Kurssit ja workshopit

Kurssit ja Workshopit

Kurssimme ja workshoppimme ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Kursseille osallistuminen ei edellytä liittymistä studion jäseneksi.

Hypopressive kurssi (8 x 45 min)

Hypopressive-tekniikka sisältää sarjan hengitys- ja asentoharjoituksia, jotka kohdistuvat erityisesti keskivartalon syviin lihaksiin. Hypopressive-tekniikalla vähennetään vatsaontelon sisäistä painetta ja harjoitetaan vatsalihaskorsettia. Harjoitukset stimuloivat lantionpohjan sekä ydintuen refleksinomaista aktivoitumista. Tämä on suurin ero Hypopressive-tekniikan ja muiden ydintukea harjoittavien tekniikoiden välillä. Muissa tekniikoissa yllämainittuja lihaksia aktivoidaan tahdonalaisesti. Hypopressive-tekniikka voi helpottaa selkävaivoja sekä auttaa palautumaan synnytyksestä. 

Kevään 2019 Hypopressive kurssi alkaa su 17.2. klo 13.30-14.15

Kerrat:
1. 17.2. klo 13.30
2. 17.3. klo 13.30
3. 24.3. klo 13.30
4. 31.3. klo 13.30
5. 7.4. klo 13.30
6. 14.4. klo 13.30
7. 5.5. klo 13.30
8. 19.5. klo 13.30

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€ (Premium jäsenet 115€)

Ohjaaja: Jooga-, pilates- ja hypopressive level 1 ohjaaja Hanna Manninen

Osta

Käsiseisonta Workshop

Oasis Studion oma joogaohjaaja Jari Karppinen ohjaa lauantaina 26.1. Käsiseisonta Workshopin! Jee, tätä on toivottu ja odotettu! Hyödyt tästä workshopista riippumatta siitä osaatko jo seisoa käsilläsi tai vasta haaveilet siitä. Workshopissa saat ideoita siihen, mitä verryttäviä ja vahvistavia harjoitteita kannattaa tehdä ennen käsiseisontaa sekä miten käyttää seinää apuna käsiseisonnassa. Ehkä käsiseisonta onnistuukin jo seinän avulla, mutta et uskalla harjoitella ilman seinän tukea? Nyt saat myös vinkkejä siihen, miten päästä eroon seinästä. Jari on itse opetellut käsiseisonnan aikuisella iällä sekä harjoitellut käsitasapainoilua joogassa ja aikuisten telinevoimistelussa. Jarilla on myös vahva teoriaosaaminen personal trainingin, fysioterapian sekä liikuntalääketieteen puolelta. Tervetuloa kääntämään maailma ylösalaisin!

Lauantai 26.1. klo 13-15 TÄYNNÄ!
Lauantai 23.2. klo 13-15 TÄYNNÄ!

Workshopin sisältö on sama kummallakin kerralla!

Ohjaaja: Jari Karppinen

Hinta: 40€ (Premium jäsenet 35€)

Osta

ConfiDance Workshop

Tämä workshop koostuu tanssillisesta ja kehonhuollollisesta osiosta. Aikaisempaa kokemusta ei edellytetä!

ConfiDance on vauhdikas tanssitunti, jossa käydään läpi eri tanssityylejä aina lattareista itämaiseen tanssiin, twerkiin ja dancehalliin. Koreografiat ja askelsarjat ovat helppoja ja tarkoituksena on nauttia liikkeen tuottamisesta sekä erilaisista rytmeistä. Tunnin yksi päätavoitteista on kannustaa jokaista hyväksymään oman itsensä sellaisena kuin on. 

Fascial-tunnilla huolletaan lihaskalvolinjat kuntoon! Fascial on Fysioline Academy of Finlandin kehittämä lihaskalvolinjoihin keskittyvä liikkuvuusharjoitus. Tunnilla pyritään parantamaan kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia kehittämällä lihaskalvojen liukuvuutta monipuolisin ja dynaamisin liikesarjoin. 

Aika: Lauantai 23.3.2019 klo 13-15.30

Ohjaaja: Hanna Heinonen
toimintaterapeutti, tanssinohjaaja, Fascial-ohjaaja


Hinta: 40€ (Premium jäsenet 35€)

osta

Mitä matolta mukaan Workshop

Oletko joskus jäänyt miettimään, mitä hyötyä on käydä joogatunneilla? Jooga on hyvin monipuolinen, sekä fyysinen että henkinen, harjoitus. Nyt on mahdollisuus tulla pohtimaan yhdessä, miten jooga voisi olla avuksi arkielämässä myös ohjatun harjoituksen ulkopuolella.

