Kurssit ja workshopit

Kurssit ja Workshopit

Kurssimme ja workshoppimme ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Osallistuminen ei edellytä liittymistä studion jäseneksi. Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos maksun kanssa on haastetta tai haluat maksaa liikuntaseteleillä, ota yhteyttä info@oasisturku.fi.

PregnancyYoga kurssi (8 x 75 min)

PregnancyYoga-kurssi on tarkoitettu tuleville äideille. Raskausjoogassa tehdään raskausaikaan modifioituja asanoita ja hengitysharjoituksia sekä rentoudutaan. Kurssilla parannetaan raskausajan hyvinvointia sekä valmistaudutaan tulevaan synnytykseen. Tule jakamaan muiden samassa tilanteissa olevien kanssa ajatuksia, toiveita ja pelkoja sekä nauttimaan kannustavasta ryhmäenergiasta.

Syksyn 2020 kurssit:

Kurssi 1: Alk. 23.8.2020 klo 11.45-13.00. Kurssikertoja on 8 ja ne ovat aina kerran viikossa sunnuntaisin samaan aikaan.

Kurssi 2: Alk. 6.9. klo 10.00-11.15. Kurssikertoja on 8 ja ne ovat aina kerran viikossa sunnuntaisin samaan aikaan.

Kurssi 3: Alk. 18.10. klo 11.45-13.00. Kurssikertoja on 8 ja ne ovat aina kerran viikossa sunnuntaisin samaan aikaan.

Ohjaaja: Jooga- ja pilatesopettaja Hanna Manninen

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€

Osta

MamaYoga kurssi (8 x 45 min)

MamaYoga on tarkoitettu tuoreille äideille ja heidän vauvoilleen. Kurssin tunnit ovat äidin ja vauvan yhteisiä hetkiä, joiden aikana keskitytään äiti-vauvayhteyden voimistamiseen joogan keinoin. Tunnilla tehdään raskaudesta ja synnytyksestä palauttavia joogaharjoituksia, lauletaan/kuunnellaan mantroja ja rentoudutaan. Tunnille tulemista ei tarvitse jännittää, sillä tunnin aikana voit rauhassa imettää, vaihtaa vaipan tai käydä tarpeen vaatiessa vauvan kanssa rauhoittumassa studion muissa tiloissa. 

Syksyn 2020 MamaYoga Kurssit:
Kurssi 1: alk. ke 2.9.2020 klo 11.30-12.15. Kurssikertoja on 8 ja ne ovat aina kerran viikossa keskiviikkoisin samaan aikaan.

Kurssi 2: alk. ke 28.10.2020 klo 11.30-12.15. Kurssikertoja on 8 ja ne ovat aina kerran viikossa keskiviikkoisin samaan aikaan.

Kurssin ohjaaja: Joogaopettaja Kreeta Ranki

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€

Osta

MamaPilates kurssi (8 x 45 min)

MamaPilates on suunniteltu tuoreille/vastikään synnyttäneille äideille. Tunneilla keskitytään raskaudesta ja synnytyksestä palauttaviin pilatesharjoituksiin, kuten lantionpohjan ja syvän poikittaisen vatsalihaksen vahvistamiseen. Erityistä huomiota kiinnitetään myös vatsalihaksen erkaumaa pienentäviin harjoituksiin. Jokainen tunti päätetään aina kehoa ja mieltä huoltavalla loppurentoutuksella. Kurssilta saa myös harjoitteita omatoimiseen treeniin. HUOM. Tunnille voi osallistua vauvan kanssa tai ilman.

Syksyn 2020 MamaPilates kurssit:

Kurssi 1 alk. ma 17.8. klo 14.30-15.15. Kurssikertoja on 8 ja ne ovat aina kerran viikossa maanantaisin samaan aikaan. Kurssi täynnä!

Kurssi 2 alk. ma 12.10 klo 14.30-15.15. Kurssikertoja on 8 ja ne ovat aina kerran viikossa maanantaisin samaan aikaan.

Kurssin ohjaaja: fysioterapeutti, pilatesohjaaja Leena Syrjälä

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€

Osta

Kehonhallintaa hypopressive tekniikalla (5 x 45 min)

Hypopressive-tekniikka sisältää sarjan hengitys- ja asentoharjoituksia, jotka kohdistuvat erityisesti keskivartalon syviin lihaksiin. Hypopressive-tekniikalla vähennetään vatsaontelon sisäistä painetta ja harjoitetaan vatsalihaskorsettia. Harjoitukset stimuloivat lantionpohjan sekä ydintuen refleksinomaista aktivoitumista. Tämä on suurin ero Hypopressive-tekniikan ja muiden ydintukea harjoittavien tekniikoiden välillä. Muissa tekniikoissa yllämainittuja lihaksia aktivoidaan tahdonalaisesti. Hypopressive-tekniikka voi helpottaa selkävaivoja sekä auttaa palautumaan synnytyksestä. 

Kurssi: Alk. su 20.9. klo 13.30. Kurssikerrat ovat joka viikko samaan aikaan viiden viikon ajan.

Hinta: 75€ (Premium jäsenet 70€)

Ohjaaja: Jooga-, pilates- ja hypopressive level 1 ohjaaja Hanna Manninen

Osta

Joogan perusteet (8krt)

Tekeekö mielesi aloittaa jooga, mutta erilaisten joogatuntien viidakko saa pään pyörälle ennen kuin edes olet astunut joogamatolle? Tule joogan perusteet kurssille! Kurssilla opit kaiken mitä sinun tarvitsee tietää aloittaaksesi joogaharjoittelun Oasis Studiolla. Käymme läpi hatha-, flow- ja yinjoogan perusteita. Opit miten jooga-asennot suoritetaan puhtaasti ja myös miten eri joogalajit eroavat toisistaan. Tällöin opit löytämään sinulle sopivat tunnit. Teemme kurssilla myös lyhyitä meditaatioita sekä tutustumme hengityksen rooliin asanaharjoittelussa. Tutustumme myös joogan filosofiaan kevyellä ja käytännönläheisellä otteella. Voit osallistua tunneille halutessasi myös kotoasi käsin, sillä kurssikerrat kuvataan myös Onlinena.

Kurssin ohjaaja: RYT500 Joogaopettaja Hanna Manninen

Aika: Torstaisin alkaen 27.8. klo 16-17.15. Kurssikerrat ovat torstaisin samaan aikaan kahdeksan viikon ajan.

Hinta: 125€ (Oasis Studion Premium jäsenet 115€)

osta

Reformer Laitepilateksen peruskurssi

Tällä 5 kerran kurssilla opit Joseph Pilateksen kehittämän Reformer Laitepilateksen perusteet. Kurssin aiheita ovat mm. laitteen osat/säädöt, jousivastuksen käyttö, keskustan/ydintuen löytäminen sekä perustason laitepilatesliikkeet. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta pilateksesta. Laitepilates on hauskaa ja monipuolista harjoittelua, joka parantaa keskivartalon hallintaa sekä koko kehon lihaskestävyyttä. Kurssi toteutetaan maks. 6 hlön pienryhmässä.

Syksyn 2020 Reformer Laitepilateksen peruskurssit:

Kurssi 1 keskiviikkoisin 9.9.-7.10. klo 19.00-20.15 (5 kurssikertaa) Kurssi täynnä!

Kurssi 2 keskiviikkoisin 14.10.-11.11. klo 19.00-20.15 (5 kurssikertaa)

Huom. Kurssit ovat keskenään samansisältöiset.

