Kurssit ja workshopit

Kurssit ja Workshopit

Kurssimme ja workshoppimme ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Osallistuminen ei edellytä liittymistä studion jäseneksi. Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä joko debit/credit kortilla tai ennen kurssin alkamista studiolla. Voit maksaa kurssin myös etänä liikuntaeduilla. Varaa paikkasi tällöin maksutavalla "pay later", maksa kurssi liikuntaedulla sen omassa palvelussa, ja merkitsemme kurssin osaltasi maksetuksi, kun saamme tiedon maksusta. Laita viestiä info@oasisturku.fi jos sinulla on kysyttävää maksutavoista. Kurssi pitää maksaa viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkamista (myös smartumit, e-passi jne). Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Alle viikko ennen kurssin alkamista tehdyistä peruutuksista ei makseta takaisin kurssimaksua. Sairastapauksissa voit siirtää kurssiosallistumisesi seuraavaan itsellesi sopivaan kurssiin tai vaihtaa kurssin 10x korttiin. Yksittäisistä poissaoloista saat creditin, jonka voit käyttää lukujärjestyksen mattotunneille. 

Matto- ja laitepilateskurssimme ovat siirtyneet Partner Studiollemme BASI Pilates Akatemialle Hansa Kortteliin. Lue lisää ja ilmoittaudu pilateskursseille tästä.

Voit ostaa 139 € maksavan kurssin myös lahjakorttina tästä.

Pregnancy Pilates -kurssi

Pregnancy Pilates -kurssi on tarkoitettu tuleville äideille. Raskauspilateksessa harjoitellaan turvallisesti kehon muutokset huomioiden. Pilatesharjoitteita modifioidaan raskausaikaan sopiviksi, ja kehoa vahvistetaan sekä rentoutetaan sopivassa suhteessa. Kurssilla kiinnitetään huomiota mm. ryhtilihaksiin, hengitykseen, lantionpohjaan sekä niska-hartiaseudun hyvinvointiin. Jokaiselta kurssikerralta saat myös ohjeita kotiharjoittelua varten. Kurssille voit osallistua missä tahansa raskauden vaiheessa.

Syksy 2024

Torstaisin 8.8.-26.9.2024 (8 kertaa) klo 17.30-18.30 Osta tästä!

Kurssin ohjaaja: lantionpohjaan ja äitien fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti, pilatesohjaaja Leena Syrjälä

8 kerran kurssin hinta 139 €

Paikka: Oasis Studio, Kerttulinkatu 1A

Osta kurssi

Pregnancy Yoga -kurssi

PregnancyYoga-kurssi on tarkoitettu tuleville äideille. Raskausjoogassa tehdään raskausaikaan modifioituja asanoita ja hengitysharjoituksia sekä rentoudutaan. Kurssilla parannetaan raskausajan hyvinvointia sekä valmistaudutaan tulevaan synnytykseen. Tule jakamaan muiden samassa tilanteissa olevien kanssa ajatuksia, toiveita ja pelkoja sekä nauttimaan kannustavasta ryhmäenergiasta. Sunnuntain kurssin voi suorittaa myös Onlinena Zoom palvelua hyödyntäen. Online kurssikerrat ovat samaan aikaan kuin paikan päällä olevat kurssikerrat.

Syksy 2024:

Sunnuntaisin:

11.8.-29.9.2024 klo 11.30-12.45 Osta tästä!

Kurssin ohjaaja: Jooga- ja pilatesopettaja sekä fysioterapeutti Hanna Manninen

Kurssin hinta 139 €

Tiistaisin:

20.8.-8.10.2024 klo 16.30-17.45. Osta tästä!

Kurssin ohjaa jooga- ja tanssiopettaja Lotta Lähteenmäki

Paikka: Oasis Studio, Kerttulinkatu 1A

Kurssin hinta 139 €

Osta kurssi

MamaPilates -kurssit

MamaPilates on suunniteltu tuoreille/vastikään synnyttäneille äideille, joilla synnytyksestä n. 1,5-8 kk aikaa (toki myöhemminkin voi osallistua). Tunneilla keskitytään raskaudesta ja synnytyksestä palauttaviin pilatesharjoituksiin. Kurssin aikana lantionpohja, keskivartalon syvä tuki, vatsalihasten erkauma, niska-hartiaseutu ja lantion alue (mm. pakarat) saavat huomiota. Jokainen tunti päätetään aina kehoa ja mieltä huoltavalla loppurentoutuksella. Kurssilta saat myös harjoitteita omatoimiseen pilatestreeniin. HUOM. Kyseessä on äidin oma harjoitus, mutta vauvat ovat sydämellisesti tervetulleita mukaan tunnille. Voit siis osallistua kurssille vauvan kanssa tai ilman.

