Kurssit ja workshopit

Workshopit

Workshoppimme ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Osallistuminen ei edellytä liittymistä studion jäseneksi. Rullaa alas nähdäksesi kurssit-osion.

ConfiDance Workshop

Tämä workshop koostuu tanssillisesta ja kehonhuollollisesta osiosta. Aikaisempaa kokemusta ei edellytetä!

ConfiDance on vauhdikas tanssitunti, jossa käydään läpi eri tanssityylejä aina lattareista itämaiseen tanssiin, twerkiin ja dancehalliin. Koreografiat ja askelsarjat ovat helppoja ja tarkoituksena on nauttia liikkeen tuottamisesta sekä erilaisista rytmeistä. Tunnin yksi päätavoitteista on kannustaa jokaista hyväksymään oman itsensä sellaisena kuin on. 

Fascial-tunnilla huolletaan lihaskalvolinjat kuntoon! Fascial on Fysioline Academy of Finlandin kehittämä lihaskalvolinjoihin keskittyvä liikkuvuusharjoitus. Tunnilla pyritään parantamaan kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia kehittämällä lihaskalvojen liukuvuutta monipuolisin ja dynaamisin liikesarjoin. 

Aika: Lauantai 23.3.2019 klo 13-15.30

Ohjaaja: Hanna Heinonen
toimintaterapeutti, tanssinohjaaja, Fascial-ohjaaja


Hinta: 40€ (Premium jäsenet 35€)

osta

Astangajoogaa rennosti Workshop

Tervetuloa tutustumaan astangajoogaan rennolla otteella. Workshopissa käydään läpi aurinkotervehdysten sekä seisomasarjan liikkeidet tekniikoita, ja kuinka sovelletaan niitä sopivaksi jokaisen keholle. Harjoitus parantaa ryhtiä, kehittää voimaa ja lisää kehotietoisuutta. Kurssilla opit lyhyen sarjan, joka sopii hyvin omaksi kotiharjoitukseksi.

Astangajooga on 1900-luvun alussa Intiassa kehitetty joogamuoto. Sitä luonnehditaan yleensä dynaamiseksi ja fyysiseksi joogatyyliksi. Samat liikkeet toistuvat samassa järjestyksessä ilman välirentoutuksia. Hengitys ja liike yhdistyvät virtaavaksi kokonaisuudeksi. 

Tällä kurssilla lähestytään astangajoogaa pehmeästi, ottaen huomioon jokaisen kehon ainutlaatuisuus ja erityistarpeet. Et siis tarvitse aikaisempaa kokemusta astangasta tai joogasta ylipäätään. 

Workshopin ohjaaja Henna Jansson on energinen ja kannustava joogaohjaaja Helsingistä. Hänellä on pitkä historia joogan parissa. Hennan tunneilla yhdistyy ilo, leikkisyys ja itsensä voittaminen.

Lue lisää Hennasta: www.facebook.com/yogihennajansson/

Aika: La 4.5. klo 13-15.30

Ohjaaja: Henna Jansson

Hinta: 50€ (Premium jäsenet 45€)

Osta

Joogan perusteet kurssi (8 x 75min)

Tekeekö mielesi aloittaa jooga, mutta erilaisten joogatuntien viidakko saa pään pyörälle ennen kuin edes olet astunut joogamatolle? Tule joogan perusteet kurssille! Kurssilla opit kaiken mitä sinun tarvitsee tietää aloittaaksesi joogaharjoittelun Oasis Studiolla. Käymme läpi hatha-, flow- ja yinjoogan perusteita. Opit miten jooga-asennot suoritetaan puhtaasti ja myös miten eri joogalajit eroavat toisistaan. Tällöin opit löytämään sinulle sopivat tunnit. Teemme kurssilla myös lyhyitä meditaatioita sekä tutustumme hengityksen rooliin asanaharjoittelussa. Tutustumme myös joogan filosofiaan kevyellä ja käytännönläheisellä otteella. 

Kumpikin kurssi on oma kokonaisuutensa joogan perusteista. Kurssit eivät ole jatkoa toisilleen.

