Oasis Studion henkilökunta

 

Leena Syrjälä

Leena on Oasis Pilates & Yoga Oy:n toinen omistaja ja perustaja sekä sisältöjohtaja. Hän ohjaa studiollamme mm. FlowYogaa, Pilatesta, Reformer-laitepilatesta sekä äitiyspilatestunteja. Leena on kokenut ohjaaja, jolla on työtaustaa mm. liikunnan opettajana, valmentajana sekä personal trainerina. Hän on suorittanut BASI Pilates sekä PhysioPilates ohjaajakoulutuksen sekä Villa Mandalan RYT200 joogaopettajakoulutuksen. Leena on myös KM sekä suorittanut liikunnan aineenopettajan opinnot. Lisäksi Leena on myös valmistunut fysioterapeutiksi Helsingin Metropoliasta keväällä 2020. Hänen opetustyylinsä on tarkkaa ja täsmällistä mutta silti reipasta. Leenan mielestä harjoittelussa on tärkeää selventää harjoittelun tarkoitus ja tavoitteet sekä suorittaa liikkeet täsmällisesti mutta silti rennosti. Vapaa-ajallaan Leena lukee dekkareita ja harrastaa maantiepyöräilyä.

 

Hanna Manninen

Hanna on Oasis Pilates & Yoga Oy:n toinen omistaja ja perustaja. Hän ohjaa studiollamme mm. FlowYogaa, PowerYogaa, Pilatesta, Laitepilatesta sekä raskausjoogatunteja. Hanna on liikunta-alan moniosaaja, joka on työskennellyt alalla 20 vuotta. Hanna on suorittanut Villa Mandalan RYT500 joogaopettajakoulutuksen ja BASI Pilates ja PilatesHealth ohjaajakoulutuksen. Lisäksi Hanna on FM sekä valmistunut liikunnan aineenopettajaksi. Oasis Studiossa työskentelyn lisäksi Hanna opettaa anatomiasisältöjä Villa Mandalan 250H joogaopettajakoulutuksessa. Hanna tunnetaan liikunnan arvostettuna ammattilaisena, joka on aina kiinnostunut oppimaan uutta ja jakamaan oppimansa tunneillaan. Hanna opiskelee parhaillaan fysioterapiaa Turun Ammattikorkeakoulussa. Vapaa-ajallaan Hanna käy kuntosalilla ja viettää aikaa perheensä kanssa. Hanna rakastaa tanssimista ja Jane Austen kirjoja/elokuvia.

 
 

Julius Manninen

Julius Manninen on Oasis Pilates & Yoga Oy:n toimitusjohtaja. Juliuksen tausta on luonnontieteissä, ja sittemmin hän on työskennellyt mm. teollisuustalouden, yrityskehityksen ja kiertotalouden parissa. Julius on tutustunut Oasikseen läheisesti puolisonsa Hanna Mannisen kautta. Jatkossa Juliuksen voi bongata ajoittain vastaanotosta, ja hän toivoo löytävänsä myös aikaa osallistua Oasiksen tunneille useammin. Julius on jo pitkään nauttinut erilaisista joogatyyleistä, ja matka kansainvälisille joogafestivaaleille Intiaan onkin ollut pysäyttävä kokemus. Toisaalta Pilates on Juliukselle tärkeä osa hyvinvointia ja hän on iloinen BASI-organisaation Pilates-koulutuksista, joita Oasis jatkossa isännöi.

 

Elina Autio

Elina työskentelee Oasis Pilates & Yoga:n vastaanotossa. Elinalla on paljon kokemusta asiakaspalvelutyöstä, ja lisäksi hänellä on henkilökohtaista kokemusta pilateksesta ja joogasta asiakkaan näkökulmasta. Hän on opiskellut monenlaista hyvinvointiin liittyvää ja valmistunut mm. logoterapeutiksi. Tällä hetkellä Elina opiskelee työnohjaajaksi. Vapaa-aikanaan Elina harrastaa BASI Pilatesta, joogaa sekä käy teatterissa ja keikoilla yhdessä miehensä kanssa.

 
 

Anne Salminen

Anne työskentelee Oasis Pilates & Yoga:n vastaanotossa. Anne on opiskellut Turun yliopistossa pääaineena filosofiaa ja sivuaineena psykologiaa ja sosiologiaa. Hänen innostuksensa joogaan on lähtenyt yliopistoliikunnan kautta Hannan ja Jarin tunneilta. Vapaa-ajallaan Anne käy joogassa ja muilla tunneilla sekä kuntosalilla. Liikunnan vastapainoksi hänen vapaa-aikaansa kuuluu lukeminen ja musiikin kuuntelu. Joogasalin lisäksi Annen lempipaikkoja ovat kirjasto ja Dynamon tanssilattia.