Iltapäivän aikana teemme yhdessä joogaharjoituksen, käymme lyhyesti läpi mindfulnessin perusperiaatteita ja kokeilemme niitä käytännössä sekä tämän ohessa pohdimme yhdessä keskustellen, miten nämä harjoitukset olisivat siirrettävissä arkeen.

Ohjaaja: Tiina Parts, Suomen joogaliiton opettajakoulutus

 

Aika: la 16.3. klo 13-15

Hinta: 40€ (Premium jäsenet 35€)

osta

Astangajoogaa rennosti Workshop

Tervetuloa tutustumaan astangajoogaan rennolla otteella. Workshopissa käydään läpi aurinkotervehdysten sekä seisomasarjan liikkeidet tekniikoita, ja kuinka sovelletaan niitä sopivaksi jokaisen keholle. Harjoitus parantaa ryhtiä, kehittää voimaa ja lisää kehotietoisuutta. Kurssilla opit lyhyen sarjan, joka sopii hyvin omaksi kotiharjoitukseksi.

Astangajooga on 1900-luvun alussa Intiassa kehitetty joogamuoto. Sitä luonnehditaan yleensä dynaamiseksi ja fyysiseksi joogatyyliksi. Samat liikkeet toistuvat samassa järjestyksessä ilman välirentoutuksia. Hengitys ja liike yhdistyvät virtaavaksi kokonaisuudeksi. 

Tällä kurssilla lähestytään astangajoogaa pehmeästi, ottaen huomioon jokaisen kehon ainutlaatuisuus ja erityistarpeet. Et siis tarvitse aikaisempaa kokemusta astangasta tai joogasta ylipäätään. 

Workshopin ohjaaja Henna Jansson on energinen ja kannustava joogaohjaaja Helsingistä. Hänellä on pitkä historia joogan parissa. Hennan tunneilla yhdistyy ilo, leikkisyys ja itsensä voittaminen.

Lue lisää Hennasta: www.facebook.com|yogahennafinland

Aika: La 4.5. klo 13-15.30

Ohjaaja: Henna Jansson

Hinta: 50€ (Premium jäsenet 45€)

Osta

PregnancyYoga kurssi (8 x 75 min)

PregnancyYoga-kurssi on tarkoitettu tuleville äideille. Raskausjoogassa tehdään raskausaikaan modifioituja asanoita ja hengitysharjoituksia sekä rentoudutaan. Kurssilla parannetaan raskausajan hyvinvointia sekä valmistaudutaan tulevaan synnytykseen. Tule jakamaan muiden samassa tilanteissa olevien kanssa ajatuksia, toiveita ja pelkoja sekä nauttimaan kannustavasta ryhmäenergiasta.

Kevään 2019 PregnancyYoga kurssit:
Kurssi 1: alk. Su 27.1. klo 11.45-13.00 TÄYNNÄ!
Kurssi 2: alk. Su 10.2. klo 10.00-11.15 TÄYNNÄ!
Kurssi 3: alk. Su 24.3. klo 11.45-13.00 TÄYNNÄ!
Kevät-kesälle tulossa vielä yksi kurssi. Päivämäärät tänne ensi viikolla (vko 8)

Kurssin ohjaa: Jooga- ja pilatesopettaja Hanna Manninen

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€

Osta

MamaYoga kurssi (8 x 45 min)

MamaYoga on tarkoitettu tuoreille äideille ja heidän vauvoilleen. Kurssin tunnit ovat äidin ja vauvan yhteisiä hetkiä, joiden aikana keskitytään äiti-vauvayhteyden voimistamiseen joogan keinoin. Tunnilla tehdään raskaudesta ja synnytyksestä palauttavia joogaharjoituksia, lauletaan/kuunnellaan mantroja ja rentoudutaan. Tunnille tulemista ei tarvitse jännittää, sillä tunnin aikana voit rauhassa imettää, vaihtaa vaipan tai käydä tarpeen vaatiessa vauvan kanssa rauhoittumassa studion muissa tiloissa. 

Kevään 2019 MamaYoga kurssit:
Kurssi 1: alkaen keskiviikkona 9.1. klo 13-13.45
Kurssi 2: alkaen keskiviikkona 6.3. klo 13-13.45

Kurssin ohjaaja: Joogaopettaja Kreeta Ranki

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€

Osta

Joogan perusteet kurssi (8 x 75min)

Tekeekö mielesi aloittaa jooga, mutta erilaisten joogatuntien viidakko saa pään pyörälle ennen kuin edes olet astunut joogamatolle? Tule joogan perusteet kurssille! Kurssilla opit kaiken mitä sinun tarvitsee tietää aloittaaksesi joogaharjoittelun Oasis Studiolla. Käymme läpi hatha-, flow- ja yinjoogan perusteita. Opit miten jooga-asennot suoritetaan puhtaasti ja myös miten eri joogalajit eroavat toisistaan. Tällöin opit löytämään sinulle sopivat tunnit. Teemme kurssilla myös lyhyitä meditaatioita sekä tutustumme hengityksen rooliin asanaharjoittelussa. Tutustumme myös joogan filosofiaan kevyellä ja käytännönläheisellä otteella. 

Kumpikin kurssi oma oma kokonaisuutensa joogan perusteista. Kurssit eivät ole jatkoa toisilleen.

Kurssi 1: Kurssi alkaa torstaina 17.1. klo 16.00-17.15 ja jatkuu joka viikko samaan aikaan 8 viikon ajan. Ohjaaja Jonna Nykänen. TÄYNNÄ!

Kurssi 2: Kurssi alkaa 21.3. klo 16-17.15 ja jatkuu joka viikko samaan aikaan 8 viikon ajan. Ohjaaja Hanna Manninen.

Hinta: 125€ (Premium jäsenet 115€)

Osta

Meditaatio kurssi (8 x 45min)

Miten tuoda rauhoittumista ja hyvää oloa omaan arkeen? Meditaatio on yksi hyvä keino. Tällä kurssilla opit meditaation perusteet. Kurssi tarjoaa vankan pohjan kotiharjoitukselle. Jokaisella harjoituskerralla tehdään varsinaisen meditaation lisäksi 2 – 4 erilaista meditaatioon valmistavaa harjoitusta, jotka voivat olla vaikkapa lempeitä hengitys- tai liikeharjotteita. Kurssi sisältää myös kotiharjoitusohjeet.

Kurssilla opit

- miten vaalia keskittymistä
- löytämään itsellesi sopivan meditaatioasennon
- tiedostamaan mielen toimintaa
- käyttämään hengitystä apuna mielen rauhoittamiseen
- erilaisia meditaatiotekniikoita

Kurssi toimii erinomaisena johdatuksena meditaatioon tai oman harjoituksen syventämiseen.


Aikataulu: Kurssi alkaa keskiviikkona 30.1.2019 klo 11.45-12.30 ja jatkuu joka viikko samaan aikaan 8 viikon ajan

Ohjaaja: Joogaopettaja Kreeta Ranki

Hinta: 125€ (Premium jäsenet 115€)


osta

J A G A S P A C E GongSPA -soundhealing Turku

TERVETULOA SOUND THERAPY -GONGI-SOINTUKYLPYYN

Gong SPA äänikylpy on ainutlaatuinen ja parantava kokemus, jonka avulla voit vapautua jännityksistä ja ladata itseesi uutta energiaa talven varalle.

GONG SPA
Äänikylpy vie sinut syvästi rentouttavalle matkalle puhdistaen mieltäsi ja kehoasi. GongSPA kylvyssä rentoudutaan mukavasti selinmakuulla, hoitajien soittamat äänet luovat ympärillesi turvallisen maailman, jossa on helppo päästää irti kehon ja mielen jännitystiloista. Soittimien äänivärähtely hellii ja hoitaa kehoasi aina solutasolle asti.

GONG - yksi maailman vanhimmista soittimista, joka auttaa sinua saavuttamaan syvän rentoutumisen tilan. Itämaisen filosofian mukaan Gongin orgaaniset äänet auttavat eroon peloista ja muista negatiivisista tunteista. Gongin äänet tyhjentävät ja tasapainottavat aivojen aaltoja. Tämä lisää luovuutta ja vahvistaa immuunijärjestelmän toimintaa. Gongien lisäksi äänikylvyssä pääset kuulemaan: Kaushalyan kaunista lauluääntä, viulua, tiibetiläisiä kulhoja, harmoonia, Alexin rumpuja, kristallikulhoja sekä planetaarisia gongeja (Aurinko, Venus, Mars, Luominen). Tervetuloa mukaan!

Viron musiikki- ja teatterikorkeakoulusta valmistuneet musiikkiterapeutit Kaushalya ja Alex tekevät työtään antaumuksella ja suurella sydämmellä. Korkeakouluopintojen lisäksi he ovat syventyneet ääniterapian saloihin ja tekniikoihin niin gongimestari Don Conreauxin kuin Tiibetiläisten munkkienkin kanssa.

Linkkejä ja lisätietoa: www.jagaspacegongspa.com
www.facebook.com/JagaspaceGongSPA, kysymykset: jagaspace.gongspa@gmail.com

Ajankohta: la 9.3.2019 klo 13.00-14.30
Hinta: 30 €

OSTA

Joogan historian käännekohdat -luento

Joogan 3500-vuotinen historia on varsinainen labyrintti. Matkallaan muinaisesta Intiasta tämän päivän joogasaleille jooga on muuttanut muotoaan moneen kertaan. Millaiset historialliset tapahtumat, aatevirtaukset ja henkilöt ovat vaikuttaneet joogan vaiheisiin? Mitä hyötyä joogan harrastajalle on joogan historian tuntemisesta? Matti Rautaniemen luento Joogan historian käännekohdat valottaa joogan historian keskeisiä vaiheita, sekä antaa kuulijoille avaimet joogasivistyksen maailmaan.

Matti Rautaniemi (synt. 1981) on Espoossa asuva uskontotieteilijä, tietokirjailija, toimittaja ja kääntäjä. Hän on perehtynyt joogan käytäntöön, teoriaan ja historiaan vuodesta 2005. Matti on valmistunut Helsingin yliopistosta ja tekee parhaillaan Åbo Akademissa väitöskirjaa joogan historiasta Suomessa. Tutkimustyönsä ohella Matti luennoi joogan historiasta, kirjoittaa palkittuun joogalehti Anandaan ja isännöi suosittua Maailmanpuu-podcastia (www.maailmanpuu.fi) joogaopettaja Miska Käpin kanssa. Lisätietoja Matin työstä löytyy osoitteesta www.mattirautaniemi.com.

Aika: Lauantai 18.5.2019 klo 13-14.30

Luennoitsija: Matti Rautaniemi

Hinta: 28€ (Premium jäsenet 25€)

OSTA

MamaPilates kurssi (8 x 45 min)

MamaPilates on suunniteltu tuoreille/vastikään synnyttäneille äideille. Tunneilla keskitytään raskaudesta ja synnytyksestä palauttaviin pilatesharjoituksiin, kuten lantionpohjan ja syvän poikittaisen vatsalihaksen vahvistamiseen. Erityistä huomiota kiinnitetään myös vatsalihaksen erkaumaa pienentäviin harjoituksiin. Jokainen tunti päätetään aina kehoa ja mieltä huoltavalla loppurentoutuksella. Kurssilta saa myös harjoitteita omatoimiseen treeniin.  HUOM. Tunnille voi tulla vauvan kanssa tai ilman.

Kevään 2019 MamaPilates kurssit:

Kurssi 1 päivämäärät: 7.1, 14.1, 21.1, 4.2, 11.2, 18.2, 25.2, 4.3 klo 15.00-15.45 TÄYNNÄ!

Kurssi 2 päivämäärät: 25.3, 1.4, 8.4, 15.4, 29.4, 6.5, 13.5, 20.5 klo 15.00-15.45

Kurssin ohjaaja: pilatesohjaaja Leena Syrjälä

Kurssin kesto 8 kertaa , hinta 125€

Osta

MamaPilates -jatkoryhmä (8 x 45 min)

Kurssi on suunniteltu äideille, joilla raskaudesta/synnytyksestä on kulunut jo pidemmän aikaa. Taustalla on hyvä olla liikunnallista harjoittelua jonkin verran, sillä jatkoryhmässä pilatesharjoitteet ovat jo intensiivisempiä. Edelleen kuitenkin huomioidaan raskaudesta ja synnytyksestä palauttavat pilatesharjoitukset, kuten lantionpohjan ja syvän poikittaisen vatsalihaksen vahvistaminen. Huomiota kiinnitetään myös vatsalihaksen erkaumaa pienentäviin harjoituksiin. Jokainen tunti päätetään kehoa ja mieltä huoltavaan loppurentoutukseen. HUOM. Tunnille voit tulla lapsen kanssa tai ilman.

Kevään 2019 MamaPilates -jatkoryhmä:

Kurssi aina perjantaisin klo 14.00-14.45

Päivämäärät: 18.1, 25.1, 1.2, 8.2, 15.2, 22.2, 1.3, 8.3 TÄYNNÄ!

Kurssin ohjaaja: pilatesohjaaja Leena Syrjälä

Kurssin kesto 8 kertaa, hinta 125€

OSTA

Footbic® & Functional Foot Map - koulutuspäivä Turussa!

