Kurssit ja workshopit

Kurssit ja Workshopit

Kurssimme ja workshoppimme ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Osallistuminen ei edellytä liittymistä studion jäseneksi. Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos maksun kanssa on haastetta tai haluat maksaa liikuntaseteleillä, ota yhteyttä info@oasisturku.fi.

Lämpöjoogan perusteet kurssi (5 x 75min)

Tekeekö mielesi aloittaa lämpöjooga, mutta erilaisten joogatuntien viidakko saa pään pyörälle ennen kuin edes olet astunut joogamatolle? Tule lämpöjoogan perusteet kurssille! Kurssilla opit kaiken mitä sinun tarvitsee tietää aloittaaksesi joogaharjoittelun Oasis Studiolla. Käymme läpi HotFlow- ja HotYinJoogan perusteita. Opit miten jooga-asennot suoritetaan puhtaasti ja myös miten eri joogalajit eroavat toisistaan. Tällöin opit löytämään sinulle sopivat tunnit. Teemme kurssilla myös lyhyitä meditaatioita sekä tutustumme hengityksen rooliin asanaharjoittelussa. Tutustumme myös joogan filosofiaan kevyellä ja käytännönläheisellä otteella.

Huom! Voit tehdä harjoitukset myös Online tunteina kotoasi käsin. Lisäksi Juhannusta edeltävän torstain harjoituksen voit saada myös jälkikäteen videotallenteena.

Kesä 2020:

Torstaisin klo 15.30-16.45 11.6.-9.7.2020


Ohjaaja: Hanna Manninen, Joogaopettaja ja -kouluttaja, RYT500


Hinta: 75€ (Premium jäsenet 65€)

Osta

Reformer laitepilateksen peruskurssi alk. 2.6.

Tällä 5 kerran kurssilla opit Joseph Pilateksen kehittämän Reformer laitepilateksen perusteet. Kurssin aiheita ovat mm. laitteen osat/säädöt, jousivastuksen käyttö, keskustan/ydintuen löytäminen sekä perustason laitepilatesliikkeet. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta pilateksesta.

Laitepilates on hauskaa ja monipuolista harjoittelua, joka parantaa keskivartalon hallintaa sekä kehon lihaskestävyyttä.

Kurssi toteutetaan maks. 6 hlön pienryhmässä.

Aika: ti 2.6.2020 klo 10.30-11.45. Harjoitukset ovat viikoittain samaan aikaan viiden viikon ajan. Viimeinen kurssikerta on ti 30.6.

Ohjaaja: Pilatesohjaaja, fysioterapeutti Leena Syrjälä

Hinta 110€

OSTA

MamaPilates kurssi (8 x 45 min)

MamaPilates on suunniteltu tuoreille/vastikään synnyttäneille äideille. Tunneilla keskitytään raskaudesta ja synnytyksestä palauttaviin pilatesharjoituksiin, kuten lantionpohjan ja syvän poikittaisen vatsalihaksen vahvistamiseen. Erityistä huomiota kiinnitetään myös vatsalihaksen erkaumaa pienentäviin harjoituksiin. Jokainen tunti päätetään aina kehoa ja mieltä huoltavalla loppurentoutuksella. Kurssilta saa myös harjoitteita omatoimiseen treeniin. HUOM. Tunnille voi osallistua vauvan kanssa tai ilman.

Kesän 2020 MamaPilates kurssi:

 Kurssi alk. ma 11.5. klo 14.00-14.45. Kurssi pidetään Online -kurssina.

Kurssille voit osallistua varaamalla kurssipaikan varausjärjestelmästämme tai olemalla yhteydessä leena@oasisturku.fi. Voit ladata valmiiksi puhelimeen/pädille/läppäriin ilmaisen Zoom sovelluksen. Noin 15min. ennen viikottaista kurssikertaa lähetämme kurssille ilmoittautuneiden sähköpostiin osallistumislinkin, josta pääset mukaan tunnille.

Kurssin ohjaaja: pilatesohjaaja Leena Syrjälä

Kurssin kesto 8 kertaa , hinta 125€

Osta

MamaYoga kurssi (8 x 45 min)

MamaYoga on tarkoitettu tuoreille äideille ja heidän vauvoilleen. Kurssin tunnit ovat äidin ja vauvan yhteisiä hetkiä, joiden aikana keskitytään äiti-vauvayhteyden voimistamiseen joogan keinoin. Tunnilla tehdään raskaudesta ja synnytyksestä palauttavia joogaharjoituksia, lauletaan/kuunnellaan mantroja ja rentoudutaan. Tunnille tulemista ei tarvitse jännittää, sillä tunnin aikana voit rauhassa imettää, vaihtaa vaipan tai käydä tarpeen vaatiessa vauvan kanssa rauhoittumassa studion muissa tiloissa. 

Kevään 2020 MamaYoga Kurssit:
Kurssi 1: alkaen ke 15.1. klo 13-13.45. Tunnit kerran viikossa samaan aikaan 8 vkon ajan. Kurssi täynnä!


Kurssi 2: alkaen ke 11.3. klo 13-13.45. Tunnit kerran viikossa samaan aikaan 8 vkon ajan. HUOM! Kurssi on tauolla 2 viikon ajan, tunnit jatkuvat ke 1.4. Jos kurssia ei voida pitää studiolla, jatkamme Online tunteina.

Kurssin ohjaaja: Joogaopettaja Kreeta Ranki

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€

Osta

PregnancyYoga kurssi (8 x 75 min)

PregnancyYoga-kurssi on tarkoitettu tuleville äideille. Raskausjoogassa tehdään raskausaikaan modifioituja asanoita ja hengitysharjoituksia sekä rentoudutaan. Kurssilla parannetaan raskausajan hyvinvointia sekä valmistaudutaan tulevaan synnytykseen. Tule jakamaan muiden samassa tilanteissa olevien kanssa ajatuksia, toiveita ja pelkoja sekä nauttimaan kannustavasta ryhmäenergiasta.

Kevään 2020 kurssit:
Kurssi 1: alk. Su 26.1. klo 11.45-13.00. Ei harjoitusta 16.2. ja 15.3. Kurssi täynnä!
Kurssi 2: alk. Su 23.2. klo 10-11.15. Ei harjoitusta 15.3. ja 12.4. Kurssi täynnä!
Kurssi 3: alk. Su 5.4. klo 11.45-13.00. Ei harjoitusta 12.4. Yksi paikka vapaa. Kurssi järjestetään ainakin osittain online kurssina. Lisätiedot bodymindhanna@gmail.com
Kurssi 4: alk. Su 3.5. klo 10-11.15. Tämä kurssi on peruttu koronatilanteen takia!

Seuraavat kurssit järjestetään syksyllä 2020!

Ohjaaja: Jooga- ja pilatesopettaja Hanna Manninen

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€

Osta

Hypopressive kurssi (5 x 45 min)

Hypopressive-tekniikka sisältää sarjan hengitys- ja asentoharjoituksia, jotka kohdistuvat erityisesti keskivartalon syviin lihaksiin. Hypopressive-tekniikalla vähennetään vatsaontelon sisäistä painetta ja harjoitetaan vatsalihaskorsettia. Harjoitukset stimuloivat lantionpohjan sekä ydintuen refleksinomaista aktivoitumista. Tämä on suurin ero Hypopressive-tekniikan ja muiden ydintukea harjoittavien tekniikoiden välillä. Muissa tekniikoissa yllämainittuja lihaksia aktivoidaan tahdonalaisesti. Hypopressive-tekniikka voi helpottaa selkävaivoja sekä auttaa palautumaan synnytyksestä. 

Kurssi 1: Ti 7.1.-4.2.2020 klo 17-17.45, Kurssi täynnä!
Kurssi 2: Ti 12.5.-9.6.2020 klo 17-17.45. Kurssi siirretty syksyyn 2020!

Kurssit 1 ja 2 ovat samansisältöisiä.

Hinta: 75€ (Premium jäsenet 70€)

Ohjaaja: Jooga-, pilates- ja hypopressive level 1 ohjaaja Hanna Manninen

Osta

MamaPilates -jatkokurssi (8 x 45 min)

Kurssi on suunniteltu äideille, joilla raskaudesta/synnytyksestä on kulunut jo pidemmän aikaa. Taustalla on hyvä olla liikunnallista harjoittelua jonkin verran, sillä jatkoryhmässä pilatesharjoitteet ovat jo intensiivisempiä. Edelleen kuitenkin huomioidaan raskaudesta ja synnytyksestä palauttavat pilatesharjoitukset, kuten lantionpohjan ja syvän poikittaisen vatsalihaksen vahvistaminen. Huomiota kiinnitetään myös vatsalihaksen erkaumaa pienentäviin harjoituksiin. Jokainen tunti päätetään kehoa ja mieltä huoltavaan loppurentoutukseen. HUOM. Tunnille voit tulla lapsen kanssa tai ilman.

MamaPilates -jatkoryhmän seuraavaa ajankohtaa ei  vielä ole päätetty. Tiedustelut leena@oasisturku.fi

Kurssin ohjaaja: pilatesohjaaja Leena Syrjälä

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€

 

OSTA

Reformer Laitepilateksen peruskurssi (5krt)

Tällä kurssilla opit Joseph Pilateksen kehittämän Reformer Laitepilateksen perusteet. Kurssin aiheita ovat mm. laitteen osat/säädöt, jousivastuksen käyttö, keskustan/ydintuen löytäminen sekä perustason laitepilatesliikkeet. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta pilateksesta. Laitepilates on hauskaa ja monipuolista harjoittelua, joka parantaa keskivartalon hallintaa sekä koko kehon lihaskestävyyttä.

Kevään 2020 Kurssit:
Kurssi 1: ke 22.1. klo 19.00-20.15, Kurssi täynnä!
Kurssi 2: ke 26.2. klo 19.00-20.15, Kurssi täynnä!
Kurssi 3: Alk. 15.4. klo 19.00-20.15, Kurssi siirretty syksyyn 2020.


Harjoitukset ovat kerran viikossa samaan aikaan viiden viikon ajan. Kurssit 1,2 ja 3 ovat keskenään samansisältöiset.

Ohjaaja: Pilatesohjaajat Leena Syrjälä ja Hanna Manninen sekä Katriina Kontu


Hinta: 110€

osta