Ohjaaja: Pilatesohjaaja Katriina Kontu

Hinta: 110€

OSTA

Joogan perusteet -päiväkurssi (5krt)

Tekeekö mielesi aloittaa jooga, mutta erilaisten joogatuntien viidakko saa pään pyörälle ennen kuin edes olet astunut joogamatolle? Tule joogan perusteet kurssille! Kurssilla opit kaiken mitä sinun tarvitsee tietää aloittaaksesi joogaharjoittelun Oasis Studiolla. Käymme läpi hatha-, flow- ja yinjoogan perusteita. Opit miten jooga-asennot suoritetaan puhtaasti ja myös miten eri joogalajit eroavat toisistaan. Tällöin opit löytämään sinulle sopivat tunnit. Teemme kurssilla myös lyhyitä meditaatioita sekä tutustumme hengityksen rooliin asanaharjoittelussa. Tutustumme myös joogan filosofiaan kevyellä ja käytännönläheisellä otteella.


Joogan perusteet -päiväkurssit syksyllä 2020:

Kurssi 1 tiistaisin 8.9.-6.10 klo 11.30-12.45 (5 kurssikertaa)

Kurssi 2 tiistaisin 13.10-10.11. klo 11.30-12.45 (5 kurssikertaa)

Huom. Kurssit ovat keskenään samansisältöiset.

Ohjaaja: Joogaopettaja Lotta Lähteenmäki

Hinta: 75€ (Premium jäsenet 70€)

OSTA

PregnancyYoga -päiväkurssi (5krt)

PregnancyYoga -päiväkurssi on tarkoitettu tuleville äideille. Raskausjoogassa tehdään raskausaikaan modifioituja asanoita ja hengitysharjoituksia sekä rentoudutaan. Kurssilla parannetaan raskausajan hyvinvointia sekä valmistaudutaan tulevaan synnytykseen. Tule jakamaan muiden samassa tilanteissa olevien kanssa ajatuksia ja toiveita sekä nauttimaan kannustavasta ryhmäenergiasta.

PregnancyYoga -päiväkurssit syksyllä 2020:

Kurssi 1 torstaisin 24.9.-22.10. klo 11.15-12.30 (5 kurssikertaa)

Kurssi 2 torstaisin 29.10-26.11. klo 11.15-12.30 (5 kurssikertaa)

Huom. Kurssit ovat keskenään samansisältöiset.

Ohjaaja: Joogaopettaja Lotta Lähteenmäki

Hinta: 75€ (Premium jäsenet 70€)

OSTA

BASI Workshop for Pilates Teachers

BACK EXTENSION WORKSHOP FOR PILATES TEACHERS
Back extension is an essential part of any good Pilates session. It is a fact that in
therapy many back issues are treated with back extension. The reason for that is
that this movement is hardly ever practiced in everyday life and also many recreational as well as sport activities are often practiced in trunk flexion. As a conclusion imbalances in the musculature of the trunk occur, not only between the abdominals and back extensors, but also between the thoracic and lumbar extensors. There is no doubt that many problems such as neck tension, headaches etc. are often observed in connection with a rigid structure and (hyper-)kyphosis of the upper-mid back. After an anatomical overview of the back extensors we will analyze in form of practical exercises how a back can achieve functional strength, how the kinetic chain works during back extension and how important a correct positioning of the head is.

Exercises are performed with Mat and BASI Pilates Apparatus. The worshop is for Pilates Teachers only.

Teacher: Natascha Eyber
Natascha Eyber, who was accredited by BASI® in 2003, under the direction of Rael, holds the BASI® Pilates license for Germany, Austria, Switzerland and Scandinavia. She joined the BASI® Faculty in 2006, and was entitled as Senior Faculty in 2014. She has since been promoted to Principal Faculty as of 2019. Natascha was educated and worked as a ballet dancer and teacher, and has wide experience in training professional dancers. She was the resident director of Disney’s “Beauty and the Beast” and worked as director and choreographer for musical, events and opera.

Price: 150€

Time: Saturday 14/11/2020 1:30pm to 4:30pm

Cancellation Policy:
-Full refund if cancelled two weeks in advance
-Full refund if cancelled with doctor's certificate
-If cancelled less than two weeks in advance there is no refund

Ask more about the workshop: hanna@oasisturku.fi

REGISTER