Kurssi 1: Kurssi alkaa torstaina 17.1. klo 16.00-17.15 ja jatkuu joka viikko samaan aikaan 8 viikon ajan. Ohjaaja Jonna Nykänen. TÄYNNÄ!

Kurssi 2: Kurssi alkaa 21.3. klo 16-17.15 ja jatkuu joka viikko samaan aikaan 8 viikon ajan. Ohjaaja Hanna Manninen. TÄYNNÄ!

Hinta: 125€ (Premium jäsenet 115€)

Seuraava kurssi alkaa elokuussa 2019. Kurssiaikataulu päivittyy huhtikuun aikana.

Osta

PregnancyYoga kurssi (8 x 75 min)

PregnancyYoga-kurssi on tarkoitettu tuleville äideille. Raskausjoogassa tehdään raskausaikaan modifioituja asanoita ja hengitysharjoituksia sekä rentoudutaan. Kurssilla parannetaan raskausajan hyvinvointia sekä valmistaudutaan tulevaan synnytykseen. Tule jakamaan muiden samassa tilanteissa olevien kanssa ajatuksia, toiveita ja pelkoja sekä nauttimaan kannustavasta ryhmäenergiasta.

Kevään 2019 PregnancyYoga kurssit:
Kurssi 1: alk. Su 27.1. klo 11.45-13.00 TÄYNNÄ!
Kurssi 2: alk. Su 10.2. klo 10.00-11.15 TÄYNNÄ!
Kurssi 3: alk. Su 24.3. klo 11.45-13.00 TÄYNNÄ! (Ei tuntia pääsiäisenä. Tunti pidetään äitienpäivänä)
Kurssi 4: alk. Su 5.5. klo 10-11.15 (Tunti pidetään äitienpäivänä. Ei tuntia juhannuksena)

Syksyn kurssi alkaa elokuussa 2019.

Kurssin ohjaa: Jooga- ja pilatesopettaja Hanna Manninen

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€

Osta

Pilateksen peruskurssi (5h)

Oasis Studiolla järjestetään Pilateksen perusteet kurssi, joka muodostuu kahdesta 2,5h tunnin osiosta. Kurssilla opit kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää aloittaaksesi pilatesharjoittelun studiollamme. Perehdymme mm. pilateksen perusperiaatteisiin kuten hengitykseen ja keskustan käyttöön pilatesliikkeissä. Lisäksi tutustumme pilateksessa käytettäviin pienvälineisiin kuten pilatesrenkaaseen ja pilatespalloon. Kurssikertojen välissä voit hyvin harjoitella Oasiksen viikkotunneilla esim. 3x tutustumiskortilla tai 10x kortilla, jotta saat harjoitusta ennen toista kurssikertaa.

Aika: la 30.3.2019 klo 13-15.30 sekä la 27.4. klo 15-17.30

Ohjaaja: Pilatesohjaaja ja fysioterapeutti Kristiina Lindroth

Hinta: 75€ (Premium jäsenille 70€)

OSTA

Joogan historian käännekohdat -luento

Joogan 3500-vuotinen historia on varsinainen labyrintti. Matkallaan muinaisesta Intiasta tämän päivän joogasaleille jooga on muuttanut muotoaan moneen kertaan. Millaiset historialliset tapahtumat, aatevirtaukset ja henkilöt ovat vaikuttaneet joogan vaiheisiin? Mitä hyötyä joogan harrastajalle on joogan historian tuntemisesta? Matti Rautaniemen luento Joogan historian käännekohdat valottaa joogan historian keskeisiä vaiheita, sekä antaa kuulijoille avaimet joogasivistyksen maailmaan.

Matti Rautaniemi (synt. 1981) on Espoossa asuva uskontotieteilijä, tietokirjailija, toimittaja ja kääntäjä. Hän on perehtynyt joogan käytäntöön, teoriaan ja historiaan vuodesta 2005. Matti on valmistunut Helsingin yliopistosta ja tekee parhaillaan Åbo Akademissa väitöskirjaa joogan historiasta Suomessa. Tutkimustyönsä ohella Matti luennoi joogan historiasta, kirjoittaa palkittuun joogalehti Anandaan ja isännöi suosittua Maailmanpuu-podcastia (www.maailmanpuu.fi) joogaopettaja Miska Käpin kanssa. Lisätietoja Matin työstä löytyy osoitteesta www.mattirautaniemi.com.