Kurssin voi suorittaa myös Onlinena Zoom palvelua hyödyntäen. Online kurssikerrat ovat samaan aikaan kuin paikan päällä olevat kurssikerrat. Jos kurssi on täynnä, kysy Onlinemahdollisuutta info@oasisturku.fi

Syksy 2024:

to 8.8.-26.9.2024 (8 kertaa) klo 14.30-15.15 Osta tästä!

Kurssin ohjaaja: lantionpohjaan ja äitien fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti, pilatesohjaaja Leena Syrjälä

8 kerran kurssin hinta 139 €

Paikka: Oasis Studio, Kerttulinkatu 1A

Osta kurssi

Joogan perusteet- ja jatkokurssit

Tekeekö mielesi aloittaa jooga, mutta erilaisten joogatuntien viidakko saa pään pyörälle ennen kuin edes olet astunut joogamatolle? Tule joogan perusteet kurssille! Kurssilla opit kaiken mitä sinun tarvitsee tietää aloittaaksesi joogaharjoittelun Oasis Studiolla. Käymme läpi Hatha-, Flow- ja Yinjoogan perusteita. Opit miten jooga-asennot suoritetaan puhtaasti ja myös miten eri joogalajit eroavat toisistaan. Tällöin opit löytämään sinulle sopivat tunnit. Teemme kurssilla myös lyhyitä meditaatioita sekä tutustumme hengityksen rooliin asanaharjoittelussa. Tutustumme myös joogan filosofiaan kevyellä ja käytännönläheisellä otteella.

Joogan Perusteet:

8 kertaa sunnuntaisin 11.8.29.9.2024 klo 13.15-14.30

Ohjaaja Hanna Manninen Osta tästä!

8 kertaa keskiviikkoisin 28.8-16.10.2024 klo 18.15-19.30

Ohjaaja Jonna Nykänen Osta tästä! 

Kurssin hinta: 139 € 

Joogan perusteet -kurssit

Hypopressive-kurssi

Hypopressive-tekniikka sisältää sarjan hengitys- ja asentoharjoituksia, jotka kohdistuvat erityisesti keskivartalon syviin lihaksiin. Hypopressive-tekniikalla vähennetään vatsaontelon sisäistä painetta ja harjoitetaan vatsalihaskorsettia. Harjoitukset stimuloivat lantionpohjan sekä ydintuen refleksinomaista aktivoitumista. Tämä on suurin ero Hypopressive-tekniikan ja muiden ydintukea harjoittavien tekniikoiden välillä. Muissa tekniikoissa yllämainittuja lihaksia aktivoidaan tahdonalaisesti. Hypopressive-tekniikka voi helpottaa selkävaivoja sekä auttaa palautumaan synnytyksestä.

Sunnuntaisin 25.8.-8.9.2024 klo 15-15.45 Osta tästä!
Kurssin ohjaa hypopressive Level 2 -ohjaaja ja fysioterapeutti Hanna Manninen
Kurssin hinta 85 €

Osta tästä!

MamaYoga -kurssi

Mama Yoga on tarkoitettu tuoreille äideille ja heidän vauvoilleen. Kurssin tunnit ovat äidin ja vauvan yhteisiä hetkiä, joiden aikana keskitytään äiti-vauvayhteyden voimistamiseen joogan keinoin. Tunnilla tehdään raskaudesta ja synnytyksestä palauttavia joogaharjoituksia, lauletaan/kuunnellaan mantroja ja rentoudutaan. Tunnille tulemista ei tarvitse jännittää, sillä tunnin aikana voit rauhassa imettää, vaihtaa vaipan tai käydä tarpeen vaatiessa vauvan kanssa rauhoittumassa studion muissa tiloissa. 

Kevät 2024:
Keskiviikkoisin 21.8.-9.10.2024 klo 11-11.45 Osta tästä!

Kurssin ohjaaja: Lotta Lähteenmäki

Kurssin hinta 139 €

Paikka: Oasis Studio, Kerttulinkatu 1A

osta tästä

PhysioPilates -kurssi (5 krt)

PhysioPilates on rauhallista ja keskittynyttä modernia pilatesta, joka kehittää voimaa, liikkuvuutta, kestävyyttä sekä kehotietoisuutta. Kurssilla opiskellaan pienemmässä ryhmässä pilatesperiaatteita kuten hengitystä, keskustan käyttöä, keskittymistä sekä liikehallintaa. Kurssilla huomioidaan kattavasti erilaiset tuki- ja liikuntaelinten ongelmat ja harjoitellaan niiden ehdoilla rauhallisessa tahdissa pienryhmässä. Kurssia ohjaa PhysioPilates-ohjaajakoulutuksen suorittanut fysioterapeutti. Voit osallistua kurssille, vaikka sinulla ei akuuttia tuki- ja liikuntaelinten ongelmaa olisikaan. Kurssin jälkeen voit halutessasi jatkaa harjoittelua Oasis Studion PhysioPilates -viikkotunneilla.

Torstaisin 15.8.-29.8.2024 klo 16.15-17.15 Osta tästä!

Ohjaaja: PhysioPilates-ohjaaja ja fysioterapeutti Leena Syrjälä

Hinta: 52 €
Paikka: Oasis Studio, Kerttulinkatu 1A

Osta nyt

Mantra Sound Bath 60 min

Rest and rejuvenate in the yummy heart of sound vibration. Expect dreamy tanpura sounds and long slow tones that gently caress the subtle tension points in your heart/mind/body, layered with rhythmic Sanskrit mantra repetition to establish you in a steady, safe, sweet groove for whatever the rest of your day requires of you.

Guest Teacher: Anandra George from Hawai

Aika: Tuesday 6.8. klo 18-19

Hinta: Early Bird hinta 39 € kesäkuun loppuun saakka (sen jälkeen 45 €)

Paikka: Oasis Studio, Kerttulinkatu 1A

Huom! Ohjauskieli englanti

Varaa tästä!

Mantra Wisdom for Modern Yogi 90 min

A practical workshop on harnessing the power of your mental muscle to live your best life, through the nuanced tool of Sanskrit mantra. Whether you're experiencing burnout, anxiety/depression, feeling stuck... or want to refine your sādhanā and consistently embody wholeness, Anandra's 25+ years of deep study and grounded real-life  application will nourish your heart and invigorate your potential!

Guest Teacher: Anandra George from Hawai

Aika: 7.8. klo 17.00-18.30

Hinta: Early bird hinta 52 € kesäkuun loppuun saakka (sen jälkeen 59 €)

Paikka: Oasis Studio, Kerttulinkatu 1 A

Huom! Ohjauskieli englanti

Varaa tästä!

Palautumisvalmennuksen kurssi

Kutsu sinulle, joka haluat palautua paremmin!

Jatkuva kiire, väsymys ja stressi vievät terän kenestä tahansa. Onko ihme, jos tuntuu siltä,
ettei aina jaksa?
Jos tunnistat itsesi edeltä, tule ennaltaehkäisemään tai korjaamaan jaksamisen ongelmia
palautumisvalmennuksen keinoin. Kehität itsetuntemusta, parannat palautumisen taitoja ja
löydät keinoja vireystilasi säätelyyn. Valmennustyöskentely perustuu Hengähdyshetkiä®-metodiin, ja teet valmennuksen aikana sekä itsenäisiä pohdintatehtäviä että sparrailet ohjatusti muiden ryhmäläisten kanssa. Valmennukseen kannattaa tulla mukavissa ja joustavissa vaatteissa. Ota mukaan omat muistiinpanovälineet ja avoin, utelias mieli.

Huom! Toteutetaan normaalia pienemmällä ryhmäkoolla.

Ohjaaja Sanna Nurmi, kokenut itsensä kehittämiseen, palautumiseen ja psykofyysiseen hyvinvointiin erikoistunut johtamistaitojen personal trainer ja Hengähdyshetkiä®-valmentaja.

Torstaisin 12.9.-31.101.2024 klo 18.45-20.00

Hinta 149 €

Osta tästä!

Total Yin Workshop

Total Yin® on erikoispitkä yinjoogaharjoitus – kaikilla kehoa ja mieltä hoitavilla mausteilla. Kolmetuntinen Total Yin® -harjoitus pitää sisällään yleensä vähintään 20 pitkäkestoista asanaa, rentouttavia äänimaljoja, meditatiivisia elementtejä, taolaisen filosofian viisautta, pehmentävää sisäistä lämpöä ja hermostoa rentouttavaa olemista.

28.9.2024 klo 13-16. Osta tästä!

Hinta 49 €

Workshopit ohjaa joogaopettaja ja kirjailija Jouni Hallikainen.

Osta tästä

Spiraalistabilaation kurssit

Spiraalistabilaatio on tsekkiläisen ortopedin Richard Smisekin kehittämä kehonhallinta-, terapia- ja liikuntamenetelmä. Menetelmällä tavoitellaan hyvin tuettua, mutta vapaata ja vapaasti eri suuntiin liikkuvaa selkärankaa. Spiraalistabilaatio-harjoittelu perustuu kiertävien lihasketjujen vahvistamiseen ja aktivoimiseen ja pystysuuntaisten lihasketjujen rentouttamiseen ja pidentämiseen. Tällä tavoin luodaan tilaa selkänikamien väliin. Tämä vähentää painetta välilevyissä ja lisää niiden aineenvaihduntaa.

Harjoittelussa käytetään menetelmään erityisesti suunniteltua vastuskuminauhaa. Harjoitteet tehdään pääosin seisten, mutta osittain myös polvi- tai toispolviseisonnassa. Menetelmän avulla voit kohentaa koko kehon ryhtiä, parantaa selän toiminnallisuutta sekä ehkäistä tai hoitaa jo olemassa olevia selkäkipuja. Harjoittelun myötä myös mm. kävelyn koordinaatio tehostuu ja tasapaino parantuu.

Kurssin ohjaa fysioterapeutti ja Spiraalistabilaatio-ohjaaja Petra Strahl.

Kevät 2024:

Spiraalistabilaation kurssi 8 kertaa maanantaisin klo 16.30 alk. 8.4.2024. Osta tästä! 

Paikka: Oasis Studio, Kerttulinkatu 1A

Ohjaaja: Petra Strahl

Hinta 135 €

Varaa tästä

Jomon Shindo -Kurssi Alk. 10.4.2024

Jomon-Shindo on japanilainen kehotyöskentelymenetelmä, jossa opetellaan läsnäoloa, päästämään irti suorittamisesta ja rentoutumaan venytyksissä. Kurssilla tutustumme Jomon-Shindon periaatteisiin, teemme Shindon lempeitä venytyksiä ja Jomonin kiertotaivuksia syvän, rauhallisen hengityksen tukemana. Harjoittelemme rentoutta, läsnäoloa ja kehon kuuntelua hengityksen avustaessa. Opettelemme tunnistamaan kehon ja mielen jännityksiä ja päästämään niistä irti. Menetelmän avulla keho rentoutuu, mieli rauhoittuu, keho-mieli yhteys vahvistuu ja aineenvaihdunta lisääntyy. Jomon-Shindo on itsehoitoa, pysähtymistä ja palautumista - lupa rentoutua.

Ohjaaja: Elina Autio

Kurssikerrat keskiviikkoisin 10.4.-15.5 klo 16.45-18.00. Ei kurssikertaa 1.5.2024

Hinta: 85 €

Varaa tästä!

Käsitasapainokurssi 3 x 60 min alk. 10.3.2024

Jari Karppisen ohjaamalla kolmen kerran kurssilla harjoitellaan pienellä porukalla progressiivisesti eri käsitasapainoja kuten bakasanaa,  sirsasanaa sekä pincha mayurasanaa. Kurssilla harjoitetaan keskivartalon ja ylävartalon voimaa sekä hyödynnetään seinää ja propseja käsitasapainoilussa. Opettaja avustaa kurssilla manuaalisesti. Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta käsitasapainoilusta, mutta kurssille osallistujien pitää olla kiinnostunut kokeilemaan uusia asanoita. Lisäksi ennen kurssille osallistumista on hyvä olla riittävästi voimaa suorittaa chaturanga (joogapunnerrus) suorin vartaloin. Toteutetaan max 10 hengen ryhmänä.

Sunnuntaisin 10.3.-24.3.2024 klo 14-15.

Ohjaaja Jari Karppinen

Hinta 52 €

Osta nyt!

Barren peruskurssi (3 x 60 min)

Haluatko aloittaa Barre-tunneilla harjoittelun, mutta uudet nimet ja liikkeet jännittävät? Tule siis rauhassa oppimaan Barressa käytettävät liikkeet ja asennot rauhassa ja kiireettä. Saat myös lisää tietoa Barressa tavoiteltavasta liike- ja muotokielestä. Voit kysyä ja saada henkilökohtaista ohjausta, jos jokin asento tuntuu haastavalta. Kurssin jälkeen sinun on helpompaa jatkaa Barren viikkotunneilla. Energiasi ei kulu nimien ja asentojen murehtimiseen ja voit keskittyä liikkeiden muodon hiomiseen ja voiman kehittämiseen.

Aika: 8.1.-22.1.2024 Maanantaisin klo 16.30-17.30

Ohjaaja Rosaliina Vannesluoma

Hinta: 52 €

Osta nyt

Dark Yoga -kurssi 4 krt. alk. 23.11.2023

Tarjolla jotain ihan uutta! Joogaa pimeässä -tunnit tapahtuvat nimensä mukaisesti pimeässä salissa, jossa valon lähteet on minimoitu. Kun dominoiva näköaistimme poistetaan käytöstä, pääsevät muut aistit estradille. Pimeä kutsuu meitä herkistymään tuntemaan kontaktin lattiaan, painovoiman siirtymisen sekä sille antautumisen liikkeessä ja paikallaan. Ei ole muuta mahdollisuutta kuin kääntyä sisäänpäin, omaa kokemusta kohti. Pimeän sylissä voimme saada syvän levollisuuden kokemuksen.

Kurssi sisältää sekä paikallaan pysyviä asentoja että verkkaista liikettä. Kurssi sopii parhaiten henkilöille, joilla ei ole selkeitä haasteita tasapainon kanssa. Tarkkaan valittu äänimaisema ja sen kanssa vuorotteleva hiljaisuus tarjoavat kuuloaistille koettavaa.

Tervetuloa antautumaan hämärälle ja kenties saamaan uusi näkökulma pimeään vuodenaikaan!

Torstaisin 23.11.-14.12. klo 18.45-20

Ohjaajana Jonna nykänen

Hinta 59 €

Varaa tästä!

Kundaliinijoogan kurssi (8 krt. alk. 15.9.2023)

Herätä potentiaalisi ja kohota tietoisuuttasi! Kundaliinijoogaa kutsutaan tietoisuuden joogaksi, joka auttaa löytämään tasapainoa ja elinvoimaa tässä ajassa.

Kundaliinijoogan kahdeksan kerran kurssi koostuu aloitus- ja lopetusmantroista, lämmittelyliikkeistä, itse harjoituksesta eli kriyasta, loppurentoutuksesta ja meditaatiosta. Tunti kestää 75min.
Tunnin jälkeinen kokemus voi olla parantava, elinvoimaa edistävä ja koko kehoa tasapainoittava.
Tunnille voi tulla ilman aiempaa kokemusta ja jokaisen liikkeen voi tehdä helpotettuna omaan tahtiin ja tarvittaessa jopa mielikuvissa.
Mukaan tarvitset avoimen mielen, rennot vaatteet ja vesipullon. Joogatilasta löytyy joogamatot, viltit yms.

Opettajana Narayan Arti Kaur (Anna Lehti), joka on valmistunut kundaliinijoogaopettajaksi Kehtokoulusta. Annan kiinnostus kundaliinijoogaan heräsi kun hän sai apua aivoinfarktista toipumiseen ja haluaa tuoda ihmisille syvää mielenrauhaa tässä ajassa!

Perjantaisin klo 17.00-18.15 15.9.-3.11.2023

Hinta 135 €

Osta tästä

MamaYoga -videopaketti Nro 1

Kurssi sisältää tallenteena viisi 45 minuutin matalan kynnyksen harjoitusta, jotka sopivat sinulle, kun olet saanut synnytyksen jälkeen luvan liikkua.
 
Harjoitus 1: Lannerangan tiedostaminen.
Harjoitus 2: Lannerangan vakaus.
Harjoitus 3: Niska, hartiat ja yläselkä.
Harjoitus 4: FlowYoga
Harjoitus 5: YinYoga
 
Hinta 45 €

Osta nyt

MamaYoga -videopaketti Nro 2

Kurssi sisältää tallenteena viisi 45 minuutin matalan kynnyksen harjoitusta, jotka sopivat sinulle, kun synnytyksestä on kulunut puolisen vuotta.
 
Harjoitus 1: Keskivartalon hallinta ja jalkaterät.
Harjoitus 2: SI-nivelen vakaus, huivi harjoituksen apuna.
Harjoitus 3: Yläselän voima.
Harjoitus 4: FlowYoga
Harjoitus 5: YinYoga

Hinta 45 €

Osta nyt

Osta kurssit myös tästä: