Kurssit ja workshopit

Kurssit ja Workshopit

Kurssimme ja workshoppimme ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Kursseille osallistuminen ei edellytä liittymistä studion jäseneksi.

Aino Sirenin INTENTION Workshop

Uuden vuoden INTENTION Workshop sisältää Detox flown + sankalpa-meditaation + eteeriset öljyt

Ajankohta perjantai 11.1.2019 klo 18-20

Hinta 40€ (Premium jäsenet 35€)

INTENTION-tunnin asanaharjoitus ja eteeriset öljyt on valittu ajatellen kokonaisvaltaista detoxia. Haastava tunnin rakenne tuo hien pintaan ja Aino antaa vaihtoehtoja jotta voit helpottaa harjoitustasi sen mukaan mikä tuntuu oikealta. Tunnin lopussa uuden vuoden ’lupauksen’ lailla istutetaan meditaation yhteydessä sankalpa, ’siemen’, eli toive tai lupaus, joka auttaa sinua vahvistamaan omaa korkeampaa Minää. Sankalpa istutetaan tiedostamattomaan tajuntaan, mikä juurruttaa sen vielä syvemmälle, kun taas tavalliset uudenvuodenlupaukset yleensä kestävät muutaman viikon tai ehkä kuukauden, ja sitten ne unohtuvat.

Workshopin ohjaa Aino Siren, joka  on Suomesta kotoisin oleva E-RYT 500 ISHTA-joogaopettaja. Hän on asunut viimeiset 19 vuotta New Yorkissa ja opettaa yhdessä New Yorkin suosituimmista joogastudiosta, ISHTA Yogassa. Hän opettaa myös yksityistunteja, kouluttaa joogaopettajia koulutusohjelmassa sekä vetää retriittejä maailman laajuisesti.

Tutustu Ainoon lisää hänen nettisivuillaan www.sirenyoga.com.

OSTA

PregnancyYoga kurssi (8 x 75 min)

PregnancyYoga-kurssi on tarkoitettu tuleville äideille. Raskausjoogassa tehdään raskausaikaan modifioituja asanoita ja hengitysharjoituksia sekä rentoudutaan. Kurssilla parannetaan raskausajan hyvinvointia sekä valmistaudutaan tulevaan synnytykseen. Tule jakamaan muiden samassa tilanteissa olevien kanssa ajatuksia, toiveita ja pelkoja sekä nauttimaan kannustavasta ryhmäenergiasta.

Syksyn viimeinen raskausjoogakurssi alkaa su 28.10. klo 11.45-13.00. Kurssi on täynnä.

Kevään 2019 PregnancyYoga kurssit:
Kurssi 1: alk. Su 27.1. klo 11.45-13.00
Kurssi 2: alk. Su 10.2. klo 10.00-11.15
Kurssi 3: alk. Su 24.3. klo 11.45-13.00

Kurssin ohjaa: Jooga- ja pilatesopettaja Hanna Manninen

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€

Osta

MamaYoga kurssi (8 x 45 min)

MamaYoga on tarkoitettu tuoreille äideille ja heidän vauvoilleen. Kurssin tunnit ovat äidin ja vauvan yhteisiä hetkiä, joiden aikana keskitytään äiti-vauvayhteyden voimistamiseen joogan keinoin. Tunnilla tehdään raskaudesta ja synnytyksestä palauttavia joogaharjoituksia, lauletaan/kuunnellaan mantroja ja rentoudutaan. Tunnille tulemista ei tarvitse jännittää, sillä tunnin aikana voit rauhassa imettää, vaihtaa vaipan tai käydä tarpeen vaatiessa vauvan kanssa rauhoittumassa studion muissa tiloissa. 

Kevään 2019 MamaYoga kurssit:
Kurssi 1: alkaen keskiviikkona 9.1. klo 13-13.45
Kurssi 1: alkaen keskiviikkona 6.3. klo 13-13.45

Kurssin ohjaaja: Joogaopettaja Kreeta Ranki

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€

Osta

Käsiseisonta Workshop

Oasis Studion oma joogaohjaaja Jari Karppinen ohjaa lauantaina 26.1. Käsiseisonta Workshopin! Jee, tätä on toivottu ja odotettu! Hyödyt tästä workshopista riippumatta siitä osaatko jo seisoa käsilläsi tai vasta haaveilet siitä. Workshopissa saat ideoita siihen, mitä verryttäviä ja vahvistavia harjoitteita kannattaa tehdä ennen käsiseisontaa sekä miten käyttää seinää apuna käsiseisonnassa. Ehkä käsiseisonta onnistuukin jo seinän avulla, mutta et uskalla harjoitella ilman seinän tukea? Nyt saat myös vinkkejä siihen, miten päästä eroon seinästä. Jari on itse opetellut käsiseisonnan aikuisella iällä sekä harjoitellut käsitasapainoilua joogassa ja aikuisten telinevoimistelussa. Jarilla on myös vahva teoriaosaaminen personal trainingin, fysioterapian sekä liikuntalääketieteen puolelta. Tervetuloa kääntämään maailma ylösalaisin!

Lauantai 26.1. klo 13-15 TÄYNNÄ!
Lauantai 23.2. klo 13-15

Workshopin sisältö on sama kummallakin kerralla!

Ohjaaja: Jari Karppinen

Hinta: 40€ (Premium jäsenet 35€)

Osta

Meditaatio kurssi (8 x 45min)

Miten tuoda rauhoittumista ja hyvää oloa omaan arkeen? Meditaatio on yksi hyvä keino. Tällä kurssilla opit meditaation perusteet. Kurssi tarjoaa vankan pohjan kotiharjoitukselle. Jokaisella harjoituskerralla tehdään varsinaisen meditaation lisäksi 2 – 4 erilaista meditaatioon valmistavaa harjoitusta, jotka voivat olla vaikkapa lempeitä hengitys- tai liikeharjotteita. Kurssi sisältää myös kotiharjoitusohjeet.

Kurssilla opit

- miten vaalia keskittymistä
- löytämään itsellesi sopivan meditaatioasennon
- tiedostamaan mielen toimintaa
- käyttämään hengitystä apuna mielen rauhoittamiseen
- erilaisia meditaatiotekniikoita

Kurssi toimii erinomaisena johdatuksena meditaatioon tai oman harjoituksen syventämiseen.


Aikataulu: Kurssi alkaa keskiviikkona 30.1.2019 klo 11.45-12.30 ja jatkuu joka viikko samaan aikaan 8 viikon ajan

Ohjaaja: Joogaopettaja Kreeta Ranki

Hinta: 125€ (Premium jäsenet 115€)


osta

Joogan perusteet kurssi (8 x 75min)

Tekeekö mielesi aloittaa jooga, mutta erilaisten joogatuntien viidakko saa pään pyörälle ennen kuin edes olet astunut joogamatolle? Tule joogan perusteet kurssille! Kurssilla opit kaiken mitä sinun tarvitsee tietää aloittaaksesi joogaharjoittelun Oasis Studiolla. Käymme läpi hatha-, flow- ja yinjoogan perusteita. Opit miten jooga-asennot suoritetaan puhtaasti ja myös miten eri joogalajit eroavat toisistaan. Tällöin opit löytämään sinulle sopivat tunnit. Teemme kurssilla myös lyhyitä meditaatioita sekä tutustumme hengityksen rooliin asanaharjoittelussa. Tutustumme myös joogan filosofiaan kevyellä ja käytännönläheisellä otteella. 

Ohjaaja: Joogaopettaja Jonna Nykänen

Aika: Kurssi alkaa torstaina 17.1. klo 16.00-17.15 ja jatkuu joka viikko samaan aikaan 8 viikon ajan.

Hinta: 125€ (Premium jäsenet 115€)

Osta

Hengitys ja Pranayama

Pranayama on silta ulkoisesta harjoituksesta kohti sisäistä harjoitusta, asanoista kohti meditaatiota.
Työpajassa opit kuuntelemaan kehosi viestejä entistä tarkemmin. Saat myös hyvät työkalut itsenäiseen, pitkällä aikavälillä hyödyllisen pranayamaharjoitukseen ja ymmärrät, miksi harjoitus on sellainen kuin se on.
Tutustumme ensin omaan luonnolliseen hengitykseen ja siihen, mitä se kertoo. Perehdymme myös rauhoittavaan vatsahengitykseen, tasapainottavaan rintakehähengitykseen sekä joogatunneilta tuttuun ujjayi-hengitykseen. Käymme jonkin verran läpi myös hengityksen fysiologiaa.
Seuraavaksi perehdymme pranayamaan. Tarkastelemme, mikä erottaa pranayaman muista hengitystekniikoista. Tärkeimpänä oppina on tekniikat uloshengityksen vaivattomaan pidentämiseen. Lisäksi opit vuorosierainhengityksen muutamin variaatioin ja viilentävän sitali- tai sitkaripranayaman.
Työpaja sisältää hengityksen tarkkailun lisäksi hieman teoriaa sekä pranayamaa tukevia lempeitä asanoita.

Työpaja sopii kaikille hengityksestä ja meditatiivisesta työskentelystä kiinnostuneille.

Aika: Lauantai 9.2.2019 klo 13-15

Ohjaaja: Joogaopettaja Kreeta Ranki

Hinta: 40€ (premium jäsenet 35€)

osta

Hypopressive kurssi (8 x 45 min)

Hypopressive-tekniikka sisältää sarjan hengitys- ja asentoharjoituksia, jotka kohdistuvat erityisesti keskivartalon syviin lihaksiin. Hypopressive-tekniikalla vähennetään vatsaontelon sisäistä painetta ja harjoitetaan vatsalihaskorsettia. Harjoitukset stimuloivat lantionpohjan sekä ydintuen refleksinomaista aktivoitumista. Tämä on suurin ero Hypopressive-tekniikan ja muiden ydintukea harjoittavien tekniikoiden välillä. Muissa tekniikoissa yllämainittuja lihaksia aktivoidaan tahdonalaisesti. Hypopressive-tekniikka voi helpottaa selkävaivoja sekä auttaa palautumaan synnytyksestä. 

Kevään 2019 Hypopressive kurssi alkaa su 17.2. klo 13.30-14.15

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€

Ohjaaja: Jooga-, pilates- ja hypopressive level 1 ohjaaja Hanna Manninen

Osta

ConfiDance Workshop

Tämä workshop koostuu tanssillisesta ja kehonhuollollisesta osiosta. Aikaisempaa kokemusta ei edellytetä!

ConfiDance on vauhdikas tanssitunti, jossa käydään läpi eri tanssityylejä aina lattareista itämaiseen tanssiin, twerkiin ja dancehalliin. Koreografiat ja askelsarjat ovat helppoja ja tarkoituksena on nauttia liikkeen tuottamisesta sekä erilaisista rytmeistä. Tunnin yksi päätavoitteista on kannustaa jokaista hyväksymään oman itsensä sellaisena kuin on. 

Fascial-tunnilla huolletaan lihaskalvolinjat kuntoon! Fascial on Fysioline Academy of Finlandin kehittämä lihaskalvolinjoihin keskittyvä liikkuvuusharjoitus. Tunnilla pyritään parantamaan kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia kehittämällä lihaskalvojen liukuvuutta monipuolisin ja dynaamisin liikesarjoin. 

Aika: Lauantai 23.3.2019 klo 13-15.30

Ohjaaja: Hanna Heinonen
toimintaterapeutti, tanssinohjaaja, Fascial-ohjaaja


Hinta: 40€ (Premium jäsenet 35€)

osta

MamaPilates kurssi (8 x 45 min)

MamaPilates on suunniteltu tuoreille/vastikään synnyttäneille äideille. Tunneilla keskitytään raskaudesta ja synnytyksestä palauttaviin pilatesharjoituksiin, kuten lantionpohjan ja syvän poikittaisen vatsalihaksen vahvistamiseen. Erityistä huomiota kiinnitetään myös vatsalihaksen erkaumaa pienentäviin harjoituksiin. Jokainen tunti päätetään aina kehoa ja mieltä huoltavalla loppurentoutuksella. Kurssilta saa myös harjoitteita omatoimiseen treeniin.  HUOM. Tunnille voi tulla vauvan kanssa tai ilman.

Kevään 2019 MamaPilates kurssit:

Kurssi 1 päivämäärät: 7.1, 14.1, 21.1, 4.2, 11.2, 18.2, 25.2, 4.3 klo 15.00-15.45

Kurssi 2 päivämäärät: 25.3, 1.4, 8.4, 15.4, 29.4, 6.5, 13.5, 20.5 klo 15.00-15.45

Kurssin ohjaaja: pilatesohjaaja Leena Syrjälä

Kurssin kesto 8 kertaa , hinta 125€

Osta

MamaPilates -jatkoryhmä (8 x 45 min)

MamaPilates -jatkoryhmä on suunniteltu äideille, jotka haluavat jatkaa pilatesharjoittelua ja ovat olleet mukana jo Oasis Studion ensimmäisellä tuoreille/vastikään synnyttäneille äideille suunnatulla MamaPilates -kurssilla (tai jotka ovat raskauden jälkeen muuten jo harjoitelleet pilatesta tai joogaa jonkin verran). Jatkoryhmän harjoittelu on jo intensiivisempää, mutta edelleen huomioidaan raskaudesta ja synnytyksestä palauttavat pilatesharjoitukset, kuten lantionpohjan ja syvän poikittaisen vatsalihaksen vahvistaminen. Huomiota kiinnitetään myös vatsalihaksen erkaumaa pienentäviin harjoituksiin. Jokainen tunti päätetän kehoa ja mieltä huoltavaan loppurentoutukseen. HUOM. Tunnille voit tulla lapsen kanssa tai ilman.

Kevään 2019 MamaPilates -jatkoryhmä:

Kurssi aina perjantaisin klo 14.00-14.45, päivämäärät: 18.1, 25.1, 1.2, 8.2, 15.2, 22.2, 1.3, 8.3

Kurssin ohjaaja: pilatesohjaaja Leena Syrjälä

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€

OSTA

FamilyYoga kurssi (10 x 45 min)

Tämä kurssi on tarkoitettu äidille/isälle sekä lapselle (2–4 v.). Aikuinen osallistuja voi olla myös joku muu lapselle tärkeä henkilö, kuten isovanhempi tai kummi. FamilyYoga-harjoitus on lapsen ja aikuisen yhteinen joogahetki.  Perheen pienimmät rakastavat toistoa ja nauttivat, kun tietävät mitä on tulossa; siksi tunti rakentuu selkeän kaavan ympärille. Tunnilla tutustumme leikin avulla ja vanhempien tuella jooga-asanoihin. Aikuisen esimerkki on erittäin tärkeä, ja siksi aikuisenkin on hyvä heittäytyä täysillä harjoituksiin ja antaa sisäisen lapsensa näkyä. Yhdessä liikkuminen vahvistaa aikuisen ja lapsen vuorovaikutustaitoja sekä tuottaa iloa kummallekin. 

Seuraava FamilyYoga kurssi alkaa sunnuntaina 30.9 klo 14.30-15.15. 

HUOM! Kurssin kesto 10 kertaa, hinta 125€.

FamilyYogaan voi osallistua myös 10x kortilla, jota voi käyttää studion muillakin tunneilla. 10x kortilta menee yksi käyntikerta perhettä kohden. Koko kurssin etukäteen maksaneilla on ensisijainen paikka kurssille (max. 12 osallistujaa). 

Tiedustelut: info@oasisturku.fi.

Osta

Astangajoogaa rennosti Workshop

Tervetuloa tutustumaan astangajoogaan rennolla otteella. Workshopissa käydään läpi aurinkotervehdysten sekä seisomasarjan liikkeidet tekniikoita, ja kuinka sovelletaan niitä sopivaksi jokaisen keholle. Harjoitus parantaa ryhtiä, kehittää voimaa ja lisää kehotietoisuutta. Kurssilla opit lyhyen sarjan, joka sopii hyvin omaksi kotiharjoitukseksi.

Astangajooga on 1900-luvun alussa Intiassa kehitetty joogamuoto. Sitä luonnehditaan yleensä dynaamiseksi ja fyysiseksi joogatyyliksi. Samat liikkeet toistuvat samassa järjestyksessä ilman välirentoutuksia. Hengitys ja liike yhdistyvät virtaavaksi kokonaisuudeksi. 

Tällä kurssilla lähestytään astangajoogaa pehmeästi, ottaen huomioon jokaisen kehon ainutlaatuisuus ja erityistarpeet. Et siis tarvitse aikaisempaa kokemusta astangasta tai joogasta ylipäätään. 

Workshopin ohjaaja Henna Jansson on energinen ja kannustava joogaohjaaja Helsingistä. Hänellä on pitkä historia joogan parissa. Hennan tunneilla yhdistyy ilo, leikkisyys ja itsensä voittaminen.

Lue lisää Hennasta: www.facebook.com|yogahennafinland

Aika: La 4.5. klo 13-15.30

Ohjaaja: Henna Jansson

Hinta: 50€ (Premium jäsenet 45€)

Osta