Hinnasto / Sarjakortit & Jäsenyydet

Studioon tutustuminen

Maksuvälineet

Oasiksen harjoittelun voi maksaa helposti netin kautta lisäämällä profiiliisi pankki- tai luottokortin tiedot. Tiedot salataan Stripe maksukorttijärjestelmässä, eivätkä ne näy edes henkilökunnalle. Paikan päällä voit myös maksaa käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla valitsemalla "maksa studiolla" tai "pay later". Lisäksi hyväksymme Smartum setelit, Virike- ja Tykysetelit, Smartum Saldon, ePassin, Edenred Mobiilin sekä Eazybreakin. Maksa valitsemasi tuote liikuntaedun sovelluksessa ja lisäämme palvelut profiiliisi.

Kertamaksu Oasis Studiolle

Yksittäinen harjoituskerta Oasis Studiolla maksaa vain 15 €. Varaa ensimmäinen tuntisi laittamalla järjestelmään pankki-/luottokortin tiedot ja maksa tunti varaamisen yhteydessä. Jos joudut perumaan osallistumisen, niin tee se 4 h etukäteen ja saat käyntikerran järjestelmään, jonka voit hyödyntää myöhemmin. Voit myös varata tunnin valitsemalla alasvetovalikosta "maksa studiolla". Voit osallistua 15 € hinnalla joogaan, pilatekseen tai venyttelyyn, eli käytännössä siis mille tahansa Oasiksen tunnille. Jos tarvitset apua tunnin varaamisessa, ota yhteyttä info@oasisturku.fi. Lisää tietoa käytänteistä, varaamisesta ja peruuttamisesta löydät sivulta www.oasisturku.fi/info.

Sarjakortti

* Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät -5%

10x kortti, voimassa 4kk

Tarjoushinta 115 € voimassa 31.5.2022 asti. Normaalihinta 130 €. Kortilla voi osallistua 10 kertaa Oasis Studion mattotunneille eli joogaan, pilatekseen, venyttelyyn sekä Online tunneille. Kortti maksetaan ennen harjoittelun aloittamista ja käyntikertasi näkyvät omassa profiilissasi. Kortti on voimassa ostopäivästä alkaen 4kk. 10x kortilla voi osallistua myös Hansakorttelissa sijaitsevan Partner Studiomme BASI Pilates Academyn mattotunneille.

130€

Osta

Oasis Studion Jäsenyydet

* Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät -5%. Ei koske Online jäsenyyttä.

Oasis Basic jäsenyys

Oasis Basic jäsen voi osallistua kaikille Oasis Studion mattotunneille studiolla ja online.

Jäsenyys sopii erityisesti sinulle, joka haluat harjoitella säännöllisesti murehtimatta käyntikertojen määrää. Jäsenyys sopii hyvin myös kiireiseen elämäntyyliin, sillä voit osallistua tunneille etänä Live Onlinessa vaikka toiselta puolelta maapalloa! Sopimus on voimassa 6 kk, jonka jälkeen sopimus jatkuu normaalisti, ellei sitä irtisanota. Jäsenmaksu veloitetaan Debit/Credit kortilta kuukausittain tai koko 6 kk maksetaan yhdellä kertaa. Oasis Basic kuukausijäsenet saavat myös pääsyn videopankkiimme, jossa on jo yli 60 videota. Voit siis tehdä harjoituksia juuri silloin kun sinulle sopii. Oasis Basic jäsenyys ei sisällä BASI Pilates Akatemian tunteja.* Lue jäsenehdot infosivumme alaosasta.

79€/kk

Osta

Oasis Day jäsenyys

Oasis Day jäsen voi osallistua studiolla paikan päällä arkipäivisin klo 15 asti alkaville mattotunneille sekä kaikille Oasiksen Live Online tunneille vuorokauden ajasta riippumatta. Sopimus on voimassa 6 kk, jonka jälkeen sopimus jatkuu normaalisti, ellei sitä irtisanota. Jäsenmaksu veloitetaan Debit/Credit kortilta kuukausittain. Oasiksen kuukausijäsenet saavat extraetuna myös pääsyn videopankkiimme, jossa on jo yli 60 videota. Voit siis tehdä harjoituksia juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Lue jäsenehdot infosivumme alaosasta. 

49€/kk

Osta

OASIS & BASI Akatemia Jäsenyydet

Online jäsenyys

Online jäsen voi osallistua kaikille Oasis Studion ja BASI Pilates Akatemian Live Online tunneille vuorokauden ajasta riippumatta. Jäsenyys alkaa ostopäivästä ja on voimassa 6kk, jonka jälkeen sopimus jatkuu normaalisti, ellei sitä irtisanota. Jäsenmaksu veloitetaan Debit/Credit kortilta kuukausittain. Oasiksen kuukausijäsenet saavat extraetuna myös pääsyn videopankkiimme, jossa on jo yli 60 videota. Voit siis tehdä harjoituksia juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Lue jäsenehdot infosivumme alaosasta. Kysy lisää julius@oasisturku.fi. 

39€/kk

Osta

Premium vuosijäsenyys

Premium jäsenenä voit osallistua kaikille tunneille Oasis Studiolla sekä BASI Pilates Akatemialla. Jäsenyyteen kuuluvat kaikki matolla tehtävät pilates-, venyttely- ja joogatunnit sekä kuukausittain 10 laitepilatesharjoitusta. Jäsenyys alkaa ostopäivästä ja on voimassa yhden (1) vuoden, jonka jälkeen sopimus jatkuu normaalisti, ellei sopimusta irtisanota. Jäsenmaksu veloitetaan Debit/Credit kortilta kuukausittain tai halutessasi yksi vuosi kerrallaan. Premium kuukausijäsenet saavat extraetuna myös pääsyn videopankkiimme, jossa on jo yli 60 harjoitusvideota. Premium jäsenyyspaikkoja on jäljellä enää muutama. Lue jäsenehdot infosivumme alaosasta.*

99€/kk

Osta

Lahjakortit

Lahjakortti, 10x kortti (4 kk)

Lahjakortti ilahduttaa aina! Voit ostaa lahjakortin kirjautumatta järjestelmäämme. Lahjakortti oikeuttaa kymmeneen harjoituskertaan kaikille lukujärjestyksen viikkotunneille poislukien Reformer-laitepilatestunnit. Lähetä meille maksun jälkeen tiedot saajasta ja toimitustavasta sähköpostilla tai puhelimitse. Maksun jälkeen avautuu ikkuna, jossa on yhteystietomme.

130 €

Osta

135 € lahjakortti kursseillemme

Lahjakortin saaja voi osallistua 135 € maksavalle kurssillemme. Oston jälkeen aukeaa sivu, jossa on vielä yhteystietomme.

135 €

Osta