Kurssit ja workshopit

Kurssit ja Workshopit

Kurssimme ja Workshoppimme ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Osallistuminen ei edellytä liittymistä studion jäseneksi.

Hypopressive kurssi (8 x 45 min)

Hypopressive-tekniikka sisältää sarjan hengitys- ja asentoharjoituksia, jotka kohdistuvat erityisesti keskivartalon syviin lihaksiin. Hypopressive-tekniikalla vähennetään vatsaontelon sisäistä painetta ja harjoitetaan vatsalihaskorsettia. Harjoitukset stimuloivat lantionpohjan sekä ydintuen refleksinomaista aktivoitumista. Tämä on suurin ero Hypopressive-tekniikan ja muiden ydintukea harjoittavien tekniikoiden välillä. Muissa tekniikoissa yllämainittuja lihaksia aktivoidaan tahdonalaisesti. Hypopressive-tekniikka voi helpottaa selkävaivoja sekä auttaa palautumaan synnytyksestä. 

Aika: alk. pe 27.9. klo 12.00-12.45. Harjoituskerrat: 27.9., 4.10., 11.10., 25.10., 1.11., 8.11., 15.11, 22.11.

Hinta: 125€ (Premium jäsenet 115€)

Ohjaaja: Jooga-, pilates- ja hypopressive level 1 ohjaaja Hanna Manninen

Osta

PregnancyYoga kurssi (8 x 75 min)

PregnancyYoga-kurssi on tarkoitettu tuleville äideille. Raskausjoogassa tehdään raskausaikaan modifioituja asanoita ja hengitysharjoituksia sekä rentoudutaan. Kurssilla parannetaan raskausajan hyvinvointia sekä valmistaudutaan tulevaan synnytykseen. Tule jakamaan muiden samassa tilanteissa olevien kanssa ajatuksia, toiveita ja pelkoja sekä nauttimaan kannustavasta ryhmäenergiasta.

Syksyn 2019 kurssit:

Kurssi 1: alk. Su 11.8. klo 11.45-13.00. TÄYNNÄ!
Kurssi 2: alk. Su 8.9. klo 10.00-11.15. ALKANUT, mutta saa tulla kesken kurssin mukaan. Ilmoittaudu: info@oasisturku.fi
Kurssi 3: alk. Su 13.10. klo 11.45-13.00. Tunnit kerran viikossa samaan aikaan 8 vkon ajan.

Ohjaaja: Jooga- ja pilatesopettaja Hanna Manninen

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€

Osta

Rentoudu hetkessä –aromaterapiaa ja akupainantaa synnyttäjille

Rentoudu hetkessä on raskaanaoleville suunniteltu synnytystietotaidon työpaja, jossa sukelletaan yhdessä aromaterapian ja akupainannan hoitavaan ja rentouttavaan maailmaan. Aromaterapia ja akupainanta ovat molemmat lempeitä työkaluja synnytykseen - ne rentouttavat tehokkaasti ja lievittävät synnytyskipua samalla tukien synnytyksen luonnollista kulkua. Molemmat työkalut ovat helppo oppia oman tukihenkilön kanssa ja hyödyntää omassa synnytyksessä. Työpajassa keskitytään synnytyksen fysiologiaan, eteeristen öljyjen turvalliseen käyttöön ja valintaan, eteeristen öljyjen tuomiseen synnytystilaan ja miten yhdistää eteeriset öljyt eri akupainantapisteisiin. Työpajan yhteydessä on mahdollisuus ostaa synnytysaromaterapiatuotteita.

