Kurssit ja workshopit

Kurssit ja Workshopit

Kurssimme ja Workshoppimme ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Osallistuminen ei edellytä liittymistä studion jäseneksi.

Kaunis Sinä - joogaa iholla

Holistinen kauneustyöpaja, jossa ravitaan sekä sisäistä että ulkoista kauneutta. Kokonaisvaltainen kauneus ja hyvinvointi koostuu siitä, miten osaamme nauttia, nähdä ja vaalia sitä hyvää ja kaunista mikä meissä jokaisessa luonnostaan on. Sinä olet kaunis. Itsestä huolenpitäminen ja helliminen täyteläistää omaa hyvinvointia, se tekee ihon hehkuvaksi ja olon herkulliseksi.

Workshopin ensimmäisessä osiossa olemme IHOLLA, jonka aikana teemme yhdessä hauskan kasvojoogan sekä tutustutaan guasha-kammalla tehtävään kasvohoitoon, jonka jokainen antaa itse itselleen. Guashan saat workshopin yhteydessä ihan ikiomaksi. Lempeästi kuljemme kohti toista osiota eli SISÄISEN KAUNEUDEN joogaa, jonka keskeisenä teemana on suoliston hyvinvointi. Joogatunnin ohjaa Oasis Studion valoisa ja rauhallisesta opetustyylistä tunnettu Satu Haikio.

Guasha-kasvohoidon yhteydessä käytetään Ilona Rebirth-nimistä luonnonkosmetiikkakakkua, jonka tarjoaa Luonkos Naantalista. Lisäksi kurssin hintaan kuuluu myös video, jolta kurssilla tehtyä kasvohoitoa voi helposti kerrata.

Työpajassa hyvän olon lisäksi saat myös näkökulmaa kauneuden vaalimiseen kokonaisvaltaisin keinoin ja minimalisoiden kosmetiikkaa.

****************
Guasha kampa on kiinalaisessa lääketieteessä käytetty väline. Guasha kasvohoito mm. elvyttää ihon mikroverenkiertoa, tasoittaa ihon väriä, supistaa huokosia, kiinteyttää ja virkistää ihoa. Hieronta tuottaa mielihyvää ja hyvinvointia sekä mielelle että kauneudelle.

Tässä työpajassa ei ole peilejä eikä täällä opita kaunistautumaan totutuin keinoin, joten olet mitä suurella sydämellä tervetullut juuri sellaisena kuin olet nyt, omana itsenä ja mielellään ilman meikkiä.

Aika: la 25.5. klo 13-15.30

Hinta: 69€ (Premium jäsenet 60€)

Lisätietoja: miilalouhikkola@gmail.com

Yhteistyössä: LUONKOS ja Ilona-kakut

OSTA

Aino Sirenin Workshop sydämelle: I am LOVE

Tämän Workshopin aikana tuomme sydänchakraa tasapainoon. Anahata Chakra, eli sydänchakra, on rakkauden keskus; siihen liittyy meidän suhde itseemme ja muihin. Jos olemme menettäneet yhteyden omaan sieluun, jiva atman, joka asustelee juuri tässä sydän keskuksessa, emme voi hyvin. Silloin olemme yleensä armottomia sekä itseämme että muita kohtaan ja joko työnnämme rakkautta pois tai olemme riippuvaisia toisten rakkaudesta epäterveellä tavalla. Työpajan aikana luomme terveen ja täyteläisen yhteyden itseemme jälleen kerran, tyydyttäen rakkauden tarvettamme joogan avulla; asanaa, mantraa, yantraa, kriyaa, pranayamaa ja meditaatiota käyttäen.