 

Jonna Meriläinen

Jonna tekee vuoroja Oasis pilates & yoga:n vastaanotossa arkiaamuissa sekä viikonloppuisin. Ammatiltaan Jonna on koulutettu urheiluhieroja, jolle kaikenlainen kehon ja mielen hyvinvointi on lähellä sydäntä. Fyysisen hierontatyön vastapainona hän treenaa salilla, käy pyörälenkeillä ja nauttii monipuolisesti elämästä perheensä ja ystäviensä kanssa. HotYinYoga on Jonnan ehdoton suosikkitunti, sillä sen lempeässä lämmössä saa parhaiten palautettua mielen ja kehon tehdasasetukset.

 
 

Toiminimiyrittäjät Oasis Studiolla

 

Hieroja Harri Niemi

Koulutettu hieroja/urheiluhieroja Harri Niemi tarjoaa hieronta- ja personal training palvelujaan Oasis Studion tiloissa. Harri on hierojan ammatin lisäksi myös kajavaterapeutti, personal trainer sekä ravintovalmentaja. Hän on myös valmistunut Somatic Pilates -ohjaajaksi syksyllä 2018. Harrin tavassa työskennellä niin hierojana kuin muutenkin näkyy ja tuntuu se, että hän katsoo ihmistä aina kokonaisuutena. Harrin mukaan on aina mahdollista oppia uutta ja löytää uusia näkökulmia asioihin ja siksi hän tykkääkin kouluttautua ja opiskella paljon. Vapaa-ajallaan Harri toimii nuorten fysiikkavalmentajana jääkiekon parissa. Hän on päätynyt toimintaan mukaan omien poikiensa kautta ja jäähallit ovat hänelle nykyään kuin toinen koti. Tutustu Harriin lisää www.harrinvalmennus.fi

Vapaita aikoja hierontaan voit kysellä suoraan Harrilta numerosta 044 981 8658.


 

 
 

Hanna Heinonen

Hanna ohjaa studiollamme Faskia-kehonhuoltotunteja sekä Reformer Laitepilatesta. Hän on koulutukseltaan personal trainer, koulutettu hieroja, tanssinohjaaja, toimintaterapeutti sekä BASI Pilatesohjaaja. Hän on helposti lähestyttävä ja energinen ohjaaja, jonka tunneilla on aina aurinkoinen tunnelma. Hanna rakastaa Suomen luontoa ja viettää paljon aikaa mökillä metsässä marjoja poimien ja puusaunaa lämmittäen. Hanna sanoo, että saunan kruunaa virkistävä lammen vesi, joka takaa maittavat yöunet.

 

Jutta Kukkonen

Jutta ohjaa studiollamme VinyasaFlow-, 26 Asanaa sekä ja YinYoga -tunteja. Hän on koulutukseltaan sairaanhoitaja, FAF-ryhmäliikuntaohjaaja/personal trainer sekä Villa Mandalasta valmistunut joogaohjaaja (RYT200 ja Yin). Jutta on tehnyt pitkän työuran erittäin suosittuna ryhmäliikuntaohjaajana ja personal trainerina. Jutan ohjaustyyli on jämäkkä ja vaativa. Jos käyt säännöllisesti Jutan tunneilla, voit todella odottaa kuntosi kohenevan. Jutan yksityisohjauksessa on joogannut myös useita ammattilaisurheilijoita. Vapaa-ajallaan Jutta joko harjoittelee itse, harrastaa koiriensa kanssa tai matkustaa maailmalla.

 
 

Jari Karppinen

Jari ohjaa studiollamme PowerYogaa, Mobility-tunteja sekä Reformer Laitepilatesta. Jari on liikuntalääketieteen maisteri, fysioterapeutti, ryhmäliikuntaohjaaja- ja kouluttaja sekä personal trainer. Joogaan Jari on perehtynyt mm. J. Brownin koulutuksessa, mutta hänen opetustyylinsä on sekoitus eri kehonpainoharjoittelumetodeja ja joogaa. Jari tunnetaan hänen tinkimättömästä treeniasenteestaan sekä valtavasta ihmiskehoon ja sen toimintaan liittyvästä tietämyksestään. Jari työskentee tällä hetkellä Jyväskylän yliopistossa, mutta on alkujaan kotoisin Kainuusta.

 

Miia Hämäläinen

Miia ohjaa Oasis studiolla FlowYogaa ja YinYogaa. Miia on koulutukseltaan RYT500 joogaopettaja, tanssinohjaaja sekä reikiohjaaja. Hän on opiskellut joogaa kansainvälisesti arvostetuissa joogakouluissa ja ohjannut tunteja jo 15 vuoden ajan. Lisäksi Miia on MM-kultamitalisti modernissa tanssissa sekä saavuttanut SM-kultaa Performing Arts -kilpailuissa. Miian joogatunneilla iloinen tunnelma yhdistyy tarkkaan tekemiseen. Musiikki on Miian tunneilla tärkeässä roolissa ja hän saakin usein kiitosta monipuolisista musiikkivalinnoistaan. Vapaa-ajallaan Miia käy avantouimassa, rentoutuu saunan lämmössä ja nautiskelee hyvästä ruoasta ja viinistä.

 
 

Kreeta Ranki

Kreeta ohjaa studiollamme YinYogatunteja ja MamaYoga -kursseja. Hänen tunneillaan asanaharjoittelu yhdistyy luontevasti filosofiasisältöihin, sillä onhan Kreeta väitellyt tohtoriksi nimenomaan filosofiasta. Kreeta on opiskellut joogaa mm. Studio Aurajoogan joogaopettajakoulutuksessa, Chi Therapeutics Yin Yoga -koulutuksessa sekä J. Brownin terapeuttisen joogan koulutuksessa täydentäen näin pätevyytensä RYT500 joogaopettajaksi. Tällä hetkellä Kreeta jatkaa opintojaan Svastha Yoga Therapy -joogaterapeutiksi. Kreetan tunneilla harjoitellaan rauhallisesti ja omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Hän pitää erityisen tärkeänä, että harjoitus on aina kivuton. Kreetalla on 13- ja 10-vuotiaat lapset.

 

Kristiina Lindroth

Kristiina ohjaa Oasis Studiolla matto- ja laitepilatestunteja. Kristiina on pohjakoulutukseltaan fysioterapeutti ja pilateskoulutuksen hän on suorittanut Somatic Studiolla vuonna 2011. Kristiina on työskennellyt pitkään tanssijana ja hän toimii tällä hetkellä päätyökseen tanssinopettajana. Kristiinan oma pilatestekniikka hipoo täydellisyyttä, mutta hän ymmärtää hyvin myös aloittelevaa harrastajaa ja osaa fysioterapeutin koulutuksensa takia antaa vaihtoehtoja myös asiakkaille, joilla on liikerajoituksia. Vapaa-ajallaan Kristiina harrastaa mökkeilyä ja laulua.

 
 

Henriikka Konki

Henriikka ohjaa Oasis Studiolla FlowYogaa ja Rocket Yogaa. Henriikka lähti omaan harjoitukseen dynaamisia hatha-polkuja pitkin parantamaan kroonista selkävaivaa ja kehittämään itsemyötätuntoa ja mielen tasapainoa. Jooga auttoi Henriikkaa palaamaan lapsenomaisen uteliaisuuden, uuden oppimisen ilon ja rakkauden syntysijoille. Nyt hän opettaa joogaa muille, jotta yhä useampi oppisi luottamaan omaan upeuteensa. Henriikka opettaa vahvistavaa hatha joogaa, itsemyötätuntoa kehittävää lempeää joogaa, leikkisän dynaamista rocket joogaa sekä rauhoittavaa yin joogaa. Hän opettaa joogeja aloittelijoista kokeneisiin suomeksi ja englanniksi sanskrit-lisämausteella.

 

Jonna Nykänen

Jonna ohjaa studiollamme Hatha & Yin -tuntia. Hän on ohjannut joogaa vuodesta 2015 Turussa monilla eri studioilla. Jonna on rekisteröity joogaopettaja, psykofyysinen hengitysohjaaja ja fysioterapeuttiopiskelija. Jonnan opetuksessa luonnollisen hengityksen ohjaamisen lisäksi näkyvät usein luonnon syklisyys ja vuodenaikojen vaikutukset ja Jonnaa kiinnostaa erityisesti yksilöllisen harjoituksen tukeminen sekä palautuminen. Vapaa-aikana Jonna on todennäköisesti uimassa, tekemässä jotain käsillään tai soittamassa pianoa.

 
 

Sari Hellman

Sari ohjaa Oasis Studiolla FlowYogaa ja hän on toiminut päätoimisesti joogaohjaajana jo lähes 10 vuotta. Hänen tunneillaan tunnet olosi turvalliseksi ja saat varmasti omalle keholle sopivan harjoituksen. Sari on työskennellyt ikääntyneiden, lasten, aloittelijoiden ja edenneiden kanssa, ammattiurheilijoiden parissa, tropiikissa ja pakkasessa. Sari ohjaa mm. YinYogaa, VinyasaFlowta, FlowYogaa, Hathaa sekä erilaisia tilanteen ja tarpeen mukaan räätälöityjä tunteja.

Sari tunnetaan lempeän dynaamisesta otteesta ja ihmisläheisyydestä. Sari nauttii liikunnasta, ystävien seurasta, musiikista, ihmisistä oppimisesta, pohtimisesta ja hetkessä elämisestä.

 

Minna Karesluoto

Minna on tanssitekniikan, liikeilmaisun, kehonhuollon ja taidekasvatuksen moniosaaja. Hän on koulutukseltaan tanssitaiteen maisteri ja tanssipedagogi. Lisäksi Minna on opiskellut BASI Pilates ja PilatesHealth ohjaajaksi. Minnaa kiinnostaa kaikenlaiset kehomielitekniikat, liikkeen vaikutukset mieleen ja kehon vaikutukset mieleen. Pilates tarjoaa loputtomat mahdollisuudet kokonaisvaltaisen kehollisuuden tutkimiseen ja kokeilemiseen, omasta kehollisuudesta iloitsemiseen ja omien heikkouksien hyväksymiseen. Oman ja toisen kehon havainnoiminen ja kohtaaminen aidosti sekä hyväksyvästi on elämänpituinen matka.

 
 

Ira Hansen

Ira ohjaa Oasiksessa BASI Reformer Laitepilatesta. Ira on RYT-200 joogaohjaaja (It’s Yoga) ja käy parhaillaan Villa Mandalan joogaohjaajakoulutusta, BASI Pilates Comprehensive -koulutusta sekä Inbodhin Rocket-joogakoulutusta. Koulutukseltaan Ira on FM ja työskentelee Turun yliopistossa. Ira rakastaa vesivärimaalausta, pianonsoittoa, lukemista ja matkustamista.

 

Tiina Vähäkangas

Tiina ohjaa sunnuntain myöhäisillan yin-tunnit. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus erilaisten joogatuntien ohjaamisesta. Yin joogaa hän on opiskellut mm. Joe Barnettin johdolla. Ohjaajana Tiina kokee vahvuudekseen ohjaustilanteessa läsnäolon ja ryhmäläisten huomioimisen. Tähän hän on harjaantunut toimittuaan jo yli 30 vuotta yläkoulun opettajana.

Tiinalla on sekä joogaopettajan (SJL) että mindfulnessohjaajan koulutus, mistä hän kokee olevan hyötyä yin-tuntien ohjaamisessa. Hän ei niinkään puhu meridiaaneista, vaan enemmän mielen ja kehon yhteydestä, mihin hän on perehtynyt lyhytterapeuttikoulutuksessaan.
Tiinan mielestä joogassa on hienoa, että jokainen voi ottaa siitä itselleen sen, mikä juuri sillä hetkellä puhuttelee. Tiina toive on, että saisi asiakkaan siirtämään joogaoppeja salista arkeen.

 
 

Marjut Nyholm

Marjut on pitkän linjan joogaopettaja – hän on opettanut joogaa jo peräti 15 vuoden ajan. Marjut on myös täydentänyt ammatillista osaamistaan jatkuvasti, ja tammikuussa 2021 hän valmistui kolmevuotisesta Vijnana Yoga Teacher Training -koulutuksesta (800h). Tunneillaan Marjut haluaa auttaa oppilaita aistimaan läsnäolon; opettaa hengitystietoisuutta ja linjautumista muun muassa Vayu-harjoitusten avulla sekä sisältä käsin harjoitettavan The Seven Vital Principals -periaatteen mukaisesti. Hänen kaunis tapansa puhua luo saliin seesteisen tunnelman. Marjut on lisäksi osallistunut Oasiksen järjestämään BASI pilateskoulutukseen. Vapaa-aikana Marjut nauttii mökillä puuhaamisesta, perhe-elämästä ja lasten kanssa liikkumisesta.

