Faskia ja Venyttelytunnit

HotFascial

Fascial-tunnilla huolletaan lihaskalvolinjat kuntoon! Fascial on Fysioline Academy of Finlandin kehittämä lihaskalvolinjoihin keskittyvä liikkuvuusharjoitus. Tunnilla pyritään parantamaan kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia kehittämällä lihaskalvojen liukuvuutta monipuolisin ja dynaamisin liikesarjoin. Tällä tunnilla liikkuvuutta lisää myös miellyttävä noin 30 asteen lämpötila.

Somatic Stretching

Somatic Stretching -tunnilla käytetään erilaisia venytystekniikoita parantamaan kehon hallintaa ja liikkuvuutta. Somaattinen venyttely on tarkka tapa harjoitella liikettä vahvan läsnäolon, omien tuntemusten kuuntelun ja keskittymisen avulla. Tällä rauhallisella tunnilla voidaan käyttää apuvälineinä palloa, rullaa ja joogavyötä.

Mobility

Mobility tunnilla kehittyy sekä liikkuvuus että voima. Harjoituksessa nivelten liikeratoja parannetaan pääasiassa vastuksen kanssa. Vastuksen harjoitukseen voi antaa oman kehon paino, lihasaktivaatio tai lisäpaino kuten joogabolsteri. Voit siis unohtaa vanhan säännön, että venytettävä lihas täytyy pitää rentona. Liikkuvuus paranee hyvin yhdistämällä voimaharjoittelun notkeusharjoitteluun. Tällä tunnilla tulee hiki!

 

Varaa tunnit tästä