Aino on intohimoinen aiheesta Self Love, ja myös siitä, miten voimme opetella rituaaleja, joiden kautta nautimme elämästä enemmän. Hän jakaa muutamia vinkkejä tämän workshopin aikana. Kun teemme näitä rituaaleja, opettelemme pitämään itsestämme hyvää huolta; arvostamme itseämme ja ankkuroidumme yhteenkuuluvuuden tunteeseen. Sitä sydän kaipaa. Kun olemme itsemme paras ystävä, me myös muuntaudumme magneetiksi kaikelle mitä sydän/sielu halajaa. Tule workshopiin ja ruvetaan rakkausmagneetiksi yhdessä! Aino on myös tehnyt eteerinen öljysekoituksen tätä tuntia varten., jonka nimi on LOVE. Öljyä on myynnissä workshopin yhteydessä, pieni pullo 13€.

Kuka on Aino Siren? Aino on Suomesta kotoisin oleva E-RYT 500 ISHTA-joogaopettaja. Hän on asunut viimeiset 20 vuotta New Yorkissa, jonne hän alun perin lähti tanssiopintojen perässä. Jooga kuitenkin pysäytti, ja Aino rakastui joogan parantavaan vaikutukseen. Nyt hän opettaa yhdessä New Yorkin suosituimmista joogastudiosta, ISHTA Yogassa. Hän opettaa myös yksityistunteja, kouluttaa joogaopettajia koulutusohjelmassa sekä vetää retriittejä maailmanlaajuisesti. Aino on opiskellut joogaa vuodesta 2000 alkaen, muun muassa Alan Fingerin, Jean Koernerin ja Jodie Ruftyn sekä Chrissy Carterin oppilaana. Aino suoritti 200-tunnin koulutuksen Yoga Worksissa ja bridge-ohjelman sekä 300-tunnin edistyneen opettajankoulutuksen ISHTA Yogassa. Tutustu Ainoon lisää hänen nettisivuillaan www.sirenyoga.com

Aika: la 1.6.2019 klo 13-15

Ohjaaja: Aino Siren

Hinta: 40€ (Premium jäsenet 35€)

OSTA

Lasten Joogan kurssi (3 x 45min)

Anna lapsellesi lahja kesän alkuun: osallistuminen Lasten Jooga –kurssille, jossa lapsesi voi kokea luovan liikkumisen iloa ilman kilpailuasetelmia sekä mahdollisuuden löytää uusia samanhenkisiä ystäviä! Hauskojen joogaharjoitteiden ja –leikkien avulla kehitämme lapsen kehotietoisuutta ja itseluottamusta, jotta hän oppii kunnioittamaan itseään, muita ja ympäröivää maailmaa. Jokainen lapsi on aina yhtä arvokas – oli sitten ujo, räiskyvä tai tarmokas!

Lasten jooga (6-10 –vuotiaille) on hauska ja energinen liikunnallinen hetki, missä teemme erilaisia hengitys- ja keskittymisharjoittelta sekä paljon asanoita yksin, pareittain ja ryhmänä. Haastamme tunnilla myös itseämme temppuilemalla jooga-asananoiden parissa! Temput auttavat lasta ymmärtämään, että yksittäisen asanan tai tempun takana on paljon kohtia, joita voidaan hioa myös erikseen ja näin saada pikkuhiljaa yhä parempi kokonaisuus aikaiseksi. Tämä ymmärrys auttaa meitä aikuisia niin kuin myös lapsiakin pitkäjännitteisempään toimintaan ja iloitseman pienistä askelista ylipäätään elämässä ja joogapolun varrella. Jooga kehittää mm. voimaa, liikkuvuutta, tasapainoa sekä keskittymiskykyä.

Aika: Tiistaisin 4.6., 11.6. ja 18.6. klo 16.30-17.15
Ohjaaja: Marjut Nyholm
Hinta: 50€

OSTA

MamaYoga kurssi (8 x 45 min)

MamaYoga on tarkoitettu tuoreille äideille ja heidän vauvoilleen. Kurssin tunnit ovat äidin ja vauvan yhteisiä hetkiä, joiden aikana keskitytään äiti-vauvayhteyden voimistamiseen joogan keinoin. Tunnilla tehdään raskaudesta ja synnytyksestä palauttavia joogaharjoituksia, lauletaan/kuunnellaan mantroja ja rentoudutaan. Tunnille tulemista ei tarvitse jännittää, sillä tunnin aikana voit rauhassa imettää, vaihtaa vaipan tai käydä tarpeen vaatiessa vauvan kanssa rauhoittumassa studion muissa tiloissa. 

