Oasis Community

Yhteistyökumppanimme ja ohjaajiemme blogit ja facebooksivut

 

Hanna Mannisen blogi

Hanna Manninen on Oasis Pilates & Yoga studion toimitusjohtaja ja yksi perustajista. Hannalla on omat nettisivut, joista löydät myös hänen bloginsa. Hanna kirjoittaa avoimesti ja rehellisesti kokemuksistaan joogan ja pilateksen parissa ja pohtii mm. joogisen elämän ja arjen kiireiden yhteensovittamista.

Tästä Hannan sivuille

 
 

Kreeta Rankin blogi

Rakastan kirjoittamista ja tekstien kanssa työskentelemistä. Kirjoittaminen jäsentää omaa ajattelua ja antaa sille mahdollisuuden kehittyä eteenpäin. Ennen kaikkea kirjoittamalla omat ajatukset saavat mahdollisuuden tavoittaa myös ne, joiden kanssa niitä ei muuten tulisi jaettua. Kirjoitan joogasta Suomen joogalehteen ja Anandaan.

Luen paljon. Luen kaunokirjallisuutta rentoutuakseni; tietokirjoja ahmin oppiakseni lisää minua kiinnostavilta aloilta. Lukemalla saan kosketuksen siihen, miten muut ihmiset maailman näkevät. Samaan pääsen myös muiden kirjoittamia tekstejä työstämällä.

Tästä Kreetan blogiin

 

Ekomama kampaamo

Ekokampaajana olen parturi- kampaaja-meikkaaja joka tekee työtään luontoa säästäen ja laittaen hiusta kauniiksi mahdollisimman hellävaraisin keinoin. Käytän työssäni niin pitkälle luonnonkosmetiikkaa kuin se on mahdollista. Selvitän mistä raaka-aineet ovat peräisin ja käytän tuotteita säästäen. Ekokampaajana olen työssäni kestävän kehityksen asiantuntija. Lue lisää http://ekomama.fi/

Oasiksen asiakkaat saavat ensimmäisen kampaamokäyntinsä yhteydessä kaupanpäällisiksi yhden luonnonkosmetiikkatuotteen.

 
 

NIKKOTAKKO Jewelry

Nikkotakko uniikkikorut valmistetaan käsityönä Turussa. Kontrastit, värit ja epäsymmetria, yhdistettynä erilaisiin materiaaleihin, muodostavat yksilöllisen korun. Oasis Pilates & Yoga studiolta voit ostaa Nikkotakon MALAhelminauhoja. Helminauhoissa on 108 käsin toisiinsa sidottua kivi- tai puuhelmeä. Nauhan yhdistää gurukivi ja sen päättää puuvillasta sidottu tupsu. MALAn avulla voit tehostaa joogan ja meditaation positiivisia vaikutuksia ja helpottaa mantrojen laskemista. Se on myös kaunis ja yksilöllinen koru, joka sopii arkeen ja juhlaan.

Tutustu koruihin www.nikkotakko.com.

 

Luonnollinen Alku

Haluatko alun vanhemmuuteen, joka on näköisesi ja luonnollinen juuri sinulle? Minä autan sinua.

Luonnollinen Alku tarjoaa perheellesi yksilöllisiä ja kokonaisvaltaisia doula-, synnytysvalmennus- ja vuokrauspalveluita, joissa yhdistyvät monipuolinen ammattiosaaminen ja holistinen ymmärrys ihmisestä kokonaisuutena. Olen polullani erikoistunut hengitys- ja äänenkäytöntekniikoihin, Gua Sha -lastan ja Rebozon käyttöön sekä aromaterapiaan.

Oasiksen asiakkaat saavat -10% alennuksen Luonnollisen Alun raskauden aikana sovituista doulauspaketeista ja/tai valitsemastaan synnytysvalmennus kerrasta

 
 

Villa Mandala

Villa Mandala on Suomen ensimmäinen joogaan erikoistunut retriitti- ja koulutuskeskus, joka tarjoaa erilaisia wellness-retriittejä, sekä joogaopettajiksi tähtääville RYT200-koulutuksia ja yinjoogan joogaopettajien jatkokoulutuksia. 

 

Painopisteemme on kansainväliseen nykytutkimukseen nojaavassa tavassa opettaa asanalinjausta ja anatomiaa. Emme hae enää traditionaalien joogatyylien tapaan yhtä muotoa,"oikeaa kaikille käyvää linjausta","oikeaa ja väärää",vaan tarkastelemme jatkuvasti kehoa, asentoja ja joogaa applied anatomyn eli sovelletun liikkeen anatomian kautta. Samaan aikaan tarjoamme laajahkon kattauksen akateemisen tutkimuksen pohjalta esitettyä joogan historiaa ja vanhojen tekstien tulkintoihin nojaavaa ns. perinteisen joogafilosofian opiskelua.

Juuri tästä akateemisen nykytutkimuksen ja tradition syvän tiedon kunnioittamisen yhdistämisestä syntyy kombinaatio, jossa opettajaopiskelija pääsee itsekin pohtimaan sitä, mitä ymmärtää, mitä allekirjoittaa, mihin uskoo ja mitä haluaa tutkia lisää. Tämän avoimen tilan antaminen on ollut meille tärkeää, siksi opetuksemme ei nojaa mihinkään tiettyyn yhteen traditioon, tekemisen tyyliin tai gurulinjaan.
 

 

 

Oasiksen Premium- tai Basic- jäsenenä saat jäsenetuna -200€ seuraavasta alkavasta Villa Mandalan opettajakoulutuksesta. Katso lisätiedot täältä: www.villamandala.fi/joogaopettajakoulutukset
 

Vegekauppa

Oasiksella on tarjolla vaihtuva valikoima Vegekaupan välipalapatukoita ja muita tuotteita.

Vegekauppa on edullinen

Tavoitteemme on, ettei kenelläkään eettisen kasvisruoan syöminen ole rahasta kiinni. 

Vegekauppa on eettinen

Myymme Vegekaupassa ainoastaan vegaanisia, eli kokonaan kasviperäisiä tuotteita.Vegekaupan kaikki kosmetiikka ja kodin pesuaineet ovat tietysti eläimillä testaamattomia. 

Vegekauppa on laadukas

Kaikki tuotteemme ovat toimivaksi testattuja eikä niitä kaupata tyhjillä markkinointipuheilla. 

 
 

Kembuz Café

Kembuz café tarjoaa hyvää kahvia ja huikeita salaatteja Hämeenkadulla Oasiksen lähettyvillä.

Haaveilu on ihanaa, mutta mikään ei ole yhtä ihanaa kuin haaveiden toteuttaminen. Tässä kahvilassa haluamme yhdistää rakkauden laadukkaaseen kahviin, kehoa helliviin ruokiin ja herkkuihin, sekä ennen kaikkea näiden jakamiseen.

Padallinen ideoita, kauhallinen intohimoa, reilu annos mielikuvitusta, rakkautta säästelemättä. Haaveena luoda jotain uutta, mikä tuo iloisen mielen ja saa kehon hymyilemään.

 

Johanna Laakso

Johanna Laakso on Cambridge-valmentaja sekä Mindfulness-ohjaaja, joka vierailee Oasiksella ohjaamassa Mindfulness workshoppeja.

 
 

Nivelyhdistys

Turun Seudun Nivelyhdistys ry – nivelterveyden asialla!

Yhdistyksemme tähtää nivelterveyden edistämiseen. Tarjoamme monipuolista nivelystävällistä liikuntaa, retkiä ja muuta harrastustoimintaa ympäri vuoden. Vertaisryhmissä jaetaan kokemuksia ja vinkkejä nivelongelmien kanssa elämiseen. 

Yhdistyksen avoimilla luennoilla puhujina on alansa asiantuntijoita. Joka keväisellä Nivelviikolla viestimme nivelasioista koko kansalle, ja lisäksi julkaisemme kahdesti vuodessa ilmestyvää Nivelposti-lehteä. Tervetuloa mukaan! Lue lisää:

http://www.nivelposti.fi/http://www.nivelverkko.fi/

 

 

Yhdessä Äitiys- ja perhepalvelut

Kehon ja mielen terveyttä, hyvää oloa ja rinnalla kulkemista – tästä muodostuu Yhdessä Äitiys- ja perhepalvelut. Me kuljemme kanssasi yhdessä silloin, kun sinä, lapsesi tai koko perheesi tarvitsee tukea. Yhdessä Äitiys- ja perhepalvelut tuo mutkattomasti perheen ulottuville palveluita, jotka täydentävät toisiaan. Jokainen meistä tekee työtään sydämellä ja aidosta halusta olla tukena. Lupauksemme on, ettet jää yksin.

Yhdessä Äitiys- ja perhepalvelut tarjoaa Oasiksen asiakkaille -10% alennuksen ensimmäisestä yksilövastaanotosta.

Lue lisää http://yhdessapalvelut.fi/

 

 
 

Wision Puuhaparkki

Onko sinulla lapsia, joille ei ole hoitajaa harjoituksesi ajaksi? Wision Puuhaparkki tarjoaa lastenhoitopalvelua yli 1-vuotiaille lapsille Biocityssä, alle kilometrin päässä Oasiksesta. Puuhaparkkia pyörittävät lähihoitajaohjaaja, varhaiskasvatuksenopettaja sekä Turun ammatti-instituutin lähihoitajaopiskelijat. Lapsen voi tuoda hoitoon kolmeksi tunniksi. Mukaan voi ottaa välipalan, tossut ja vaihtovaatetta sekä tarvittaessa vaipan. Lue lisää