Aika: Lauantai 18.5.2019 klo 13-14.30

Luennoitsija: Matti Rautaniemi

Hinta: 28€ (Premium jäsenet 25€)

OSTA

Kaunis Sinä - joogaa iholla

Holistinen kauneustyöpaja, jossa ravitaan sekä sisäistä että ulkoista kauneutta. Kokonaisvaltainen kauneus ja hyvinvointi koostuu siitä, miten osaamme nauttia, nähdä ja vaalia sitä hyvää ja kaunista mikä meissä jokaisessa luonnostaan on. Sinä olet kaunis. Itsestä huolenpitäminen ja helliminen täyteläistää omaa hyvinvointia, se tekee ihon hehkuvaksi ja olon herkulliseksi.

Workshopin ensimmäisessä osiossa olemme IHOLLA, jonka aikana teemme yhdessä hauskan kasvojoogan sekä tutustutaan guasha-kammalla tehtävään kasvohoitoon, jonka jokainen antaa itse itselleen. Guashan saat workshopin yhteydessä ihan ikiomaksi. Lempeästi kuljemme kohti toista osiota eli SISÄISEN KAUNEUDEN joogaa, jonka keskeisenä teemana on suoliston hyvinvointi. Joogatunnin ohjaa Oasis Studion valoisa ja rauhallisesta opetustyylistä tunnettu Satu Haikio.

Guasha-kasvohoidon yhteydessä käytetään Ilona Rebirth-nimistä luonnonkosmetiikkakakkua, jonka tarjoaa Luonkos Naantalista. Lisäksi kurssin hintaan kuuluu myös video, jolta kurssilla tehtyä kasvohoitoa voi helposti kerrata.

Työpajassa hyvän olon lisäksi saat myös näkökulmaa kauneuden vaalimiseen kokonaisvaltaisin keinoin ja minimalisoiden kosmetiikkaa.

****************
Guasha kampa on kiinalaisessa lääketieteessä käytetty väline. Guasha kasvohoito mm. elvyttää ihon mikroverenkiertoa, tasoittaa ihon väriä, supistaa huokosia, kiinteyttää ja virkistää ihoa. Hieronta tuottaa mielihyvää ja hyvinvointia sekä mielelle että kauneudelle.

Tässä työpajassa ei ole peilejä eikä täällä opita kaunistautumaan totutuin keinoin, joten olet mitä suurella sydämellä tervetullut juuri sellaisena kuin olet nyt, omana itsenä ja mielellään ilman meikkiä.

Aika: la 25.5. klo 13-15.30

Hinta: 55€ Early bird 31.3. saakka
1.4. alk. 69€ (Premium jäsenet 60€)

Lisätietoja: miilalouhikkola@gmail.com

Yhteistyössä: LUONKOS ja Ilona-kakut

OSTA

MamaYoga kurssi (8 x 45 min)

MamaYoga on tarkoitettu tuoreille äideille ja heidän vauvoilleen. Kurssin tunnit ovat äidin ja vauvan yhteisiä hetkiä, joiden aikana keskitytään äiti-vauvayhteyden voimistamiseen joogan keinoin. Tunnilla tehdään raskaudesta ja synnytyksestä palauttavia joogaharjoituksia, lauletaan/kuunnellaan mantroja ja rentoudutaan. Tunnille tulemista ei tarvitse jännittää, sillä tunnin aikana voit rauhassa imettää, vaihtaa vaipan tai käydä tarpeen vaatiessa vauvan kanssa rauhoittumassa studion muissa tiloissa. 

