Oasis Studion henkilökunta

 

Hanna Manninen

Hanna on Oasis Pilates & Yoga Oy:n (Oasis ja BASI Pilates Academy) toinen omistaja ja perustaja. Hän ohjaa Oasis Studiolla Power Yogaa, Vinyasa Flow ja Yin Yogaa, Pilates & Stretching tunteja sekä raskausjoogaa. Hanna on valmistunut  RYT500 joogaopettajaksi Villa Mandalasta ja lisäksi hänellä on PilatesHealth ja BASI Pilates ohjaajakoulutus. Hanna on peruskoulutukseltaan FM ja liikunnan aineenopettaja. Oasis Studiossa työskentelyn lisäksi Hanna opettaa anatomiasisältöjä Villa Mandalan 250H sekä 350H joogaopettajakoulutuksessa. Hanna tunnetaan liikunnan arvostettuna ammattilaisena, joka on aina kiinnostunut oppimaan uutta ja jakamaan oppimansa tunneillaan. Hanna opiskelee parhaillaan työn ohessa fysioterapiaa Turun Ammattikorkeakoulussa. Hanna rakastaa tanssimista ja Jane Austen kirjoja/elokuvia.

 

Leena Syrjälä

Leena on Oasis Pilates & Yoga Oy:n (Oasis & BASI Pilates Academy, Turku) toinen omistaja ja perustaja. Hän ohjaa Oasis Studiolla PhysioPilatesta, Flow Yogaa sekä raskaus- ja äitiyspilatestunteja. Leena on kokenut ohjaaja, jolla on työtaustaa mm. liikunnan opettajana, valmentajana sekä personal trainerina. Hän on suorittanut BASI Pilates sekä PhysioPilates ohjaajakoulutuksen sekä Villa Mandalan RYT200 joogaopettajakoulutuksen. Leena on myös KM ja liikunnan aineenopettaja sekä fysioterapeutti. Hänen opetustyylinsä on tarkkaa ja täsmällistä mutta silti reipasta. Leenan mielestä harjoittelussa on tärkeää selventää harjoittelun tarkoitus sekä pyrkiä tekemään liikkeet täsmällisesti mutta silti rennosti. Vapaa-ajallaan Leena lukee dekkareita ja harrastaa maantiepyöräilyä.

 
 

Julius Manninen

Julius Manninen on Oasis Pilates & Yoga Oy:n toimitusjohtaja. Juliuksen tausta on luonnontieteissä, ja sittemmin hän on työskennellyt mm. teollisuustalouden, yrityskehityksen ja kiertotalouden parissa. Julius on tutustunut Oasikseen läheisesti puolisonsa Hanna Mannisen kautta. Jatkossa Juliuksen voi bongata ajoittain vastaanotosta, ja hän toivoo löytävänsä myös aikaa osallistua Oasiksen tunneille useammin. Julius on jo pitkään nauttinut erilaisista joogatyyleistä, ja matka kansainvälisille joogafestivaaleille Intiaan onkin ollut pysäyttävä kokemus. Toisaalta Pilates on Juliukselle tärkeä osa hyvinvointia ja hän on iloinen BASI -organisaation Pilateskoulutuksista, joita Partner Studiomme BASI Pilates Akatemia isännöi.

 

Elina Autio

Elina työskentelee Oasis Pilates & Yoga:n vastaanotossa. Elinalla on paljon kokemusta asiakaspalvelutyöstä, ja lisäksi hänellä on henkilökohtaista kokemusta pilateksesta ja joogasta asiakkaan näkökulmasta. Hän on opiskellut monenlaista hyvinvointiin liittyvää ja valmistunut mm. logoterapeutiksi. Tällä hetkellä Elina opiskelee työnohjaajaksi. Vapaa-aikanaan Elina harrastaa BASI Pilatesta, joogaa sekä käy teatterissa ja keikoilla yhdessä miehensä kanssa.

 
 

Anne Salminen

Anne työskentelee Oasis Pilates & Yoga:n vastaanotossa. Anne on opiskellut Turun yliopistossa pääaineena filosofiaa ja sivuaineena psykologiaa ja sosiologiaa. Hänen innostuksensa joogaan on lähtenyt yliopistoliikunnan kautta Hannan ja Jarin tunneilta. Vapaa-ajallaan Anne käy joogassa ja muilla tunneilla sekä kuntosalilla. Liikunnan vastapainoksi hänen vapaa-aikaansa kuuluu lukeminen ja musiikin kuuntelu. Joogasalin lisäksi Annen lempipaikkoja ovat kirjasto ja Dynamon tanssilattia.

 

Nelli Haapaniemi

Nelli työskentelee BASI Akatemian ja Oasiksen vastaanotossa. Nelli on valmistunut ylioppilaaksi vuoden 2021 keväällä ja viettää tällä hetkellä ensimmäistä välivuottaan. Hän on erityisen kiinnostunut kehon ja mielen hyvinvoinnista ja aikoo pyrkiä Turun yliopistoon psykologian pääaineopiskelijaksi. Vapaa-ajallaan Nelli käy kuntosalilla, joogassa ja pilateksessa sekä viettää paljon aikaa ystäviensä kanssa.

 
 

Jonna Meriläinen

Jonna tekee vuoroja Oasis Studion vastaanotossa arkiaamuissa sekä viikonloppuisin. Ammatiltaan Jonna on koulutettu urheiluhieroja, jolle kaikenlainen kehon ja mielen hyvinvointi on lähellä sydäntä. Fyysisen hierontatyön vastapainona hän treenaa salilla, käy pyörälenkeillä ja nauttii monipuolisesti elämästä perheensä ja ystäviensä kanssa. Lämpö Yin Yoga on Jonnan ehdoton suosikkitunti, sillä sen lempeässä lämmössä saa parhaiten palautettua mielen ja kehon tehdasasetukset.

 

Toiminimiyrittäjät Oasis Studiolla

 
 

Hieroja Harri Niemi

Koulutettu hieroja/urheiluhieroja Harri Niemi tarjoaa hieronta- ja personal training palvelujaan Oasis Studion tiloissa. Harri on hierojan ammatin lisäksi myös kajavaterapeutti, personal trainer sekä ravintovalmentaja. Hän on myös valmistunut Somatic Pilates -ohjaajaksi ja BASI Pilates ohjaajaksi. Harrin tavassa työskennellä niin hierojana kuin muutenkin näkyy ja tuntuu se, että hän katsoo ihmistä aina kokonaisuutena. Harrin mukaan on aina mahdollista oppia uutta ja löytää uusia näkökulmia asioihin ja siksi hän tykkääkin kouluttautua ja opiskella paljon. Vapaa-ajallaan Harri toimii nuorten fysiikkavalmentajana jääkiekon parissa. Hän on päätynyt toimintaan mukaan omien poikiensa kautta ja jäähallit ovat hänelle nykyään kuin toinen koti. Tutustu Harriin lisää www.harrinvalmennus.fi

Vapaita aikoja hierontaan voit kysellä suoraan Harrilta numerosta 044 981 8658.


 

 

Jutta Koli (ent. Kukkonen)

Jutta ohjaa studiollamme Vinyasa Flow ja Yin Yoga -tunteja. Hän on koulutukseltaan sairaanhoitaja, FAF-ryhmäliikuntaohjaaja/personal trainer sekä Villa Mandalasta valmistunut joogaohjaaja (RYT200 ja Yin). Jutta on tehnyt pitkän työuran erittäin suosittuna ryhmäliikuntaohjaajana ja personal trainerina. Jutan ohjaustyyli on jämäkkä ja vaativa. Jos käyt säännöllisesti Jutan tunneilla, voit todella odottaa kuntosi kohenevan. Jutan yksityisohjauksessa on joogannut myös useita ammattilaisurheilijoita. Vapaa-ajallaan Jutta joko harjoittelee itse, harrastaa koiriensa kanssa tai matkustaa maailmalla.

 
 

Jari Karppinen

Jari ohjaa studiollamme Power Yogaa ja Mobility-tunteja. Jari on liikuntalääketieteen maisteri, fysioterapeutti, ryhmäliikuntaohjaaja- ja kouluttaja, personal trainer ja BASI Pilates ohjaaja. Joogaan Jari on perehtynyt mm. J. Brownin koulutuksessa, mutta hänen opetustyylinsä on sekoitus eri kehonpainoharjoittelumetodeja ja joogaa. Jari tunnetaan hänen tinkimättömästä treeniasenteestaan sekä valtavasta ihmiskehoon ja sen toimintaan liittyvästä tietämyksestään. Jari työskentee tällä hetkellä Jyväskylän yliopistossa, mutta on alkujaan kotoisin Kainuusta.

 

Henriikka Konki

Henriikka ohjaa Oasis Studiolla Flow Yogaa. Henriikka lähti omaan harjoitukseen dynaamisia hatha-polkuja pitkin parantamaan kroonista selkävaivaa ja kehittämään itsemyötätuntoa ja mielen tasapainoa. Jooga auttoi Henriikkaa palaamaan lapsenomaisen uteliaisuuden, uuden oppimisen ilon ja rakkauden syntysijoille. Nyt hän opettaa joogaa muille, jotta yhä useampi oppisi luottamaan omaan upeuteensa. Henriikka opettaa vahvistavaa hatha joogaa, itsemyötätuntoa kehittävää lempeää joogaa, leikkisän dynaamista rocket joogaa sekä rauhoittavaa yin joogaa. Hän opettaa joogeja aloittelijoista kokeneisiin suomeksi ja englanniksi sanskrit-lisämausteella.

 
 

Kreeta Ranki

Kreeta ohjaa studiollamme Yin Yogaa. Hänen tunneillaan asanaharjoittelu yhdistyy luontevasti filosofiasisältöihin, sillä onhan Kreeta väitellyt tohtoriksi nimenomaan filosofiasta. Kreeta on opiskellut joogaa mm. Studio Aurajoogan joogaopettajakoulutuksessa, Chi Therapeutics Yin Yoga -koulutuksessa sekä J. Brownin terapeuttisen joogan koulutuksessa täydentäen näin pätevyytensä RYT500 joogaopettajaksi. Tällä hetkellä Kreeta jatkaa opintojaan Svastha Yoga Therapy -joogaterapeutiksi. Kreetan tunneilla harjoitellaan rauhallisesti ja omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Hän pitää erityisen tärkeänä, että harjoitus on aina kivuton. 

 

Kristiina Lindroth

Kristiina ohjaa Oasis Studiolla Pilates & Stretching -tunteja. Kristiina on pohjakoulutukseltaan fysioterapeutti ja pilateskoulutuksen hän on suorittanut Somatic Studiolla vuonna 2011. Kristiina on työskennellyt pitkään tanssijana ja hän toimii tällä hetkellä päätyökseen tanssinopettajana. Kristiinan oma pilatestekniikka hipoo täydellisyyttä, mutta hän ymmärtää hyvin myös aloittelevaa harrastajaa ja osaa fysioterapeutin koulutuksensa takia antaa vaihtoehtoja myös asiakkaille, joilla on liikerajoituksia. Vapaa-ajallaan Kristiina harrastaa mökkeilyä ja laulua.

 
 

Hanna Heinonen

Hanna ohjaa Oasis Studiolla Faskia-kehonhuoltotunteja sekä Singing Bowls rentoutusta. Hän on koulutukseltaan personal trainer, koulutettu hieroja, tanssinohjaaja, toimintaterapeutti sekä BASI Pilatesohjaaja. Hän on helposti lähestyttävä ja energinen ohjaaja, jonka tunneilla on aina aurinkoinen tunnelma. Hanna rakastaa Suomen luontoa ja viettää paljon aikaa mökillä metsässä marjoja poimien ja puusaunaa lämmittäen. Hanna sanoo, että saunan kruunaa virkistävä lammen vesi, joka takaa maittavat yöunet.

 

Jonna Nykänen

Jonna ohjaa studiollamme Hatha & Yin -tuntia. Hän on ohjannut joogaa vuodesta 2015 Turussa monilla eri studioilla. Jonna on rekisteröity joogaopettaja, psykofyysinen hengitysohjaaja ja fysioterapeuttiopiskelija. Jonnan opetuksessa luonnollisen hengityksen ohjaamisen lisäksi näkyvät usein luonnon syklisyys ja vuodenaikojen vaikutukset ja Jonnaa kiinnostaa erityisesti yksilöllisen harjoituksen tukeminen sekä palautuminen. Vapaa-aikana Jonna on todennäköisesti uimassa, tekemässä jotain käsillään tai soittamassa pianoa.

 
 

Sari Hellman

Sari ohjaa Oasis Studiolla Flow Yogaa ja hän on toiminut päätoimisesti joogaohjaajana jo lähes 10 vuotta. Hänen tunneillaan tunnet olosi turvalliseksi ja saat varmasti omalle keholle sopivan harjoituksen. Sari on työskennellyt ikääntyneiden, lasten, aloittelijoiden ja edenneiden kanssa, ammattiurheilijoiden parissa, tropiikissa ja pakkasessa. Sari ohjaa mm. Yin Yogaa, Vinyasa Flowta, Flow Yogaa, Hathaa sekä erilaisia tilanteen ja tarpeen mukaan räätälöityjä tunteja.

Sari tunnetaan lempeän dynaamisesta otteesta ja ihmisläheisyydestä. Sari nauttii liikunnasta, ystävien seurasta, musiikista, ihmisistä oppimisesta, pohtimisesta ja hetkessä elämisestä.

 

Ira Hansen

Ira ohjaa Oasiksessa Hatha Yoga -tunteja. Ira on Villa Mandalasta valmistunut joogaohjaaja (250H) ja lisäksi hän on suorittanut It's Yogan RYT-200 joogaohjaajakoulutuksen. Ira opiskelee parhaillaan BASI Pilates Comprehensive -koulutuksessa sekä Inbodhin Rocket-joogakoulutuksessa. Peruskoulutukseltaan Ira on FM ja työskentelee Turun yliopistossa. Ira rakastaa vesivärimaalausta, pianonsoittoa, lukemista ja matkustamista.

 
 

Marjut Nyholm

Marjut ohjaa Oasis Studiolla Flow Yogaa. Marjut on pitkän linjan joogaopettaja – hän on opettanut joogaa jo peräti 15 vuoden ajan. Marjut on myös täydentänyt ammatillista osaamistaan jatkuvasti, ja tammikuussa 2021 hän valmistui kolmevuotisesta Vijnana Yoga Teacher Training -koulutuksesta (800h). Tunneillaan Marjut haluaa auttaa oppilaita aistimaan läsnäolon; opettaa hengitystietoisuutta ja linjautumista muun muassa Vayu-harjoitusten avulla sekä sisältä käsin harjoitettavan The Seven Vital Principals -periaatteen mukaisesti. Hänen kaunis tapansa puhua luo saliin seesteisen tunnelman. Marjut on lisäksi osallistunut Oasiksen järjestämään BASI pilateskoulutukseen. Vapaa-aikana Marjut nauttii mökillä puuhaamisesta, perhe-elämästä ja lasten kanssa liikkumisesta.

 

Anne-Mari Mikkilä

Anne-Mari ohjaa Oasiksella Yin Tonics ja Barre -tunteja sekä sijaistaa Yin Yogaa ja dynaamisia yoga-tunteja. Vuosia päätoimisena personal trainerina työskentely on tuonut kokemusta niin anatomiasta kuin erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta. Liikunta-alan pohjakoulutuksena on Trainer Lab Personal Trainer lisenssi-koulutus, HiYoga Foundationin RYT200h Ashtanga Vinyasa-pohjainen yoga-opettajakoulutus, Villa Mandalan Yin Tonics 50h sekä kursseja mm. pranayamaan, meditaatioon, energia-anatomiaan ja äänimalja-rentoutukseen liittyen. Anne-Mari on helposti lähestyttävä ja avoin. Hän rakastaa luontoa, auringonlaskuja, matkustamista, puuroreseptien kehittelyä, ystävien seuraa. Kotoa löytyy vino pino keskeneräisiä kirjoja liittyen yogaan, filosofiaan ja psykologiaan.

 
 

Lotta Lähteenmäki

Lotta ohjaa Oasiksessa Hatha & Yin -joogaa, Dance Yoga sekä MamaYoga -kursseja. Lotta tutustui joogaan tanssinopettajaksi opiskellessaan ja on siitä lähtien harjoittanut ja opiskellut joogaa monipuolisesti sekä Suomessa että ulkomailla. RYT200 Joogaopettajaksi hän valmistui 2013 ja on opiskellut lisäksi mm. YinYogaa, Embodied FlowYogaa, AerialYogaa sekä Äitiysjoogaa. Lempeässä ohjauksessaan Lotta painottaa oman kehon kuuntelua, sekä kehon ja mielen kokonaisvaltaista tarkastelua. Tanssi ja musiikki ovat Lotalle äärettömän tärkeitä. Lottaa on usein sanottu jukeboxiksi, sillä hän osaa useiden kappaleiden sanat ulkoa.

 

Sanni Zenger

Sanni ohjaa Oasis Studiolla Pilates & Stretching -tunteja. Hän on pitkän linjan ryhmäliikuntaohjaaja, personal trainer ja koulutettu hieroja. Pilatesmetodin ohjaajaksi Sanni on kouluttautunut Suomen Terveysliikuntainstituutissa. Sannin ohjaustyyli on rauhallinen ja selkeä. Hän ottaa tunneillaan huomioon jokaisen yksilönä omine tavoitteineen ja tarpeineen. Sanni on itse niin kovakuntoinen nainen, että jo pelkästään hänen katsomisensa motivoi treenaamaan tehokkaasti. Vapaa-aikanaan Sanni viettää aikaa taaperoikäisten kaksospoikiensa kanssa.

 
 

Mirka Katajisto

Mirka ohjaa Oasiksessa PhysioPilates tunteja. Hän on koulutukseltaan fysioterapeutti, ja tekee töitä erityisesti äitiys- ja lantionpohjan fysioterapian saralla. Töidensä ohella Mirka opiskelee Turun Yliopistossa terveystieteiden maisteriksi. PhysioPilates -koulutuksen hän on käynyt vuonna 2020. Mirka on lisäksi FasciaMethod ohjaaja ja hyödyntääkin ohjauksessaan runsaasti niin pilateksen oppeja kuin kehon liiketoimintaketjuihin perustuvia harjoitteita. Ohjaajana Mirka on helposti lähestyttävä, tarkka mutta lempeä ja osaa ottaa erinomaisesti huomioon eritasoiset ihmiset. Vapaa-ajan Mirka viettää pitkälti perheensä kanssa, mutta on onnistunut löytämään aikaa myös rakkaalle crossfit -harrastukselle.

 

Ilana Gothoni

Ilana ohjaa Oasiksella Yin joogaa. Ilana on harjoittanut astanga-joogaa reilut 15 vuotta ja sen ohjaamisesta hänellä on kokemusta yli viiden vuoden ajalta. Viime vuosina astangan rinnalle on noussut kiinnostus Yin-joogaan. Siitä suoritettu opettajakoulutus on laajentanut sekä hänen harjoitustaan että  ohjaamistaan. 

Ilana haluaa ohjatessaan rohkaista matollaolijaa kuuntelemaan itseään sekä nauttimaan omasta tekemisestään ja olemisestaan ilman suorittamisen paineita. Hän pyrkii huomioimaan ihmisten erilaiset tarpeet ja kohtaamaan jokaisen mielenkiinnolla, ilolla ja empatialla. Yin -tunneillaan Ilana käyttää usein hyväksi musiikin rentouttavaa voimaa hyödyntämällä omaa erityisosaamistaan ja ammattitaitoaan ammattiviulistina.

 
 

Satu Haikio

Satu ohjaa Oasis Studiolla Flow Yogaa. Hän on valmistunut Villa Mandalasta RYT200 ja Yin joogaopettajaksi. Satu on ammatiltaan sisätautilääkäri ja hän on erikoistunut sen lisäksi gastroenterologiaan eli vatsaelinsairauksiin. Satu on rauhallinen joogaohjaaja, jolle erityisen tärkeää on asanoiden anatomisesti oikeat linjaukset ja turvallinen, kehon yksilölliset rajoitteet ja vahvuudet huomioiva jooga. Musiikki, laulaminen ja luonnossa liikkuminen kuuluvat Sadun vapaa-aikaan.

 

Minna Kallioinen

Minna sijaistaa studiollamme Hatha ja Vinyasa –joogaa. Hän on suorittanut Villa Mandalan 250h joogaopettajakoulutuksen. Minnan joogamatka alkoi jo lähes 15 vuotta sitten astangajoogalla ja dynaamiset joogamuodot ovat edelleen Minnan sydäntä lähellä. Jooga on Minnalle keino ymmärtää ja käsitellä elämän kaaosta. Minnan tavoitteena on välittää joogan kautta lempeyttä omaa mieltä ja kehoa kohtaan, mutta myös sopivasti haastaa itseä sekä saavuttaa onnistumisen kokemuksia, oli se sitten erilaisten asanoiden tai meditaation kautta. Rakkaan sukellusharrastuksen kautta myös pranayama eli hengitysharjoitukset ovat tärkeä osa Minnan joogaharjoitusta. Ammatiltaan Minna on anestesiologian erikoislääkäri, jonka erityisosaamisena on sydän- ja keuhkoleikkausten anestesia.

 
 

Miia Hämäläinen

Miia sijaistaa Oasis studiolla Yin Yogaa sekä Vinyasa Flow ja Yoga Fusion -tunteja. Miia on koulutukseltaan RYT500 joogaopettaja, tanssinohjaaja sekä reikiohjaaja. Hän on opiskellut joogaa kansainvälisesti arvostetuissa joogakouluissa ja ohjannut tunteja jo 15 vuoden ajan. Lisäksi Miia on MM-kultamitalisti modernissa tanssissa sekä saavuttanut SM-kultaa Performing Arts -kilpailuissa. Miian joogatunneilla iloinen tunnelma yhdistyy tarkkaan tekemiseen. Musiikki on Miian tunneilla tärkeässä roolissa ja hän saakin usein kiitosta monipuolisista musiikkivalinnoistaan. Vapaa-ajallaan Miia käy avantouimassa, rentoutuu saunan lämmössä ja nautiskelee hyvästä ruoasta ja viinistä.

 

Marja Elevuori

Marja sijaistaa studiollamme joogatunteja. Hän on koulutukseltaan lääkäri sekä Villa Mandalasta valmistunut RYT200 joogaopettaja. Marjan oma asanatekniikka on loppuun saakka hiottua samoin kuin hänen inspiroivat joogasarjansakin. Hieman perfektionistiksi tunnustautuva Marja on asiakkailleen lempeän jämäkkä ohjaaja. Hän osaa koulutuksensa ja päätyönsä takia ottaa huomioon asiakkaiden mahdolliset erityistarpeet. Marjan suosikkityökaluja ovat moottorisaha, kirves ja kuorimarauta.

 
 

Sumit Singh

Sumit on kotoisin Nepalista. Hänen juurensa ovat hindulaisuuden uskonnossa ja kulttuurissa, jossa hän jo lapsena oppi Bhakti joogan kautta kunnioittamaan kaikkia.
Sumit suoritti Hathajoogaopettajan tutkinnon 2014 ja on sittemmin opiskellut joogaa mm. Vivekananda yliopistossa sekä suorittanut RYT500 pätevyyden Himalayan Yoga Academyssä. Hän on opettanut joogaa täyspäiväisesti vuodesta 2015. Sumit myös laulaa ja soittaa mielellään äänimaljoja ja kitaraa. Hän haluaa auttaa muita mielen, kehon ja sielun harjoituksissa. Sumitin opetuskieli on englanti.

 

Amari Kaura

Amari on kouluttautunut Iyengar-, Hatha- ja Anusara-joogan parissa Swazimaassa, Intiassa ja Perussa matkustaessaan maailmalla tutustuen erilaisiin kulttuuriperintöihin. Hän on opiskellut näyttelijäntyötä, ja työskennellyt kuvataiteen ja valokuvauksen parissa. Tällä hetkellä hän opiskelee teologiaa ja uskonnontutkimusta Helsingin yliopistolla. Amari on myös sertifioitu kaakaoseremonioiden fasilitoija, ja jälleenmyy huippulaadukasta seremoniallista kaakaota Ecuadorista. Taide on hänelle työ, harrastus, psykologinen voimavara, luonnollinen olemisen tapa, sekä tapa liittyä yhteyteen ja ihmisyyteen - ja jooga ylläpitää kykyämme luovuuteen.

 

 
 

Marianna Ylinampa

Marianna ohjaa Oasis Studiolla mm. Flow Yoga tunteja. Marianna on koulutukseltaan liikunnanohjaaja AMK, ryhmäliikuntaohjaaja sekä PersonalTrainer. Marianna on Hi Yogan RYT200 Ashtanga Vinyasa joogaohjaaja. Mariannan ohjaustyyli on rauhallinen, kannustava, ammattitaitoinen ja asiakkaat huomioiva.
Marianna koordinoi päätyössään Turun kaupungilla liikuntapalveluvastaavana lasten ja nuorten soveltavaa liikuntaa.
Marianna harrastaa lisäksi juoksua, kuntosaliharjoittelua ja Milo-koiran kanssa lenkkeilyä.