Kurssit ja workshopit

Kurssit ja Workshopit

Kurssimme ja workshoppimme ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Osallistuminen ei edellytä liittymistä studion jäseneksi. Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä joko debit/credit kortilla tai ennen kurssin alkamista studiolla. Jos haluat maksaa liikuntaseteleillä tai kortilla paikan päällä, otathan yhteyttä info@oasisturku.fi. Etänä käytettäviä liikuntaetuja voit käyttää myös etukäteen, ja lisäämme sinut kurssille, kun saamme tiedon maksusta. Kurssi pitää maksaa viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkamista (myös smartumit, e-passi jne). Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Alle viikko ennen kurssin alkamista tehdyistä peruutuksista ei makseta takaisin kurssimaksua. Sairastapauksissa voit siirtää kurssiosallistumisesi seuraavaan itsellesi sopivaan kurssiin tai vaihtaa kurssin 10x korttiin. Yksittäisistä poissaoloista voit saada myös creditin, jonka voit käyttää lukujärjestyksen mattotunneille. 


Matto- ja laitepilateskurssimme ovat siirtyneet Partner Studiollemme BASI Pilates Akatemialle Hansa Kortteliin. Lue lisää ja ilmoittaudu pilateskursseille tästä.

Voit ostaa 135 € maksavan kurssin myös lahjakorttina tästä.

Saturday Specials kurssi

Join Sumit Singh in three extra long special classes. The course consists of the following:
1. (21+21) 42 Rounds Surya Namaskara (Sun Salutations) Practice - 2 hours
2. Pranayama practice (Yogic breathing exercise) 1,5 hours
3. Beginners Meditation - 1.5 hours

The classes are on Saturdays 3.6., 10.6. and 17.6 starting at 12.45.
You don't need prior experience from meditation or Pranayama, but the physical level of the first class is intermediate.

Tervetuloa kolmelle erikoispitkälle tunnille Sumit Singhin kanssa.
1. (21+21) 42 kierrosta aurinkotervehdyksiä, 120 minuuttia.
2. Joogan Pranayama hengitysharjoituksia, 90 minuuttia.
3. Aloittelijan meditaatio, 90 minuuttia.

Et tarvitse aiempaa kokemusta, mutta ensimmäinen kurssikerta on fyysiseltä vaativuudeltaan keskitasoa. Ohjauskieli on englanti.

Kurssin hinta 55 €.

Osta tästä!

Kundaliini-Kaakaotanssit

Nyt vihdoin myös Oasiksella! Haluaisitko irroitella turvallisesti ja selvin päin? Kutsuuko sinua tanssillisuuden oivaltaminen tietoisessa ilmapiirissa? Haluaisitko olla läsnä kaikelle mitä itsessä ja toisessa tapahtuu kun kokoonnumme yhteen jakamaan palauttavia ja inspiroiva kokemuksia elämästä? Kundaliiniharjoitteet ovat luotettavaan tekniikkaan perustuvia kokonaisvaltaisesti aktivoivia toimintoja, joita Anna Lehti ohjaa lempeällä kädellä! Seremoniakaakao on uusi kokemus kaiken sokerisuklaan jälkeen - tapa palata alkujuurille ja nauttia ravinnosta joka tukee kehomme luonnollista euforian tunnetta maagisella tavalla! Seremonian elementteihin perehdyttää Amari Kaura rauhan ja luottamuksen ilmapiirissä.

1.7. klo 17.00-19.00

OHJELMA:

Pysähtyminen
Kaakao
Tanssit
Meditaatio
Loppurentoutus

Ohjaajat: Amari Kaura ja Anna Lehti
Hinta: 40 €

Ilmoittaudu tästä!