Kevään 2019 MamaYoga kurssit:
Kurssi 1: alkaen keskiviikkona 9.1. klo 13-13.45
Kurssi 2: alkaen keskiviikkona 6.3. klo 13-13.45 TÄYNNÄ!
Kurssi 3: alkaen maanantaina 20.5. klo 11.45-12.30

Kurssin ohjaaja: Joogaopettaja Kreeta Ranki

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€

Osta

MamaPilates kurssi (8 x 45 min)

MamaPilates on suunniteltu tuoreille/vastikään synnyttäneille äideille. Tunneilla keskitytään raskaudesta ja synnytyksestä palauttaviin pilatesharjoituksiin, kuten lantionpohjan ja syvän poikittaisen vatsalihaksen vahvistamiseen. Erityistä huomiota kiinnitetään myös vatsalihaksen erkaumaa pienentäviin harjoituksiin. Jokainen tunti päätetään aina kehoa ja mieltä huoltavalla loppurentoutuksella. Kurssilta saa myös harjoitteita omatoimiseen treeniin.  HUOM. Tunnille voi tulla vauvan kanssa tai ilman.

Kevään 2019 MamaPilates kurssit:

Kurssi 1 päivämäärät: ma 7.1, 14.1, 21.1, 4.2, 11.2, 18.2, 25.2, 4.3 klo 15.00-15.45 TÄYNNÄ!

Kurssi 2 päivämäärät: ma 25.3, 1.4, 8.4, 15.4, 29.4, 6.5, 13.5, 20.5 klo 15.00-15.45 

Kurssi 3 päivämäärät: pe 17.5, 24.5, 31.5, 7.6, 14.6, 28.6, 5.7, 12.7 klo 14.00-14.45 (Ei tuntia juhannuksena.)

Kurssin ohjaaja: pilatesohjaaja Leena Syrjälä

Kurssin kesto 8 kertaa , hinta 125€

Osta

Meditaatiokurssi (5krt)

Tällä kurssilla opit meditaation perusteet. Kurssi tarjoaa vankan pohjan kotiharjoitukselle. Jokaisella harjoituskerralla tehdään varsinaisen meditaation lisäksi 2–4 erilaista meditaatioon valmistavaa harjoitusta, jotka voivat olla vaikkapa lempeitä hengitys- tai liikeharjotteita. Kurssi sisältää myös kotiharjoitusohjeet.

Kurssilla opit
- miten vaalia keskittymistä
- löytämään itsellesi sopivan meditaatioasennon
- tiedostamaan mielen toimintaa
- käyttämään hengitystä apuna mielen rauhoittamiseen
- erilaisia meditaatiotekniikoita

Kurssi toimii johdatuksena meditaatioon tai oman harjoituksen syventämiseen.

Ohjaaja: Kreeta Ranki

Aika: alk. ke 27.3. klo 11.45-12.30 (joka viikko samaan aikaan 5 krt)

Hinta: 75€ (Premium jäsenet 70€)

osta

Footbic® & Functional Foot Map - koulutuspäivä Turussa!

Aika: lauantaina 13.4 klo 9-16.30

Kenelle: liikunnan alan ja terveydenhuollon ammattilaisille, mm. fysioterapeutit, pilates- ja joogaohjaajat, personal trainerit, liikunnanohjaajat

Kouluttaja: fysioterapeutti Atte Kärnä

Nyt on mahdollisuus Oasis Studiolle tulla kouluttautumaan ja oppimaan lisää jalkaterien harjoittamisesta. Saamme kouluttajaksi pitkän linjan fysioterapeutin ja Footbic® -menetelmän kehittäjän Atte Kärnän. Tarjolla lauantaina 13.4 on kaksi erilaista, toisiaan erinomaisesti täydentävää koulutusta: Footbic® & Functional Foot Map. Suosittelemme lämpimästi osallistumaan molempiin koulutuksiin, yhteishinta koulutuksille 260€. Voit myös osallistua vain toiseen koulutukseen, hinta tällöin 150€.

Paikka: Oasis Pilates & Yoga, Kerttulinkatu 1A, 20500 Turku

Ilmoittautumiset: www.oasisturku.fi/kurssit tai info@oasisturku.fi (Huom! Laskutus tapahtuu kouluttajan toimesta). Muistathan ilmoittautua molempiin koulutuksiin erikseen!

