Hypopressive

Hypopressive

Syksyllä 2021 voit harjoitella Hypopressive metodia kurssimuotoisesti Löydä Sisäinen korsetti -kurssilla sekä osallistumalla Pilates & Hypopressive -tunneille. Tunnit alkavat elokuun puolivälissä.

Hypopressive Level 1 alkaen 28.10.2021

Hypopressive-tekniikka sisältää sarjan hengitys- ja asentoharjoituksia, jotka kohdistuvat erityisesti keskivartalon syviin lihaksiin. Hypopressive-tekniikalla vähennetään vatsaontelon sisäistä painetta ja harjoitetaan vatsalihaskorsettia. Harjoitukset stimuloivat lantionpohjan sekä ydintuen refleksinomaista aktivoitumista. Tämä on suurin ero Hypopressive-tekniikan ja muiden ydintukea harjoittavien tekniikoiden välillä. Muissa tekniikoissa yllämainittuja lihaksia aktivoidaan tahdonalaisesti. Hypopressive-tekniikka voi helpottaa selkävaivoja, keskivartalon kaventamisessa fitness-urheilussa sekä auttaa palautumaan synnytyksestä. Hypopressive sopii siis hyvin monipuolisesti harjoittelun tueksi.

Voit osallistua myös etänä Live Onlinessa!

Kurssin ohjaa Hanna Manninen

Kurssin hinta 75 €

Kurssikerrat 28.10. 4.11. 11.11. 18.11. 25.11.

Osta nyt

Löydä sisäinen korsetti- kurssi (3 krt)

Kurssilla perehdytään keskivartalon syvien vatsalihasten aktivaatioon ja lantionpohjan harjoittamiseen pilates- ja hypopressive -tyylisillä harjoituksilla. Voit osallistua myös Onlinessa! Pilatesharjoitukset kehittävät keskivartalon hallintaa ja voimaa. Hypopressive-tekniikka taas sisältää sarjan hengitys- ja asentoharjoituksia, joilla vähennetään vatsaontelon sisäistä painetta ja harjoitetaan vatsalihaskorsettia. Harjoitukset stimuloivat lantionpohjan sekä ydintuen refleksinomaista aktivoitumista. Kurssikerrat 29.8. 5.9. 12.9.

Voit osallistua Online tai Onsite. Online linkki lähetetään kaikille kurssille ilmoittautuneille aina sunnuntaina viimeistään 20 min ennen tunnin alkamista. Sinun ei siis tarvitse ilmoittaa tuletko paikalle vai online.

Kurssin hinta 50€

Harjoitukset su klo 13.15-14.00

 

OSTA