Oasis Studion henkilökunta

 

Hanna Manninen

Hanna on Oasis Pilates & Yoga Oy:n toimitusjohtaja. Hän ohjaa studiollamme mm. FlowYogaa, PowerYogaa, Pilatesta, Reformer laitepilatesta sekä raskausjoogatunteja. Hanna on liikunta-alan moniosaaja, joka on työskennellyt alalla yli 15 vuotta. Hanna on suorittanut Villa Mandalan RYT500 joogaopettajakoulutuksen ja PilatesHealth ohjaajakoulutuksen. Lisäksi Hanna on FM sekä valmistunut liikunnan aineenopettajaksi. Oasis Studiossa työskentelyn lisäksi Hanna opettaa anatomiasisältöjä Villa Mandalan RYT200 joogaopettajakoulutuksessa. Hanna tunnetaan liikunnan arvostettuna ammattilaisena, joka on aina kiinnostunut oppimaan uutta ja jakamaan oppimansa tunneillaan. Hanna rakastaa Jane Austenin kirjoja/elokuvia ja tanssimista.

 

Leena Syrjälä

Leena on Oasis Pilates & Yoga Oy:n sisältöjohtaja. Hän ohjaa studiollamme mm. FlowYogaa, Pilatesta, Reformer-laitepilatesta sekä äitiyspilatestunteja. Leena on kokenut ohjaaja, jolla on työtaustaa mm. liikunnan opettajana, valmentajana sekä personal trainerina. Hän on suorittanut PilatesHealth/PhysioPilates ohjaajakoulutuksen sekä Villa Mandalan RYT200 joogaopettajakoulutuksen. Leena on myös KM sekä suorittanut liikunnan aineenopettajan opinnot. Lisäksi Leena on fysioterapiaopiskelija Helsingin Metropoliassa. Hänen opetustyylinsä on tarkkaa ja täsmällistä mutta silti reipasta. Leenan mielestä harjoittelussa on tärkeää selventää harjoittelun tarkoitus ja tavoitteet sekä suorittaa liikkeet täsmällisesti mutta silti rennosti. Vapaa-ajallaan Leena lukee dekkareita ja harrastaa maantiepyöräilyä.

 
 

Elina Autio

Elina työskentelee Oasis Pilates & Yoga:n vastaanotossa. Elinalla on paljon kokemusta asiakaspalvelutyöstä, ja lisäksi hänellä on henkilökohtaista kokemusta pilateksesta ja joogasta asiakkaan näkökulmasta. Elina on opiskellut monenlaista hyvinvointiin liittyvää ja valmistunut mm. logoterapeutiksi. Vapaa-aikanaan Elina harrastaa pilatesta ja joogaa, käy laulutunneilla sekä matkustelee yhdessä miehensä kanssa.

 

Jonna Meriläinen

Jonna tekee vuoroja Oasis pilates & yoga:n vastaanotossa arki-illoissa sekä viikonloppuisin. Ammatiltaan Jonna on koulutettu urheiluhieroja, jolle kaikenlainen kehon ja mielen hyvinvointi on lähellä sydäntä. Fyysisen hierontatyön vastapainona hän treenaa salilla, käy pyörälenkeillä ja nauttii monipuolisesti elämästä perheensä ja ystäviensä kanssa. HotYinYoga on Jonnan ehdoton suosikkitunti, sillä sen lempeässä lämmössä saa parhaiten palautettua mielen ja kehon tehdasasetukset.

 
 

Hieroja Harri Niemi

Koulutettu hieroja/urheiluhieroja Harri Niemi työskentelee Oasis Studion tiloissa. Harri on hierojan ammatin lisäksi myös kajavaterapeutti, personal trainer sekä ravintovalmentaja. Hän on myös valmistunut Somatic Pilates -ohjaajaksi syksyllä 2018. Harrin tavassa työskennellä niin hierojana kuin muutenkin näkyy ja tuntuu se, että hän katsoo ihmistä aina kokonaisuutena. Harrin mukaan on aina mahdollista oppia uutta ja löytää uusia näkökulmia asioihin ja siksi hän tykkääkin kouluttautua ja opiskella paljon. Vapaa-ajallaan Harri toimii nuorten fysiikkavalmentajana jääkiekon parissa. Hän on päätynyt toimintaan mukaan omien poikiensa kautta ja jäähallit ovat hänelle nykyään kuin toinen koti. Tutustu Harriin lisää www.harrinvalmennus.fi

Vapaita aikoja hierontaan voit kysellä suoraan Harrilta numerosta 044 981 8658.


