Pilatestunnit

Pilatestunnit

Pilates

Joseph Pilateksen luoma kehonhallintamenetelmä, jonka avulla mm. vahvistetaan keskivartalon aluetta, pyritään kehittämään optimaalista ryhtiä, opetellaan linjakkaita liikeratoja ja syvennetään hengitystä. Pilatesharjoittelu kehittää kehonhallintaa, voimaa, liikkuvuutta, kestävyyttä sekä kehotietoisuutta. Oma keho ja sen käyttö ovat pääosassa, mutta tunnilla voidaan hyödyntää harjoittelun tukena myös erilaisia välineitä, kuten palloa, rullaa, kuminauhaa jne. Tunti sopii kaikille iästä ja koosta riippumatta, sillä jokaisen on mahdollista löytää itselleen sopiva tapa tehdä liikkeitä. Mukaan tarvitset vain keskittyneen mielen, jonka avulla saat harjoituksesta kaikki hyödyt parhaiten irti.

HotPilates

HotPilates-tunti pidetään miellyttävässä noin 30 asteen lämmössä. Kehoa harjoitetaan pilateksen perusperiaatteiden mukaisesti: tunnilla mm. vahvistetaan keskivartalon aluetta, pyritään kehittämään optimaalista ryhtiä, opetellaan linjakkaita liikeratoja, syvennetään hengitystä sekä tuetaan harjoitteita erilaisilla välineillä. Tunti sopii kaikille lämmön ystäville harjoitustaustasta riippumatta. Mukaan tarvitset keskittyneen mielen sekä vesipullon ja pyyhkeen.

HotPowerPilates

HotPowerPilates-tunti tarjoaa tehoa, hikeä ja hyvää mieltä! Harjoittelu pohjautuu pilateksen perusperiaatteisiin eli hengityksen käyttöön, keskittymiseen sekä syvien lihasten aktivointiin. Pilatesharjoitteluun yhdistetään kehonpainoharjoitteita sekä erilaisilla välineillä, kuten pallolla ja kuminauhalla, toteutettuja liikkeitä. Vesipullo kannattaa ottaa mukaan, sillä tunnilla tehdään reipastempoista pilatesharjoittelua noin 30 asteen lämmössä.

PhysioPilates

PhysioPilates perustuu Joseph Pilateksen luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää mm. voimaa, liikkuvuutta, kestävyyttä sekä kehotietoisuutta. Tunnilla huomioidaan kattavasti erilaiset tuki- ja liikuntaelinten ongelmat ja harjoitellaan niiden ehdoilla. Tuntia ohjaa PhysioPilates-ohjaajakoulutuksen suorittanut fysioterapeutti. Voit osallistua tunnille, vaikka sinulla ei akuuttia tuki- ja liikuntaelinten ongelmaa olisikaan.

Reformer Laitepilates

Ensikertalaiset voivat osallistua Reformer Laitepilatestunteihin (Premium tunnit on varattu jäsenillemme). Tunnilla käytetään yhtä tunnetuimmista pilateslaitteista, jonka teho ja toiminta perustuu jousivastuksiin. Reformer-laitepilatestunnit on suunniteltu siten, että sinne ovat tervetulleita sekä vasta-alkajat että kokeneemmat treenaajat. Power-tunnit ovat reipastempoisia harjoituksia, joten aikaisemmasta kokemuksesta on näillä tunneilla hyötyä. Laiteharjoittelu kehittää monipuolisesti voimaa, liikkuvuutta ja motorisia taitoja. Reformer tunneille voi osallistua Premium jäsenenä, 3x tutustumiskortilla, 10x kortilla (2x credittiä/tunti) sekä kertamaksulla.

Klassinen Reformer Laitepilates

Klassisella Reformer tunnilla harjoitellaan Joseph Pilateksen kehittelemien liikesarjojen mukaisesti keskittyen muiltakin pilatestunneilta tuttuihin pilateksen perusperiaatteisiin. Jokainen tunti perustuu samaiseen koko kehon haastavaan liikesarjaan, jota vähitellen kehitetään askel askeleelta eteenpäin. Tällä tunnilla oman harjoituksen edistymisen voi juuri siksi huomata erityisen hyvin. Klassiset laitetunnit on jaettu level 1 ja level 2 tunteihin. Level 1 tunneille ovat tervetulleita ensikertalaiset kun taas level 2 tunnille osallistuvien tulee olla harjoitellut klassista laitepilatesta vähintään kahden kuukauden ajan. Reformer tunneille voi osallistua Premium jäsenenä, 3x tutustumiskortilla, 10x kortilla (2x credittiä/tunti) sekä kertamaksulla.

 

Varaa tunnit tästä