Kevään 2019 MamaYoga kurssit:
Kurssi 1: alkaen keskiviikkona 9.1. klo 13-13.45
Kurssi 2: alkaen keskiviikkona 6.3. klo 13-13.45 TÄYNNÄ!

Kurssin ohjaaja: Joogaopettaja Kreeta Ranki

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€

Seuraava kurssi syksyllä 2019. Kurssit päivitetään toukokuun aikana.

Osta

Iyengarjooga Workshop

Tervetuloa harjoittelemaan yhtä maailman perinteikkäimmistä joogamuodoista. Iyengarjooga on intialaisen joogamestarin, B.K.S. Iyengarin, kehittämän monipuolisen metodin mukaan nimetty joogasuuntaus. Workshopissa harjoitetaan klassisia asanoita sekä niiden erilaisia variaatioita ja progressioita. Variaatioiden avulla syvennetään ymmärrystä asanoiden erityispiirteistä ja kehollisista vaikutuksia sekä tutustutaan voiman ja vastavoiman periaatteiseen kehon kannattelussa ja linjauksessa. Iyengarjooga on hyvin modifioitava joogamuoto, joten se sopii kaikille. Harjoituksessa keskitymme erityisesti käsien ja jalkojen työskentelyyn sekä siihen, mitä tarkoittaa ”action in asana”. Harjoituksen painopiste on seisoma-asanoissa, vahvan perustan luomisessa kaikelle harjoittelulle. Lisätietoa iyengarjoogasta: www.iyengarjooga.fi

Katja on liikunnan monitoiminainen, iyengarjoogan (Jun 2) sertifioitu opettaja, joka innostaa myönteisellä asenteellaan ja vankalla ammattitaidollaan kaikenlaisia liikkujia ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta löytämään liikkeen lumon. Katjan opetuksessa yhdistyvät paitsi vuosikymmenten ohjaajakokemus myös akateemisen ja muun alakohtaisen kouluttautumisen mukanaan tuoma vankka perustietämys anatomiasta ja fysiologiasta. Katja on peruskoulutukseltaan terveystieteiden maisteri liikuntalääketieteen pääaineesta sekä humanististen tieteiden maisteri teoreettisen filosofian pääaineesta. Vahva läsnäolo, tarkka ohjaaminen, henkilökohtainen huomioiminen sekä hurtti huumori ovat Katjan ohjaamisen kulmakiviä.

Aika: la 2.11. klo 13-17
Ohjaaja: Katja Keränen
Hinta: 80€ (Premium jäsenet 75€)

OSTA

Vetreän olon salaisuudet Miniretriitti

Miniretriitti on syväsukellus hengitykseen. Teemme lisää tilaa hengitykselle rentouttamalla ylävartaloa, sydänchakraa, niska-hartiaseutua ja yläselkää aina päälakeen asti kasvoja unohtamatta. Näin mieli selkenee ja keho tuntuu virkeältä, kun turhat kireydet ja jännitykset saadaan pois. Samalla kehon verenkierto ja lymfanestekierto elpyy ja hengitys helpottuu. Tämä kaikki heijastuu kasvoille luonnollisena nuorekkuutena ja levollisuutena.

Päivän aikana opit helpot hengitystekniikat, omaksut joogaliikkeet sekä yläkroppaan että kasvoille. Näitä kaikkia voit hyödyntää arjessa keskellä päivää missä tahansa. Heippa hei, someniska ja stressipuuskutus!

Kurssi sopii sekä miehille että naisille. Kaikille, jotka haluavat pieniä hyvinvointitekoja arkeen.

Päivä alkaa niska-hartiaseutua elvyttävällä joogalla. Sen jälkeen keskitymme kasvoihin: teemme kasvojoogaa ja opettelemme helpon kasvohieronnan. Tämän jälkeen on helppo lähteä tarkastelemaan omaa hengitystä. Opit miten rauhoittaa hermostoa ja edistää yleistä hyvinvointia hengitystä säätelemällä. Päivän päätteeksi nautimme yoga nidra -syvärentoutuksesta.

Pidämme osioiden välissä taukoja, joiden aikana on tarjolla teetä ja pientä naposteltavaa.

Aika: Lauantaina 3.8. klo 13-17.30

Ohjaajat: Kreeta Ranki & Miila Louhikkola

Hinta: 60€ (Premium jäsenet 55€)

OSTA

Hiljainen selkä - Vijnaja joogan Workshop

Syvällinen joogaharjoitus on paljon enemmän kuin ulkoapäin linjattu keho. Tiesitkö, että dynaaminenkin liike voi olla kevyt ja lempeä? Vijnana jooga ohjaa aitoon ja syvälliseen keho – mieli yhteyteen, jossa liike kuvastaa läsnäolevan mielen meditatiivista tyyneyttä.

Päivä sisältää mielenkiintoisen kokonaisuuden taaksetaivutusliikkeitä. Valmistelemme huolella kehoa taaksepäin taivutuksiin etenemällä niihin asteittain. Päivä sopii kaikille – joogaa harrastaville ja joogaa ohjaaville.

Jutta Niala on sertifioitu Suomen Vijnana joogan pääopettaja, jolla on 20 vuoden monipuolinen kokemus joogan opettamisesta. Jutta toimii pääopettajana Pohjoismaiden ensimmäisessä kolmivuotisessa Vijnana joogaopettajakoulutuksessa (800h).

Aika: 21.9. klo 13-17.30
Ohjaaja: Jutta Niala
Hinta: Early bird 30.6. saakka 85€ (norm. 100€)

osta

Heal and Shift Workshop

Aloita syksysi luovan kirjoittamisen parantavalla voimalla. Työpajassa käännämme lempeästi ja hyväksyvästi katseemme sisäänpäin ja rakennamme luottamusta ja rehellisyyttä itseämme kohtaan. Saat kirjoittamisen ja keskustelun avulla pohtia tunteitasi ja ajatuksiasi: Mistä ne kumpuavat? Millaisia toimintamalleja ne synnyttävät? Tuovatko ne elämääsi voimaa ja iloa, jota voit jakaa myös muille, vai vaikuttavatko ne haitallisesti hyvinvointiisi? Mikä elämässäsi toimii ja mihin haluaisit muutosta? Voit asettaa tavoitteita vaikkapa tulevalle syksylle tai vuodelle, tai vaikka vain muutamalle viikolle. Kirjoittamalla voit tehdä näkyväksi ne pienet askeleet, jotka vievät sinua kohti tuntevaa kehoa ja rauhallista mieltä. Halutessasi voit jakaa kirjoittamiasi tekstejä myös muulle ryhmälle, mutta saat pitää ne myös vain itselläsi.

Teemme kahden tunnin aikana eri pituisia ja erilaisiin teemoihin keskittyviä kirjoitusharjoituksia. Aiempaa kokemusta et tarvitse, mutta tuo mukanasi avoin mieli ja rennot vaatteet. Kirjoitusvälineet saat paikan päältä, mutta jos kirjahyllyssäsi odottaa se täydellinen muistikirja juuri tähän tilaisuuteen, voit halutessasi ottaa sen mukaan.

Ira Hansen on Turun yliopistossa väitöskirjaa tekevä kirjallisuudentutkija. Kirjoittaminen on aina ollut Iralle tapa kanavoida ja jäsentää tunteita. Ira korostaa kirjoittamista kokonaisvaltaisena kehollisena prosessina, jonka kautta saa usein kiinni sellaisesta, mikä ei pelkän ajatuksen voimalla tule esiin. Ira rakastaa ystäviä, luontoa ja paahteista kahvia. Pirskahtelevan ja vauhdikkaan ulkokuoren alta löytyy myös rauhallinen ja lempeä, hiljaisuutta ja yksinoloa arvostava pohdiskelija.

Aika la 31.8. klo 13-15.30
Ohjaaja: Ira Hansen
Hinta: 40€ (Premium jäsenet 35€)

OSTA

PregnancyYoga kurssi (8 x 75 min)

PregnancyYoga-kurssi on tarkoitettu tuleville äideille. Raskausjoogassa tehdään raskausaikaan modifioituja asanoita ja hengitysharjoituksia sekä rentoudutaan. Kurssilla parannetaan raskausajan hyvinvointia sekä valmistaudutaan tulevaan synnytykseen. Tule jakamaan muiden samassa tilanteissa olevien kanssa ajatuksia, toiveita ja pelkoja sekä nauttimaan kannustavasta ryhmäenergiasta.

Kesäkurssi alk. Su 5.5. klo 10-11.15 (Tunti pidetään äitienpäivänä. Ei tuntia juhannuksena) TÄYNNÄ!

Syksyn 2019 kurssit:

Kurssi 1: alk. Su 11.8. klo 11.45-13.00. Tunnit kerran viikossa samaan aikaan 8 vkon ajan.
Kurssi 2: alk. Su 8.9. klo 10.00-11.15. Tunnit kerran viikossa samaan aikaan 8 vkon ajan.
Kurssi 3: ilmoitetaan myöhemmin

Kurssin ohjaa: Jooga- ja pilatesopettaja Hanna Manninen

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€

Osta

Joogan perusteet kurssi (8 x 75min)

Tekeekö mielesi aloittaa jooga, mutta erilaisten joogatuntien viidakko saa pään pyörälle ennen kuin edes olet astunut joogamatolle? Tule joogan perusteet kurssille! Kurssilla opit kaiken mitä sinun tarvitsee tietää aloittaaksesi joogaharjoittelun Oasis Studiolla. Käymme läpi hatha-, flow- ja yinjoogan perusteita. Opit miten jooga-asennot suoritetaan puhtaasti ja myös miten eri joogalajit eroavat toisistaan. Tällöin opit löytämään sinulle sopivat tunnit. Teemme kurssilla myös lyhyitä meditaatioita sekä tutustumme hengityksen rooliin asanaharjoittelussa. Tutustumme myös joogan filosofiaan kevyellä ja käytännönläheisellä otteella. 

Aika: alkaen to 29.8.2019 klo 16-17.15. Tapaaminen kerran viikossa samaan aikaan 8 viikon ajan.

Ohjaaja: Joogaopettaja Hanna Manninen

Hinta: 125€ (Premium jäsenet 115€)


Osta

MamaPilates kurssi (8 x 45 min)

MamaPilates on suunniteltu tuoreille/vastikään synnyttäneille äideille. Tunneilla keskitytään raskaudesta ja synnytyksestä palauttaviin pilatesharjoituksiin, kuten lantionpohjan ja syvän poikittaisen vatsalihaksen vahvistamiseen. Erityistä huomiota kiinnitetään myös vatsalihaksen erkaumaa pienentäviin harjoituksiin. Jokainen tunti päätetään aina kehoa ja mieltä huoltavalla loppurentoutuksella. Kurssilta saa myös harjoitteita omatoimiseen treeniin.  HUOM. Tunnille voi tulla vauvan kanssa tai ilman.

Kevään 2019 MamaPilates kurssit:

Kurssi 1 päivämäärät: ma 7.1, 14.1, 21.1, 4.2, 11.2, 18.2, 25.2, 4.3 klo 15.00-15.45 TÄYNNÄ!

Kurssi 2 päivämäärät: ma 25.3, 1.4, 8.4, 29.4, 6.5, 13.5, 20.5, 27.5 klo 15.00-15.45 TÄYNNÄ!

Kurssi 3 päivämäärät: pe 17.5, 24.5, 31.5, 7.6, 14.6, 28.6, 5.7, 12.7 klo 14.00-14.45 (Ei tuntia juhannuksena.) TÄYNNÄ!