FOOTBIC® -JALKATERIEN KUNTOUTUKSEEN:

Footbic® on äärimmäisen tehokas jalkaterien kuntoutusohjelma, jota toteutetaan kahden pehmeän Footbic® pallon avulla. Footbicin avulla voidaan kuntouttaa useita kineettisenketjun vääristymän aiheuttamia kiputiloja sekä vahvistaa jalan tukilihaksia. Footbicin avulla voidaan ennaltaehkäistä sekä korjata mm. urheiluvammoja, jalkaterän ja akillesjänteen virheasentoja. Menetelmän kehittäjä Atte Kärnä on myös käyttänyt menestyksekkäästi Footbiciä niin post- kuin preoperatiivisessa kuntoutuksessa.

Footbic®- ohjaaja koulutuksessa käymme läpi jalkaterän anatomiaa ja toimintaa, yleisimpiä jalkaterän ongelmia. Päivän aikana opit ohjaamaan Footbic® harjoitteita. Koulutuksen jälkeen sinulla mahdollisuus ohjata yksilöasiakkaita sekä Footbic Ò-ryhmäliikuntatunteja. Koulutuksen käytyäsi sinulla on myös oikeus käyttää Footbic®- logoa ja mahdollisuus ryhtyä Footbic®- jälleenmyyjäksi. Koulutuspäivänä sinun on mahdollista myös hankkia Footbic®-palloja ryhmäliikuntatunteja varten.

Kouluttaja: Atte Kärnä
Koulutuksen kesto: 4 h (klo 9.00-13.00)
Koulutuksen hinta: 150€ sis. vuoden käyttöoikeuden footbiclisenssiin (jos osallistut molempiin koulutuksiin yhteishinta 260€, laskutus tapahtuu kouluttajan toimesta, ilmoittaudu molempiin koulutuksiin erikseen. Ks alta ilmoittautuminen Functional Foot Map.)

ILMOITTAUDU

Footbic® & Functional Foot Map - koulutuspäivä Turussa!

FUNCTIONAL FOOT MAP KOULUTUS:

Lee Saxby on kehittänyt Functionaalisen Foot Mapin terapeuttien ja valmentajien käyttöön, jotka ymmärtävät jalkaterän toimivuuden merkityksen ihmisen liikkeelle. Functional footmap on metodi, jonka avulla on helppoa tehdä nopea ja luotettava analyysi jalkaterän toiminnasta liikkeen aikana.
Koulutuksen aikana opit erilaisista jalkaterä malleista, miksi jalan kuuluu olla tietyn mallinen toimiakseen parhaiten ja miksi tietyt jalkaterätyypit aiheuttavat eniten ongelmia.
Käymme läpi myös erilaisia jalkaterätyyppejä ja miten pystyt tulkitsemaan eri jalkaterätyypeistä, kuinka jalka toimii liikkeen aikana ja mitä eri tyypit kertovat jalkaterän toiminnasta.
Opit myös käyttämään Functional Foot Mapia sekä tulkitsemaan jalkaterän kuvia askelluksen aikana esim. miten paino jakautuu askelluksen aikana, onko jalka supinoiva/pronatoiva jalka.

Kouluttaja: Ahto Kärnä
Koulutuksen kesto: 3 h (13.30-16.30)
Koulutuksen hinta: 150€ (jos osallistut molempiin koulutuksiin yhteishinta 260€, laskutus tapahtuu kouluttajan toimesta, ilmoittaudu molempiin koulutuksiin erikseen)

ILMOITTADU

Hypopressive kurssi (8 x 45 min)

Hypopressive-tekniikka sisältää sarjan hengitys- ja asentoharjoituksia, jotka kohdistuvat erityisesti keskivartalon syviin lihaksiin. Hypopressive-tekniikalla vähennetään vatsaontelon sisäistä painetta ja harjoitetaan vatsalihaskorsettia. Harjoitukset stimuloivat lantionpohjan sekä ydintuen refleksinomaista aktivoitumista. Tämä on suurin ero Hypopressive-tekniikan ja muiden ydintukea harjoittavien tekniikoiden välillä. Muissa tekniikoissa yllämainittuja lihaksia aktivoidaan tahdonalaisesti. Hypopressive-tekniikka voi helpottaa selkävaivoja sekä auttaa palautumaan synnytyksestä. 