Elina Palosaari on pohjoisesta Turkuun yli 10-vuotta sitten muuttanut Birth Arts International koulutettu doula ja synnytysvalmentaja, Rentouttava Ääni® -ohjaaja, Gentle Bio-Energetics™ -koulutettu kehoterapiahoitaja ja Rebozo-sertifioitu. Elina on intohimoinen mielen ja kehon tasapainon merkityksen puolestapuhuja niin raskaudessa ja synnytyksessä kuin vanhemmuudessa ja arjessa. Elina on doulana ja valmentajana erikoistunut aromaterapiaan raskauden, synnytyksen ja lapsivuodeaikana, hengitys- ja äänirentoutukseen ja lempeään lukkoja, pelkoja ja traumoja purkavaan kehoterapiamenetelmiin. Tutustu Elinaan lisää hänen kotisivuillaan www.luonnollinenalku.fi

Aika: 6.10 kello 11.45-13.15

ja toinen mahdollisuus osallistua on

3.11 kello 10-11.30

Ohjaaja: Elina Palosaari

Hinta: 40€ (Oasis Studion PregnancyYoga kurssilaiset 36€)

Tiedustelut: luonnollinenalku@gmail.com

osta

MamaYoga kurssi (8 x 45 min)

MamaYoga on tarkoitettu tuoreille äideille ja heidän vauvoilleen. Kurssin tunnit ovat äidin ja vauvan yhteisiä hetkiä, joiden aikana keskitytään äiti-vauvayhteyden voimistamiseen joogan keinoin. Tunnilla tehdään raskaudesta ja synnytyksestä palauttavia joogaharjoituksia, lauletaan/kuunnellaan mantroja ja rentoudutaan. Tunnille tulemista ei tarvitse jännittää, sillä tunnin aikana voit rauhassa imettää, vaihtaa vaipan tai käydä tarpeen vaatiessa vauvan kanssa rauhoittumassa studion muissa tiloissa. 

Syksyn 2019 MamaYoga kurssit:
Kurssi 1: alkaen keskiviikkona 14.8. klo 13-13.45. Kurssi on alkanut, mutta mukaan saa tulla kesken matkan. Laita viestiä info@oasisturku.fi
Kurssi 2: alkaen keskiviikkona 9.10. klo 13-13.45. Tunnit kerran viikossa samaan aikaan 8 viikon ajan.

Kurssin ohjaaja: Joogaopettaja Kreeta Ranki

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€

Osta

MamaPilates kurssi (8 x 45 min)

MamaPilates on suunniteltu tuoreille/vastikään synnyttäneille äideille. Tunneilla keskitytään raskaudesta ja synnytyksestä palauttaviin pilatesharjoituksiin, kuten lantionpohjan ja syvän poikittaisen vatsalihaksen vahvistamiseen. Erityistä huomiota kiinnitetään myös vatsalihaksen erkaumaa pienentäviin harjoituksiin. Jokainen tunti päätetään aina kehoa ja mieltä huoltavalla loppurentoutuksella. Kurssilta saa myös harjoitteita omatoimiseen treeniin. HUOM. Tunnille voi tulla vauvan kanssa tai ilman.

Syksyn 2019 MamaPilates kurssit:

Kurssi 1 päivämäärät: ma 12.8, 19.8, 26.8, 2.9, 9.9, 16.9, 23.9 ja 30.9. TÄYNNÄ!

Kurssi 2 päivämäärät: ma 7.10, 14.10, 21.10, 4.11, 11.11, 18.11, 25.11 ja 2.12

Kellonaika: 15.00-15.45

Kurssin ohjaaja: pilatesohjaaja Leena Syrjälä

Kurssin kesto 8 kertaa , hinta 125€

Osta

Pilates Masterclass: venyy ja supistuu - lihakset ovat kuin kuminauhaa

Tunnilla käytetään välineenä kuminauhaa. Saat hyviä vinkkejä omaan harjoitteluun tai inspiraatiota ohjauksiin.

Aika: la 28.9. klo 13-14

Kouluttaja: pilatesohjaaja Heikki Lempiäinen

Hinta: 30€ (premium jäsenet 25€)

Heikki on pohjakoulutukseltaan musiikin opettaja (MuM), musiikkiterapeutti ja tanssi- ja liiketerapeutti. Tällä hetkellä Heikki toimii päätoimisena pilates-ohjaajana ja myös kouluttaa tulevia pilatesohjaajia. Hän on myös Suomen Pilates Yhdistys ry:n ammattijäsen ja kouluttautuu ahkerasti ympäri maailmaa huippuopettajien ohjauksessa. Oman toimitilan hän on avannut vuonna 2016 Helsingin Pikku Huopalahteen. 

http://studioheikki.wixsite.com/studio-heikki

https://www.facebook.com/studioheikki/

OSTA

Iyengarjooga Workshop

Tervetuloa harjoittelemaan yhtä maailman perinteikkäimmistä joogamuodoista. Iyengarjooga on intialaisen joogamestarin, B.K.S. Iyengarin, kehittämän monipuolisen metodin mukaan nimetty joogasuuntaus. Workshopissa harjoitetaan klassisia asanoita sekä niiden erilaisia variaatioita ja progressioita. Variaatioiden avulla syvennetään ymmärrystä asanoiden erityispiirteistä ja kehollisista vaikutuksia sekä tutustutaan voiman ja vastavoiman periaatteiseen kehon kannattelussa ja linjauksessa. Iyengarjooga on hyvin modifioitava joogamuoto, joten se sopii kaikille. Harjoituksessa keskitymme erityisesti käsien ja jalkojen työskentelyyn sekä siihen, mitä tarkoittaa ”action in asana”. Harjoituksen painopiste on seisoma-asanoissa, vahvan perustan luomisessa kaikelle harjoittelulle. Lisätietoa iyengarjoogasta: www.iyengarjooga.fi

Katja on liikunnan monitoiminainen, iyengarjoogan (Jun 2) sertifioitu opettaja, joka innostaa myönteisellä asenteellaan ja vankalla ammattitaidollaan kaikenlaisia liikkujia ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta löytämään liikkeen lumon. Katjan opetuksessa yhdistyvät paitsi vuosikymmenten ohjaajakokemus myös akateemisen ja muun alakohtaisen kouluttautumisen mukanaan tuoma vankka perustietämys anatomiasta ja fysiologiasta. Katja on peruskoulutukseltaan terveystieteiden maisteri liikuntalääketieteen pääaineesta sekä humanististen tieteiden maisteri teoreettisen filosofian pääaineesta. Vahva läsnäolo, tarkka ohjaaminen, henkilökohtainen huomioiminen sekä hurtti huumori ovat Katjan ohjaamisen kulmakiviä.

Aika: la 16.11. klo 13-17
Ohjaaja: Katja Keränen
Hinta: 80€ (Premium jäsenet 75€)

OSTA

Hypopressive Level 2 Workshop

Kurssi on suunnattu Hypopressive Level1 -kurssin käyneille. Level2 -harjoitukset tuovat vaihtelua ja lisähaastetta Hypopressive-treeniisi. Pohjana kaikille harjoituksille toimivat 1-tason harjoitusasennot. Näihin staattisiin perusasentoihin lisätään nyt mukaan liikettä ja dynamiikkaa. 2-tasolla mukaan tulee myös rintakehää ja hartiaseutua avaavia sekä rankaa ojentavia lämmittelyharjoitteita.

Workshop sisältää hengitys- ja lämmittelyharjoituksia, Level2 -harjoitussarjaan tutustumista sekä loppuun ohjatun harjoitussarjajatkumon.

Aika: la 23.11.2019 klo 13-16

Ohjaaja: Hypopressive- ja Pilatesohjaaja Suvi-Maria Helin

Hinta: 60€ (Premium jäsenet 55€)

osta

Reformer Masterclass: toispuoleisia harjoituksia ja symmetriaa

Tunnilla tutkitaan oman kehon symmetriaa ja epäsymmetriaa Reformer-harjoituksin.

Aika: la 28.9. klo 14.15-15.15 VAPAANA 1 PAIKKA!

Kouluttaja: pilatesohjaaja Heikki Lempiäinen

Hinta: 40€ (Premium jäsenet 35€)

OSTA

YinYoga meets KanteleScapes

Koe uudenlainen Yinjoogaelämys KanteleScapesin 39-kielisellä Lovikka-kanteleella luotujen äänimaisemien siivittämänä! 

KanteleScapesin rauhoittavan tunnelmalliset ja introspektiiviset äänimaisemat luodaan ajamalla sähkökanteleen ääni efektilaitteiden läpi; se vie kuuntelijan syvälle mielen syövereihin. Matka mielen ja sielun maisemiin voi alkaa!

Yinjoogan lempeät asanat avaavat ja rentouttavat kehoa. Sanallinen ohjeistus tunnilla pidetään vähäisenä, jotta voit rauhassa keskittyä äänimaisemiin. Olet kuitenkin joogaharjoituksesi osalta osaavissa käsissä ja ohjaaja on valmis auttamaan sinua koska tahansa. Tunti pidetään huoneenlämmössä.

Aika: la 12.10. klo 13-15

Ohjaajat: Kreeta Ranki ja Markus Riihimäki

Hinta: 40€ (Premium jäsenet 35€)

osta

MamaPilates -jatkokurssi (8 x 45 min)

Kurssi on suunniteltu äideille, joilla raskaudesta/synnytyksestä on kulunut jo pidemmän aikaa. Taustalla on hyvä olla liikunnallista harjoittelua jonkin verran, sillä jatkoryhmässä pilatesharjoitteet ovat jo intensiivisempiä. Edelleen kuitenkin huomioidaan raskaudesta ja synnytyksestä palauttavat pilatesharjoitukset, kuten lantionpohjan ja syvän poikittaisen vatsalihaksen vahvistaminen. Huomiota kiinnitetään myös vatsalihaksen erkaumaa pienentäviin harjoituksiin. Jokainen tunti päätetään kehoa ja mieltä huoltavaan loppurentoutukseen. HUOM. Tunnille voit tulla lapsen kanssa tai ilman.

Syksyn MamaPilates -jatkoryhmä: 

Kurssin päivämäärät: pe 23.8, 30.8, 13.9, 20.9, 27.9, 11.10, 18.10, 25.10

Kellonaika: 14.00-14.45

Kurssin ohjaaja: pilatesohjaaja Leena Syrjälä

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€

 

OSTA

Joogan perusteet kurssi (8 x 75min)

Tekeekö mielesi aloittaa jooga, mutta erilaisten joogatuntien viidakko saa pään pyörälle ennen kuin edes olet astunut joogamatolle? Tule joogan perusteet kurssille! Kurssilla opit kaiken mitä sinun tarvitsee tietää aloittaaksesi joogaharjoittelun Oasis Studiolla. Käymme läpi hatha-, flow- ja yinjoogan perusteita. Opit miten jooga-asennot suoritetaan puhtaasti ja myös miten eri joogalajit eroavat toisistaan. Tällöin opit löytämään sinulle sopivat tunnit. Teemme kurssilla myös lyhyitä meditaatioita sekä tutustumme hengityksen rooliin asanaharjoittelussa. Tutustumme myös joogan filosofiaan kevyellä ja käytännönläheisellä otteella. 

Aika: alkaen to 29.8.2019 klo 16-17.15. TÄYNNÄ!
Seuraava kurssi alkaa tammikuussa 2020. Voit aloittaa joogaharjoittelun myös yksityistunnilla tai tulemalla suoraan Oasis Studion viikkotunneille. Aloittavalle joogille sopivia harjoituksia ovat YinYoga, Hatha&YinYoga sekä FlowYoga. Ks. tuntikuvaukset.

Ohjaaja: Joogaopettaja Hanna Manninen

Hinta: 125€ (Premium jäsenet 115€)

Osta

Reformer Laitepilateksen peruskurssi (5krt)

Tällä kurssilla opit Joseph Pilateksen kehittämän Reformer Laitepilateksen perusteet. Kurssin aiheita ovat mm. laitteen osat/säädöt, jousivastuksen käyttö, keskustan/ydintuen löytäminen sekä perustason laitepilatesliikkeet. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta pilateksesta. Laitepilates on hauskaa ja monipuolista harjoittelua, joka parantaa keskivartalon hallintaa sekä koko kehon lihaskestävyyttä.

Kurssi 1: alkaen ke 28.8. klo 19-20.15, TÄYNNÄ!
Kurssi 2: alkaen ke 2.10. klo 19-20.15

Harjoitukset ovat kerran viikossa samaan aikaan viiden viikon ajan. Kurssit 1 ja 2 ovat keskenään samansisältöiset.

Ohjaaja: Pilatesohjaaja Katriina Kontu


Hinta: 110€

osta