Kurssin ohjaaja: pilatesohjaaja Leena Syrjälä

Kurssin kesto 8 kertaa , hinta 125€

Seuraavat kurssit järjestetään syksyllä 2019. Päivitämme tarkemmat tiedot toukokuun aikana.

Osta

Pilateksen peruskurssi (8 x 60 min)

Oasis Studiolla järjestetään vasta-alkajille Pilateksen perusteet kurssi. Kurssilla opit kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää aloittaaksesi pilatesharjoittelun studiollamme. Perehdymme mm. pilateksen perusperiaatteisiin kuten hengitykseen ja keskustan käyttöön pilatesliikkeissä. Lisäksi tutustumme pilateksessa käytettäviin pienvälineisiin kuten pilatesrenkaaseen ja pilatespalloon.

Seuraava kurssi järjestetään syksyllä 2019.

Ohjaaja: Pilatesohjaaja Hanna Viljanmaa

OSTA

Hypopressive kurssi (8 x 45 min)

Hypopressive-tekniikka sisältää sarjan hengitys- ja asentoharjoituksia, jotka kohdistuvat erityisesti keskivartalon syviin lihaksiin. Hypopressive-tekniikalla vähennetään vatsaontelon sisäistä painetta ja harjoitetaan vatsalihaskorsettia. Harjoitukset stimuloivat lantionpohjan sekä ydintuen refleksinomaista aktivoitumista. Tämä on suurin ero Hypopressive-tekniikan ja muiden ydintukea harjoittavien tekniikoiden välillä. Muissa tekniikoissa yllämainittuja lihaksia aktivoidaan tahdonalaisesti. Hypopressive-tekniikka voi helpottaa selkävaivoja sekä auttaa palautumaan synnytyksestä. 

Aika: alk. pe 27.9. klo 12.00-12.45. Harjoitukset ovat viikottain samaan aikaan 8 viikon ajan.

Hinta: 125€ (Premium jäsenet 115€)

Ohjaaja: Jooga-, pilates- ja hypopressive level 1 ohjaaja Hanna Manninen

Osta

MamaPilates -jatkoryhmä (8 x 45 min)

Kurssi on suunniteltu äideille, joilla raskaudesta/synnytyksestä on kulunut jo pidemmän aikaa. Taustalla on hyvä olla liikunnallista harjoittelua jonkin verran, sillä jatkoryhmässä pilatesharjoitteet ovat jo intensiivisempiä. Edelleen kuitenkin huomioidaan raskaudesta ja synnytyksestä palauttavat pilatesharjoitukset, kuten lantionpohjan ja syvän poikittaisen vatsalihaksen vahvistaminen. Huomiota kiinnitetään myös vatsalihaksen erkaumaa pienentäviin harjoituksiin. Jokainen tunti päätetään kehoa ja mieltä huoltavaan loppurentoutukseen. HUOM. Tunnille voit tulla lapsen kanssa tai ilman.

Seuraava MamaPilates -jatkoryhmä alkaa syksyllä 2019.

 

OSTA

Päiväunet (4 x 45 min)

Nokoset. Nokkaunet. Päikkärit. Torkut. Tirsat. Kutsuitpa päiväunia millä nimellä tahansa, voit nyt tulla nauttimaan niiden virkistävästä voimasta Oasis studiolle. Tällä tunnilla saat luvan irtautua kiireisestä työpäivästä, sulkea silmät, hiljentyä ja vaikka nukahtaa. Rakenna studion bolstereilla ja muilla apuvälineillä itsellesi mukava asento, käperry vilttiin ja unohda hetkeksi kaikki ympärillä tapahtuva. Jos siis kaipaat hengähdystaukoa työpäivän keskelle, tämä tunti on juuri sinulle!

Aika: Torstaisin 5.-26.9. klo 12.00-12.45
Ohjaaja: Ira Hansen
Hinta: 55€ (Premium jäsenet 50€)

OSTA