Kevään 2019 Hypopressive kurssi alkaa su 17.2. klo 13.30-14.15

Kerrat:
1. 17.2. klo 13.30
2. 17.3. klo 13.30
3. 24.3. klo 13.30
4. 31.3. klo 13.30
5. 7.4. klo 13.30
6. 14.4. klo 13.30
7. 5.5. klo 13.30
8. 19.5. klo 13.30

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€ (Premium jäsenet 115€)

Ohjaaja: Jooga-, pilates- ja hypopressive level 1 ohjaaja Hanna Manninen

Osta

MamaPilates -jatkoryhmä (8 x 45 min)

Kurssi on suunniteltu äideille, joilla raskaudesta/synnytyksestä on kulunut jo pidemmän aikaa. Taustalla on hyvä olla liikunnallista harjoittelua jonkin verran, sillä jatkoryhmässä pilatesharjoitteet ovat jo intensiivisempiä. Edelleen kuitenkin huomioidaan raskaudesta ja synnytyksestä palauttavat pilatesharjoitukset, kuten lantionpohjan ja syvän poikittaisen vatsalihaksen vahvistaminen. Huomiota kiinnitetään myös vatsalihaksen erkaumaa pienentäviin harjoituksiin. Jokainen tunti päätetään kehoa ja mieltä huoltavaan loppurentoutukseen. HUOM. Tunnille voit tulla lapsen kanssa tai ilman.

Kevään 2019 MamaPilates -jatkoryhmä:

Kurssi aina perjantaisin klo 14.00-14.45

Päivämäärät: 18.1, 25.1, 1.2, 8.2, 15.2, 22.2, 1.3, 8.3 TÄYNNÄ!

Kurssin ohjaaja: pilatesohjaaja Leena Syrjälä

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€

OSTA

Iyengarjooga Workshop

Tervetuloa harjoittelemaan yhtä maailman perinteikkäimmistä joogamuodoista. Iyengarjooga on intialaisen joogamestarin, B.K.S. Iyengarin, kehittämän monipuolisen metodin mukaan nimetty joogasuuntaus. Workshopissa harjoitetaan klassisia asanoita sekä niiden erilaisia variaatioita ja progressioita. Variaatioiden avulla syvennetään ymmärrystä asanoiden erityispiirteistä ja kehollisista vaikutuksia sekä tutustutaan voiman ja vastavoiman periaatteiseen kehon kannattelussa ja linjauksessa. Iyengarjooga on hyvin modifioitava joogamuoto, joten se sopii kaikille. Harjoituksessa keskitymme erityisesti käsien ja jalkojen työskentelyyn sekä siihen, mitä tarkoittaa ”action in asana”. Harjoituksen painopiste on seisoma-asanoissa, vahvan perustan luomisessa kaikelle harjoittelulle. Lisätietoa iyengarjoogasta: www.iyengarjooga.fi

Kuka Katja?

Katja on liikunnan monitoiminainen, iyengarjoogan (Jun 2) sertifioitu opettaja, joka innostaa myönteisellä asenteellaan ja vankalla ammattitaidollaan kaikenlaisia liikkujia ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta löytämään liikkeen lumon. Katjan opetuksessa yhdistyvät paitsi vuosikymmenten ohjaajakokemus myös akateemisen ja muun alakohtaisen kouluttautumisen mukanaan tuoma vankka perustietämys anatomiasta ja fysiologiasta. Katja on peruskoulutukseltaan terveystieteiden maisteri liikuntalääketieteen pääaineesta sekä humanististen tieteiden maisteri teoreettisen filosofian pääaineesta. Vahva läsnäolo, tarkka ohjaaminen, henkilökohtainen huomioiminen sekä hurtti huumori ovat Katjan ohjaamisen kulmakiviä.

Aika: la 2.11. klo 13-17

Ohjaaja: Katja Keränen

Hinta: 80€ (Premium jäsenet 75€)

OSTA

Kurssit