Pilatestunnit

Pilatestunnit

Oasis Studiolla sinun on mahdollista harrastaa pilatesta monipuolisesti ja vaihtelevasti. Modernin tyylisuunnan Pilates & Stretching -tunneilla sisältö on vaihtelevaa ja ohjaaja rakentaa sarjat aina itse. PhysioPilates tunteja ohjaa fysioterapeutti ja harjoitus on suunniteltu erityisesti tuki- ja liikuntaelinvaivat huomioon ottaen. Pilates & Stretching

Pilates & Stretching tarjoaa monipuolista liikettä ja hyvää mieltä. Harjoittelu pohjautuu pilateksen perusperiaatteisiin eli hengityksen käyttöön, keskittymiseen sekä syvien lihasten aktivointiin. Tunnilla tehdään modernia pilatesta sekä kehonhuolto- ja venyttelyliikkeitä rauhallisessa tahdissa erilaisia pienvälineitä hyödyntäen (pallo, rulla, rengas). Tunneille voivat osallistua kaikki, myös vasta-alkajat.

PhysioPilates

PhysioPilates on modernia pilatesta, joka kehittää voimaa, liikkuvuutta, kestävyyttä sekä kehotietoisuutta. Tunneilla huomioidaan kattavasti erilaiset tuki- ja liikuntaelinten ongelmat ja harjoitellaan niiden ehdoilla rauhallisessa tahdissa. Tuntia ohjaa PhysioPilates-ohjaajakoulutuksen suorittanut fysioterapeutti. Voit osallistua tunnille, vaikka sinulla ei akuuttia tuki- ja liikuntaelinten ongelmaa olisikaan.

Power Pilates

Pilateksella kehität keskivartalon hallintaa, lapatukea, rangan ja lonkkien notkeutta ja lihasvoimaa. Pilatestunnilla opit tunnistamaan eri pilatesliikkeet ja opit suorittamaan liikkeet puhtaasti. Voit huomata kehittymisen jo muutamassa kuukaudessa. Power Pilates on raskaampi urheilullinen pilatestunti, joka kehittää erittäin tehokkaasti selän ja vatsan alueen lihaskestävyyttä.

Lue joogatunneistamme

BASI Pilates Academy, Turku

Meillä on myös toinen studio nimeltään BASI Pilates Academy - Turku, joka tarjoaa nimenomaan BASI Pilates tyylisuunnan tunteja. Tästä pääset BASI Pilates Akatemian nettisivuille.

Tutustu tästä BASI Pilateksen tyylisuuntaan 20 minuutin mattopilatesharjoituksella (keskitaso).