Oasis Studion henkilökunta

 

Hanna Manninen

Hanna on Oasis Pilates & Yoga Oy:n (Oasis ja BASI Pilates Academy) toinen omistaja ja perustaja. Hän ohjaa Oasis Studiolla Power Yogaa, Vinyasa Flow ja Yin Yogaa, Pilates & Stretching tunteja sekä raskausjoogaa. Hanna on valmistunut  RYT500 joogaopettajaksi Villa Mandalasta ja lisäksi hänellä on PilatesHealth ja BASI Pilates ohjaajakoulutus. Hanna on peruskoulutukseltaan FM ja liikunnan aineenopettaja sekä fysioterapeutti. Oasis Studiossa työskentelyn lisäksi Hanna opettaa anatomiasisältöjä Villa Mandalan 250H sekä 350H joogaopettajakoulutuksessa. Hanna tunnetaan terveys- ja hyvinvointialan arvostettuna ammattilaisena, joka on aina kiinnostunut oppimaan uutta ja jakamaan oppimansa tunneillaan. Hanna rakastaa tanssimista ja Jane Austen kirjoja/elokuvia.

 

Leena Syrjälä

Leena on Oasis Pilates & Yoga Oy:n (Oasis & BASI Pilates Academy, Turku) toinen omistaja ja perustaja. Hän ohjaa Oasis Studiolla PhysioPilatesta, Flow Yogaa sekä raskaus- ja äitiyspilatestunteja. Leena on kokenut ohjaaja, jolla on työtaustaa mm. liikunnan opettajana, valmentajana sekä personal trainerina. Hän on suorittanut BASI Pilates sekä PhysioPilates ohjaajakoulutuksen sekä Villa Mandalan RYT200 joogaopettajakoulutuksen. Leena on myös KM ja liikunnan aineenopettaja sekä fysioterapeutti. Hänen opetustyylinsä on tarkkaa ja täsmällistä mutta silti reipasta. Leenan mielestä harjoittelussa on tärkeää selventää harjoittelun tarkoitus sekä pyrkiä tekemään liikkeet täsmällisesti mutta silti rennosti. Vapaa-ajallaan Leena lukee dekkareita ja harrastaa maantiepyöräilyä.

 
 

Julius Manninen

Julius Manninen on Oasis Pilates & Yoga Oy:n toimitusjohtaja. Juliuksen tausta on luonnontieteissä, ja sittemmin hän on työskennellyt mm. teollisuustalouden, yrityskehityksen ja kiertotalouden parissa. Julius on tutustunut Oasikseen läheisesti puolisonsa Hanna Mannisen kautta. Jatkossa Juliuksen voi bongata ajoittain vastaanotosta, ja hän toivoo löytävänsä myös aikaa osallistua Oasiksen tunneille useammin. Julius on jo pitkään nauttinut erilaisista joogatyyleistä, ja matka kansainvälisille joogafestivaaleille Intiaan onkin ollut pysäyttävä kokemus. Toisaalta Pilates on Juliukselle tärkeä osa hyvinvointia ja hän on iloinen BASI -organisaation Pilateskoulutuksista, joita Partner Studiomme BASI Pilates Akatemia isännöi.

 

Elina Autio

Elina työskentelee Oasis Pilates & Yoga:n vastaanotossa. Elinalla on paljon kokemusta asiakaspalvelutyöstä, ja lisäksi hänellä on henkilökohtaista kokemusta pilateksesta ja joogasta asiakkaan näkökulmasta. Hän on opiskellut monenlaista hyvinvointiin liittyvää ja valmistunut mm. logoterapeutiksi. Tällä hetkellä Elina opiskelee työnohjaajaksi. Vapaa-aikanaan Elina harrastaa BASI Pilatesta, joogaa sekä käy teatterissa ja keikoilla yhdessä miehensä kanssa.

 
 

Anne Salminen

Anne työskentelee Oasis Pilates & Yoga:n vastaanotossa. Anne on opiskellut Turun yliopistossa pääaineena filosofiaa ja sivuaineena psykologiaa ja sosiologiaa. Hänen innostuksensa joogaan on lähtenyt yliopistoliikunnan kautta Hannan ja Jarin tunneilta. Vapaa-ajallaan Anne käy joogassa ja muilla tunneilla sekä kuntosalilla. Liikunnan vastapainoksi hänen vapaa-aikaansa kuuluu lukeminen ja musiikin kuuntelu. Joogasalin lisäksi Annen lempipaikkoja ovat kirjasto ja Dynamon tanssilattia.

