Oasis Studion henkilökunta

 

Leena Syrjälä

Leena on Oasis Pilates & Yoga Oy:n toinen omistaja ja perustaja sekä sisältöjohtaja. Hän ohjaa studiollamme mm. FlowYogaa, Pilatesta, Reformer-laitepilatesta sekä äitiyspilatestunteja. Leena on kokenut ohjaaja, jolla on työtaustaa mm. liikunnan opettajana, valmentajana sekä personal trainerina. Hän on suorittanut BASI Pilates sekä PhysioPilates ohjaajakoulutuksen sekä Villa Mandalan RYT200 joogaopettajakoulutuksen. Leena on myös KM sekä suorittanut liikunnan aineenopettajan opinnot. Lisäksi Leena on myös valmistunut fysioterapeutiksi Helsingin Metropoliasta keväällä 2020. Hänen opetustyylinsä on tarkkaa ja täsmällistä mutta silti reipasta. Leenan mielestä harjoittelussa on tärkeää selventää harjoittelun tarkoitus ja tavoitteet sekä suorittaa liikkeet täsmällisesti mutta silti rennosti. Vapaa-ajallaan Leena lukee dekkareita ja harrastaa maantiepyöräilyä.

 

Hanna Manninen

Hanna on Oasis Pilates & Yoga Oy:n toinen omistaja ja perustaja. Hän ohjaa studiollamme mm. FlowYogaa, PowerYogaa, Pilatesta, Laitepilatesta sekä raskausjoogatunteja. Hanna on liikunta-alan moniosaaja, joka on työskennellyt alalla 20 vuotta. Hanna on suorittanut Villa Mandalan RYT500 joogaopettajakoulutuksen ja BASI Pilates ja PilatesHealth ohjaajakoulutuksen. Lisäksi Hanna on FM sekä valmistunut liikunnan aineenopettajaksi. Oasis Studiossa työskentelyn lisäksi Hanna opettaa anatomiasisältöjä Villa Mandalan 250H joogaopettajakoulutuksessa. Hanna tunnetaan liikunnan arvostettuna ammattilaisena, joka on aina kiinnostunut oppimaan uutta ja jakamaan oppimansa tunneillaan. Hanna opiskelee parhaillaan fysioterapiaa Turun Ammattikorkeakoulussa. Vapaa-ajallaan Hanna lukee ja viettää aikaa perheensä kanssa.

 
 

Julius Manninen

Julius Manninen on Oasis Pilates & Yoga Oy:n toimitusjohtaja. Juliuksen tausta on luonnontieteissä, ja sittemmin hän on työskennellyt mm. teollisuustalouden, yrityskehityksen ja kiertotalouden parissa. Julius on tutustunut Oasikseen läheisesti puolisonsa Hanna Mannisen kautta. Jatkossa Juliuksen voi bongata ajoittain vastaanotosta, ja hän toivoo löytävänsä myös aikaa osallistua Oasiksen tunneille useammin. Julius on jo pitkään nauttinut erilaisista joogatyyleistä, ja matka kansainvälisille joogafestivaaleille Intiaan onkin ollut pysäyttävä kokemus. Toisaalta Pilates on Juliukselle tärkeä osa hyvinvointia ja hän on iloinen BASI-organisaation Pilates-koulutuksista, joita Oasis jatkossa isännöi.

 

Elina Autio

Elina työskentelee Oasis Pilates & Yoga:n vastaanotossa. Elinalla on paljon kokemusta asiakaspalvelutyöstä, ja lisäksi hänellä on henkilökohtaista kokemusta pilateksesta ja joogasta asiakkaan näkökulmasta. Elina on opiskellut monenlaista hyvinvointiin liittyvää ja valmistunut mm. logoterapeutiksi. Vapaa-aikanaan Elina harrastaa spiraalistabilaatiota, joogaa sekä matkustelee yhdessä miehensä kanssa.

 
 

Anne Salminen

Anne työskentelee Oasis Pilates & Yoga:n vastaanotossa. Anne on opiskellut Turun yliopistossa pääaineena filosofiaa ja sivuaineena psykologiaa ja sosiologiaa. Hänen innostuksensa joogaan on lähtenyt yliopistoliikunnan kautta Hannan ja Jarin tunneilta. Vapaa-ajallaan Anne käy joogassa ja muilla tunneilla sekä kuntosalilla. Liikunnan vastapainoksi hänen vapaa-aikaansa kuuluu lukeminen ja musiikin kuuntelu. Joogasalin lisäksi Annen lempipaikkoja ovat kirjasto ja Dynamon tanssilattia.

 

Jonna Meriläinen

Jonna tekee vuoroja Oasis pilates & yoga:n vastaanotossa arkiaamuissa sekä viikonloppuisin. Ammatiltaan Jonna on koulutettu urheiluhieroja, jolle kaikenlainen kehon ja mielen hyvinvointi on lähellä sydäntä. Fyysisen hierontatyön vastapainona hän treenaa salilla, käy pyörälenkeillä ja nauttii monipuolisesti elämästä perheensä ja ystäviensä kanssa. HotYinYoga on Jonnan ehdoton suosikkitunti, sillä sen lempeässä lämmössä saa parhaiten palautettua mielen ja kehon tehdasasetukset.

 
 

Toiminimiyrittäjät Oasis Studiolla

 

Hieroja Harri Niemi

Koulutettu hieroja/urheiluhieroja Harri Niemi tarjoaa hieronta- ja personal training palvelujaan Oasis Studion tiloissa. Harri on hierojan ammatin lisäksi myös kajavaterapeutti, personal trainer sekä ravintovalmentaja. Hän on myös valmistunut Somatic Pilates -ohjaajaksi syksyllä 2018. Harrin tavassa työskennellä niin hierojana kuin muutenkin näkyy ja tuntuu se, että hän katsoo ihmistä aina kokonaisuutena. Harrin mukaan on aina mahdollista oppia uutta ja löytää uusia näkökulmia asioihin ja siksi hän tykkääkin kouluttautua ja opiskella paljon. Vapaa-ajallaan Harri toimii nuorten fysiikkavalmentajana jääkiekon parissa. Hän on päätynyt toimintaan mukaan omien poikiensa kautta ja jäähallit ovat hänelle nykyään kuin toinen koti. Tutustu Harriin lisää www.harrinvalmennus.fi

Vapaita aikoja hierontaan voit kysellä suoraan Harrilta numerosta 044 981 8658.


 

 
 

Kreeta Ranki

Kreeta ohjaa studiollamme YinYogatunteja ja MamaYoga -kursseja. Hänen tunneillaan asanaharjoittelu yhdistyy luontevasti filosofiasisältöihin, sillä onhan Kreeta väitellyt tohtoriksi nimenomaan filosofiasta. Kreeta on opiskellut joogaa mm. Studio Aurajoogan joogaopettajakoulutuksessa, Chi Therapeutics Yin Yoga -koulutuksessa sekä J. Brownin terapeuttisen joogan koulutuksessa täydentäen näin pätevyytensä RYT500 joogaopettajaksi. Tällä hetkellä Kreeta jatkaa opintojaan Svastha Yoga Therapy -joogaterapeutiksi. Kreetan tunneilla harjoitellaan rauhallisesti ja omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Hän pitää erityisen tärkeänä, että harjoitus on aina kivuton. Kreetalla on 10- ja 7-vuotiaat lapset.

 

Hanna Heinonen

Hanna ohjaa studiollamme Fascial-kehonhuoltotunteja. Hän on koulutukseltaan personal trainer, koulutettu hieroja, tanssinohjaaja sekä FAF:in Fascial ohjaaja. Hanna on myös hiljattain valmistunut toimintaterapeutiksi. Hän on helposti lähestyttävä ja energinen ohjaaja, jonka tunneilla on aina aurinkoinen tunnelma. Hanna rakastaa Suomen luontoa ja viettää paljon aikaa mökillä metsässä marjoja poimien ja puusaunaa lämmittäen. Hanna sanoo, että saunan kruunaa virkistävä lammen vesi, joka takaa maittavat yöunet.

 
 

Jutta Kukkonen

Jutta ohjaa studiollamme VinyasaFlow- sekä ja YinYoga -tunteja. Hän on koulutukseltaan sairaanhoitaja, FAF-ryhmäliikuntaohjaaja/personal trainer sekä Villa Mandalasta valmistunut joogaohjaaja (RYT200 ja Yin). Jutta on tehnyt pitkän työuran erittäin suosittuna ryhmäliikuntaohjaajana ja personal trainerina. Jutan ohjaustyyli on jämäkkä ja vaativa. Jos käyt säännöllisesti Jutan tunneilla, voit todella odottaa kuntosi kohenevan. Jutan yksityisohjauksessa on joogannut myös useita ammattilaisurheilijoita. Vapaa-ajallaan Jutta joko harjoittelee itse, harrastaa koiriensa kanssa tai matkustaa maailmalla.

 

Jari Karppinen

Jari ohjaa studiollamme PowerYogaa sekä Mobility-tunteja. Jari on liikuntalääketieteen maisteri, fysioterapeutti, ryhmäliikuntaohjaaja- ja kouluttaja sekä personal trainer. Joogaan Jari on perehtynyt mm. J. Brownin koulutuksessa, mutta hänen opetustyylinsä on sekoitus eri kehonpainoharjoittelumetodeja ja joogaa. Jari tunnetaan hänen tinkimättömästä treeniasenteestaan sekä valtavasta ihmiskehoon ja sen toimintaan liittyvästä tietämyksestään. Jari työskentee tällä hetkellä Jyväskylän yliopistossa, mutta on alkujaan kotoisin Kainuusta.

 
 

Miia Hämäläinen

Miia ohjaa Oasis studiolla FlowYogaa ja YinYogaa. Miia on koulutukseltaan RYT500 joogaopettaja, tanssinohjaaja sekä reikiohjaaja. Hän on opiskellut joogaa kansainvälisesti arvostetuissa joogakouluissa ja ohjannut tunteja jo 15 vuoden ajan. Lisäksi Miia on MM-kultamitalisti modernissa tanssissa sekä saavuttanut SM-kultaa Performing Arts -kilpailuissa. Miian joogatunneilla iloinen tunnelma yhdistyy tarkkaan tekemiseen. Musiikki on Miian tunneilla tärkeässä roolissa ja hän saakin usein kiitosta monipuolisista musiikkivalinnoistaan. Vapaa-ajallaan Miia käy avantouimassa, rentoutuu saunan lämmössä ja nautiskelee hyvästä ruoasta ja viinistä.

 

Satu Haikio

Satu ohjaa Oasis Studiolla FlowYogaa sekä YinYogaa. Satu on valmistunut joogaopettajaksi Villa Mandalasta (RYT200 ja YinYoga). Satu on ammatiltaan sisätautilääkäri ja hän on erikoistunut gastroenterologiaan eli vatsaelinsairauksiin. Satu on rauhallinen joogaohjaaja, jolle erityisen tärkeää on asanoiden anatomisesti oikeat linjaukset ja turvallinen, kehon yksilölliset rajoitteet ja vahvuudet huomioiva jooga. Musiikki, laulaminen ja luonnossa liikkuminen kuuluvat Sadun vapaa-aikaan.

 
 

Kristiina Lindroth

Kristiina ohjaa Oasis Studiolla matto- ja laitepilatestunteja. Kristiina on pohjakoulutukseltaan fysioterapeutti ja pilateskoulutuksen hän on suorittanut Somatic Studiolla vuonna 2011. Kristiina on työskennellyt pitkään tanssijana ja hän toimii tällä hetkellä päätyökseen tanssinopettajana. Kristiinan oma pilatestekniikka hipoo täydellisyyttä, mutta hän ymmärtää hyvin myös aloittelevaa harrastajaa ja osaa fysioterapeutin koulutuksensa takia antaa vaihtoehtoja myös asiakkaille, joilla on liikerajoituksia. Vapaa-ajallaan Kristiina harrastaa mökkeilyä ja laulua.

 

Henriikka Konki

Aikojen alussa Henriikka lähti omaan harjoitukseen dynaamisia hatha-polkuja pitkin parantamaan kroonista selkävaivaa ja kehittämään itsemyötätuntoa ja mielen tasapainoa. Jooga auttoi Henriikkaa palaamaan lapsenomaisen uteliaisuuden, uuden oppimisen ilon ja rakkauden syntysijoille. Nyt hän opettaa joogaa muille, jotta yhä useampi oppisi luottamaan omaan upeuteensa. Henriikka opettaa vahvistavaa hatha joogaa, itsemyötätuntoa kehittävää lempeää joogaa, leikkisän dynaamista rocket joogaa sekä rauhoittavaa yin joogaa. Hän opettaa joogeja aloittelijoista kokeneisiin suomeksi ja englanniksi sanskrit-lisämausteella.

 
 

Mari Koski

Mari on pitkän linjan ryhmäliikuntaohjaaja, ja viimeiset 10 vuotta opettanut lähinnä pilatesta ja joogaa. Koulutukseltaan Mari on humanististen tieteiden kandidaatti ja FISAF PersonalTrainer. Hän tunnustautuu ikuiseksi opiskelijaksi, joten jatkokouluttautuu edelleen koko ajan. Käytynä on mm. iyengarjoogaopettajakoulutuksia, Yinjoogaopettaja 150h Sebastian Pucellen ja Muriel Burellierin johdolla, Vinyasa Flow, MethodPutkisto ja pilates-ohjaaja sekä mm ravitsemus- ja liikuntalääketiedettä Itä-Suomen yliopistossa. Mari on loputtoman kiinnostunut ihmiskehosta ja entistä enemmän myös -mielestä. Parhaillaan hän opiskelee Suomen PeterHess Akatemiassa äänirentoutusmetodia. Marin ohjaustyylini on vuosien kokemuksen myötä kehittynyt sallivaksi ja kehoa kuuntelevaksi tarkkuutta ja täsmällisyyttä kuitenkaan unohtamatta.

 

Erna Kasterinne

Erna ohjaa studiollamme Hatha & YinYoga -tunteja. Erna on pitkän linjan joogaopettaja ja valmistunut joogaohjaajaksi (RYT200 ja Yin Yoga) Villa Mandalasta. Lisäksi hänen taustaltaan löytyy niin fysioterapeutin, vyöhyketerapeutin kuin hyvinvointivalmentajankin pätevyys. Nämä taidot kulkevat luonnollisesti mukana Ernan tunneilla. Myös Ernan selkeä ohjaus ja lempeä läsnäolo tuovat hänen tunneilleen aivan omanlaisensa tunnelman, joka todellakin on kokemisen arvoinen. Kaunis musiikki saa Ernan pysähtymään elämän ja arjen pieniin hetkiin, jolloin on mahdollista aistia ympäristöään aivan uudella tavalla.

 
 

Marja Elevuori

Marja ohjaa studiollamme FlowYoga tunteja. Hän on koulutukseltaan lääkäri sekä Villa Mandalasta valmistunut RYT200 joogaopettaja. Marjan oma asanatekniikka on loppuun saakka hiottua samoin kuin hänen inspiroivat joogasarjansakin. Hieman perfektionistiksi tunnustautuva Marja on asiakkailleen lempeän jämäkkä ohjaaja. Hän osaa koulutuksensa ja päätyönsä takia ottaa huomioon asiakkaiden mahdolliset erityistarpeet. Marjan suosikkityökaluja ovat moottorisaha, kirves ja kuorimarauta.

 

Lotta Lähteenmäki - Äitiyslomalla

Lotta ohjaa Oasiksessa Joogan perusteet -kurssia ja sijaistaa Flow- ja YinYoga tunteja. Lotta tutustui joogaan tanssinopettajaksi opiskellessaan ja on siitä lähtien harjoittanut ja opiskellut joogaa monipuolisesti sekä Suomessa että ulkomailla. RYT200 Joogaopettajaksi hän valmistui 2013 ja on opiskellut lisäksi mm. YinYogaa, Embodied FlowYogaa, AerialYogaa sekä Äitiysjoogaa. Lempeässä ohjauksessaan Lotta painottaa oman kehon kuuntelua, sekä kehon ja mielen kokonaisvaltaista tarkastelua. Tanssi ja musiikki ovat Lotalle äärettömän tärkeitä. Lottaa on usein sanottu jukeboxiksi, sillä hän osaa useiden kappaleiden sanat ulkoa.

 
 

Riia Salo - Äitiyslomalla

Riia ohjaa studiollamme Pilatesta ja Somatic Stretching -tunteja. Hän on kokenut ohjaaja, joka on käynyt arvostetun Somatic Pilates –ohjaajakoulutuksen. Lisäksi Riia on kasvatustieteen maisteri ja FAF personal trainer. Riian ohjaustyyli on selkeä ja rauhallinen. Tunneilla hän huomio yksilöllisesti kaikki asiakkaat avustaen ja antaen henkilökohtaista palautetta. Harjoittelussa Riia pitää tärkeänä oman kehon tuntemuksen paranemista. Yksi ohjaajana toimimisen palkitsevimmista asioista Riian mielestä onkin se, että asiakkaat oppivat uusia oivalluksia omasta kehostaan. Vapaa-aikansa Riia viettää perheensä ja pienen tyttärensä kanssa.

 

Sanni Zenger -Äitiyslomalla

Sanni ohjaa studiollamme pilatestunteja. Hän on pitkän linjan ryhmäliikuntaohjaaja, personal trainer ja koulutettu hieroja. Pilatesmetodin ohjaajaksi Sanni on kouluttautunut Suomen Terveysliikuntainstituutissa. Sannin ohjaustyyli on rauhallinen ja selkeä. Hän ottaa tunneillaan huomioon jokaisen yksilönä omine tavoitteineen ja tarpeineen. Sanni on itse niin kovakuntoinen nainen, että jo pelkästään hänen katsomisensa motivoi treenaamaan tehokkaasti. Vapaa-aikanaan Sanni ulkoilee paljon koiransa kanssa.