Pilatestunnit

Pilatestunnit

Oasis Studiolla sinun on mahdollista harrastaa pilatesta monipuolisesti ja vaihtelevasti. Modernin tyylisuunnan Pilates & Stretching -tunneilla sisältö on vaihtelevaa ja ohjaaja rakentaa sarjat aina itse. PhysioPilates tunteja ohjaa fysioterapeutti ja harjoitus on suunniteltu erityisesti tuki- ja liikuntaelinvaivat huomioon ottaen. Pilates & Stretching

Pilates & Stretching tarjoaa monipuolista liikettä ja hyvää mieltä. Harjoittelu pohjautuu pilateksen perusperiaatteisiin eli hengityksen käyttöön, keskittymiseen sekä syvien lihasten aktivointiin. Tunnilla tehdään modernia pilatesta sekä kehonhuolto- ja venyttelyliikkeitä rauhallisessa tahdissa erilaisia pienvälineitä hyödyntäen (pallo, rulla, rengas). Tunneille voivat osallistua kaikki, myös vasta-alkajat.

PhysioPilates

PhysioPilates on modernia pilatesta, joka kehittää voimaa, liikkuvuutta, kestävyyttä sekä kehotietoisuutta. Tunneilla huomioidaan kattavasti erilaiset tuki- ja liikuntaelinten ongelmat ja harjoitellaan niiden ehdoilla rauhallisessa tahdissa. Tuntia ohjaa PhysioPilates-ohjaajakoulutuksen suorittanut fysioterapeutti. Voit osallistua tunnille, vaikka sinulla ei akuuttia tuki- ja liikuntaelinten ongelmaa olisikaan.

BASI Pilates Academy, Turku

Meillä on myös toinen studio nimeltään BASI Pilates Academy - Turku, joka tarjoaa nimenomaan BASI Pilates tyylisuunnan tunteja. Tästä pääset BASI Pilates Akatemian nettisivuille.

Tutustu tästä BASI Pilateksen tyylisuuntaan 20 minuutin mattopilatesharjoituksella (keskitaso).