 

Jonna Meriläinen

Jonna tekee vuoroja Oasis Studion vastaanotossa arkiaamuissa sekä viikonloppuisin. Ammatiltaan Jonna on koulutettu urheiluhieroja, jolle kaikenlainen kehon ja mielen hyvinvointi on lähellä sydäntä. Fyysisen hierontatyön vastapainona hän treenaa salilla, käy pyörälenkeillä ja nauttii monipuolisesti elämästä perheensä ja ystäviensä kanssa. Lämpö Yin Yoga on Jonnan ehdoton suosikkitunti, sillä sen lempeässä lämmössä saa parhaiten palautettua mielen ja kehon tehdasasetukset.

 
 

Toiminimiyrittäjät Oasis Studiolla

 

Hieroja Harri Niemi

Koulutettu hieroja/urheiluhieroja Harri Niemi tarjoaa hieronta- ja personal training palvelujaan Oasis Studion tiloissa. Harri on hierojan ammatin lisäksi myös kajavaterapeutti, personal trainer sekä ravintovalmentaja. Hän on myös valmistunut Somatic Pilates -ohjaajaksi ja BASI Pilates ohjaajaksi. Harrin tavassa työskennellä niin hierojana kuin muutenkin näkyy ja tuntuu se, että hän katsoo ihmistä aina kokonaisuutena. Harrin mukaan on aina mahdollista oppia uutta ja löytää uusia näkökulmia asioihin ja siksi hän tykkääkin kouluttautua ja opiskella paljon. Vapaa-ajallaan Harri toimii nuorten fysiikkavalmentajana jääkiekon parissa. Hän on päätynyt toimintaan mukaan omien poikiensa kautta ja jäähallit ovat hänelle nykyään kuin toinen koti. Tutustu Harriin lisää www.harrinvalmennus.fi

Vapaita aikoja hierontaan voit kysellä suoraan Harrilta numerosta 044 981 8658.


 

 
 

Jutta Koli (ent. Kukkonen)

Jutta ohjaa studiollamme Vinyasa Flow ja Yin Yoga -tunteja. Hän on koulutukseltaan sairaanhoitaja, FAF-ryhmäliikuntaohjaaja/personal trainer sekä Villa Mandalasta valmistunut joogaohjaaja (RYT200 ja Yin). Jutta on tehnyt pitkän työuran erittäin suosittuna ryhmäliikuntaohjaajana ja personal trainerina. Jutan ohjaustyyli on jämäkkä ja vaativa. Jos käyt säännöllisesti Jutan tunneilla, voit todella odottaa kuntosi kohenevan. Jutan yksityisohjauksessa on joogannut myös useita ammattilaisurheilijoita. Vapaa-ajallaan Jutta joko harjoittelee itse, harrastaa koiriensa kanssa tai matkustaa maailmalla.

 

Jari Karppinen

Jari ohjaa studiollamme Power Yogaa ja Mobility-tunteja. Jari on liikuntalääketieteen tohtori, fysioterapeutti, ryhmäliikuntaohjaaja- ja kouluttaja, personal trainer ja BASI Pilates ohjaaja. Joogaan Jari on perehtynyt mm. J. Brownin koulutuksessa, mutta hänen opetustyylinsä on sekoitus eri kehonpainoharjoittelumetodeja ja joogaa. Jari tunnetaan hänen tinkimättömästä treeniasenteestaan sekä valtavasta ihmiskehoon ja sen toimintaan liittyvästä tietämyksestään. Jari työskentee tällä hetkellä Helsingin yliopistossa, mutta on alkujaan kotoisin Kainuusta.

 
 

Kristiina Lindroth

Kristiina ohjaa Oasis Studiolla Pilates & Stretching -tunteja. Kristiina on pohjakoulutukseltaan fysioterapeutti ja pilateskoulutuksen hän on suorittanut Somatic Studiolla vuonna 2011. Kristiina on työskennellyt pitkään tanssijana ja hän toimii tällä hetkellä päätyökseen tanssinopettajana. Kristiinan oma pilatestekniikka hipoo täydellisyyttä, mutta hän ymmärtää hyvin myös aloittelevaa harrastajaa ja osaa fysioterapeutin koulutuksensa takia antaa vaihtoehtoja myös asiakkaille, joilla on liikerajoituksia. Vapaa-ajallaan Kristiina harrastaa mökkeilyä ja laulua.