Aika: lauantaina 13.4 klo 9-16.30

Kenelle: liikunnan alan ja terveydenhuollon ammattilaisille, mm. fysioterapeutit, pilates- ja joogaohjaajat, personal trainerit, liikunnanohjaajat

Kouluttaja: fysioterapeutti Atte Kärnä

Nyt on mahdollisuus Oasis Studiolle tulla kouluttautumaan ja oppimaan lisää jalkaterien harjoittamisesta. Saamme kouluttajaksi pitkän linjan fysioterapeutin ja Footbic® -menetelmän kehittäjän Atte Kärnän. Tarjolla lauantaina 13.4 on kaksi erilaista, toisiaan erinomaisesti täydentävää koulutusta: Footbic® & Functional Foot Map. Suosittelemme lämpimästi osallistumaan molempiin koulutuksiin, yhteishinta koulutuksille 260€. Voit myös osallistua vain toiseen koulutukseen, hinta tällöin 150€.

Paikka: Oasis Pilates & Yoga, Kerttulinkatu 1A, 20500 Turku

Ilmoittautumiset: www.oasisturku.fi/kurssit tai info@oasisturku.fi (Huom! Laskutus tapahtuu kouluttajan toimesta). Muistathan ilmoittautua molempiin koulutuksiin erikseen!

FOOTBIC® -JALKATERIEN KUNTOUTUKSEEN:

Footbic® on äärimmäisen tehokas jalkaterien kuntoutusohjelma, jota toteutetaan kahden pehmeän Footbic® pallon avulla. Footbicin avulla voidaan kuntouttaa useita kineettisenketjun vääristymän aiheuttamia kiputiloja sekä vahvistaa jalan tukilihaksia. Footbicin avulla voidaan ennaltaehkäistä sekä korjata mm. urheiluvammoja, jalkaterän ja akillesjänteen virheasentoja. Menetelmän kehittäjä Atte Kärnä on myös käyttänyt menestyksekkäästi Footbiciä niin post- kuin preoperatiivisessa kuntoutuksessa.

Footbic®- ohjaaja koulutuksessa käymme läpi jalkaterän anatomiaa ja toimintaa, yleisimpiä jalkaterän ongelmia. Päivän aikana opit ohjaamaan Footbic® harjoitteita. Koulutuksen jälkeen sinulla mahdollisuus ohjata yksilöasiakkaita sekä Footbic Ò-ryhmäliikuntatunteja. Koulutuksen käytyäsi sinulla on myös oikeus käyttää Footbic®- logoa ja mahdollisuus ryhtyä Footbic®- jälleenmyyjäksi. Koulutuspäivänä sinun on mahdollista myös hankkia Footbic®-palloja ryhmäliikuntatunteja varten.

Kouluttaja: Atte Kärnä
Koulutuksen kesto: 4 h (klo 9.00-13.00)
Koulutuksen hinta: 150€ sis. vuoden käyttöoikeuden footbiclisenssiin (jos osallistut molempiin koulutuksiin yhteishinta 260€, laskutus tapahtuu kouluttajan toimesta, ilmoittaudu molempiin koulutuksiin erikseen. Ks alta ilmoittautuminen Functional Foot Map.)

ILMOITTAUDU

Footbic® & Functional Foot Map - koulutuspäivä Turussa!

FUNCTIONAL FOOT MAP KOULUTUS:

Lee Saxby on kehittänyt Functionaalisen Foot Mapin terapeuttien ja valmentajien käyttöön, jotka ymmärtävät jalkaterän toimivuuden merkityksen ihmisen liikkeelle. Functional footmap on metodi, jonka avulla on helppoa tehdä nopea ja luotettava analyysi jalkaterän toiminnasta liikkeen aikana.
Koulutuksen aikana opit erilaisista jalkaterä malleista, miksi jalan kuuluu olla tietyn mallinen toimiakseen parhaiten ja miksi tietyt jalkaterätyypit aiheuttavat eniten ongelmia.
Käymme läpi myös erilaisia jalkaterätyyppejä ja miten pystyt tulkitsemaan eri jalkaterätyypeistä, kuinka jalka toimii liikkeen aikana ja mitä eri tyypit kertovat jalkaterän toiminnasta.
Opit myös käyttämään Functional Foot Mapia sekä tulkitsemaan jalkaterän kuvia askelluksen aikana esim. miten paino jakautuu askelluksen aikana, onko jalka supinoiva/pronatoiva jalka.

Kouluttaja: Ahto Kärnä
Koulutuksen kesto: 3 h (13.30-16.30)
Koulutuksen hinta: 150€ (jos osallistut molempiin koulutuksiin yhteishinta 260€, laskutus tapahtuu kouluttajan toimesta, ilmoittaudu molempiin koulutuksiin erikseen)

ILMOITTADU