Hinnasto / Sarjakortit & Jäsenyydet

Studioon tutustuminen

Maksuvälineet

Oasiksen harjoittelun voi maksaa helposti netin kautta lisäämällä profiiliisi pankki- tai luottokortin tiedot. Tiedot salataan Stripe maksukorttijärjestelmässä, eivätkä ne näy edes henkilökunnalle. Paikan päällä voit myös maksaa käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla valitsemalla "maksa studiolla" tai "pay later". Lisäksi hyväksymme Smartum setelit, Virike- ja Tykysetelit, Smartum Saldon, ePassin, Edenred Mobiilin sekä Eazybreakin. Maksa valitsemasi tuote liikuntaedun sovelluksessa ja lisäämme palvelut profiiliisi.

Ensimmäinen tutustumiskerta

Ensimmäinen harjoituskerta Oasis Studiolla maksaa vain 10€ (norm. 20€). Ohjelmistomme näyttää normaalihintaa, kun varaat ensimmäisen tunnin. Varaa tuntisi valitsemalla  "Maksa studiolla" ja kun tulet tunnille, kerro vastaanotossa, että olet ensimmäistä kertaa. Voit käyttää tutustumiskerran joogaan, venyttelyyn, fascialiin ja mattopilatekseen, käytännössä siis ihan mille tahansa mattotunnille (ei Reformer Laitepilatekseen). Jos tarvitset apua tunnin varaamisessa, ota yhteyttä info@oasisturku.fi. Lisää tietoa käytänteistä, varaamisesta ja peruuttamisesta löydät sivulta www.oasisturku.fi/info.

3x tutustumiskortti, voimassa 1kk

Kortilla voit osallistua kaikille mattotunneille eli joogaan, pilatekseen ja venyttelyyn SEKÄ Reformer Laitepilatekseen tunneille, jotka on merkitty avoimiksi kaikille. Lisäksi voit osallistua Online tunneille. Käyntikerrat ovat voimassa yhden kuukauden ostopäivästä eteenpäin. Kortin voi ostaa täältä nettisivuilta tai studiolta paikan päältä. Oston jälkeen käyntikerrat näkyvät omassa profiilissasi. 3x tutustumiskortin voi ostaa vain kertaalleen.


Huom! Emme suosittele yhdistämään 10x korttia ja 3x korttia, sillä ohjelmisto ei osaa pitää kortteja/credittejä erillään toisistaan. Suosittelemme siis ostamaan yhden kortin kerrallaan.

45 €

Osta

Oasis Studion Jäsenyydet

* Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät -5%. Ei koske Online jäsenyyttä.

Basic jäsenyys

Basic jäsen voi osallistua kaikille Oasis Pilates & Yogan mattotunneille studiolla ja online. Sopii erityisesti sinulle, jos haluat harjoitella sännöllisesti murehtimatta käyntikertojen määrästä. Sopii hyvin myös kiireiseen elämäntyyliin, koska voit osallistua tunneille etänä Live Onlinessa vaikka toiselta puolen maapalloa! Sopimus on voimassa 6kk, jonka jälkeen sopimus jatkuu normaalisti, ellei sitä irtisanota. Jäsenmaksu veloitetaan Debit/Credit kortilta kuukausittain tai koko 6kk maksetaan yhdellä kertaa. Reformer Laitepilates tunneille Basic jäsenet voivat osallistua 15€ alennettuun kertahintaan (norm. 30€). Oasiksen kuukausijäsenet saavat myös pääsyn videopankkiimme, jossa on jo yli 50 videota. Voit siis jatkaaharjoituksia juuri silloin kun sinulle sopii. *

79 € / kk

Osta

Basic Plus jäsenyys

Basic jäsen voi osallistua Oasis Pilates & Yogan mattotunneille studiolla ja online. Kuukausihintaan kuuluu myös mattovuokra. Sopimus on normaalisti voimassa 6kk, jonka jälkeen sopimus jatkuu normaalisti, ellei sitä irtisanota. Jäsenmaksu veloitetaan Debit/Credit kortilta kuukausittain tai koko 6kk maksetaan yhdellä kertaa. Reformer Laitepilates tunneille Basic jäsenet voivat osallistua 15€ alennettuun kertahintaan (norm. 30€). Oasiksen kuukausijäsenet saavat myös pääsyn videopankkiimme, jossa on jo noin 50 videota. Voit siis jatkaaharjoituksia juuri silloin kun sinulle sopii. *

89 € / kk

Osta

Online jäsenyys

Online jäsen voi osallistua kaikille Oasiksen Live Online tunneille vuorokauden ajasta riippumatta. Sopimus on voimassa 6kk, jonka jälkeen sopimus jatkuu normaalisti, ellei sitä irtisanota. Jäsenmaksu veloitetaan Debit/Credit kortilta kuukausittain. Oasiksen kuukausijäsenet saavat extraetuna myös pääsyn videopankkiimme, jossa on jo noin 50 videota. Voit siis tehdä harjoituksia juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. 

Huom Turkulaiset! Voit osallistua Online jäsenyydellä studiolla paikan päällä arkipäivisin klo 15 asti alkaville mattotunneille. Arki-iltojen ja viikonloppujen mattotunnit paikan päällä maksavat Online jäsenille 5€.

 

49 € / kk

Osta

Premium vuosijäsenyys

Premium jäsen voi osallistua kaikille tunneille (myös Laitepilates ja Onlinetunnit). Sopimus voimassa 12 kk, jonka jälkeen sopimus jatkuu normaalisti, ellei sopimusta irtisanota. Jäsenmaksu veloitetaan Debit/Credit kortilta kuukausittain tai koko vuosi maksetaan yhdellä kertaa. Emme voi valitettavasti ottaa tällä hetkellä enempää Premium jäseniä. Voit ilmoittautua jonoon info@oasisturku.fi. *

99 € / kk

Osta

Sarjakortit (ei sitoutumista)

* Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät -5%

10x kortti, voimassa 4kk

Kortilla voi osallistua 10 kertaa Oasis Pilates & Yogan mattotunneille eli joogaan, pilatekseen sekä venyttelyyn sekä Online tunneille. Kortti maksetaan ennen harjoittelun aloittamista ja käyntikertasi näkyvät omassa profiilissasi. Kortti on voimassa ostopäivästä 4kk. Voit osallistua myös Reformer Laitepilatekseen, jolloin 10x kortistasi käytetään kaksi käyntikertaa (credit). Kaikille avointa Reformer tuntia varatessa kortiltasi menee yksi kerta ja lisäksi saapuessasi paikalle vastaanottotyöntekijä poistaa kortiltasi toisen creditin. *

130€

Osta

Kuukausikortti (ei sitoutumista)

Kuukausikortilla voi osallistua Oasis Pilates & Yogan mattotunneille sekä online tunneille (ei Reformer Laitepilates). Kortti maksetaan ennen harjoittelun aloittamista. *

125 €

Osta

Lahjakortit

Lahjakortti, 10x kortti (4kk)

Lahjakortti ilahduttaa aina! Voit ostaa lahjakortin kirjautumatta järjestelmäämme. Lahjakortti oikeuttaa kymmeneen harjoituskertaan kaikille lukujärjestyksen viikkotunneille poislukien Reformer-laitepilatestunnit. Lähetä meille maksun jälkeen tiedot saajasta ja toimitustavasta sähköpostilla tai puhelimitse. Maksun jälkeen avautuu ikkuna, jossa on yhteystietomme.

130 €

Osta

125 € lahjakortti kursseillemme

Lahjakortin saaja voi osallistua 125 € maksavalle kurssillemme. Oston jälkeen aukeaa sivu, jossa on vielä yhteystietomme.

125 €

Osta

Kertamaksut

Drop in -kertamaksu (mattotunnit)

Oasis Pilates & Yogan mattotunneille voi osallistua kertamaksulla, jonka voi maksaa tunnin varaamisen yhteydessä tai paikan päällä ennen tuntia. Ohjelma veloittaa kertamaksun automaattisesti, jos sinulla ei ole voimassa olevaa jäsenyyttä / 10x korttia ja sinulla on järjestelmässä pankkikorttitiedot. Jos haluat osallistua tunnille, mutta maksaa vasta studiolla, valitse alavetovalikosta  "Maksa studiolla".

Drop in -kertamaksu (Reformer Laitepilates)

Oasis Pilates & Yogan Reformer-laitetunneille voi osallistua kertamaksulla, jonka voi maksaa tunnin varaamisen yhteydessä tai paikan päällä ennen tuntia. Ohjelma veloittaa kertamaksun automaattisesti, jos sinulla ei ole voimassa olevaa Premium jäsenyyttä. Jos haluat osallistua tunnille, mutta maksaa vasta studiolla, valitse alasvetovalikosta  "Maksa studiolla". Huom! Vain osa Reformer viikkotunneista on varattu Drop in -asiakkaille.