 

Anne-Mari Mikkilä

Anne-Mari ohjaa Oasiksella Yin Tonics ja Barre -tunteja sekä sijaistaa Yin Yogaa ja dynaamisia yoga-tunteja. Vuosia päätoimisena personal trainerina työskentely on tuonut kokemusta niin anatomiasta kuin erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta. Liikunta-alan pohjakoulutuksena on Trainer Lab Personal Trainer lisenssi-koulutus, HiYoga Foundationin RYT200h Ashtanga Vinyasa-pohjainen yoga-opettajakoulutus, Villa Mandalan Yin Tonics 50h sekä kursseja mm. pranayamaan, meditaatioon, energia-anatomiaan ja äänimalja-rentoutukseen liittyen. Anne-Mari on helposti lähestyttävä ja avoin. Hän rakastaa luontoa, auringonlaskuja, matkustamista, puuroreseptien kehittelyä, ystävien seuraa. Kotoa löytyy vino pino keskeneräisiä kirjoja liittyen yogaan, filosofiaan ja psykologiaan.

 
 

Lotta Lähteenmäki

Lotta ohjaa Oasiksessa Joogan perusteet -kurssia ja sijaistaa Flow- ja YinYoga tunteja. Lotta tutustui joogaan tanssinopettajaksi opiskellessaan ja on siitä lähtien harjoittanut ja opiskellut joogaa monipuolisesti sekä Suomessa että ulkomailla. RYT200 Joogaopettajaksi hän valmistui 2013 ja on opiskellut lisäksi mm. YinYogaa, Embodied FlowYogaa, AerialYogaa sekä Äitiysjoogaa. Lempeässä ohjauksessaan Lotta painottaa oman kehon kuuntelua, sekä kehon ja mielen kokonaisvaltaista tarkastelua. Tanssi ja musiikki ovat Lotalle äärettömän tärkeitä. Lottaa on usein sanottu jukeboxiksi, sillä hän osaa useiden kappaleiden sanat ulkoa.

 

Eva Diaz Bethencourt - Classes in English

Eva is Hatha & Vinyasa Yoga Teacher, she did her 200h RYT training in Gayatri School of Yoga. Her classes follow a traditional structure, which combines the physical practice with the spiritual and philosophical aspects of Yoga, including mantras, meditation, pranayama and the practice of asanas. Her classes are focused in aligning our body, relaxing our mind and rejuvenating our soul. At Oasis she will be teaching Yin Yoga, a style that will help you to turn inward and tune both with your mind and the physical sensations in your body, while strengthening and lengthening your cognitive tissue and connecting and deepening your breath. Eva guides the Yoga practice in a careful and gentle way, focusing on adjusting and aligning each asana or posture, then building and evolving from there. In her free time, she loves been surrounded by nature, hiking and going on adventures, as well as writing poetry, traveling and getting to know different cultures and ways of living.

 
 

Sanni Zenger

Sanni ohjaa studiollamme pilatestunteja. Hän on pitkän linjan ryhmäliikuntaohjaaja, personal trainer ja koulutettu hieroja. Pilatesmetodin ohjaajaksi Sanni on kouluttautunut Suomen Terveysliikuntainstituutissa. Sannin ohjaustyyli on rauhallinen ja selkeä. Hän ottaa tunneillaan huomioon jokaisen yksilönä omine tavoitteineen ja tarpeineen. Sanni on itse niin kovakuntoinen nainen, että jo pelkästään hänen katsomisensa motivoi treenaamaan tehokkaasti. Vapaa-aikanaan Sanni viettää aikaa taaperoikäisten kaksospoikiensa kanssa.

 

Marja Elevuori

Marja ohjaa studiollamme FlowYoga tunteja. Hän on koulutukseltaan lääkäri sekä Villa Mandalasta valmistunut RYT200 joogaopettaja. Marjan oma asanatekniikka on loppuun saakka hiottua samoin kuin hänen inspiroivat joogasarjansakin. Hieman perfektionistiksi tunnustautuva Marja on asiakkailleen lempeän jämäkkä ohjaaja. Hän osaa koulutuksensa ja päätyönsä takia ottaa huomioon asiakkaiden mahdolliset erityistarpeet. Marjan suosikkityökaluja ovat moottorisaha, kirves ja kuorimarauta.

 
 

Satu Haikio - Ei ohjaa tunteja syksyllä 2021

Satu ohjaa Oasis Studiolla FlowYogaa sekä YinYogaa. Satu on valmistunut joogaopettajaksi Villa Mandalasta (RYT200 ja YinYoga). Satu on ammatiltaan sisätautilääkäri ja hän on erikoistunut gastroenterologiaan eli vatsaelinsairauksiin. Satu on rauhallinen joogaohjaaja, jolle erityisen tärkeää on asanoiden anatomisesti oikeat linjaukset ja turvallinen, kehon yksilölliset rajoitteet ja vahvuudet huomioiva jooga. Musiikki, laulaminen ja luonnossa liikkuminen kuuluvat Sadun vapaa-aikaan.