Hypopressive

Hypopressive

Seuraava peruskurssi alkaa tammikuussa 2020. Päivitämme kevätaikataulun sivuillemme lokakuun loppuun mennessä.

Hypopressive Level 2 Workshop

Kurssi on suunnattu Hypopressive Level1 -kurssin käyneille. Level2 -harjoitukset tuovat vaihtelua ja lisähaastetta Hypopressive-treeniisi. Pohjana kaikille harjoituksille toimivat 1-tason harjoitusasennot. Näihin staattisiin perusasentoihin lisätään nyt mukaan liikettä ja dynamiikkaa. 2-tasolla mukaan tulee myös rintakehää ja hartiaseutua avaavia sekä rankaa ojentavia lämmittelyharjoitteita.

Workshop sisältää hengitys- ja lämmittelyharjoituksia, Level2 -harjoitussarjaan tutustumista sekä loppuun ohjatun harjoitussarjajatkumon.

Aika: la 23.11.2019 klo 13-16

Ohjaaja: Hypopressive- ja Pilatesohjaaja Suvi-Maria Helin

Hinta: 60€ (Premium jäsenet 55€)

osta

Hypopressive Level 1 kurssi (5krt)

Hypopressive-tekniikka sisältää sarjan hengitys- ja asentoharjoituksia, jotka kohdistuvat erityisesti keskivartalon syviin lihaksiin. Hypopressive-tekniikalla vähennetään vatsaontelon sisäistä painetta ja harjoitetaan vatsalihaskorsettia. Harjoitukset stimuloivat lantionpohjan sekä ydintuen refleksinomaista aktivoitumista. Tämä on suurin ero Hypopressive-tekniikan ja muiden ydintukea harjoittavien tekniikoiden välillä. Muissa tekniikoissa yllämainittuja lihaksia aktivoidaan tahdonalaisesti. Hypopressive-tekniikka voi helpottaa selkävaivoja sekä auttaa palautumaan synnytyksestä.

Ohjaaja: Hanna Manninen, Hypopressive-, jooga- ja pilatesohjaaja

Aika: Ti 7.1.-4.2.2020 klo 17-17.45. Joka viikko samaan aikaan.

Hinta: 75€ (Premium jäsenet 70€)

OSTA