 

Hanna Heinonen

Hanna ohjaa Oasis Studiolla Faskia-kehonhuoltotunteja, Yin Joogaa sekä Singing Bowls rentoutusta. Hän on koulutukseltaan personal trainer, koulutettu hieroja, tanssinohjaaja, toimintaterapeutti sekä Yin jooga ja BASI Pilatesohjaaja. Hän on helposti lähestyttävä ja energinen ohjaaja, jonka tunneilla on aina aurinkoinen tunnelma. Hanna rakastaa Suomen luontoa ja viettää paljon aikaa mökillä metsässä marjoja poimien ja puusaunaa lämmittäen. Hanna sanoo, että saunan kruunaa virkistävä lammen vesi, joka takaa maittavat yöunet.

 
 

Jonna Nykänen

Jonna ohjaa studiollamme Hatha & Yin -tuntia. Hän on ohjannut joogaa vuodesta 2015 Turussa monilla eri studioilla. Jonna on rekisteröity joogaopettaja, psykofyysinen hengitysohjaaja ja fysioterapeuttiopiskelija. Jonnan opetuksessa luonnollisen hengityksen ohjaamisen lisäksi näkyvät usein luonnon syklisyys ja vuodenaikojen vaikutukset ja Jonnaa kiinnostaa erityisesti yksilöllisen harjoituksen tukeminen sekä palautuminen. Vapaa-aikana Jonna on todennäköisesti uimassa, tekemässä jotain käsillään tai soittamassa pianoa.

 

Ira Hansen

Ira ohjaa Oasiksessa Hatha Yoga -tunteja. Ira on Villa Mandalasta valmistunut joogaohjaaja (250H) ja lisäksi hän on suorittanut Rocket -joogaohjaajakoulutuksen. Ira on valmistunut BASI Pilates Comprehensive -koulutuksesta ja ohjaa Partner Studiollamme BASI Pilates Akatemialla matto- ja laitepilatesta. Peruskoulutukseltaan Ira on FM ja työskentelee Turun yliopistossa. Ira rakastaa vesivärimaalausta, pianonsoittoa, lukemista ja matkustamista.

 
 

Marjut Nyholm

Marjut ohjaa Oasis Studiolla Flow Yogaa. Marjut on pitkän linjan joogaopettaja – hän on opettanut joogaa jo peräti 15 vuoden ajan. Marjut on myös täydentänyt ammatillista osaamistaan jatkuvasti, ja tammikuussa 2021 hän valmistui kolmevuotisesta Vijnana Yoga Teacher Training -koulutuksesta (800h). Tunneillaan Marjut haluaa auttaa oppilaita aistimaan läsnäolon; opettaa hengitystietoisuutta ja linjautumista muun muassa Vayu-harjoitusten avulla sekä sisältä käsin harjoitettavan The Seven Vital Principals -periaatteen mukaisesti. Hänen kaunis tapansa puhua luo saliin seesteisen tunnelman. Marjut on lisäksi osallistunut Oasiksen järjestämään BASI pilateskoulutukseen. Vapaa-aikana Marjut nauttii mökillä puuhaamisesta, perhe-elämästä ja lasten kanssa liikkumisesta.

 

Anne-Mari Mikkilä

Anne-Mari ohjaa Oasiksella Yin joogaa sekä sijaistaa dynaamisia yoga-tunteja ja Barrea. Koulutksia Anne-Marilla on mm. RYT200 Ashtanga Vinyasa HIYoga Foundation, 50h Yin Yoga Villa Mandala, 50h Bhakti Yoga Saraswati Bhakti Academy Bali mantrat ja harmonium, 300h Advanced YTT Higher Yoga Academy pranayama, Personal Trainer koulutus Trainer Lab, äänimaljahoitaja 1 & 2, Reiki energiahoitaja 1 & 2, Master & Teacher.  

Anne-Mari sanoo olevansa tasapainoa etsivä spontaani romantikko, jota tällä hetkellä kiinnostaa eniten mantrat ja energiatyöskentely. Hän rakastaa aurinkoa, hyvää ruokaa, matkustamista, eri näkökulmia sekä pysähtymistä hetkiin kauneuden ja yksityiskohtien äärelle.

 
 

Lotta Lähteenmäki

Lotta ohjaa Oasiksessa Hatha & Yin -joogaa sekä Mama Yoga ja Pregnancy Yoga -kursseja. Lotta tutustui joogaan tanssinopettajaksi opiskellessaan ja on siitä lähtien harjoittanut ja opiskellut joogaa monipuolisesti sekä Suomessa että ulkomailla. RYT200 Joogaopettajaksi hän valmistui 2013 ja on opiskellut lisäksi mm. YinYogaa, Embodied FlowYogaa, AerialYogaa sekä Äitiysjoogaa. Lempeässä ohjauksessaan Lotta painottaa oman kehon kuuntelua, sekä kehon ja mielen kokonaisvaltaista tarkastelua. Tanssi ja musiikki ovat Lotalle äärettömän tärkeitä. Lottaa on usein sanottu jukeboxiksi, sillä hän osaa useiden kappaleiden sanat ulkoa.

 

Sanni Zenger

Sanni ohjaa Oasis Studiolla Pilates & Stretching -tunteja. Hän on pitkän linjan ryhmäliikuntaohjaaja, personal trainer ja koulutettu hieroja. Pilatesmetodin ohjaajaksi Sanni on kouluttautunut Suomen Terveysliikuntainstituutissa. Sannin ohjaustyyli on rauhallinen ja selkeä. Hän ottaa tunneillaan huomioon jokaisen yksilönä omine tavoitteineen ja tarpeineen. Sanni on itse niin kovakuntoinen nainen, että jo pelkästään hänen katsomisensa motivoi treenaamaan tehokkaasti. Vapaa-aikanaan Sanni viettää aikaa taaperoikäisten kaksospoikiensa kanssa.

 
 

Ilana Gothoni

Ilana ohjaa Oasiksella Yin joogaa. Ilana on harjoittanut astanga-joogaa reilut 15 vuotta ja sen ohjaamisesta hänellä on kokemusta yli viiden vuoden ajalta. Viime vuosina astangan rinnalle on noussut kiinnostus Yin-joogaan. Siitä suoritettu opettajakoulutus on laajentanut sekä hänen harjoitustaan että ohjaamistaan. 

Ilana haluaa ohjatessaan rohkaista matollaolijaa kuuntelemaan itseään sekä nauttimaan omasta tekemisestään ja olemisestaan ilman suorittamisen paineita. Yin -tunneillaan Ilana käyttää usein hyväksi musiikin rentouttavaa voimaa hyödyntämällä omaa erityisosaamistaan ja ammattitaitoaan ammattiviulistina.

 

Sumit Singh

Sumit on kotoisin Nepalista. Hänen juurensa ovat hindulaisuuden uskonnossa ja kulttuurissa, jossa hän jo lapsena oppi Bhakti joogan kautta kunnioittamaan kaikkia.
Sumit suoritti Hathajoogaopettajan tutkinnon 2014 ja on sittemmin opiskellut joogaa mm. Vivekananda yliopistossa sekä suorittanut RYT500 pätevyyden Himalayan Yoga Academyssä. Hän on opettanut joogaa täyspäiväisesti vuodesta 2015. Sumit myös laulaa ja soittaa mielellään äänimaljoja ja kitaraa. Hän haluaa auttaa muita mielen, kehon ja sielun harjoituksissa. Sumitin opetuskieli on englanti.

 
 

Amari Kaura

Amari on kouluttautunut Iyengar-, Hatha- ja Anusara-joogan parissa Swazimaassa, Intiassa ja Perussa matkustaessaan maailmalla tutustuen erilaisiin kulttuuriperintöihin. Hän on opiskellut näyttelijäntyötä, ja työskennellyt kuvataiteen ja valokuvauksen parissa. Tällä hetkellä hän opiskelee teologiaa ja uskonnontutkimusta Helsingin yliopistolla. Amari on myös sertifioitu kaakaoseremonioiden fasilitoija, ja jälleenmyy huippulaadukasta seremoniallista kaakaota Ecuadorista. Taide on hänelle työ, harrastus, psykologinen voimavara, luonnollinen olemisen tapa, sekä tapa liittyä yhteyteen ja ihmisyyteen - ja jooga ylläpitää kykyämme luovuuteen.

 

 

Marianna Ylinampa

Marianna ohjaa Oasis Studiolla mm. Flow Yoga tunteja. Marianna on koulutukseltaan liikunnanohjaaja AMK, ryhmäliikuntaohjaaja sekä PersonalTrainer. Marianna on Hi Yogan RYT200 Ashtanga Vinyasa joogaohjaaja. Mariannan ohjaustyyli on rauhallinen, kannustava, ammattitaitoinen ja asiakkaat huomioiva.
Marianna koordinoi päätyössään Turun kaupungilla liikuntapalveluvastaavana lasten ja nuorten soveltavaa liikuntaa.
Marianna harrastaa lisäksi juoksua, kuntosaliharjoittelua ja Milo-koiran kanssa lenkkeilyä.

 
 

Anna Batrouni

Anna on Hatha-joogaopettaja. Jooga on hänelle ollut turvasatama vuodesta 2018 lähtien, jolloin hän aloitti harjoittelun. Löydettyään enemmän kiinnostusta harjoitusta kohtaan, Anna päätti matkustaa Intiaan vuonna 2022 ja sitoutua saamaan 200hr Hatha-joogaopettajan sertifikaatin. Anna on eläväinen ja omistautunut opettaja. Hänen painopisteenään on tutkia voimaa käyttäen sekä dynaamisia että staattisia liikkeitä, mukaan lukien pranayama ja meditaatio. Anna nauttii joogan opiskelusta, viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa, matkustaa ja oppia suurimmalta opettajalta, elämältä. Hän opettaa englanniksi.

 

Anni Singh (ent. Mäenpää)

Anni on opiskellut joogaohjaajaksi Nepalissa, Himalayan Yoga Academyssa (RYT 200h) keskittyen Hatha joogaan ja astanga filosofiaan. Tällä hetkellä hän opiskelee RYT200h kokonaisuutta Janne Kontalan Slow Yoga-metodista. Peruskoulutukseltaan Anni on FM kulttuurintutkimuksesta. Anni on rauhallinen ja analyyttinen ohjaaja, joka painottaa ohjauksessaan joogan meditatiivisia aspekteja. Hän rakastaa uuden oppimista, luonnossa oloa, vaeltamista ja Nepalia. Jooga taas on Annille koko elämän kattava harjoitus. Vapaalla hänet löytääkin usein joko metsästä, oman joogaharjoituksen parista tai lukemasta kirjoja.

 
 

Rosaliina Vannesluoma

Rosaliina ohjaa studiollamme Barrea. Rosaliina on koulutukseltaan fysioterapeutti sekä koulutettu hieroja. Hän on käynyt Barre-ohjaajakoulutuksen Barre Academylla ja lisäksi hän on Terveysliikuntainstituutin kouluttama PhysioPilates-ohjaaja. Hän on toiminut useamman vuoden aikuisten ryhmäliikuntaohjaajana. Ohjaajana hän on selkeä sekä lempeän jämäkkä. Vapaa-ajallaan hän liikkuu monipuolisesti muunmuuassa käyden laitepilateksessa sekä kuntosalilla.

 

Anna Strazdina

Anna ohjaa studiollamme Yin Yoga -tunteja. Anna on suorittanut RYT200-koulutuksen ja jatkokouluttautunut erityisesti Embodied-suuntauksessa, ja ohjannut joogaa päätoimisesti yli 8 vuoden ajan. Tunneillaan hän korostaa oman kehon kuuntelua sekä lempeää suhtautumista omaan tekemiseen ja olemiseen. Ohjaamisen lisäksi Anna tekee joogahierontaa sekä työskentelee työhyvinvoinnin ja viestinnän parissa. Vapaa-aika menee joogakoirien kanssa saaristossa tai retkeillessä, sekä sään salliessa riippumatossa pötkötellen.

 
 

Henna Okker

Henna ohjaa Oasis Studiolla mm. Hatha & Yin yogaa ja Flow Yoga -tunteja. Hän on syventynyt joogaan ympäri maailmaa, ja viimeisimpänä ohjasi viikkotunteja Guatemalassa. Jooga on vienyt hänet myös Intiaan useammankin kerran. Siellä Henna kouluttautui perinteisen, kehon linjauksiin keskittyneen Hatha Yogan ohjaajaksi. Henna opiskeli myöhemmin myös Yin-joogaa ja Aerial Yogaa Lontoossa. Hänen tunneillaan on lempeän avoin ilmapiiri, jossa on turvallista hellittää ja keskittyä siihen, miltä harjoitus juuri omassa kehossa tuntuu. Silloin kun Henna ei ole joogamatolla, hän nauttii metsistä, pyöräilystä, villiyrttien keruusta ja ruoanlaitosta.

 

Jaana Kokkonen

Jaana ohjaa Oasis Studiolla Vinyasa Flow - tunteja ja tuurailee Yin-joogaa, Äänimaljoja, Raskaus- ja äitiysjooga sekä Hathajoogaa. Jaana on tasapainoista viiniä rakastava ja luonnosta inspiroituva henkinen valmentaja, joogaopettaja ja äitien onnellisuus valmentaja. Aamut Jaana aloittaa joogaharjoituksella tai pirteällä lenkillä sekä sellerimehulla. Kesäisin hänet löytää villivihannes puskista tai saariston rauhasta ja talvisin lumilaudan päältä tai murtsikka ladulta. Jaana on iloinen ja räiskyvä persoona, kenen tunneilla saat nauraa ja laulaa juuri sellaisena kuin olet.

 
 

Ninnu Hoo

Ninnu ohjaa Oasis Studiolla Barrea. Hän on koulutukseltaan Peak Pilatesohjaaja, Barre ohjaaja, tanssiliiketerapiamenetelmien ohjaaja ja sosionomi. Ninnun ohjauksissa aistit varmasti kannustavan, turvallisen ja hyväksyvän ilmapiiriin, jolla luodaan turvallinen tila jokaisen keholle ja jokaiselle liikkeelle. Ninnulle tärkeintä ohjauksissa on se, miten liikkeen avulla pystytään luomaan suhdetta omaan kehoon, tuomaan kehoon tilaa ja hyviä linjauksia. Omien tuntemusten, kokemusten ja tunnetilojen purkaminen tanssin ja liikkeen avulla, on Ninnun päivittäinen kehoa ja mieltä tasapainoittava rutiini. Ninnu kehoittaakin rohkeasti tanssimaan aina, kun kuulet kehosi kutsun liikkeeseen.

 

Petra Strahl

Petra ohjaa Oasiksella spiraalistabilaatio-kursseja. Koulutukseltaan Petra on fysioterapeutti ja tehnyt vuosien ajan töitä lähinnä tuki- ja liikuntaelimistön kuntoutuksen parissa. Petralla on vahva voimistelutausta ja joukkuevoimisteluvalmennus onkin lohkaissut ison osan vapaa-ajasta jo yli 15 vuoden ajan. Ensimmäiseen spiraalistabilaatio-koulutukseen osallistuminen vuosia sitten avasi silmät liikkeelle aivan uudella tavalla ja vei heti mennessään. Vapaa-aika kuluu tehokkaasti kahden pienen tyttären, vanhan talon remontoimisen ja puutarhan parissa.

 
 

Miia Hämäläinen

Miia sijaistaa Oasis studiolla Yin Yogaa sekä Vinyasa Flow ja Yoga Fusion -tunteja. Miia on koulutukseltaan RYT500 joogaopettaja, tanssinohjaaja sekä reikiohjaaja. Hän on opiskellut joogaa kansainvälisesti arvostetuissa joogakouluissa ja ohjannut tunteja jo 15 vuoden ajan. Lisäksi Miia on MM-kultamitalisti modernissa tanssissa sekä saavuttanut SM-kultaa Performing Arts -kilpailuissa. Miian joogatunneilla iloinen tunnelma yhdistyy tarkkaan tekemiseen. Musiikki on Miian tunneilla tärkeässä roolissa ja hän saakin usein kiitosta monipuolisista musiikkivalinnoistaan. Vapaa-ajallaan Miia käy avantouimassa, rentoutuu saunan lämmössä ja nautiskelee hyvästä ruoasta ja viinistä.