Joogan perusteet -kurssit (8 x 75 min)

Tekeekö mielesi aloittaa jooga, mutta erilaisten joogatuntien viidakko saa pään pyörälle ennen kuin edes olet astunut joogamatolle? Tule joogan perusteet kurssille! Kurssilla opit kaiken mitä sinun tarvitsee tietää aloittaaksesi joogaharjoittelun Oasis Studiolla. Käymme läpi Hatha-, Flow- ja Yinjoogan perusteita. Opit miten jooga-asennot suoritetaan puhtaasti ja myös miten eri joogalajit eroavat toisistaan. Tällöin opit löytämään sinulle sopivat tunnit. Teemme kurssilla myös lyhyitä meditaatioita sekä tutustumme hengityksen rooliin asanaharjoittelussa. Tutustumme myös joogan filosofiaan kevyellä ja käytännönläheisellä otteella.

Sunnuntaisin 27.8.- 15.10.2023 klo 13.15-14.30
Kurssin ohjaa Hanna Manninen.
 
Keskiviikkoisin 23.8.-11.10.2023 klo 16.45-18.00
Kurssin ohjaa Anne-Mari Mikkilä.


Joogan perusteet -kurssin hinta: 135 €

Joogan perusteet -kurssit

Pregnancy Yoga -kurssi

PregnancyYoga-kurssi on tarkoitettu tuleville äideille. Raskausjoogassa tehdään raskausaikaan modifioituja asanoita ja hengitysharjoituksia sekä rentoudutaan. Kurssilla parannetaan raskausajan hyvinvointia sekä valmistaudutaan tulevaan synnytykseen. Tule jakamaan muiden samassa tilanteissa olevien kanssa ajatuksia, toiveita ja pelkoja sekä nauttimaan kannustavasta ryhmäenergiasta. Sunnuntain kurssin voi suorittaa myös Onlinena Zoom palvelua hyödyntäen. Online kurssikerrat ovat samaan aikaan kuin paikan päällä olevat kurssikerrat.

Syksy 2023, sunnuntaisin:

1. kurssi 13.8.-1.10. klo 11.30-12.45. Osta tästä!
2. kurssi 8.10.-3.12. klo 11.30-12.45. Osta tästä!

Kurssin ohjaaja: Jooga- ja pilatesopettaja sekä fysioterapiaopiskelija Hanna Manninen

Tiistaisin:

3. kurssi 29.8.-17.10.2023 klo 16.30-17.45. Osta tästä!

Kurssin ohjaa Jooga- ja tanssiopettaja lotta Lähteenmäki

Kurssin hinta 135 €

Paikka: Oasis Studio, Kerttulinkatu 1A

Osta kurssi

Pregnancy Pilates -kurssi (8 x 60 min)

Pregnancy Pilates -kurssi on tarkoitettu tuleville äideille. Raskauspilateksessa harjoitellaan turvallisesti kehon muutokset huomioiden. Pilatesharjoitteita modifioidaan raskausaikaan sopiviksi, ja kehoa vahvistetaan sekä rentoutetaan sopivassa suhteessa. Kurssilla kiinnitetään huomiota mm. ryhtilihaksiin, hengitykseen, lantionpohjaan sekä niska-hartiaseudun hyvinvointiin. Jokaiselta kurssikerralta saat myös ohjeita kotiharjoittelua varten. Kurssille voit osallistua missä tahansa raskauden vaiheessa.

Kurssin voi suorittaa myös Onlinena Zoom palvelua hyödyntäen. Online kurssikerrat ovat samaan aikaan kuin paikan päällä olevat kurssikerrat.

Syksy 2023
1. torstaisin 24.8.-12.10 klo 17.30-18.30. Osta tästä!

2. torstaisin 19.10.-7.12.2023 klo 17.30-18.30 Osta tästä!

Kurssin ohjaaja: lantionpohjaan ja äitien fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti, pilatesohjaaja Leena Syrjälä
Kurssin hinta: 135 €

Paikka: Oasis Studio, Kerttulinkatu 1A

Osta kurssi

PhysioPilates -kurssi (5 krt)

PhysioPilates on rauhallista ja keskittynyttä modernia pilatesta, joka kehittää voimaa, liikkuvuutta, kestävyyttä sekä kehotietoisuutta. Kurssilla opiskellaan pilatesperiaatteita kuten hengitystä, keskustan käyttöä, keskittymistä sekä liikehallintaa. Kurssilla huomioidaan kattavasti erilaiset tuki- ja liikuntaelinten ongelmat ja harjoitellaan niiden ehdoilla rauhallisessa tahdissa pienryhmässä. Kurssia ohjaa PhysioPilates-ohjaajakoulutuksen suorittanut fysioterapeutti. Voit osallistua kurssille, vaikka sinulla ei akuuttia tuki- ja liikuntaelinten ongelmaa olisikaan. Kurssin jälkeen voit halutessasi jatkaa harjoittelua Oasis Studion PhysioPilates -viikkotunneilla.