 

 

Mervi Yrjälä

Mervi ohjaa studiollamme PhysioPilatesta. Mervillä on monipuolinen liikunta-/urheilutausta ja hän on aiemmin ohjannut myös erilaisia ryhmäliikuntatunteja. Pääsääntöisesti Mervi toimii tällä hetkellä fysioterapeuttina, jonka lisäksi hän on kouluttautunut Personal Traineriksi. PhysioPilates ohjaajaksi Mervi on opiskellut Suomen Terveysliikuntainstituutissa. Mervin tunneilla pääset nauttimaan erittäin asiantuntevasta ohjauksesta, jonka kautta kehon rakenne ja toiminta tulevat varmasti tutuiksi. Jokaisen treenaajan erityistarpeet huomioidaan Mervin tunneilla ja löydetään sitä kautta yksilölliset suoritustavat. Mervi nauttii ulkoilusta ja lenkkeilystä erityisesti koiriensa kanssa, jotka pitävät hänet aktiivisena säässä kuin säässä.

 
 

Kreeta Ranki

Kreeta ohjaa studiollamme YinYogatunteja sekä Meditaatio- ja MamaYoga -kursseja. Hänen tunneillaan asanaharjoittelu yhdistyy luontevasti filosofiasisältöihin, sillä onhan Kreeta väitellyt tohtoriksi nimenomaan filosofiasta. Kreeta on opiskellut joogaa mm. Studio Aurajoogan joogaopettajakoulutuksessa, Chi Therapeutics Yin Yoga -koulutuksessa sekä J. Brownin terapeuttisen joogan koulutuksessa täydentäen näin pätevyytensä RYT500 joogaopettajaksi. Tällä hetkellä Kreeta jatkaa opintojaan Svastha Yoga Therapy -joogaterapeutiksi. Kreetan tunneilla harjoitellaan rauhallisesti ja omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Hän pitää erityisen tärkeänä, että harjoitus on aina kivuton. Kreetalla on 10- ja 7-vuotiaat lapset.

 

Anu Granberg

Anu ohjaa studiollamme pilatestunteja. Anu on fysioterapeutti sekä terveystieteiden maisteri. Päätyönään hän opettaa fysioterapiaa Turun ammattikorkeakoulussa. Anu on opiskellut pilatesmetodia (APPI) alun perin Englannissa, mutta täydennyskouluttautuu jatkuvasti myös Suomessa. Anu on työskennellyt viime vuodet fysioterapeuttina sekä pilatesohjaajana ja -kouluttajana Helsingissä, mutta paluumuutti Turkuun opettajan työn perässä syksyllä 2017. Anun tunneilla pääset nauttimaan tasokkaasta pilatesopetuksesta, jossa tavoitteena on treenin lisäksi myös hyvä fiilis. Hänen tuntinsa sopivat hyvin myös raskaana oleville ja synnytyksestä palautuville, sillä Anu on perehtynyt myös pre- ja post natal -harjoitteluun. Anun ja hänen perheensä yhteinen harrastus on pyöräily.

 
 

Erna Kasterinne

Erna ohjaa studiollamme YinYoga- ja HathaYoga -tunteja. Erna on pitkän linjan joogaopettaja ja valmistunut joogaohjaajaksi (RYT200 ja Yin Yoga) Villa Mandalasta. Lisäksi hänen taustaltaan löytyy niin fysioterapeutin, vyöhyketerapeutin kuin hyvinvointivalmentajankin pätevyys. Nämä taidot kulkevat luonnollisesti mukana Ernan tunneilla. Myös Ernan selkeä ohjaus ja lempeä läsnäolo tuovat hänen tunneilleen aivan omanlaisensa tunnelman, joka todellakin on kokemisen arvoinen. Kaunis musiikki saa Ernan pysähtymään elämän ja arjen pieniin hetkiin, jolloin on mahdollista aistia ympäristöään aivan uudella tavalla.

 

Hanna Heinonen

Hanna ohjaa studiollamme Fascial-kehonhuoltotunteja. Hän on koulutukseltaan personal trainer, koulutettu hieroja, tanssinohjaaja sekä FAF:in Fascial ohjaaja. Hanna on myös hiljattain valmistunut toimintaterapeutiksi. Hän on helposti lähestyttävä ja energinen ohjaaja, jonka tunneilla on aina aurinkoinen tunnelma. Hanna rakastaa Suomen luontoa ja viettää paljon aikaa mökillä metsässä marjoja poimien ja puusaunaa lämmittäen. Hanna sanoo, että saunan kruunaa virkistävä lammen vesi, joka takaa maittavat yöunet.

