates- ja hypopressive level 1 ohjaaja Hanna Manninen

Osta

MamaPilates -jatkokurssi (8 x 45 min)

Kurssi on suunniteltu äideille, joilla raskaudesta/synnytyksestä on kulunut jo pidemmän aikaa. Taustalla on hyvä olla liikunnallista harjoittelua jonkin verran, sillä jatkoryhmässä pilatesharjoitteet ovat jo intensiivisempiä. Edelleen kuitenkin huomioidaan raskaudesta ja synnytyksestä palauttavat pilatesharjoitukset, kuten lantionpohjan ja syvän poikittaisen vatsalihaksen vahvistaminen. Huomiota kiinnitetään myös vatsalihaksen erkaumaa pienentäviin harjoituksiin. Jokainen tunti päätetään kehoa ja mieltä huoltavaan loppurentoutukseen. HUOM. Tunnille voit tulla lapsen kanssa tai ilman.

Syksyn MamaPilates -jatkoryhmä: 

Kurssin päivämäärät: pe 23.8, 30.8, 13.9, 20.9, 27.9, 11.10, 18.10, 25.10

Kellonaika: 14.00-14.45

Kurssin ohjaaja: pilatesohjaaja Leena Syrjälä

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€

 

OSTA

Päiväunet (4 x 45 min)

Nokoset. Nokkaunet. Päikkärit. Torkut. Tirsat. Kutsuitpa päiväunia millä nimellä tahansa, voit nyt tulla nauttimaan niiden virkistävästä voimasta Oasis studiolle. Tällä tunnilla saat luvan irtautua kiireisestä työpäivästä, sulkea silmät, hiljentyä ja vaikka nukahtaa. Rakenna studion bolstereilla ja muilla apuvälineillä itsellesi mukava asento, käperry vilttiin ja unohda hetkeksi kaikki ympärillä tapahtuva. Jos siis kaipaat hengähdystaukoa työpäivän keskelle, tämä tunti on juuri sinulle!

Aika: Torstaisin 5.-26.9. klo 12.00-12.45
Ohjaaja: Ira Hansen
Hinta: 55€ (Premium jäsenet 50€)

OSTA

Pilates Masterclass: venyy ja supistuu - lihakset ovat kuin kuminauhaa

Tunnilla käytetään välineenä kuminauhaa. Saat hyviä vinkkejä omaan harjoitteluun tai inspiraatiota ohjauksiin.

Aika: la 28.9. klo 13-14

Kouluttaja: pilatesohjaaja Heikki Lempiäinen

Hinta: 30€ (premium jäsenet 25€)

Heikki on pohjakoulutukseltaan musiikin opettaja (MuM), musiikkiterapeutti ja tanssi- ja liiketerapeutti. Tällä hetkellä Heikki toimii päätoimisena pilates-ohjaajana ja myös kouluttaa tulevia pilatesohjaajia. Hän on myös Suomen Pilates Yhdistys ry:n ammattijäsen ja kouluttautuu ahkerasti ympäri maailmaa huippuopettajien ohjauksessa. Oman toimitilan hän on avannut vuonna 2016 Helsingin Pikku Huopalahteen. 

http://studioheikki.wixsite.com/studio-heikki

https://www.facebook.com/studioheikki/

OSTA

Reformer Masterclass: toispuoleisia harjoituksia ja symmetriaa

Tunnilla tutkitaan oman kehon symmetriaa ja epäsymmetriaa Reformer-harjoituksin.

Aika: la 28.9. klo 14.15-15.15 TÄYNNÄ!

Kouluttaja: pilatesohjaaja Heikki Lempiäinen

Hinta: 40€ (Premium jäsenet 35€)

OSTA

Meditaatio kurssi (5krt)

Tällä kurssilla opit meditaation perusteet. Kurssi tarjoaa vankan pohjan kotiharjoitukselle. Jokaisella harjoituskerralla tehdään varsinaisen meditaation lisäksi 2–4 erilaista meditaatioon valmistavaa harjoitusta, jotka voivat olla vaikkapa lempeitä hengitys- tai liikeharjotteita. Kurssi sisältää myös kotiharjoitusohjeet.

Kurssilla opit:

- miten vaalia keskittymistä

- löytämään itsellesi sopivan meditaatioasennon

- tiedostamaan mielen toimintaa

- käyttämään hengitystä apuna mielen rauhoittamiseen

- erilaisia meditaatiotekniikoita

Kurssi toimii johdatuksena meditaatioon tai oman harjoituksen syventämiseen.

Ohjaaja: joogaopettaja Kreeta Ranki

Aika: 18.9.-16.10. keskiviikkoisin klo 11.45-12.30

Hinta: 75€ (Premium jäsenet 70€)

OSTA

Reformer Pilateksen peruskurssi (5krt)

Tällä kurssilla opit Joseph Pilateksen kehittämän Reformer Laitepilateksen perusteet. Kurssin aiheita ovat mm. laitteen osat/säädöt, jousivastuksen käyttö, keskustan/ydintuen löytäminen sekä perustason laitepilatesliikkeet. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta pilateksesta. Laitepilates on hauskaa ja monipuolista harjoittelua, joka parantaa keskivartalon hallintaa sekä koko kehon lihaskestävyyttä.

Kurssi 1: alkaen ke 28.8. klo 19-20.15
Kurssi 2: alkaen ke 2.10. klo 19-20.15

Harjoitukset ovat kerran viikossa samaan aikaan viiden viikon ajan. Kurssit 1 ja 2 ovat keskenään samansisältöiset.

Ohjaaja: Pilatesohjaaja Katriina Kontu


Hinta: 110€

osta

Pilateksen starttikurssi (2h)

Starttikurssilla tutustutaan mattoharjoittelun perusteisiin ja se antaa erinomaiset valmiudet osallistua Oasis Studion Pilates-tunneille. Startissa tutuksi tulevat mm. hengitys, ydintuen/keskustan käyttö sekä perustason pilatesliikkeet. Aiempaa kokemusta pilatesharjoittelusta ei tarvita, kurssi soveltuu hyvin sekä miehille että naisille. Tästä on hienoa jatkaa säännöllistä pilatesharjoittelua viikkotunneillamme!

Aika: la 24.8.2019 klo 13-15

Ohjaaja: Pilatesohjaaja Hanna Viljanmaa

Hinta: 40€ (Premium -jäsenet 35€)

OSTA

YinYoga meets KanteleScapes

Koe uudenlainen Yinjoogaelämys KanteleScapesin 39-kielisellä Lovikka-kanteleella luotujen äänimaisemien siivittämänä! 

KanteleScapesin rauhoittavan tunnelmalliset ja introspektiiviset äänimaisemat luodaan ajamalla sähkökanteleen ääni efektilaitteiden läpi; se vie kuuntelijan syvälle mielen syövereihin. Matka mielen ja sielun maisemiin voi alkaa!

Yinjoogan lempeät asanat avaavat ja rentouttavat kehoa. Sanallinen ohjeistus tunnilla pidetään vähäisenä, jotta voit rauhassa keskittyä äänimaisemiin. Olet kuitenkin joogaharjoituksesi osalta osaavissa käsissä ja ohjaaja on valmis auttamaan sinua koska tahansa. Tunti pidetään huoneenlämmössä.

Aika: la 12.10. klo 13-15

Ohjaajat: Kreeta Ranki ja Markus Riihimäki

Hinta: 40€ (Premium jäsenet 35€)

osta

Hypopressive Level 2 Workshop

Kurssi on suunnattu Hypopressive Level1 -kurssin käyneille. Level2 -harjoitukset tuovat vaihtelua ja lisähaastetta Hypopressive-treeniisi. Pohjana kaikille harjoituksille toimivat 1-tason harjoitusasennot. Näihin staattisiin perusasentoihin lisätään nyt mukaan liikettä ja dynamiikkaa. 2-tasolla mukaan tulee myös rintakehää ja hartiaseutua avaavia sekä rankaa ojentavia lämmittelyharjoitteita.

Workshop sisältää hengitys- ja lämmittelyharjoituksia, Level2 -harjoitussarjaan tutustumista sekä loppuun ohjatun harjoitussarjajatkumon.

Aika: la 23.11.2019 klo 13-16

Ohjaaja: Hypopressive- ja Pilatesohjaaja Suvi-Maria Helin

Hinta: 60€ (Premium jäsenet 55€)

osta