Torstaisin 3.8.-31.8.2023 klo 16.15-17.15

Ohjaaja: PhysioPilates-ohjaaja ja fysioterapeutti Leena Syrjälä

Hinta: 80 €

Paikka: Oasis Studio, Kerttulinkatu 1A

Osta nyt

MamaPilates -kurssi (8 x 45 min)

MamaPilates on suunniteltu tuoreille/vastikään synnyttäneille äideille, joilla synnytyksestä n. 1,5-8kk aikaa (toki myöhemminkin voi osallistua). Tunneilla keskitytään raskaudesta ja synnytyksestä palauttaviin pilatesharjoituksiin. Kurssin aikana lantionpohja, keskivartalon syvä tuki, vatsalihasten erkauma, niska-hartiaseutu ja lantion alue (mm. pakarat) saavat huomiota. Jokainen tunti päätetään aina kehoa ja mieltä huoltavalla loppurentoutuksella. Kurssilta saat myös harjoitteita omatoimiseen pilatestreeniin. HUOM. Kyseessä on äidin oma harjoitus, mutta vauvat ovat sydämellisesti tervetulleita mukaan tunnille. Voit siis osallistua kurssille vauvan kanssa tai ilman.

Kurssin voi suorittaa myös Onlinena Zoom palvelua hyödyntäen. Online kurssikerrat ovat samaan aikaan kuin paikan päällä olevat kurssikerrat.

Syksy 2023:
to 24.8.- 12.10. klo 14.30-15.15. Osta tästä!

To 19.10.-7.12.2023 to klo 14.30-15.15 Osta tästä!

Kurssin ohjaaja: lantionpohjaan ja äitien fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti, pilatesohjaaja Leena Syrjälä

Kurssin hinta: 135 €

Paikka: Oasis Studio, Kerttulinkatu 1A

Osta kurssi

MamaYoga -kurssi (8 x 45 min)

Mama Yoga on tarkoitettu tuoreille äideille ja heidän vauvoilleen. Kurssin tunnit ovat äidin ja vauvan yhteisiä hetkiä, joiden aikana keskitytään äiti-vauvayhteyden voimistamiseen joogan keinoin. Tunnilla tehdään raskaudesta ja synnytyksestä palauttavia joogaharjoituksia, lauletaan/kuunnellaan mantroja ja rentoudutaan. Tunnille tulemista ei tarvitse jännittää, sillä tunnin aikana voit rauhassa imettää, vaihtaa vaipan tai käydä tarpeen vaatiessa vauvan kanssa rauhoittumassa studion muissa tiloissa. 

Syksy 2023:
Keskiviikkoisin 30.8.-18.10.2023. klo 11.00-11.45 Osta tästä

Kurssin ohjaaja: Lotta Lähteenmäki

Kurssin hinta 135 €

Paikka: Oasis Studio, Kerttulinkatu 1A

osta tästä

Barren peruskurssi (3 x 60 min)

Haluatko aloittaa Barre-tunneilla harjoittelun, mutta uudet nimet ja liikkeet jännittävät? Tule siis oppimaan Barressa käytettävät liikkeet ja asennot rauhassa ja kiireettä. Saat myös lisää tietoa Barressa tavoiteltavasta liike- ja muotokielestä. Voit kysyä ja saada henkilökohtaista ohjausta, jos jokin asento tuntuu haastavalta. Kurssin jälkeen sinun on helpompaa jatkaa Barren viikkotunneilla. Energiasi ei kulu nimien ja asentojen murehtimiseen ja voit keskittyä liikkeiden muodon hiomiseen ja voiman kehittämiseen.

Aika: 21.8.-4.9. Maanantaisin klo 16.30-17.30

Ohjaaja Anne-Mari Mikkilä

Hinta: 49 €

Osta nyt

Spiraalistabilaation kurssit

Spiraalistabilaatio on tsekkiläisen ortopedin Richard Smisekin kehittämä kehonhallinta-, terapia- ja liikuntamenetelmä. Menetelmällä tavoitellaan hyvin tuettua, mutta vapaata ja vapaasti eri suuntiin liikkuvaa selkärankaa. Spiraalistabilaatio-harjoittelu perustuu kiertävien lihasketjujen vahvistamiseen ja aktivoimiseen ja pystysuuntaisten lihasketjujen (usein yliaktiiviset ja kireät lihakset) rentouttamiseen ja pidentämiseen. Tällä tavoin luodaan tilaa selkänikamien väliin. Tämä vähentää painetta välilevyissä ja lisää niiden aineenvaihduntaa.

Harjoittelussa käytetään menetelmään erityisesti suunniteltua vastuskuminauhaa. Harjoitteet tehdään pääosin seisten, mutta osittain myös polvi- tai toispolviseisonnassa. Kuminauhan antama vastus on kevyehkö, mutta harjoittelu on silti tehokasta ja monipuolista. Liikkeet tehdään rauhalliseen tahtiin ja harjoittelu haastaa myös tehokkaasti koko kehon hahmotusta ja -hallintaa. Menetelmän avulla voit kohentaa koko kehon ryhtiä, parantaa selän toiminnallisuutta sekä ehkäistä tai hoitaa jo olemassa olevia selkäkipuja. Harjoittelun myötä myös mm. kävelyn koordinaatio tehostuu ja tasapaino parantuu.

Kurssin ohjaa fysioterapeutti ja Spiraalistabilaatio-ohjaaja Petra Strahl.

Peruskurssi 11.9.-30.10.2023 Maanantaisin klo 16.30-17.30

Paikka: Oasis Studio, Kerttulinkatu 1A

Ohjaaja: Petra Strahl

Hinta 135 €

Varaa tästä

Hypopressive-kurssi 5x 45 min.

Hypopressive-tekniikka sisältää sarjan hengitys- ja asentoharjoituksia, jotka kohdistuvat erityisesti keskivartalon syviin lihaksiin. Hypopressive-tekniikalla vähennetään vatsaontelon sisäistä painetta ja harjoitetaan vatsalihaskorsettia. Harjoitukset stimuloivat lantionpohjan sekä ydintuen refleksinomaista aktivoitumista. Tämä on suurin ero Hypopressive-tekniikan ja muiden ydintukea harjoittavien tekniikoiden välillä. Muissa tekniikoissa yllämainittuja lihaksia aktivoidaan tahdonalaisesti. Hypopressive-tekniikka voi helpottaa selkävaivoja sekä auttaa palautumaan synnytyksestä.

17.9.-15.10.2023 Sunnuntaisin klo 15.00-15.45
Kurssin ohjaa Hanna Manninen
Kurssin hinta 80 €

Varaa tästä!

Total Yin Workshop

Total Yin® on erikoispitkä yinjoogaharjoitus – kaikilla kehoa ja mieltä hoitavilla mausteilla. Kolmetuntinen Total Yin® -harjoitus pitää sisällään yleensä vähintään 20 pitkäkestoista asanaa, rentouttavia äänimaljoja, meditatiivisia elementtejä, taolaisen filosofian viisautta, pehmentävää sisäistä lämpöä ja hermostoa rentouttavaa olemista.

4.3.2023 klo 13-16. Osta tästä!

28.10.2023 klo 13-16. Osta tästä! 

Hinta 49 €

Workshopit ohjaa joogaopettaja ja kirjailija Jouni Hallikainen.

