Faskia ja Venyttelytunnit

Faskia

Faskia-tunnilla huolletaan lihaskalvolinjat kuntoon! Faskia on lihaskalvolinjoihin keskittyvä liikkuvuusharjoitus, jossa hyödynnetään myös pienvälineitä kuten foam rollereita ja piikkipalloja. Tunnilla pyritään parantamaan kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia kehittämällä lihaskalvojen liukuvuutta monipuolisin ja dynaamisin liikesarjoin. Tällä tunnilla liikkuvuutta lisää myös miellyttävä noin 25 asteen lämpötila.

Barre

Barre on balettia ja lihaskuntoharjoittelua yhdistelevä helpohko koreografinen ja musiikin mukaan tehtävä tunti, joka sopii ihan kaikille. Sinulla ei siis tarvitse olla baletti-taustaa. Harjoittelu tehdään seisten ja hakien tukea barre-tangosta. Barre-harjoittelu parantaa ryhtiä, tasapainoa sekä voimaa ja liikkuvuutta erityisesti lonkan seudulla. Barre + Core tunnilla treenataan Barre-harjoittelun perään vielä täsmällisemmin keskivartalon lihakset.

 

Mobility

Mobility tunnilla kehittyy sekä liikkuvuus että voima. Harjoituksessa nivelten liikeratoja parannetaan pääasiassa vastuksen kanssa. Vastuksen harjoitukseen voi antaa oman kehon paino, lihasaktivaatio tai lisäpaino kuten joogabolsteri. Voit siis unohtaa vanhan säännön, että venytettävä lihas täytyy pitää rentona. Liikkuvuus paranee hyvin yhdistämällä voimaharjoittelun notkeusharjoitteluun. Tällä tunnilla tulee hiki!

 

Varaa tunnit tästä