 
 

Marja Elevuori

Marja ohjaa studiollamme Flow- sekä VinyasaFlow -tunteja. Hän on koulutukseltaan lääkäri sekä Villa Mandalasta valmistunut RYT200 joogaopettaja. Marjan oma asanatekniikka on loppuun saakka hiottua samoin kuin hänen inspiroivat joogasarjansakin. Hieman perfektionistiksi tunnustautuva Marja on asiakkailleen lempeän jämäkkä ohjaaja. Hän osaa koulutuksensa ja päätyönsä takia ottaa huomioon asiakkaiden mahdolliset erityistarpeet. Marjan suosikkityökaluja ovat moottorisaha, kirves ja kuorimarauta.

 

Jari Karppinen

Jari ohjaa studiollamme PowerYoga- sekä Somatic Stretching -tunteja. Jari on liikuntalääketieteen maisteri, fysioterapeutti, ryhmäliikuntaohjaaja- ja kouluttaja sekä personal trainer. Joogaan Jari on perehtynyt mm. J. Brownin koulutuksessa, mutta hänen opetustyylinsä on sekoitus eri kehonpainoharjoittelumetodeja ja joogaa. Jari tunnetaan hänen tinkimättömästä treeniasenteestaan sekä valtavasta ihmiskehoon ja sen toimintaan liittyvästä tietämyksestään. Jari työskentee tällä hetkellä Jyväskylän yliopistossa, mutta on alkujaan kotoisin Kainuusta.

 
 

Jutta Kukkonen

Jutta ohjaa studiollamme HotVinyasaFlow- sekä HotHatha- ja HotYin -tunteja. Hän on koulutukseltaan FAF-ryhmäliikuntaohjaaja/personal trainer sekä Villa Mandalasta valmistunut joogaohjaaja (RYT200 ja Yin). Jutta opiskelee tällä hetkellä sairaanhoitajaksi, mutta on sitä ennen tehnyt pitkän työuran erittäin suosittuna ryhmäliikuntaohjaajana ja personal trainerina. Jutan ohjaustyyli on jämäkkä ja vaativa. Jos käyt säännöllisesti Jutan tunneilla, voit todella odottaa kuntosi kohenevan. Jutan yksityisohjauksessa on joogannut myös useita ammattilaisurheilijoita. Vapaa-ajallaan Jutta joko harjoittelee itse, harrastaa koiriensa kanssa tai matkustaa maailmalla.

 

Fysioterapeutti Mirja Kiiskilä

Mirja on fysioterapeutti, seksuaaliterapeutti, selkäneuvoja sekä Life Coach, ja hän taitaa myös akupunktiota. Mirjan erityisosaamista ovat lantionpohjan ongelmat, arpikäsittelyt ja kipujen hoito akupunktiolla. Mirja on myös äitiysfysioterapeutti, jonka lisäksi hän on työskennellyt myös vauvaterapeuttina. Mirja pitää mielellään luentoja, ja Wimman luennot työllistävätkin häntä säännöllisesti. Mirja toimii päätyönään Turun Kaupungilla, mutta tekee studiollamme fysioterapeutin töitä iltaisin ja viikonloppuisin tarpeen mukaan. Mirjan vapaa-aika kuluu yleensä seuraavia luentoja suunnitellen, mökillä hääräten tai kaupungissa vain vapaasta nauttien. Jos olet kiinnostunut fysioterapia-ajasta Oasis Studiolla, ota yhteyttä Mirjaan suoraan mirja.kiiskila@turku.fi

 
 

Satu Haikio

Satu ohjaa Oasis Studiolla FlowYogaa. Satu on valmistunut RYT200 joogaopettajaksi Villa Mandalasta. Satu on ammatiltaan sisätautilääkäri ja hän on erikoistunut sen lisäksi gastroenterologiaan eli vatsaelinsairauksiin. Satu on rauhallinen joogaohjaaja, jolle erityisen tärkeää on asanoiden anatomisesti oikeat linjaukset ja turvallinen, kehon yksilölliset rajoitteet ja vahvuudet huomioiva jooga. Musiikki, laulaminen ja luonnossa liikkuminen kuuluvat Sadun vapaa-aikaan.

 

Jonna Nykänen

Jonna ohjaa studiollamme Joogan perusteet kurssia ja äänimaljarentoutuksia. Hän on koulutukseltaan joogaohjaaja (RYT300). Jonnan tunteja on kuvailtu rauhallisiksi, selkeiksi ja meditatiivisiksi. Jonna löysi äänen parantavan voiman syksyllä 2017 ja kouluttautui heti äänimaljahoitajaksi. Äänimaljarentoutuksissa Jonna pyrkii johdattamaan osallistujat tilaan, jossa saa hellittää arjen kiireistä ja rooleista ja vain olla. Keväällä 2018 Jonna täydensi osaamistaan opiskelemalla hengityskouluohjaajaksi. Järvien keskeltä Savonlinnasta kotoisin oleva Jonna rentoutuu itse parhaiten luonnossa oleskellen, uiden ja saunoen.

 
 

Lotta Lähteenmäki

Lotta ohjaa Oasiksessa HotHathaYogaa sekä HotYinYogaa. Lotta tutustui joogaan tanssinopettajaksi opiskellessaan ja on siitä lähtien harjoittanut ja opiskellut joogaa monipuolisesti sekä Suomessa että ulkomailla. RYT200 Joogaopettajaksi hän valmistui 2013 ja on opiskellut lisäksi mm. YinYogaa, Embodied FlowYogaa, AerialYogaa sekä Äitiysjoogaa. Lempeässä ohjauksessaan Lotta painottaa oman kehon kuuntelua, sekä kehon ja mielen kokonaisvaltaista tarkastelua. Tanssi ja musiikki ovat Lotalle äärettömän tärkeitä. Lottaa on usein sanottu jukeboxiksi, sillä hän osaa useiden kappaleiden sanat ulkoa.

 

Katriina Kontu

Katriina ohjaa studiollamme mattopilates ja Reformer-laitepilatestunteja. Mattopilatesohjaajakoulutuksen Katriina on saanut Method Putkisto instituutissa. Laitepilatesohjaajaksi hän valmistui Somatic Studiolta. Pilatesohjaajakoulutusten lisäksi Katriina on kouluttautunut Method Putkisto instituutissa syvävenyttelyohjaajaksi ja palautumiseen keskittyvän kevyt ohjelman ohjaajaksi. Katriina on myös FISAF Personal Trainer. Ohjaajana Katriina on rauhallinen ja tarkka, mutta kuitenkin rento. Katriinan tavoitteena on, että tunti tunnilta kehotuntemuksesi kasvaa ja opit tekemään liikkeet oman kehosi kautta, sitä kuunnellen. Hän myös avustaa henkilökohtaisesti. Katriina rentoutuu metsäpoluilla juosten ja pikkutytön leikkeihin heittäytyen.

 
 

Miia Hämäläinen

Miia ohjaa Oasis studiolla FlowYoga ja YinYoga tunteja. Miia on koulutukseltaan RYT500 joogaopettaja, tanssinohjaaja sekä reikiohjaaja. Hän on opiskellut joogaa kansainvälisesti arvostetuissa joogakouluissa ja ohjannut tunteja jo 15 vuoden ajan. Lisäksi Miia on MM-kultamitalisti modernissa tanssissa sekä saavuttanut SM-kultaa Performing Arts -kilpailuissa. Miian joogatunneilla iloinen tunnelma yhdistyy tarkkaan tekemiseen. Musiikki on Miian tunneilla tärkeässä roolissa ja hän saakin usein kiitosta monipuolisista musiikkivalinnoistaan. Vapaa-ajallaan Miia käy avantouimassa, rentoutuu saunan lämmössä ja nautiskelee hyvästä ruoasta ja viinistä.

 

Riia Salo

Riia ohjaa studiollamme pilatesta ja somatic stretching -tunteja. Hän on kokenut ohjaaja, joka on käynyt arvostetun Somatic Pilates –ohjaajakoulutuksen. Lisäksi Riia on kasvatustieteen maisteri ja FAF personal trainer. Riian ohjaustyyli on selkeä ja rauhallinen. Tunneilla hän huomio yksilöllisesti kaikki asiakkaat avustaen ja antaen henkilökohtaista palautetta. Harjoittelussa Riia pitää tärkeänä oman kehon tuntemuksen paranemista. Yksi ohjaajana toimimisen palkitsevimmista asioista Riian mielestä onkin se, että asiakkaat oppivat uusia oivalluksia omasta kehostaan. Vapaa-aikansa Riia viettää perheensä ja pienen tyttärensä kanssa.

 
 

Kristiina Lindroth

Kristiina ohjaa Oasis Studiolla pilatestunteja. Kristiina on pohjakoulutukseltaan fysioterapeutti ja pilateskoulutuksen hän on suorittanut Somatic Studiolla vuonna 2011. Kristiina on työskennellyt pitkään tanssijana ja hän toimii tällä hetkellä päätyökseen tanssinopettajana. Keväällä 2019 Kristiina jatkokouluttautuu Reformer Laitepilatesohjaajaksi. Kristiinan oma pilatestekniikka hipoo täydellisyyttä, mutta hän ymmärtää hyvin myös aloittelevaa harrastajaa ja osaa fysioterapeutin koulutuksensa takia antaa vaihtoehtoja myös asiakkaille, joilla on liikerajoituksia. Vapaa-ajallaan Kristiina harrastaa mökkeilyä ja laulua.

 

Hanna Viljanmaa

Hanna sijaistaa Oasis Studiolla pilatestunteja. Hän on jo pitkään ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja ja ohjaajapolkunsa varrella innostui itse pilatesharjoittelusta, jonka myötä kouluttautui Suomen Terveysliikuntainstituutissa pilatesohjaajaksi. Hanna on aurinkoinen ja valloittava persoona, mikä näkyy myös hänen ohjauksissaan. Tunneilla treenataan reippaasti mutta silti tarkasti. Hanna on kahden koululaisen energinen äiti, joka vapaa-ajallaan nauttii monipuolisesta liikunnasta sekä matkustelusta.

 
 

Sanna-Maria Hellsten

Sanna-Maria on tammi-maaliskuun ajan pois Suomesta. Huhtikuusta lähtien Sanna-Maria ohjaa studiollamme Reformer-laitepilatestunteja. Hänet on voinut aiemmin tavata ohjaamassa mattopilatestunteja taikka kuntosalitreenejä, mutta viimeisen vuoden aikana Sanna-Maria on hakenut reformeroppeja ulkomailta ja jakaa niitä nyt studiollamme. Sanna-Maria on Peak Pilateksen kasvatteja eli hän ohjaa pääsääntöisesti klassista pilatesta niin matolla kuin laitteillakin. Hänen tunneillaan ei tehosta pihistellä, vaan Sanna-Maria pyrkii kannustamaan jokaista liikkujaa tunti tunnilta ylittämään itsensä ja kurottamaan mottonsa mukaan pilateksen ja hyvän olon kautta kohti menestystä. Päivät Sanna-Maria viettää verokiemuroiden parissa ja vapaa-aika kuluu kotona olevan kissakaksikon kanssa.

 

Marjut Nyholm

Marjut sijaistaa Oasis Studiolla sekä ohjaa lastenjooga workshoppeja. Marjut on RYT200 joogaopettajan pätevyytensä lisäksi koulutukseltaan liikunnanohjaaja. Hän on perehtynyt erityisesti lasten ja nuorten ohjaukseen ja joogan saralla kouluttautunut mm. Yoga Alliancen lasten ja nuorten joogaohjaajaksi (Yoga Beez). Marjut on helposti lähestyttävä ja sydämellinen ohjaaja, jonka tunneilla treenaaja tulee kohdatuksi omana itsenään. Vapaa-ajalla Marjut harrastaa talvisin taitoluistelua ja kesällä aika kuluu tiiviisti perheen kesken mökillä touhuten.

 
 

Sanni Zenger -äitiyslomalla

Sanni ohjaa studiollamme pilatestunteja. Hän on pitkän linjan ryhmäliikuntaohjaaja, personal trainer ja koulutettu hieroja. Pilatesmetodin ohjaajaksi Sanni on kouluttautunut Suomen Terveysliikuntainstituutissa. Sannin ohjaustyyli on rauhallinen ja selkeä. Hän ottaa tunneillaan huomioon jokaisen yksilönä omine tavoitteineen ja tarpeineen. Sanni on itse niin kovakuntoinen nainen, että jo pelkästään hänen katsomisensa motivoi treenaamaan tehokkaasti. Vapaa-aikanaan Sanni ulkoilee paljon koiransa kanssa.