Osta tästä

Käsitasapainokurssi (5krt)

Tällä viiden kerran kurssilla harjoitellaan pienellä porukalla progressiivisesti eri käsitasapainoja kuten bakasanaa, sirsasanaa sekä pincha mayurasanaa. Kurssilla harjoitetaan keskivartalon ja ylävartalon voimaa sekä hyödynnetään seinää ja propseja käsitasapainoilussa. Opettaja avustaa kurssilla manuaalisesti. Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta käsitasapainoilusta, mutta kurssille osallistujien pitää olla kiinnostunut kokeilemaan uusia asanoita. Lisäksi ennen kurssille osallistumista on hyvä olla riittävästi voimaa suorittaa chaturanga (joogapunnerrus) suorin vartaloin.

Sunnuntaisin 26.2.-2.4.2023 klo 14.00-15.00

Ohjaaja: Jari Karppinen

Hinta: 80 €

Paikka: Oasis Studio, Kerttulinkatu 1 A

Osta tästä

Rentoutumisen keinot -kurssi (3 x 2,5h)

Kurssi kehosi viestien ymmärtämiseksi ja niihin vastaamiseksi entistä taitavammin.
Seurauksena hyvää oloa, energiaa ja iloa! Jokainen kurssikerta on kestoltaan noin 2,5 h sisältäen lempeän ja ryhmän mukaan räätälöidyn harjoituksen, toivomusten mukaan asiasisältöä sekä aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

1. Kehon viestien ymmärtäminen ja kehonhoidon lähtökohdat / Tiistai 30.8.
Tulet tietoiseksi siitä, minkälainen on Sinun kehomatkasi, ja missä kohdassa matkaasi kuljet nyt. Mitä kehosi tuntemukset kertovat Sinusta juuri nyt? Miten voit ennaltaehkäistä kipuja syntymästä ja kuinka saat kehittyvät haasteet hoidetuksi jo ennen niiden ilmaantumista?

2. Kivut sekä kireydet, niiden syyt ja keinoja itsehoitoon / Tiistai 6.9.
Tutustumme kivun ja kireyden fyysisiin syihin ja seurauksiin sekä psyykkisiin vaikutuksiin. Ymmärrät, miten voi vaikuttaa kipuihisi/ kireyksiisi niin liikkeellä tai levolla kuin mielen taidoillasikin. Tulet tietoisemmaksi siitä, mikä kehossasi on nyt hyvin ja mitkä voimavarat vievät Sinua eteenpäin kehomatkallasi.

3. Keho-mieliyhteys ja tuon yhteyden hyödyntäminen jokapäiväisessä elämässä / Tiistai 13.9.
Sukellamme syvemmälle kehon ja mielen yhteyteen ja siihen suureen voimaan, jota mielesi kantaa mukanaan. Miten tunteet tuntuvat kehossa? Miten kehon asennot ja tuntemukset vaikuttavat mieleen? Saat monia työkaluja mukaan kurssin jälkeiseen aikaan.

Kurssikerrat: Tiistaisin 30.8.-13.9. klo 18.00-20.30

Paikka: Oasis Studio, Kerttulinkatu 1a

Hinta: 120 €

Ohjaaja: Fysioterapeutti ja hyvinvointivalmentaja Maria Kaunismäki 

Osta nyt

MamaYoga -videopaketti Nro 1

Kurssi sisältää tallenteena viisi 45 minuutin matalan kynnyksen harjoitusta, jotka sopivat sinulle, kun olet saanut synnytyksen jälkeen luvan liikkua.
 
Harjoitus 1: Lannerangan tiedostaminen.
Harjoitus 2: Lannerangan vakaus.
Harjoitus 3: Niska, hartiat ja yläselkä.
Harjoitus 4: FlowYoga
Harjoitus 5: YinYoga
 
Hinta 45 €

Osta nyt

MamaYoga -videopaketti Nro 2

Kurssi sisältää tallenteena viisi 45 minuutin matalan kynnyksen harjoitusta, jotka sopivat sinulle, kun synnytyksestä on kulunut puolisen vuotta.
 
Harjoitus 1: Keskivartalon hallinta ja jalkaterät.
Harjoitus 2: SI-nivelen vakaus, huivi harjoituksen apuna.
Harjoitus 3: Yläselän voima.
Harjoitus 4: FlowYoga
Harjoitus 5: YinYoga

Hinta 45 €

Osta nyt

Osta kurssit myös tästä: