Kurssit ja workshopit

Kurssit ja Workshopit

Kurssimme ja workshoppimme ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Osallistuminen ei edellytä liittymistä studion jäseneksi. Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä joko debit/credit kortilla tai ennen kurssin alkamista studiolla. Voit maksaa kurssin myös etänä liikuntaeduilla. Varaa paikkasi tällöin maksutavalla "pay later", maksa kurssi liikuntaedulla sen omassa palvelussa, ja merkitsemme kurssin osaltasi maksetuksi, kun saamme tiedon maksusta. Laita viestiä info@oasisturku.fi jos sinulla on kysyttävää maksutavoista. Kurssi pitää maksaa viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkamista (myös smartumit, e-passi jne). Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Alle viikko ennen kurssin alkamista tehdyistä peruutuksista ei makseta takaisin kurssimaksua. Sairastapauksissa voit siirtää kurssiosallistumisesi seuraavaan itsellesi sopivaan kurssiin tai vaihtaa kurssin 10x korttiin. Yksittäisistä poissaoloista saat creditin, jonka voit käyttää lukujärjestyksen mattotunneille. 

Matto- ja laitepilateskurssimme ovat siirtyneet Partner Studiollemme BASI Pilates Akatemialle Hansa Kortteliin. Lue lisää ja ilmoittaudu pilateskursseille tästä.

Voit ostaa 135 € maksavan kurssin myös lahjakorttina tästä.

"I am Love" Mantra Yoga & Alchemy Bowls

Tämä tunti on Spring Special Päivän erikoistunti, joka sisältää lempeän asanaosion, Lokah Samastah mantran lausumisen sekä alchemy bowls rentoutuksen. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta osallistuaksesi. Lempeää dynaamista joogaa sisältävä asana-osio kestää 30 min, mantra-osio 20 min ja alchemy bowls rentoutus 20 min. Mantra opetetaan call-and-response menetelmällä. Opit siis lyhyen matran toistamalla ohjaajan perässä. Asanaosion ja mantran ohjaa Hanna Manninen ja Kristallimaljat Lila Kristiina.

Alkemia maljat (Alchemy Bowls) ovat lähes 100% kvartsia johon on sekoitettu muita puolijalokiviä sekä metalleja valmistusprosessissa. Niiden ääni ja värähtely on erittäin kirkasta ja puhdasta. Värit sekä erilaiset mineraalit tuovat maljoihin energeettisen ulottuvuuden- ne ovat kuin energiaa fyysisessä ja soivassa muodossa. Ääntä on käytetty jo vuosituhansia parantamiseen, monissa kulttuureissa. Amerikan alkuperäiskansoille musiikki edustaa “elämän henkäystä”, sielun yhteyttä luonnon ja kaiken elävän kanssa.

Lila Kristiina on opiskellut maljojen soittoa sekä niiden kanssa laulua Barcelonasssa espanjalaisten opettajiensa johdolla. Parantava ääni sekä laulu ovat jo lyhyessä ajassa tuoneet monenlaisia muutoksia- niistä tärkeimpänä oman unen laadun parantuminen, sekä oman äänen löytyminen.

Harmoninen ääni ja värähtely linjaavat meitä, sekä rauhoittavat hermostoa sekä mieltä. Maljojen soidessa voimme vain antautua värähtelylle sekä kääntyä sisäänpäin, löytämään oman rauhallisen tilan, josta käsin asiat on helpompi nähdä selkeämmin. Sielun kieli on myös musiikkia, kuuntelemalla värähteitä, voimme kuulla myös oman musiikkimme helpommin!

Aika: La 27.4. klo 16.00-17.15

Paikka: Oasis Studio, Kerttulinkatu 1 A, 20500 Turku

Hinta: 15€

Osta

Kasvojooga workshop 27.4.2024 klo 13-15

Mitä kasvot kertovat meistä? Entä miten kasvojemme lihaksisto vaikuttaa meihin?

Kun sukelsin kasvojoogan maailmaan, en pelkästään hämmästynyt sen välittömistä vaikutuksista, vaan sen moniuloitteisuudesta ja vaikutusten syvyydestä. Vaikka kiinnostukseni kasvojoogaan oli lähtökohtaisesti ulkonäkökeskeinen, pian huomasin, että ulkonäkö oli oikeastaan hyvin pieni osa kokonaisuutta - onhan kasvojemme lihakset tunnelihaksia, joiden avulla kommunikoimme jopa itseltämme piilossa olevat tunteet ja ajatukset.

Tule mukaan oppimaan kasvojen anatomiasta, lihaksiston yhteydestä tunteisiimme ja kasvojoogasta!

Mitä työpaja sisältää?

Työpaja aloitetaan lyhyellä hiljentymisellä, itsen ja oman olotilan tutkimisella, jonka jälkeen siirrymme tarkemmin tutkimaan kasvojen anatomiaa lihasten, ilmeiden ja tunneilmaisun tasolla.

Teoriaosuuden jälkeen tehdään kasvojoogaharjoitus, jonka avulla vahvistamme positiivisia ilmeitä aikaansaavia lihaksia sekä rentoutamme stressissä kiristyviä lihaksia.

Tämän työpajan jälkeen koet ja näet kasvosi uudessa valossa!

Ohjaajasta: Olen Outi-Maija, Jyväskyläläisen joogakoulun, Joogashala Kuunvalon, perustaja. Rakkauteni anatomiaa ja kehon toimintaa kohtaan juontaa juurensa ammatistani fysioterapeuttina. Aloitettuani joogan 2011, saivat lihakset ja luut myös uuden merkityksen joogisesta tavasta nähdä ihmiskehon kokonaisuus. Ajatus siitä, että mieli, keho ja tunteet ovat erottamaton kokonaisuus, on saanut minut jatkuvasti tutkimaan ihmisyyden kokonaisuutta.

Mitä mukaan?

• Varaa mukaan mukavat, rennot vaatteet, joissa on hyvä olla.
• Peili. Peili ei ole pakollinen, mutta auttaa oivaltamaan omaa kasvojen lihaksistoa. • Oma kasvoöljy ja kasvojen puhdistusvälineet, mikäli haluat. Outi-Maija tuo mukanaan neutraalia kasvoöljyä sekä puhdistusliinoja.

Hinta 45 €

 

Varaa tästä!

Pregnancy Pilates -kurssi

Pregnancy Pilates -kurssi on tarkoitettu tuleville äideille. Raskauspilateksessa harjoitellaan turvallisesti kehon muutokset huomioiden. Pilatesharjoitteita modifioidaan raskausaikaan sopiviksi, ja kehoa vahvistetaan sekä rentoutetaan sopivassa suhteessa. Kurssilla kiinnitetään huomiota mm. ryhtilihaksiin, hengitykseen, lantionpohjaan sekä niska-hartiaseudun hyvinvointiin. Jokaiselta kurssikerralta saat myös ohjeita kotiharjoittelua varten. Kurssille voit osallistua missä tahansa raskauden vaiheessa.

Kevät 2024

Torstaisin 16.5.-13.6. (5 kertaa) klo 16.15-17.15 Osta tästä!

Kurssin ohjaaja: lantionpohjaan ja äitien fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti, pilatesohjaaja Leena Syrjälä

5 kerran kurssin hinta 85 €


Paikka: Oasis Studio, Kerttulinkatu 1A

Osta kurssi

MamaPilates -kurssit

MamaPilates on suunniteltu tuoreille/vastikään synnyttäneille äideille, joilla synnytyksestä n. 1,5-8kk aikaa (toki myöhemminkin voi osallistua). Tunneilla keskitytään raskaudesta ja synnytyksestä palauttaviin pilatesharjoituksiin. Kurssin aikana lantionpohja, keskivartalon syvä tuki, vatsalihasten erkauma, niska-hartiaseutu ja lantion alue (mm. pakarat) saavat huomiota. Jokainen tunti päätetään aina kehoa ja mieltä huoltavalla loppurentoutuksella. Kurssilta saat myös harjoitteita omatoimiseen pilatestreeniin. HUOM. Kyseessä on äidin oma harjoitus, mutta vauvat ovat sydämellisesti tervetulleita mukaan tunnille. Voit siis osallistua kurssille vauvan kanssa tai ilman.

Kurssin voi suorittaa myös Onlinena Zoom palvelua hyödyntäen. Online kurssikerrat ovat samaan aikaan kuin paikan päällä olevat kurssikerrat. Jos kurssi on täynnä, kysy Onlinemahdollisuutta info@oasisturku.fi

Kevät 2024:

to 16.5.-13.6.2024 (5 kertaa) klo 14.30-15.15 Varaa tästä!

Kurssin ohjaaja: lantionpohjaan ja äitien fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti, pilatesohjaaja Leena Syrjälä

5 kerran kurssin hinta 85 €

Paikka: Oasis Studio, Kerttulinkatu 1A

Osta kurssi

Spiraalistabilaation kurssit

Spiraalistabilaatio on tsekkiläisen ortopedin Richard Smisekin kehittämä kehonhallinta-, terapia- ja liikuntamenetelmä. Menetelmällä tavoitellaan hyvin tuettua, mutta vapaata ja vapaasti eri suuntiin liikkuvaa selkärankaa. Spiraalistabilaatio-harjoittelu perustuu kiertävien lihasketjujen vahvistamiseen ja aktivoimiseen ja pystysuuntaisten lihasketjujen rentouttamiseen ja pidentämiseen. Tällä tavoin luodaan tilaa selkänikamien väliin. Tämä vähentää painetta välilevyissä ja lisää niiden aineenvaihduntaa.

Harjoittelussa käytetään menetelmään erityisesti suunniteltua vastuskuminauhaa. Harjoitteet tehdään pääosin seisten, mutta osittain myös polvi- tai toispolviseisonnassa. Menetelmän avulla voit kohentaa koko kehon ryhtiä, parantaa selän toiminnallisuutta sekä ehkäistä tai hoitaa jo olemassa olevia selkäkipuja. Harjoittelun myötä myös mm. kävelyn koordinaatio tehostuu ja tasapaino parantuu.

Kurssin ohjaa fysioterapeutti ja Spiraalistabilaatio-ohjaaja Petra Strahl.

Kevät 2024:

Spiraalistabilaation kurssi 8 kertaa maanantaisin klo 16.30 alk. 8.4.2024. Osta tästä! 

Paikka: Oasis Studio, Kerttulinkatu 1A

Ohjaaja: Petra Strahl

Hinta 135 €

Varaa tästä

Jomon Shindo -Kurssi Alk. 10.4.2024

Jomon-Shindo on japanilainen kehotyöskentelymenetelmä, jossa opetellaan läsnäoloa, päästämään irti suorittamisesta ja rentoutumaan venytyksissä. Kurssilla tutustumme Jomon-Shindon periaatteisiin, teemme Shindon lempeitä venytyksiä ja Jomonin kiertotaivuksia syvän, rauhallisen hengityksen tukemana. Harjoittelemme rentoutta, läsnäoloa ja kehon kuuntelua hengityksen avustaessa. Opettelemme tunnistamaan kehon ja mielen jännityksiä ja päästämään niistä irti. Menetelmän avulla keho rentoutuu, mieli rauhoittuu, keho-mieli yhteys vahvistuu ja aineenvaihdunta lisääntyy. Jomon-Shindo on itsehoitoa, pysähtymistä ja palautumista - lupa rentoutua.

Ohjaaja: Elina Autio

Kurssikerrat keskiviikkoisin 10.4.-15.5 klo 16.45-18.00. Ei kurssikertaa 1.5.2024

Hinta: 85 €

Varaa tästä!

Total Yin Workshop

Total Yin® on erikoispitkä yinjoogaharjoitus – kaikilla kehoa ja mieltä hoitavilla mausteilla. Kolmetuntinen Total Yin® -harjoitus pitää sisällään yleensä vähintään 20 pitkäkestoista asanaa, rentouttavia äänimaljoja, meditatiivisia elementtejä, taolaisen filosofian viisautta, pehmentävää sisäistä lämpöä ja hermostoa rentouttavaa olemista.

13.4.2024 klo 13-16. Osta tästä!

Hinta 49 €

Workshopit ohjaa joogaopettaja ja kirjailija Jouni Hallikainen.

Osta tästä

MamaYoga -kurssi (8 x 45 min)

Mama Yoga on tarkoitettu tuoreille äideille ja heidän vauvoilleen. Kurssin tunnit ovat äidin ja vauvan yhteisiä hetkiä, joiden aikana keskitytään äiti-vauvayhteyden voimistamiseen joogan keinoin. Tunnilla tehdään raskaudesta ja synnytyksestä palauttavia joogaharjoituksia, lauletaan/kuunnellaan mantroja ja rentoudutaan. Tunnille tulemista ei tarvitse jännittää, sillä tunnin aikana voit rauhassa imettää, vaihtaa vaipan tai käydä tarpeen vaatiessa vauvan kanssa rauhoittumassa studion muissa tiloissa. 

Kevät 2024:
Keskiviikkoisin 6.3.-24.4.2024 klo 11-11.45 Osta tästä!

Kurssin ohjaaja: Lotta Lähteenmäki

Kurssin hinta 135 €

Paikka: Oasis Studio, Kerttulinkatu 1A

osta tästä

Hypopressive-kurssi 5x 45 min.

Hypopressive-tekniikka sisältää sarjan hengitys- ja asentoharjoituksia, jotka kohdistuvat erityisesti keskivartalon syviin lihaksiin. Hypopressive-tekniikalla vähennetään vatsaontelon sisäistä painetta ja harjoitetaan vatsalihaskorsettia. Harjoitukset stimuloivat lantionpohjan sekä ydintuen refleksinomaista aktivoitumista. Tämä on suurin ero Hypopressive-tekniikan ja muiden ydintukea harjoittavien tekniikoiden välillä. Muissa tekniikoissa yllämainittuja lihaksia aktivoidaan tahdonalaisesti. Hypopressive-tekniikka voi helpottaa selkävaivoja sekä auttaa palautumaan synnytyksestä.

Sunnuntaisin 7.4.-5.5.2024 klo 15-15.45 
Kurssin ohjaa hypopressive Level 2 -ohjaaja ja fysioterapeutti Hanna Manninen
Kurssin hinta 80 €

Varaa tästä!

Joogan perusteet- ja jatkokurssit

Tekeekö mielesi aloittaa jooga, mutta erilaisten joogatuntien viidakko saa pään pyörälle ennen kuin edes olet astunut joogamatolle? Tule joogan perusteet kurssille! Kurssilla opit kaiken mitä sinun tarvitsee tietää aloittaaksesi joogaharjoittelun Oasis Studiolla. Käymme läpi Hatha-, Flow- ja Yinjoogan perusteita. Opit miten jooga-asennot suoritetaan puhtaasti ja myös miten eri joogalajit eroavat toisistaan. Tällöin opit löytämään sinulle sopivat tunnit. Teemme kurssilla myös lyhyitä meditaatioita sekä tutustumme hengityksen rooliin asanaharjoittelussa. Tutustumme myös joogan filosofiaan kevyellä ja käytännönläheisellä otteella.

Joogan Perusteet:

8 kertaa alkaen 24.3.2024 klo 13.15-14.15

Ohjaaja Hanna Manninen Osta tästä!

Joogan perusteet -kurssin hinta: 135 € 

Joogan perusteet -kurssit

Käsitasapainokurssi 3 x 60 min alk. 10.3.2024

Jari Karppisen ohjaamalla kolmen kerran kurssilla harjoitellaan pienellä porukalla progressiivisesti eri käsitasapainoja kuten bakasanaa,  sirsasanaa sekä pincha mayurasanaa. Kurssilla harjoitetaan keskivartalon ja ylävartalon voimaa sekä hyödynnetään seinää ja propseja käsitasapainoilussa. Opettaja avustaa kurssilla manuaalisesti. Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta käsitasapainoilusta, mutta kurssille osallistujien pitää olla kiinnostunut kokeilemaan uusia asanoita. Lisäksi ennen kurssille osallistumista on hyvä olla riittävästi voimaa suorittaa chaturanga (joogapunnerrus) suorin vartaloin. Toteutetaan max 10 hengen ryhmänä.

Sunnuntaisin 10.3.-24.3.2024 klo 14-15.

Ohjaaja Jari Karppinen

Hinta 52 €

Osta nyt!

Pregnancy Yoga -kurssi

PregnancyYoga-kurssi on tarkoitettu tuleville äideille. Raskausjoogassa tehdään raskausaikaan modifioituja asanoita ja hengitysharjoituksia sekä rentoudutaan. Kurssilla parannetaan raskausajan hyvinvointia sekä valmistaudutaan tulevaan synnytykseen. Tule jakamaan muiden samassa tilanteissa olevien kanssa ajatuksia, toiveita ja pelkoja sekä nauttimaan kannustavasta ryhmäenergiasta. Sunnuntain kurssin voi suorittaa myös Onlinena Zoom palvelua hyödyntäen. Online kurssikerrat ovat samaan aikaan kuin paikan päällä olevat kurssikerrat.

Kevät 2024:

Sunnuntaisin:

24.3.-19.5.2024 klo 11.30-12.45 Osta tästä! Ei tuntia pääsiäisenä.

Kurssin ohjaaja: Jooga- ja pilatesopettaja sekä fysioterapeutti Hanna Manninen

Kurssin hinta 135 €

Tiistaisin:

2.4.-28.5. klo 16.30-17.45. Osta tästä! Ei tuntia 30.4.

Kurssin ohjaa jooga- ja tanssiopettaja Lotta Lähteenmäki

Paikka: Oasis Studio, Kerttulinkatu 1A

Osta kurssi

PhysioPilates -kurssi (5 krt)

PhysioPilates on rauhallista ja keskittynyttä modernia pilatesta, joka kehittää voimaa, liikkuvuutta, kestävyyttä sekä kehotietoisuutta. Kurssilla opiskellaan pienemmässä ryhmässä pilatesperiaatteita kuten hengitystä, keskustan käyttöä, keskittymistä sekä liikehallintaa. Kurssilla huomioidaan kattavasti erilaiset tuki- ja liikuntaelinten ongelmat ja harjoitellaan niiden ehdoilla rauhallisessa tahdissa pienryhmässä. Kurssia ohjaa PhysioPilates-ohjaajakoulutuksen suorittanut fysioterapeutti. Voit osallistua kurssille, vaikka sinulla ei akuuttia tuki- ja liikuntaelinten ongelmaa olisikaan. Kurssin jälkeen voit halutessasi jatkaa harjoittelua Oasis Studion PhysioPilates -viikkotunneilla.

Torstaisin 11.1.-25.1. klo 16.15-17.15 Osta tästä! Kurssi täynnä!

Ohjaaja: PhysioPilates-ohjaaja ja fysioterapeutti Leena Syrjälä

Hinta: 52 €
Paikka: Oasis Studio, Kerttulinkatu 1A

Osta nyt

Barren peruskurssi (3 x 60 min)

Haluatko aloittaa Barre-tunneilla harjoittelun, mutta uudet nimet ja liikkeet jännittävät? Tule siis rauhassa oppimaan Barressa käytettävät liikkeet ja asennot rauhassa ja kiireettä. Saat myös lisää tietoa Barressa tavoiteltavasta liike- ja muotokielestä. Voit kysyä ja saada henkilökohtaista ohjausta, jos jokin asento tuntuu haastavalta. Kurssin jälkeen sinun on helpompaa jatkaa Barren viikkotunneilla. Energiasi ei kulu nimien ja asentojen murehtimiseen ja voit keskittyä liikkeiden muodon hiomiseen ja voiman kehittämiseen.

Aika: 8.1.-22.1.2024 Maanantaisin klo 16.30-17.30

Ohjaaja Rosaliina Vannesluoma

Hinta: 52 €

Osta nyt

Dark Yoga -kurssi 4 krt. alk. 23.11.2023

Tarjolla jotain ihan uutta! Joogaa pimeässä -tunnit tapahtuvat nimensä mukaisesti pimeässä salissa, jossa valon lähteet on minimoitu. Kun dominoiva näköaistimme poistetaan käytöstä, pääsevät muut aistit estradille. Pimeä kutsuu meitä herkistymään tuntemaan kontaktin lattiaan, painovoiman siirtymisen sekä sille antautumisen liikkeessä ja paikallaan. Ei ole muuta mahdollisuutta kuin kääntyä sisäänpäin, omaa kokemusta kohti. Pimeän sylissä voimme saada syvän levollisuuden kokemuksen.

Kurssi sisältää sekä paikallaan pysyviä asentoja että verkkaista liikettä. Kurssi sopii parhaiten henkilöille, joilla ei ole selkeitä haasteita tasapainon kanssa. Tarkkaan valittu äänimaisema ja sen kanssa vuorotteleva hiljaisuus tarjoavat kuuloaistille koettavaa.

Tervetuloa antautumaan hämärälle ja kenties saamaan uusi näkökulma pimeään vuodenaikaan!

Torstaisin 23.11.-14.12. klo 18.45-20

Ohjaajana Jonna nykänen

Hinta 59 €

Varaa tästä!

Kundaliinijoogan kurssi (8 krt. alk. 15.9.2023)

Herätä potentiaalisi ja kohota tietoisuuttasi! Kundaliinijoogaa kutsutaan tietoisuuden joogaksi, joka auttaa löytämään tasapainoa ja elinvoimaa tässä ajassa.

Kundaliinijoogan kahdeksan kerran kurssi koostuu aloitus- ja lopetusmantroista, lämmittelyliikkeistä, itse harjoituksesta eli kriyasta, loppurentoutuksesta ja meditaatiosta. Tunti kestää 75min.
Tunnin jälkeinen kokemus voi olla parantava, elinvoimaa edistävä ja koko kehoa tasapainoittava.
Tunnille voi tulla ilman aiempaa kokemusta ja jokaisen liikkeen voi tehdä helpotettuna omaan tahtiin ja tarvittaessa jopa mielikuvissa.
Mukaan tarvitset avoimen mielen, rennot vaatteet ja vesipullon. Joogatilasta löytyy joogamatot, viltit yms.

Opettajana Narayan Arti Kaur (Anna Lehti), joka on valmistunut kundaliinijoogaopettajaksi Kehtokoulusta. Annan kiinnostus kundaliinijoogaan heräsi kun hän sai apua aivoinfarktista toipumiseen ja haluaa tuoda ihmisille syvää mielenrauhaa tässä ajassa!

Perjantaisin klo 17.00-18.15 15.9.-3.11.2023

Hinta 135 €

Osta tästä

Rentoutumisen keinot -kurssi (3 x 2,5h)

Kurssi kehosi viestien ymmärtämiseksi ja niihin vastaamiseksi entistä taitavammin.
Seurauksena hyvää oloa, energiaa ja iloa! Jokainen kurssikerta on kestoltaan noin 2,5 h sisältäen lempeän ja ryhmän mukaan räätälöidyn harjoituksen, toivomusten mukaan asiasisältöä sekä aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

1. Kehon viestien ymmärtäminen ja kehonhoidon lähtökohdat / Tiistai 30.8.
Tulet tietoiseksi siitä, minkälainen on Sinun kehomatkasi, ja missä kohdassa matkaasi kuljet nyt. Mitä kehosi tuntemukset kertovat Sinusta juuri nyt? Miten voit ennaltaehkäistä kipuja syntymästä ja kuinka saat kehittyvät haasteet hoidetuksi jo ennen niiden ilmaantumista?

2. Kivut sekä kireydet, niiden syyt ja keinoja itsehoitoon / Tiistai 6.9.
Tutustumme kivun ja kireyden fyysisiin syihin ja seurauksiin sekä psyykkisiin vaikutuksiin. Ymmärrät, miten voi vaikuttaa kipuihisi/ kireyksiisi niin liikkeellä tai levolla kuin mielen taidoillasikin. Tulet tietoisemmaksi siitä, mikä kehossasi on nyt hyvin ja mitkä voimavarat vievät Sinua eteenpäin kehomatkallasi.

3. Keho-mieliyhteys ja tuon yhteyden hyödyntäminen jokapäiväisessä elämässä / Tiistai 13.9.
Sukellamme syvemmälle kehon ja mielen yhteyteen ja siihen suureen voimaan, jota mielesi kantaa mukanaan. Miten tunteet tuntuvat kehossa? Miten kehon asennot ja tuntemukset vaikuttavat mieleen? Saat monia työkaluja mukaan kurssin jälkeiseen aikaan.

Kurssikerrat: Päivä sopimatta syksylle 2023

Paikka: Oasis Studio, Kerttulinkatu 1a

Hinta: 120 €

Ohjaaja: Fysioterapeutti ja hyvinvointivalmentaja Maria Kaunismäki 

Osta nyt

Tasapainoon! Palauttavaa Hengähdyshetkiä® -harjoittelua

Tervetuloa matkalle kohti tasapainoisempaa arkea ja palautuneempaa minää! Tällä kurssilla tutkimme tasapainon teemaa palautumisen näkökulmasta. Kurssin aikana opit säätelemään energiaasi, etsimään liikkeen ja levon tasapainoa ja löydät keinoja yli- tai alivirittyneen mielen tasapainottamiseksi. Jokaisella kurssikerralla on oma intentio harjoitukseen. Kurssi sisältää Hengähdyshetkiä® -liikeharjoittelua, joka soveltuu aivan kaikille omasta hyvinvoinnista ja palautumisesta kiinnostuneille. Lisäksi teemme yksinkertaisia ja hermostoa tasapainottavia hengitys- ja keskittymisharjoituksia. Liikkeet ovat lempeitä ja rauhallisia. Harjoittelemme myös apuvälineiden käyttöä ja ohjaajan avulla löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon asentoihin ja runsaasti omaan arkeen vietäviä harjoitteita.

Kurssikerrat torstaisin klo 18:45-20:00
14.9: Intro kurssin teemaan ja Hengähdyshetkiä® Tasapainoon -sarjaan
21.9: Liike & lepo – rangan liike
28.9: Liike & lepo – etu- ja takalinja
5.10: Kyljet, rintakehä ja hengitys I
12.10: Kyljet, rintakehä ja hengitys II

EI TUNTIA syyslomaviikolla 19.10

26.10: Hermoston tasapainottaminen

EI TUNTIA 2.11

9.11: Tasapainoon arjessa
16.11: Kurssin päätös – pitkä Hengähdyshetkiä ® Tasapainoon harjoitus

Kurssin hinta 135 €.

Kurssin ohjaa palautumiseen ja psykofyysiseen hyvinvointiin erikoistunut joogaohjaaja, palautumisvalmentaja ja Hengähdyshetkiä ® ohjaaja Emma Uotinen.

Osta tästä

MamaYoga -videopaketti Nro 1

Kurssi sisältää tallenteena viisi 45 minuutin matalan kynnyksen harjoitusta, jotka sopivat sinulle, kun olet saanut synnytyksen jälkeen luvan liikkua.
 
Harjoitus 1: Lannerangan tiedostaminen.
Harjoitus 2: Lannerangan vakaus.
Harjoitus 3: Niska, hartiat ja yläselkä.
Harjoitus 4: FlowYoga
Harjoitus 5: YinYoga
 
Hinta 45 €

Osta nyt

MamaYoga -videopaketti Nro 2

Kurssi sisältää tallenteena viisi 45 minuutin matalan kynnyksen harjoitusta, jotka sopivat sinulle, kun synnytyksestä on kulunut puolisen vuotta.
 
Harjoitus 1: Keskivartalon hallinta ja jalkaterät.
Harjoitus 2: SI-nivelen vakaus, huivi harjoituksen apuna.
Harjoitus 3: Yläselän voima.
Harjoitus 4: FlowYoga
Harjoitus 5: YinYoga

Hinta 45 €

Osta nyt

Osta kurssit myös tästä: